- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
22.1.2024 v 20:19 #165322
EvaC
Fifi
Je mi to jasný – v 77 moc lidi do Rakouska lyžovat nejezdí..ale tak super na druhou stranu, ze je v takové kondici.. Moc držím palce 🍀22.1.2024 v 20:22 #165323Thielli
Zlata
Já se na kočičáka bála zeptat. Jsem moc ráda, že se vrátil. Tady v Prahé když vidím běžet kočku, tak bych jí nejraději stopovala a pak majitelům uštědřila flákanec. Prostě ve městě to není pro kočky, co chodí ven. Možná někde ve vilové čtvrti s jednou slepou ulicí… Pořád tu visí papíry „ztratil se kocourek/kočička…“
Maya/Čajík
Byla jsem na Ukrajině i v Číně, resp. v Tibetu. Říkala jsem si tenkrát, že dokud můžu, budu cestovat s batohem a až budu stará, budu cestovat s kufrem na kolečkách do hotelů.
Ale to jsem ještě nevěděla, že budu mít psy a nebudu cestovat nikam.Fifi
Sveřepý pes a sveřepý táta. O Pepina se nebojím, je v těch nejlepších rukách, no a ten táta… ať se z toho vykřeše, krček je naprd. Mám taky sveřepého tátu, stejného věku a taky přestal umět počítat a nepamatuje si, co má napsáno v občance.A právě s tátou teď (po letech rozjímání výhradně v naší kotlince spolu s pudlovými) dělám výjimku a jedeme na dovolenou. Myslela jsem si, že že už moře neuvidím, tak ještě jo. Táta se vyslovil, zda bych se staříky nejela a já si řekla… kdo ví, kolik roků má ještě napsáno a kývla jsem… O pudlice bude postaráno. Dnes jsem kvůli tomu musela do krámu, protože už nemám žádné letní oblečení, které by nespadlo do kategorie „na trhana“. Bylo to peklo. Pořídila jsem nakonec na chození pod palmami pyžamové kalhoty. Ty se pak ještě sejdou.
22.1.2024 v 20:30 #165324Thielli
Dnešní rozhovor ve zkušební kabince obchodu Marks & Spencer:
Zrcadlo, zrcadlo, pověz…
…
Ne, fakt nejsi kost a kůže. Už se víc blbě neptej a vyndej trenažer☝️22.1.2024 v 20:34 #165326Fifi
Thielli
Jee, ty poficis na dovcu, to je bezva. Nekam za teplem teda? Holky pudlici nechas doma a nekdo se postara u tebe nebo si taky udelaj dovcu v nakym hotelu? Hlavne si to s tatkou uzij, zrelaxuj, ohrej se! 🙂
Ja kdyz byla ve Skotsku pred 10 nebo kolika rokama, vysnenej vylet, patrim tam, mela jsem o tehdy 3clennou psi holcici partu starosti, styskalo se mi po nich. Hlidala je kamoska u nas doma, vyslo to vse nakonec fajne.
Tatuv krcek bude zlomen snad nejak dobre, ze to pujde opravit. Doufam, info budeme mit asi az zitra. A pocitani veku – ja si mentalne taky prijdu zamrzla nekde na 30? nebo min, jen telo mi dava vedet skutecnej stav. Jako jo, umrit pri oblibeny cinnosti, proc ne – si rikam, na jednu stranu.22.1.2024 v 20:36 #165327Fifi
Pořídila jsem nakonec na chození pod palmami pyžamové kalhoty.
V tom vyse budes chodit pod palmama? 😀 Neneee! 😀22.1.2024 v 20:41 #165328Petrs01
Fifi
Je dobre, ze se dostal k tobe:)no to jednoznačně. Představ si tohle svělé zvíře u „běžného uživatele“ 😱.
22.1.2024 v 20:44 #165329Petrs01
kost a kůže
to je ale geniální ohoz na pláž!!!
22.1.2024 v 20:45 #165330Thielli
Nekam za teplem
No, jo. Za teplem. Na Cejlon. Raději bych do Skotska, do Irska, tam je mi to mnohem bližší…
A stejně to mám nejraději na Šumavě…22.1.2024 v 20:49 #165331Thielli
geniální ohoz na pláž!
Vysteblbé všichni. To není na pláž. To je pyžamo. Bylo na něj 70 % sleva, nemám totiž ani pyžamo. A táta mě bez pyžama viděl naposledy, když mě koupal ve vaničce. 🙄
Ale bylo mi v něm horko i v té kabince, takže v Asii bych se v něm uvařila. Tím pádem jsem výzvu „no, nekup to“ vzala doslova.22.1.2024 v 21:32 #165332Fifi
Petrs
Představ si tohle svělé zvíře u “běžného uživatele”
On asi bude skvelej, ale kdy? Zatim je to spis studnice zoufalstvi (meho), vymysleni fint a triku. Twe, dyk mu jsou zhruba 3,5 mesice, ted to zacalo prezubovat, fakt povaha jak stehno. Moje, krvavy. S nim zacinam jednat cim dal vic jak Ruzena, ta u nej taky slusne pritvrdila, vcera schytal panacek prvni slinc na lebce od ni. A to s nim ma Zabicka svatou trpelivost. Nevim, jestli to je tim prezubovanim, fakt par dnu fungal skvele a pak slus a je to hotentot. Drsnej, nebojim se rict az agresivni domorodec v necekanych situacich (ahoj, Vasiku, zes mi ze sebe kousek poslal?). 🙂Thielli
Cejloon, no tam bude caj vynikajici. Doufam, ze nam budes posilat prubezny reprtaze. .)
Prd pyzamo. Uz mas drsnou vencici bundu, ted bezva ohoz na plaz. 😀22.1.2024 v 21:36 #165333Kimi
Tak u nás v červené zóně prší, teplota nula, doufám, že zítra silnice do okresního města bude s opatrností použitelná.🤦♀️😟
22.1.2024 v 22:04 #165334Petrs01
Cejlon
No, nazdar. Ty jsi teda zdatná cestovatelka, ale… bratr tam byl tuším předloni. Ani kdyby mi platili zlatem.
*** hotel švábi, díry ve zdech místo oken.
**** hotel mrtví švábi, menší díry.
***** míň švábů, měl i okna a klimatizaci. Elektřina jela tak 4 hod/denně.
Čajové plantáže nádhera, akorát… nesmíš se cestou moc rozhlížet.
Bratr je taky zdatný cestovatel (narozdíl ode mne), říkal, že věděl do čeho jede, že jako zážitek rozhodně zajímavé… ale víckrát tam jet nepotřebuje.22.1.2024 v 22:06 #165335Fifi
Kimi
Urco to nasoli vcas, dobre dojedes. Tady zacalo prset, spis lejt, zatim je kolem nuly a nemrzne to.Ze zoufalstvi jsem pruhum vyndala svy kynologicky poklady, kdyz ho bolej zuby a dasnicky, at si zuzla. Vydala jsem jim na rozzvejkani dvoukilovku cinku (kdyz ho s ni majzne Ruzice po kebuli, bude vyreseno) a starou nacvikovou, lehci cinku. samoze chce jen tu, kterou si uchvati Ruzice.
22.1.2024 v 22:07 #165336Petrs01
ahoj, Vasiku
Vašíčka zprasili lidi, von by byl skvělej a měkkej pes, kdyby ho někdo nepodtrhnul už jako štěně. Takhle tvrdej byl Baroušek. Jo, neměl tu agresi, to je zásadní rozdíl. Ale jinak… když řekneš čtyřměsíčnímu prckovi ať si teda jde po svým když myslí… a on si vážně jde a naopak se urazí a nenechá tě přiblížit… tak to byl přesně on.
22.1.2024 v 22:46 #165337Fifi
kdyby ho někdo nepodtrhnul už jako štěně.
To jsem presne mela na mysli. V Pepinovi obcas vyplouvaji na povrch nejaky divny veci, samo to vzniknout nemohlo. Dneska byl extra divnej, i Ruzice z nej byla rozvrkocena. Dostal dve kapky CBD a snad se netvor zklidni. Me uz chvilema napada, jestli fakt dobre slysi, vidi, chova se obcas opravdu nenormalne. V unoru ma dalsi ocko, tak ho mozna, kdyz se ten soucasnej model nezmeni, necham vic proklepnout.23.1.2024 v 5:31 #165338Zlata
Fifi
Tatínkovi držím palce.
Co Pepinovo ségra.
Thieli
My bydlíme na vsi,za vsí,teď se tu teda staví,ale donedávna tu cesta končila.Měla jsem hodně hospodářskèho zvířectva a kočky vždycky chodily ven.Kočkolit neexistoval,kočičí konzervy neexistovaly,přesto se kočky dožily 18,10,11let.Taky se nekastrovalo,takže jsem třeba měla 7 nebo 8 koček.Největší nebezpečí pro kočky byly myslivci, který se nerozpakovali střílet třeba 50metrů od nás(byla tam zaroslá zahrada a v ní spousta bažantů).Dneska tady jezdí rychostí zvuku i se zemědělskou technikou ,a nevíš co kdo trefí.Bohužel kočky na dvoře neudržíš a na vsi je zavřít je takový divný.Nehledě nato,že myši existujou pořád 🤓23.1.2024 v 5:32 #165339cernej caj
Thielli
To jsi zadtna cewtovatelka! Nenapises vic k ukrajine a tibetu?A cejlon si uzij:) nas vzali rodice naposledy na dovolenou asi v moji 5. Tride… ani sami nejezdili.
Jedinou ala dovomenkobou akci pamatuju nekdy v roce 2009 nebo 2010 kdyz se vdavala dcera mamy nejlepsi kakosky a my tam meli ubytovani pro 6 (ja, muz, segra a jeji muz, rodice a vsichni 4 psi) a to sme se prochazeli po loukach vsichni se psy pod chatou, vecer hraly deskovky a to bylo za poslednich asi 25 jedina „reklama“ na dovolenou. Tak si to s tatinkem uzij.
Chystas se ted v zime?
Asi to chce necobhodne jemnouckyho a lehkyho.
Kimi
Tady u nas je to teda primrzly silene, po chodnikach sme se vsichni plouzili a autobus byva 5:36 v brne skoro v centru na prestup na salinu ale ted v 5:30 neni ani v brne u cedule a to nas ceka jeste velkej dlouhej tahlej prudkej kopec, ve kterym se casto zaseknou kamiony:D oufam, ze ty pojedes v hodinu, kdy to uz bude OK.Fifi
Ja bych taky chtela vzdycky jednoduchy psi… protoze sotva poznam rec cloveciho tela a najdu vhodnou reakci jen nekdy, rec psihobtela je pro mr tuplem vic necitelna..Petrs01
Tak to jr bracha hustej cestovatel, taky musi byt fajn poslouvhat zazitky.A vubrc vsechny cestovatele obdivuju, ja se sama fakt dost bojim.
23.1.2024 v 5:42 #165340Zlata
PetraK
Přišlo to vodítko,včera jsme ho s pečovatelkou prohlížely a je super.Já tenhle týden teda spíš odpočívám, včera jsem už byla po návratu z nákupu tak KO, že už jsem kromě nutné hygieny od 3odpo fakt nevstala.Ve čtvrtek musím ještě koupit pamlsky na odměny.Kočičí granule , který jí chutnají,jsem odnesla klukovi dolů,páč se tam snažíme ochočit sousedů kočky,jak se je povede odchytit,vezu na kastraci.Teď přes mrazy tam byly 3mrtvé.Prý to jeho nejsou.Té fakt na zabití.(teda soused).23.1.2024 v 7:26 #165341Thielli
Tak když sem teď nepíše Mirka ty svoje šichty… kde vůbec je Mirka, to je divné, když tu není 😯, tak jsem unavená ze čtení o Pepinovi. Protože to je čas a trpělivost a čas a trpělivost a úsilí a doufání a energie a zase čas… A pokud čas není zábava, lidé se jej neradi vzdávají.
A Fifi ho dává. To mě těší.
Já jedu na konci měsíce na Cejlon, měla bych se těšit jako dítě, bo na Cejlonu jsem ještě nebyla. Jako jo, těším se, že budu s tátou, se kterým jsem nikdy nežila, odešel v mých pěti.. těším se na vitamin D a na liduprázdné pláže.
Ale jinak, jinak mě spíš těší ti čokli na dvorcích, jak o nich píšete, těší mě fotky spokojených a šťastných zvířat. To mi dělá opravdu dobře.23.1.2024 v 7:40 #165342Petrs01
fotky spokojených a šťastných zvířat
Nejezdi na Cejlon.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.