- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
22.1.2024 v 14:24 #165286Kuskus
Od letošního roku se nám (jako skoro ve všude) zvedne cena za odvoz odpadků poměrně dramaticky. Prý už strašně dlouho nezdražovali, odůvodnili tu pálku ostravští radní. Jenže! zároveň nám stařečkům nad 70 ponechají stávající cenu – pětistovku ročně. Tak jim tímto děkuju, ale kdyby mne dobráci znali….. já se sice snažím o co nejmenší uhlíkovou stopu, jenže sežeru toho hromady bo su mlsná a vyvařuju a také z domácnosti neustále nějaké věci vyhazuju, běhám k těm kontejnerům často. Třídím poctivě, avšak být ten odpad na váhu, nedoplatím se. 🙂
22.1.2024 v 14:27 #165287PetraKThielli
Víš, Zrzavečko, těch se zpřeráženými končetinami by bylo tolik, že by je náš zdravotní systém neutáhl.no a? pro takový ten systém ani není. Ať si zajdou do toho lesa, co zaneřádili, najdou si tam dva klacíky a přivážou si to jako dlahu, víc si nezaslouží.
22.1.2024 v 14:29 #165288PetraKKuskusi –
tak to teda čumím, že to někoho napadne – dát slevu od určité věkové hranice. Myslím, že toho pořád vyprodukuješ míň, než čtyřčlenná rodina – jen co pemprzůch skončí v popelnici.22.1.2024 v 14:39 #165289Mayau nas teda zadny slevy na odpad nejsou a ani nebudou
Thielli
bylas i v Cine? to muselo byt zajimavy22.1.2024 v 14:47 #165290KuskusZlatce dík za info o Kláře Santini a jejich kočkách, sice nejsu na fejsu, ale já ji někde dohledám. A nemusí jít o kočenky, co mne spolehlivě rozchechtá je třeba fotka rozhozené Černé slečny jak neví a neví… já si ji dala jako ikonku na obrazovku a při každém zapnutí noťasu na ni kliknu a směju se jak blázen. Naprosto boží ksichtík. Visí mi tam už pár dní a stále funguje, pusinka kudrnatá. 🙂 🙂
22.1.2024 v 14:47 #165291MayaPetrs tu nejak neni, ta uz nuna doma zihance? 🙂
22.1.2024 v 15:17 #165292Petrs01tu sem, co ceš?
že ti tam tu žíhanku expres pošlu!22.1.2024 v 15:41 #165296ZlataKuskus
Fakt boží čtení.Jako tady.
U nás platíme za loňskej rok 750,-na osobu,vyváží 1za 14dní, musí mít ale jen tu plechovou popelnici.Větší plastovou vyvezou jen když tam máš 2lístky po 100.-Tříděný odpad sváží obec 1za měsíc,dává na to pytle.No a příští rok ti z platby něco odečte.
Do útulku v Táboře táno přivezli promrzlýho,vyhladovělýho,ve strašným stavu staršího pejska pravděpodobně je to staford.Je na veterině.Já bych některejm lidem docela ráda udělala to co oni zvířatům.
Micák přišel se mnou zvenka a chrchle .Blbec se furt cpe ven.- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
22.1.2024 v 15:53 #165299Petrs01je to staford
Toho tam teda moc nevidím, spíš něco ohařoidního nebo ridžbek. Ale tak viděla jsem jen jednu fotku na FB útulku.
22.1.2024 v 17:13 #165301ZlataPetrs
Máš pravdu.Špatně jsem to interpretovala.Je to ridžbek.Když já byla tak rozčilená.22.1.2024 v 17:57 #165302kachnaMyslím, že toho pořád vyprodukuješ míň, než čtyřčlenná rodina – jen co pemprzůch skončí v popelnici.
A to si jako myslíš, že za ty děti rodiče neplatí, nebo co?
Máme jednu popelnici (platíme samozřejmě za každou osobu), v letním čase se vyváží jednou za čtrnáct dní, stačila nám vždycky, i v dobách, kdy jsme z nějakého důvodu používali jednorázovky. Většina místních rodičů s dětmi má jen jednu, co tak vidím, když jedu do práce.- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem kachna.
22.1.2024 v 18:47 #165304FifiBryvecir vespolek,
vcera mi z Pepina uz prdala cevka. Velkej pohovor ohledne vysavace (do ty doby to bylo v poho, vcera jsem mela ruce doslova do krve), posleze dohovory ohledne privolani na zahrade a bozi den zakoncil tesne pred spanim spanilou jizdou – jsem sla na wc a behem par minut cornul a mirne ohlodal 15 let lasky od Hartla. Kdyz jsem vychladla, musela jsem se smat, vybral si dobrej titul a jestli to bude fakt 15 let tohodle…
Mno, dneska se uz nesmeju, akorat jsem mluvila s mamou. Taticek vyrazil vcera s kamosema do Rakouska na lyze, ano, historie se opakuje. 🙁 Blazen duchodcovskej se opet rozsekal, tentokrat pry na mulde, nevidel ji kvuli nahly mlze. Takze vrtulnik, nemocnice, prej zlomenej krcek… Ted ho nejspis operujou, tak pridrzte palce, pls. 🙁22.1.2024 v 18:56 #165306cernej cajKuskus
to je dobre, ze se alespon senioru zdrazovani netyka. u nas maji treba samostatne zijici seniori poplatek za psa 50kc coz mi prijde taky super.kachna
tak vis, ze ususka casto napred reze a pak meri:DFifi
premyslim, co to pepin ohlodal a pak mi doslo, ze to je ten spisovatel co ho ma rada mirka, takze asi knizku, no asi ho budes muset 15 ket milovat 😉Achjo s tatikem, ze se nepoucil… tak ale v rakousku profesionalni pece a urcite takovej sportovec se uzdravi.
Volal mi muj bejvalej sef a udelal mi deeeesnou radost, ze z toho asi neusnu 😀 ale nemuzu vam rict, cim 😀 zatim 😀
a teda nastvali me v cajovne… zdrazili caj o 30kc a pohanku s rajcatama o 50kc… takze odted misto caje napul a pohanky nebo celyho caje uz naveky jen caj na pul… ja proste nechapu, proc se uplne vsechno zdrazuje, ale platy sou tak poslednich 15 let zmrazeny?
22.1.2024 v 19:02 #165307AsterisFifi přeju pevné nervy s Pepinem (co mi to jen připomíná) a tatínkovi držím palce, ať ho dají do pořádku, on si člověk nerad připouští, že už nějaké aktivity by měl omezit..
Nevím, co je za odkaz na předešlé stránce, můj avast to vyhodnotil jako nebezpečný a stránku 9 mi nedovolí otevřít. (?)22.1.2024 v 19:11 #165308Petrs01do Rakouska na lyze
tatík je dobrej nezmar, tak snad i ten krček dobře sroste a hlavně žádný komplikace! Tfuj tfuj tfuj!
22.1.2024 v 19:19 #165309FifiCernej caj
Vybal to, cim ex sef potesil? Prachy, odstupny, budes reditelka, dal ti skvely doporuceni do CV? Nenech nas hadat!
Sportovec tata je velkej, ale je mu 77 a fakt po tom urazu hlavy ma pomalejsi reakce, neprizna si to. Snad operace dobre dopadne, meli by ho pak prevezt do CR nejak. Booze, je to blboun, zase se rozsekat a hned prvni den. Mama je samoze taky na nervy, “ja mu to rikala” atp.Asteris
S Pepinem to je fakt zvlastni, takovyhle stene jsem nemela. To neni steneci hlodani, to byl utok na cloveka natvrdo, kdyz to tak reknu, este ze znam chvaty a hmaty, mohla jsem byt dorvana vic. Ignor na zahrade, ignor venku (teda dneska prvne na prochazce po mne obcas kouknul a velky moje jasani a odmena), on je hroznej samorost v tom nejutlejsim veku s clovekem asi malo protnutej. Ale zaroven je to zviratko pruhaty tulivy, kdyz ma naladu, cistotny. Plus zacal normalne hlidat ve svym rajonu, hlasi zaplotni cizaky, podivny zjevy a tak, neni to nejakej stekot a reakce strachova, on by to sel klidne resit nejak.
Zajimavej mix. U Troldy milovanyho bylo vlastne vsechno skorem zadara (vlastne v porovnani s Pepinem i u vsech ostatnich), u tehle pruhu je kazdej zdibek doslova tvrde vydrenej. Kdo bude vic urputnej, duslednej, atd.
Si tu jen fakt povzdechavam, protoze to s timhle stenetem neni absolutne jednoduchy, naopak. I pro me to je mnohdy hodne tezky. A to neprehanim.Petrs
Diky za tfuj, bude to potreba. V Rakousku byl uz v prosinci, to dopadlo dobre. No tak ted na stejnym miste uz to dobre nedopadlo.22.1.2024 v 19:23 #165310cernej cajFifi
Je dobre, ze se dostal k tobe:)A tatinek urcite dobre sroste ale hlby ze loni mu to nesracilo…
To je tajemstvi, ale nebojte, dozvite se ho:D
Asteris
Muze stacit, ze neni https ale jen http22.1.2024 v 19:25 #165311cernej cajJe tam odkaz na fintag.cz daval nekdo k popelnicim.
Jinak avastu… nikdy ani korunu, za to ze me vyhodili z prace:D a meli byste drzet basu 😀 (delam si samozrejme srandu, ale mrzi me to dodneska).
22.1.2024 v 19:36 #165312EvaCFifi
No jo no, chlapi se prostě jak já říkám “ odmítají koukat do občanky” než na ten kopec vlezou..požitek z jízdy a někdy i rychlosti je jim nade vše.. tak ✊✊✊✊🍀🍀22.1.2024 v 19:49 #165319FifiEvaC
Tata je hodne unikat, gymnasta, horolezec, instruktor lyzovani, atd. Na druhy strane mama, pro kterou je slovo “pohyb, sport” sprostej vyraz, takze ji tata casto stengruje, najust naprdava, nastvava svyma aktivitama a hlaskama. Pozitek z jizdy mohl tata mit i na Jestedu, minulej tyden byl ve Spindlu. Pozitek z jizdy urcite je, spis uz takhle starej clovek po urazu hlavy z predloni? nebo to jsou uz tri roky? ma zpomaleny neurologicky reakce. No nic, stalo se, hlavne at je cajk otec muj blaznivej. (Ja ho obdivuju, mit v jeho veku podobnou kondicku, piskam si. Me ceka zitra dalsi rehabka na ten skriplej tlustej nerv prdelni, uz me to stve.) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.