Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,732)
  • Autor
    cernej caj

A muzeme pokracovat zde, v novem roce:)

Thielli

PetraK

…tak co zubař, ty Zrzavčí mamino? Dostala jsi obrázek?

Kimi

Tak takové zoubky bych si přála. Těch mých mi zbývá osm dole vpředu a 20. února jdu k zubaři, aby mi nějak vzal míry na klapačky. Prý mi zařídí nějaké lepší, než hradí pojišťovna, ale bude to něco stát.👩‍⚕️🤦‍♀️🦷
          Hůl už mám doma, jak zítra zajistím ranní venčení, nevím, v nejhorším zahrada, i když Věra říkala, že se to zatím nesmeká. Podle meteomapy jsme v červené zóně🌨❄

Milena z Prahy

Thielli
            Včera nebo tak nějak jsi použila spojení „jako čtvrtodenní zimnice“. To říkávala máma, miluju to a zatím jsem to od nikoho jinýho neslyšela 😊.

Thielli

Milena

…taky to mám od mámy. Asi tu u nás v Prahe kdysi ta zimnice řádila 😆

Kimi

Čtvrtodenní zimnice – to taky pamatuju, ale myslím, že se to používalo o otravných lidech – „Ten je protivnej jak čtvrtodenní zimnice.“🙄😏

cernej caj

Tak ten vyraz neznam a asi sem ho vyygnorovala, zle je super si delat raxost takovymi necekanyni obraty, ze 😀

cernej caj

Thielli
                    Jo a moc pekna krokodyli tlama:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem si na refíži střihla 2x trojitýho Salchova s odpíchnutým rýžbekem 😀 😀 . Naštěstí silnice a dálnice na tom byly výrazně lépe.

taky znám, taky znám čtvrtodenní zimnici. Bylo to v dětství moje druhé jméno, říkala mi tak maminka 😀 😀 😀 😀
                      U nás to neznamenalo protivnej, jako u Kimi, ale otravnej, že furt něco někdo chce. A já chtěla psa, koně, lva, jít ven, do vody, vzduchovku, samopal, koloběžku, autíčko na ovládání………..

Thielli
                      tak co zubař, ty Zrzavčí mamino? Dostala jsi obrázek?

gůůt, prošla jsem. Ale byl to nerf. dycinky mi prohlídla tak dva zuby a už sem ventilovala, musela jsem na ni zamávat, že se potřebuju nadechnout 😀 . tak pak na mě mávala taky a prohlížela dál. Smály jsme se. Na obrázek jsme zapomněly, ale měla jsem ho slíbenej. Jednou jsem tam dostala i prstínek s kamínkem!!! 😀 😀 😀

Attachments:
                      PetraK

Jé hele- my jsme už v novým!!! děkuju Černej čaji. Jak to, že to dycky vyjde na Tebe, já to nechci dělat předem, že aby se vždycky dopsalo do konce a pak to přijde v době, kdy tu nejsem.

Thielli

Holky, to je úžasný, jak to tu funguje… Ledva jsem si postěžovala minulý týden, že jako kdo to má všechno číst… a už je tu ticho jako v kostele…

Až tedy na toho rozeřvaného… vy víte koho… 🥴

Kimi

PetraK – no, když je někdo otravnej, tak může bejt protivnej – nebo néééééééé“?

PetraK

Thielli

taky jsem si říkala, že fšicí držej bobřika mlčení 😀

Až tedy na toho rozeřvaného…
                              bacha, bacha! Dyž se rozčílí!!! je to nebezpečnýýý! 😀

PetraK

Kimi
                                někdo otravnej, tak může bejt protivnej
                                joo, jasně, to jen, že u nás se to používalo takhle, jako víc v laskavým tónu. V rámci rodiny – tedy v rámci mě, hlavně, že jo. Ale venku pro ostatní, jasně, je otravnej, takže je s tím protivnej.

Petrs01

držej bobřika mlčení

Pixle drží bobříka spinkání.
                                  Fčera se stavil dočaskář, jen na chvilku venku… „nazdar pane, máte piškot? nemáte? tak já zas jdu…“. Vůbec ji nezajímal, Pikslu hranatou, evidentně se jí vůbec nezapsal.
                                  Ale je to hajzl. Má v dočasce kříženku… no říkal že vipeta, ale spíš chrtíka… A UKÁZAL MI JI!!! Hajzl je to zákeřnej! (chlap, ne čuba) Je úúúplně ňuňůůůůůůůůůů (ta čuba, ne dočaskář).

PetraK

Petrs01
                                    věděla děvenka, že tam ještě u něj nebyla doma a když nemá žvanec, tak nezajímááá. což je krapítek tedy nespravedlivý, to jako jo. Voka chrtku.

Petrs01

Voka chrtku.

Nefotila jsem a na stránkách ji asi ještě nemaj. Jo, maj, jednu fotku tady. 11 let. Taková prtka maličká, žíhaná, ale já mám kvůli Vaškovi prostě pro ty chrty slabost. Hlavu má taky takovou širší, nechrtí, ale nožičky tenoučký a vůbec, nepotřebujete někdo maličkou hodnou pejskovou?

Zlata

Taky chci vidět Petrs druhou na dožití.

Thielli

Petrs01

…přece by ses nezahazovala s prosťáčkem chrtíkem! 😂
                                          víš, cos mi onehda řekla na barzoje, jo? Já totiž nemám jen sloní zadek (když jsem v šedých teplákách), já mám i sloní paměť. (na vybrané soubory)

Petrs01

s prosťáčkem chrtíkem!

Vašík byl chrtbul. Zadrápnul se HODNĚ.
                                            Barzoj… zkušenosti majitelů, no. Ostatně Vašek byl taky blbej až na půdu. Ke stáří občas udivil zábleskem inteligence. Ale obecně povaha, když už mu došlo, že teda žuby jsou na maso a ne na lidi, a hlavně potom právě ve stáří, kdy už na mě dost visel… chjo…
                                            No a tohle má tu hlavu taky trošku širší, tam by se mohla vejít víc než ta jediná mozková buňka. Cvičenej půůůdl z toho ale nebude určitě 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.