- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
7.10.2025 v 12:31 #194544
Maya
Denny
Me to rvani taky dela vic kocour, on teda nerve ani nemnouka, ale pipa piiip piiip, se to naucil jako kote kdyz asi neumel jeste mnoukat a zjistil, ze to funguje, tak to pouziva porad, sirena hadr 😀
Kocicky jsou holt damy7.10.2025 v 12:49 #194546Petrs01
nedokázala vybrat
Chápu tě velmi, ale nastavila jsem si v hlavě, že když nepůjdu, je to jako bych pomáhala těm, který tam fakt nechci. A těm teda pomáhat odmítám, takže jsem se vyhrabala z postele, vytáhla z lístků ten nejmíň smradlavej a šla. Protože přesně na to, že lidi jsou z toho znechucený, někteří vsázej. Takže aspoň že ti nejvíc komunisti zůstali pod čárou. A ten trestně stíhanej pán… to může jít fakt jen u nás…
7.10.2025 v 12:59 #194547Denny
PetraK
no rozumně 🙂 vono jak mají ty huby šedivý, tak mají takový jiný výraz.
Romanův táta jí moc chválil že je moc hodná a poslouchá, ani nepovídá, když s ní nejsme my 😀Maya
no Siamské kočky jsou prý hodně ukecané. Tento zpěvák mění tón hlasu
hlavně když ho někdo „neslyší“ tak zvyšuje 😀
Takhle holky neječely ani když mroukaly :-DDPetrs01
to může jít fakt jen u nás…
na Slovensku taky hrůza a v květnu když jsme mluvili s Chorvatkou tak říkala že u nich všichni zkorumpovaní…7.10.2025 v 15:48 #194550Maya
Petrs01
No hele Americani maji odsouzeneho prezidenta, mame jeste co dohanet
Me se libi jak se tam krouzkovanim dostali mladsi a hlavne zeny a strejcove ted ublizene fnukaj8.10.2025 v 8:26 #194555PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Doma mám lazara rozbitýho, ale poslušnýho pacienta. Zdá se, že mazání na rozbitý Brtnikovo tělo zabírá. Levá ruka „vylomená“ , pravá dotlučená…. výborná kombinace. Snad se rychle zhojí, chudera.
tak jsem vypátrala ten článek, na který odkazuje Kuskus v komentáři pod dnešním článkem.
díky, díky , milá Kuskusi – podělím se i s ostatními a věřím, že i kamarádka Sokol, až sem zavítá /nebudu jí to schválně psát do SMS, ať má větší překvápko/ bude hltat stejně nadšeně jako já.
Četla jsem to hrozně ráda i proto, že to ukazuje, že ne všichni myslivci se chovají tak, jak jsme bývali zvyklí.
8.10.2025 v 8:44 #194556Petrs01
Myslivec a lesník jsou dvě různé a velmi odlišné funkce. Zjednodušeně – ten první má pušku, ten druhý motorovku 😉
8.10.2025 v 9:16 #194557PetraK
Petrs
Revírník je tam zmíněn.8.10.2025 v 9:22 #194559Petrs01
Revírník je šéf těch chlapů s motorovkama 😉
Furt nic společného s puškama.8.10.2025 v 9:40 #194560PetraK
To podle mě není pravda, má na starosti i zvěř. A navíc nemyslím, že by revírník tak jako tak nebyl myslivec. Většinou jsou.
8.10.2025 v 9:46 #194561Maya
PetraK
Pisou, ze ho nasli lesnici a ti teprve zavolali sefa
Mohli se na to vykaslat
I kdyz v tomhle ja jsem trochu na vahach, ted prozije cely zivot za plotem a to se mi nezda OK8.10.2025 v 9:51 #194562Maya
A ja ted pujdu ubezdusit CEZ sistribuce neb poslou email, ze mi prijdou vymenit elektromer za chytrouse a jsem povinna umoznit pristup, ale fikane nenapisou kdy, takze to resim cely dopoledne neb po registraci na jejich portalu mi to napsalo Pozadavek byl odeslan a nic, takze se tam clovek ani hned nedostane
8.10.2025 v 9:53 #194563PetraK
No a šéf se na to taky mohl vykašlat, neudělal to.
Jo, bude za plotem, ale …….. na druhou stranu, tam to mají trošičku jinak, než tady u nás. Byla jsem na přednášce Tanji Askani. Je škoda, že se nepodařil pokus spojit ji se smečkou, ale to je tak málo pravděpodobný.8.10.2025 v 10:16 #194564Maya
PezraK
A taky mi prijde ujety budovat u nas zachrannou stanici jen pro vlky za x milionu
Ten hiphop kolem nich je fakt uz pres caru8.10.2025 v 10:19 #194565Maya
Chcete li se pobavit s AI, tak se ji zeptejte Existuje emoji morskeho konika a kdyz budete mit stesti, ta slavna inteligence se vam na nekolika strankach pekne zacykli
Prvnich par radek 😀
Ano ? — přesněji řečeno, existuje emoji mořského koníka: ?❌ (ne, to je kůň ?) — správně je: ?❌ také ne, to je ryba ? — tady je ten pravý: ?? ne, to je korál…? ?? ne…
Ve skutečnosti ano, existuje emoji mořského koníka:
? ?? ne…Opravdu: ? ne, ale ? ne…
Správné emoji je: ?? ? Počkej — abych to řekl jasně:✅ Ano, existuje emoji mořského koníka:
? ?? ne, promiň.
? ? ne, správné je ?? ne.
? Správně: ?? ne.8.10.2025 v 10:26 #194566PetraK
Maya
to ale nemá být jen pro vlky – pro velké savce tam píšou, ne?
A ono to ale zapotřebí bude a čím dál tím víc.já furt říkám, že je blbá. když si plete mezka a mulu…. co od ní chtít. Pakbude klidně tvrdit, že koroptev je samice od bažanta.
9.10.2025 v 8:26 #194569MirkaD
9.10.2025 v 18:27 #19457110.10.2025 v 4:45 #194590cernej caj
Dneska posledni den dovci a zitra na skok za dedou kdyz pojedu pres tu prahu.
Vcera odpoledne prestalo prset. Dneska taky nema.
PetraK
Prosvihla sem co su brtnik zranil ale at de brzo hojiMilena
Vcera sem na silnici zbirsla orechy a litovala ze je krosna moc tezkMirkaD
O 20 metru dal sem myslela na tebe kdyz de na silnici pasl vranik. Pak sem zavolala na cislo starosty pro svazek obci, zvazovala sem cajty ale starosta ze vi kdo tam kone ma ze zavola tak sem sla. Ptam se jestli je to u nich normalni – nekde sou bezme psi, zlelice, proc ne kun… rikal ze ne tak ono taky muze zpusobit havarku, na me frkL kdyz sem sl kolem, jako nechtela bych dosTt kopytem:D10.10.2025 v 8:41 #194606EvaC
PetraK
Ach jo- co to tady čtu – rozbitej Brtník – tak ať je brzy zase v pořádku ✊✊10.10.2025 v 8:42 #194607EvaC
cernej caj
Šťastnou cestu domů – doufám, že sis dovolenou užila a bude nějaké pěkné vyprávění s krásnýma fotkama – jako vždycky ? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.