- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
18.9.2025 v 15:25 #193893
Milena z Prahy
Petrs, Černej čaj, Maya
Souhlasím s Mayou :). Hele, vy elitářská rychlechodící skupinko, přece je fajn, že se lidi vůbec ještě chtějí pohybovat v přírodě, ne? Já bych jim nezazlívala, že ze stezky ujdou jenom kousíček, i to je dobrý.18.9.2025 v 16:01 #193894cernej caj
Maya
ale ono nejde o to ze pisou o tom , ze byli na vylete, to me nevadi, ani ze by se tim chlubili pac byli 3 dny po navratu z komatu 😀spis me nejak prijde divny ze „jit stezku ceskem“ neni synonymum pro mesicni pochod ale synonymum pro 15km za barakem.
Milena
ja myslim, ze jde o nedorozumeni. Nam je asi uplne jedno, kolik toho ujdou. Ale prijde nam divny rikat ze „jdou stezku“ kdyz jdou na 2h po znacce kct, ktera existuje v terenu treba 150 let…to je jako by nekdo rekl „cetl sem babicku“ a myslel tim, ze si precetl nadpis a ne pulku knizky 😀
nemam problem s tim, kdyz nekdo rekne „sel sem v sobotu na vylet“ / „precetl sem dve kapitoly“ ale prijde mi zvlastni rikat sel sem stezku (1000km) coz ve skutecnosti znamena „sel sem 30km“ asi jako cetl jsem babicku (300 stran) coz ve skutecnosti znamena „predmluvu.“
18.9.2025 v 16:19 #193895Maya
Cernejcaj
Me by to zas nenapadlo, ze jit stezku by se melo pouzivat jen na celou
Pro me kdyz po ty stezce ujdu 20 km z 1000 km, tak i tak porad jsem sla stezku, kdyz jdu tu trasu, teda cast trasy
Vy to proste s petrs vidite z uplne jiny pwrspektivy bych rekla18.9.2025 v 19:18 #193896cernej caj
Maya
no ale prave me prijde, ze pointa je, ze to znaceni tam je 150let tak proc nikdo nerika, ze sel po znackach kct, proc vsichni chodi po stezce ktera existuje 4 ? 😀me proste prijde fascinujici, ze lidi velebi tvurce stezky jako nekoho kdo udelal neco bozi – pritom vlastne jen vzal existujici znaceni a rekl lidem, co neumi pouzivat mapy, ze si muzou naplanovat delsi trasu.
asi bych chapala kdyby ty lidi rikali „sel jsem cast stezky“ a ne „sel jsem stezku“ protoze ja to proste tak nejak chapu jako alespon celou etrapu na tyden…
ale tak co, vyhoda je, ze se toci trh s vybavenim a vyrobci pekne vyrabi samy zajimavy veci ktery si pak muzu koupit ja 😀
a zitra uvidiiiiim lapinku a lajakuuuuu 🙂 a navic… panicka jejich dostala auto, takze az potrenuje rizeni na vetsi dalky, tak nas s charliem vyveze 🙂
18.9.2025 v 19:30 #19389719.9.2025 v 5:03 #193910cernej caj
MirkaD
jee ty sou skvely 🙂19.9.2025 v 6:53 #193911Denny
19.9.2025 v 6:55 #19391519.9.2025 v 7:16 #193918cernej caj
Denny
Jeee ultra raj! 🙂 nadhera 🙂19.9.2025 v 10:28 #193919Maya
Denny
Krasny, videla jsem na fb i videa a kocky
Vratite se do vedra a hned pristi tyden skok do zimy
Cernejcaj
Lidi nechtej lezet hodiny v mapach, aby zjistili kudy jit a co tam je k videni, na stezce to maji po kupe, staci jen vybrat usek
Me to nahodou prijde genialni, ze ty stezky s popisama napadlo nekoho udelat19.9.2025 v 10:34 #193920Asteris
Ahoj všichni spiš všechny a přeju hezký víkend a dobrou kondici.
Chtěla bych vám připomenout, že Zvířetník opět chystá na listopad Akci. Jde o aukci drobných předmětů, jen se to z nějakých důvodů nemůže nazývat aukce. Spočívá to v tom, že členky (i členové) Zvířetníku, ale i jejich přátelé a známí zhotoví nějaký zajímavý předmět (háčkovaný, šitý, zhotovené šperky ale i jedlé dárky jako džemy, sušené bylinky, houby atd) kolem půlky října pošlou fotky vytvořených předmětů a potom někdy v listopadu se tyto předměty objeví v rajčeti a spustí se aukce. Bývá to docela zábavné a o některé položky se svádí líté boje. Po skončení boje výherci pošlou peníze ne autorům, ale na účet Zvířetníku. Vybrané peníze se pak používají na dobročinné účely podle dohody: kastrace koček, příspěvky útulkům, přispíváme pravidelně Katce Soukupové na veverky, přispěly jsme v případě kauzy retrívrů a prostě kde je potřeba. Vydražený výrobek pak autor pošle nebo si nějak domluví předání kupujícímu. Kromě toho se v rajčeti objeví ještě položky zvláštního určení (ZU) což jsou krásné pačvorkové polštářky, které se posílají nějakému hospicu, zařízení pro seniory nebo nemocnici podle předchozí dohody a na doporučení některé členky, která příslušné zařízení dobře zná a dohodne se s ním předem. Tyto polštářky se nedraží, ale může se na ně přihazovat libovolná částka, taky se hádá autorka. A protože tady jste děvčata šikovná, tak jsem se chtěla zeptat, jestli se nechcete přidat jak výrobkem, tak i jako kupující. Děkuji, další info klidně podám, mail ludkam@gmail.com. A omlouvám se za nevyžádané informace19.9.2025 v 11:48 #193921Kuskus
Nemít v PC IV vím PRT co je PCT.
Tak mám aspoň trochu páru o čem vy, chodící děvčata mluvíte. 🙂Dennyky knedliky… Řecko fajn, ale já bych raději fotky toho tvého blonďatého ušatého princátka? Jak se má, už šéfuje smečce, nebo musí dámy poslouchat?
Odetta
A taky se nemůžu dočkat, esli už dostal Gremlinek pár pohlavků od té nejmenší kočičky na světě.MirkaD
tohle se moc nevidí v pelechu pro jednoho nasáčkovaní dva pséci. 🙂
Koček by se tam vešlo sedm.19.9.2025 v 11:52 #193922Kuskus
Denny
teď čtu, že máš kočičí fotky na fb. Nemohla bys jich pár hodit i sem? Já na fejsu nejsu. 🙂19.9.2025 v 14:19 #193923Maya
Kuskus
To byly recky kocky
Ale svoje kocky tam taky dava vic19.9.2025 v 15:14 #193924Milena z Prahy
Kuskusi,
taky mi počítač vyhledal, co je PCT ?.Denny,
fotky z Řecka máš pěkný, ale máme tady málo informací ?. Kuskuse zajímaj kočky, to mě taky, ale ještě navíc, kde přesně jste byli, případně s jakou cestovkou. Vyloženě vodbytý hlášení ?!19.9.2025 v 17:00 #193925cernej caj
Kuskusi,
zatimco ja nemam tuseni, co je IV… to je asi internetovy vyhledavac? 😀 to mozna si zase zmatla ty nas 🙂19.9.2025 v 20:12 #193926Kimi
Byla jsem venčit na lukách na kraji města a žasla jsem – krásně rozkvetlá louka, ale žel, jedovatá, kvetou ocúny. ? V aleji už spousta spadaného listí.??
20.9.2025 v 5:05 #193927cernej caj
Kimi
uz zacina jejich cas:)kdo jste radili jhak na bytovy msice? majitelka severanu pestuje papriky na okne a sezrali je msice, rikala ze zkousela nejky rady se sodou ale vim ze tu nekdo radil neco sikovnyho, pac ji ty papriky uplne sezraly
20.9.2025 v 5:18 #19392821.9.2025 v 9:39 #193932cernej caj
Odetta
takze spis proste fakt spatne veterina, ne nutne ze vesnicka, ale proste… tak to chapu, ze to se ti moc nezda tak chodit s nalezencem. Protoze ten nas kartu ma a dokonce ze jsme se ptali na triletku vzteklinu tak nic takovyho nemel, nedelal, tak sme s feri jeli jinam na triletku pac vek ale kdyz sme pak jeli ockovat charlieho tak uz tu triletku mel. To me fakt potesilo.to mi pripomina ze musim zkontrolovat vzteklinu ?
tak to je upgrade toho co psala Petrs, uz se to prodava jako vyrobek ?
A ja dostala vcera od kolegyne na vylete ochutnat… ultimatne nejlepsi flapjakc co sem kdy jedla a to me kupovany nechutnaji tak moc ze to nedokazu ani snist…
https://kitchenette.cz/clanek/flapjack
ale mam z toho spis luxusni musli, rozhodne ne tycinky 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.