Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 3,064)
  • Autor
    kachna

Rumštááááájn
      jdu se pochlubit školním projektem (3d mapa „cesta do školy“ v rámci projektu „Den bez aut“.
      Mapa jje realistická, zvětšená na A3, budova školy je vícméně v měřítku taky, ještě jsme překryli auta. A mám hroznou radost z toho, jak mi vyšla ta fotka.
      Doufám, že dítko je dost anonymizovaný a můžu to ukázat

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 1 týdnem uživatelem kachna.
      Attachments:
      Maya

Zlata
        Krasny kaminky
        Kimi
        Nemuze uz mit sedy zakal, ze hur vidi a tim ji to vic leka?
        Cernejcaj
        Tak super zes to nasla
        MirkaD
        To je teda krasna fotka, uplne vystavni nekam povesit
        Kachna
        3D mapa, to je super napad a krasny provedeni

Kimi

Mayo, zákal – to mě nenapadlo, ale může to tak být. Když jsem si ji brala, měla levé očko zakalené (šedivé), ale v poslední době pozoruju, že šedá skvrna se zmenšuje, teď pokrývá asi třetinu očka, zbytek normálně hnědá. Příští týden jdem na veterinu, tak se přeptám.

Maya

Kimi
            No prave Dorin to tak mel, ze ze zacatku se hur orientoval ve tme, tak me to napadlo

Maya

Koupila jsem si toho noveho Browna, kdyz se to teda odehrava v Praze, tak jsem si rekla, ze to podporim
              Asi ocekavaji enormni zajem neb v knihkuprctvi to ani nedali na pult, ale meli rovnou naskladany kominky na podlaze

cernej caj

Maya
                Tak napis recenzi, browna mam rada, ze bych si to taky koupila.

Ted ctu stesti pro lido a blhy ze je tak tlusta pac ted 2x6h do trince a to by se me hodioo ju docist:D

Kachna
                Tedaa! Husty!

cernej caj

Uz aby ten regiojet zrusili… pac kdyz mam na prestup 30 min a zpozdeni 31 min tak cd neceka pac v RJ je to vsem u prdele ze nestihnu prrstup, ani nevim zda to vlastne nahlasovat muzou aby vlak pockal… u cd na navazny vlaky naprosta samozrejmost, hlavne na osobaky do prdelakovu …

Dnes 6h na ceste zitra krasny beskydy, pak 7h na ceste a v nedeli do prace.. uz mam tento tyden asi 10h prescasu… znama se me ptala zda operujem srdce… srdce ceskeho uredniho simla:D

Ulitba za tech 14 dni dovolene v rijnu, uz sem ji o tyden posunula ze zari a ted nevim, zda to bude stacit:D

Maya

Cernejcaj
                    No je to taky tlusta bichle
                    Vyslo to vcera a prej uz je to nekde na netu ke stahnuti do ctecky
                    A drahy jak prase ty knizky
                    No ty vlaky jsou dve ruzny firmy, tak se ani nedivim, ze to moc nekoordinujou
                    Tady v Bn ted svistej pendolina, ale jen brzo rano a pozde vecer, ale chodej se tam lidi koukat jak to jen udeka bzuuuum 😀

Kimi

Taky mi dnes došel Brown, přes 630 stránek, to bude něco, ale pustím se do toho později, mám před ním jiné knihy od oblíbené autorky.

Maya

Kimi
                        jedna stranka za korunu 😀
                        ja nic jineho nemam, tak zacnu o vikendu, ma lejt, nebude co delat
                        ono se to cte rychle
                        teda mam jeste rozecteno Dejiny lidi, ale to je takovy tezsi cteni, takze obcas prectu jednu kapitolu, to mi jeste na rok vydrzi 😀
                        za me teda mnohem lepsi nez Brown je Rollins s radou Sigma Force a uplne nejlepsi je tahle serie, to by te asi taky bavilo
                        https://www.databazeknih.cz/serie/sangviniste-4131

cernej caj

Tak to masakr cena.

Maya
                          To vypada zajimave, napred musim zpracovat ty dva rolinse co mam doma jestli me bavi jak pise a ak pripadne budu mit tip:)

No prave ze to jsou 2 firmy, tak mezi nima neplati zakladni nejaky domluvy… fakt blby, bych tomu dala nejaky podminky kdyz neni jedna tak proste povinnost informovat. Hlavne osobaky co fakt jezdej malo do konecnych koutu koleji:D

Ta znama ma super byt, sem konecne poprve v zivite videla a hrala na kytalele, ma to trochu jiny akordy a clovek si to mohl osahat a dneska ma chcat:(

kachna

Kachna
                            Tedaa! Husty!

Děkuji, já z toho mám radost, protože to byl takový ten společný projekt, co dopadl přesně tak, jak jsem si představovala, hodně práce dětí, můj nápad a nakonec se mi podařilo tu fotku chytit vlastně přesně tak, jak jsem si jí představovala.
                            A taková hořkosladká tečka bývá, když mi dcera závistivě říká, že to tedy ve škole nedělají (ale teď si zrovna tu práci ve škole chválila)

Kimi

No, v té databázi nabízejí toho Browna o dost levněji. Tahle kniha je první, kterou od něj mám, viděla jsem jen filmy podle těch předchozích. Od Rollinse jsem zatím nic nečetla. Mám ráda knihy od Johna Grishama, beletrii s psími příběhy, příběhy nějak se týkající Orlických hor a v poslední době „ženské“ romány od Pauline Májové a Alexandry Potter. S příchodem stáří se mi ty knižní preference trochu změnily.??

Maya

Kimi
                                Psi pribehy ctu taky, od Potter jsem tusim neco poslouchala jako audioknihu
                                Cernrjcaj
                                Myslim, ze ty co mas od Rollinse jsou z tech prvnejsich knizek a jsou to spis skabsi kusy, ale da se to taky
                                Ta trilogie je nejlepsi a pak ta sigma force zacina to myslim Mapou z kosti

cernej caj

Kachna:D

Maya
                                  Mam digitalni pevnost a cetla sen i andele a demony a sifru, ty teda swm davala mamince k vanocum tak ty nemam digi

cernej caj

Zakazala bych vinky do uzavrenejch prostor protoze mi v buse nahradni dopravy desne natyka a svedi jazyk…

Maya

Nekdo tu slavi v nasi vesnicky klubovne a pozvali si mistni kapelu
                                      Mam otevreny okno a koncert zdarma, uz probehli Kabati, Katapult a tak
                                      Doufam teda ze to nebude az do rana -:)

Maya

Kdybyste se nekdo v Brne chtel zucastnit geneticke studieca za odmenu ziskat analyzu genetickeho puvodu
                                        https://www.1mg.cz/goe?fbclid=Iwb21leAMyx-1jbGNrAzLAZ2V4dG4DYWVtAjEwAAEe5y4J0J7-8RATJp5D3luUabw4wgVeLRgXsApovg-IDcz0KLfOi_phWmdx-aw_aem_Hteb2Vc_gHV5P-htaWo3hA

cernej caj

Maya
                                          Je am podminka ze nimdo z tvejch pribuznejch se nesmi zapojit a teda na moje 80 lety ze znojma nenam ani telefon a neprijde mi asi vhodny jim vat po 1p letech od posledniho pohrbu jen s timto:D

Ale jinak zajimavy

Maya

Cernejcaj
                                            No asi bych predpokladala, ze 8olety lidi se do zadnyho DNA vyzkumu v poslednich letech nezapojili, to bych vubec neresila

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.