Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 3,064)
  • Autor
    kachna

ten králík to tak nějak přežije celkem v pohodě proti řadě jiných zvířat,

snad teda

Talince přeju dobré srůstání, to bude OK, uvidíš.

Maya

Talince drzim palce i nadale
        U nas teda lilo fest celou noc, doufam, ze to nechytlo i caje

Maya
          cernej caj

Posledmi ale.v cili. Stejme nemam psa tak je to jedno. Spa sem to pro fwrinku, moji snehovou vilu, 10 let od posledmo.akce… sla elou cestu se mnou.

Attachments:
            MirkaD

nedělní ráno-ošmikání Žeryka-za 15minutek a náhubek jen na sundání ze stolku heč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              pak vycházka ze všema 4 v lese-pusa od Žeryka za ostříhání:-)

Attachments:
              MirkaD

PetiK-tak co vy 2 pacienti???jak je???

Čajíku-věděla bych o dárku pro mě…..-ehmmm-knírač na krk by se mě hodil…:-D

cernej caj

MirkaD
                  😀

To nevim jestli si muz jeste oamatuje jak ferinku prevedl.z fotky:D

Tak sem byla predposledni!! 😀

Maya

Cernejcaj
                    Gratuluju, ses dobra to cely dojit, Ferinka te asi dost povzbuzovala shury

cernej caj

maya
                      dekuju, taky me to potesilo ze jsem to zvladla. Aji sem docela pokecala s par lidma, s pani od ruskoevropske lajky, mega hunate siperky co mela srst ak spic, pomazlila sem si hromadu psu a vubec super to bylo 🙂

Fifi

Cajiku, taky gratuluju! 🙂 Tos utapala sto kilaku nebo jak to bylo dlouhy? Bezva, ze sis ponuchnala hromadu psu, musela to pro tebe bejt fajna zmena.

Esusova
                        Jak je?

Petrs01

Čaji, seš hustá, bez pořádného tréninku a vlastně bez velké motivace, protože jdeš „mimo“.

cernej caj

Petrs01
                            a jak si predstvujes trening? myslis, ze kdyz sem chodila obcas 2014/2015 ze sem delala neco vic, nez jezdila na vandry? 😀

Fifi
                            dekuju, no bylo to ofiko 83 + asi 5-6km nejaky bloudeni a netrefeni trasy

Attachments:
                            Fifi

Fiha, tak to je streka predlouha, ses borka. 🙂 Muzes se dneska hejbat nebo ses grogy?

cernej caj

Fifi
                                muzu se hybat uplne v pohode, treba jeste 20 bych asi dala v klidu ale na trepy s cinkama senecejtim 😀

Attachments:
                                Fifi

Ha! Uz zatemnenyho moona vidim, ted se vyloupnul.
                                  Cajiku
                                  ale na trepy s cinkama senecejtim
                                  Dřepy s činkama nebo tripy s cizákama? U tebe clovek nikdy nevi… 😀

Petrs01

jak si predstvujes trening?

Nejlepší trénink na DT je dát si každých 14 dní DT. Ono je to hodně znát, bez ohledu na rychlost. No a ta rychlost, ta se mi tak nějak časem vyskytla… Na běhání bych musela trénovat ještě ten běh jako takový, já hlavně rychle šla a nezastavovala. Ty teď chodíš myslím o dost míň než 40-50 / den, takže DT po kterým se můžeš bez problémů hýbat je paráda.

Kimi

Taky jsem se před chvílí byla podívat jak mekikek títí. Když jsem byla před osmou venčit, východní obloha byla pod mrakem, takže nic. O půl deváté jsem vykoukla na terasu, mraky protrhány a měsíc pozorován. Půjdu mrknout ještě jednou, až se mi přemístí proti oknu.
                                      Až do středy jsem bez auta, tak jsem se vydala dopoledne na cvičák domluvit úterní den pro prvňáky – pěšky tři km. Ty doby, kdy jsem nachodila km více jsou dávno pryč, takže pro mě docela štreka, ale asi v půli, zastavilo auto a starší paní jedoucí mým směrem mi nabídla svezení. Na cvičáku domluveno, shlédla jsem cvičení, jeden z pejskařů mi nabídl odvoz zpět.
                                      Bety, která pěší cestu absolvovala typicky psím způsobem – přebíhání a šmejdění, takže toho naběhala až až, se po návratu svalila na gauč a na odpolední venčení jsem ji musela budit.
                                      Večer se mi pak podařilo vnutit jí Dehinel.
                                      Čají, máš můj obdiv, jak zvládáš dálkové putování.

Fifi

Kimi, to jste mely peknej vylet. „Večer se mi pak podařilo vnutit jí Dehinel.“ – Proc, ona je zacervena, si ji nechala delat koprologii?
                                        Mesic uz je videt celej, pekne sajni.

cernej caj

Petrs01
                                          Ja ale nikdy DT nechodila pravidelne ale tak 1x za rok a vzdycky sem se mohla hybat:D

A nikdy sem nechodila ani 40 ani 50 denne… jako… nikdy:D ze vyjimecne vyslo ke 40 1x za rok, to vyjde kazdej rok porad…

Navic koleno by takovou zatez urcite nezvladlo a v mym priapde by to bylo kontraproduktivni:D

Tripy s cizakama:D

Z pc vam pak napisu, z tlf asi vic nedam:D supee historku se pobavite

Nehlede i na to, ze bez psa je to fuk a se psem si nedovedu predstavit jak by clovrk vlakem vezl jeste druhej stan a spacak aby se v 5 rano nemusel hrabat po celonocnim desti ze spani v kempu pod celtou, pobalit to do batohu a pak prijit a v 11 v noci ty prochcany veci vybalovat zas v tom kempu aby si slo kam lehnout na pripadnej dest:D

Ja byla jen tam kde se dalo vzit ubytko a to je zas hodne drahy i na 1x mesic, kvalita posteli ruznorode spatna, 10 cizich lidi chrapajicich vedle hlavy… nic pro me:D

cernej caj

Kimi
                                            I u nas bylo zatazwno ale o pul uz vylezl a to sem chtela byt mininalne uz hodinu v betli a haji:D

To he super ze ti pani nabidla svezeni a pak te nekdo odvez sw to nemusela trajdat:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.