- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
2.9.2025 v 6:25 #193387
PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tu prší!! Hurá. Zato včera bylo pekelně , sem myslela při venčení, že zdechnu. No ale dneska mi pěkně doprší zase do nádrže a navíc nebudu muset zalívat. SEdnu si, dám si nohy nahoru a………… no spíš ne, mám stotisíc dalších věcí, který musím udělat.
ale včéra jsem si koupila kozí mlíčko, pěkně ho svařila – je výborný. No ale šedesát za litr, to je překvápko teda.Já bych houmofísa brala hned, i bez kompenzací, protože by mi to ušetřilo hlavně čas. No jo, no, to jsem si neměla dělat srandu z účetnictví kdysi na střední, když jsme ho tak šmrncli. Kdybych vystudovala účetnictví mohla jsem to dělat z domova, nebo třeba grafiku nebo tak něco. No tak příště, no. 😀
2.9.2025 v 6:48 #193388Petrs01
účetnictví
Já ho vystudovaný mám, HO seženeš těžko. Leda si udělat vlastní firmu, ale na to nemám nerf. Smlouvat o ceny, vysvětlovat, že to že mne platěj neznamená, že daně platit nebudou, upomínat a nakonec zjisit, že firmu položili,… Nee, živnost mám zastavenou a držím se dobré šéfové (to je nad zlato!) a slušné práce.
2.9.2025 v 8:05 #193389cernej caj
PetraK
U nas vcera bylo pekne, i na cviceji tak akorat, ze sem po dlouhe dobe zas cvicila 2 dny po sobe a neukirsla sem na prehrati:DVe ct jedu na ten DT tak uz budu jen regenerovat 😀 a pak snad uz bude i tycka:)
Petrs01
Proto obduvuju vsechny co delaj na zivnost jako treba muzi kdyz nezaplatilo divadlo asi 200 000 pac divadlu taky nikdo nezaplatil… a co si na nich vemes… nic…2.9.2025 v 10:02 #193390Maya
Ja bych taky nemohla delat na zivnost, ale spousta lidi se tak zivi, takze to asi jde 😀
Ono teda interaty na ucetni vubec nejsou, driv byli porad
A vubec nejsou inzeraty na uklizecky, to sly hodne delat zensky, ktery od nas vyhodili pred par lety, to prej obsadily Ukrajinky, coz asi dava smysl, i u nas v praci posledni dobou uklizely mlady Ukrajinky a kdyz si ma agentura vybrat jestli mladou Ukrajinku nebo starou ceskou babu, tak je asi volba jasna2.9.2025 v 10:26 #193391Asteris
Rumíčkovi i Talince držím palce. Jsou oba šikovní, Emma je na veterině strašná hysterka.
V sobotu jsem se vrátila z dovolené v Českém lese, spíš v podhůří. Bydlely jsme s kamarádkou sice v kempu, ale jinak jsme za celé dny nepotkaly ani živáčka. Jen na Přimdě zřícenině nás přepadla seniorská výprava, ale my pokračovaly dál na vrcholek a tam už nešel nikdo. A pak po naučné stezce kolem Přimdy taky ne a ani se nedivím. Tam jsme se poněkud netrefily na správnou cestičku a ta naše byla čím dál divočejší až zmizela. Podle mapy jsme zjistily, že ta správná je asi o 100 m výše. Hmm, kolmo vzhůru, spousta balvanů a popadaných stromů. Ale přežila jsem. My jsme toho moc nenachodily, pata mě bolela a kamarádku zase záda. Tak cca 15 km denně. Ale bylo tam krásně. A samozřejmě Emmma měla hárat v září, tak začala den před odjezdem.
S patou se to má tak, že jsem se ještě před dovolenou stačila dostat k ortopedovi,a je to opravdu ostruha. Na rentgenu mně sestra radostně sdělila: „je tam!“ ( 6 mm). Mám předepsaný ultrazvuk, ale teprve začínám, tak uvidím…
Na dovolené jsem si vždycky ráno vzala prášek a chodila s hůlkami, večer cvičila, no úplná pohoda to nebyla.2.9.2025 v 11:00 #193392PetraK
Asteris
takže diagnóza stanovena a teď už Tě jen opraví, to je dobře. taky jsem kdysi chodila na utz, pomohlo mi to, tak ať u Tebe taky brzo. A pěkně jste si užili dovolenkováníale jinak jsme za celé dny nepotkaly ani živáčka
to je pošušňáníčko, to je pošušňáníčko, když nejsou všade lidi a člověk může být jen sám se sebou a přírodou!Petrs01
no vidíš a já myslela, že HO u účetních v podstatě běžně, protože hodně času je to práce o tom, , že je jedno kde sedí -takhle to mají účetní u Brtnika v práci. No ale já bych stejně asi nebyla dobrá účetní… prohazuju číslíčka, písmena…. to by nebylo asi vono 😀 😀 .
Na živnost je to v našem státě dost naprd 🙁 přijde mi, že živnostníci to mají těžký. Já kdybych – tak buď něco toho psího a nebo svůj malej penzijounek, to bych byla asi schopná se hecnout.Maya
já děsně držím palce, aby něco vhodnýho vyplulo ve vhodnou dobu!2.9.2025 v 11:34 #193393cernej caj
PetraK
On si kazdej mysli u ITaku ze je tam Hzo bezny… 😀Asteris
Jee primdu zavidim tam sem ensla a jinak teda uz se mzues konecne tesit na zlepswni po tech ultrazvucuch:)2.9.2025 v 14:25 #193397Kimi
Dnes jsem s Bety byla ve psím salonu, strávily jsme tam dvě hodiny a tak mám nového pejska – tak to po minulé návštěvě vyhodnotila jedna sousedka. Akorát, když bylo hotovo, spustil se příšerný slejvák, tak jsme s Danou, která je bývalá kolegyně z mé první práce, ještě chvíli poseděly a pokecaly. Bety je teď hladkosrstá, heboučká, doufám, že už při šmejdění nenabere na sebe toliko smetí.?
Teď se tady na sídlišti řeší odplevelování chodníků RoundUpem, měl se otrávit zdejší pes – čtyřletá borderkolie. Když jsem se to dověděla, napadlo mě, že ty Betynčiny žaludeční potíže právě mohly pocházet z postřiku a ne ze stravy, kterou jsem ji pár měsíců bez problémů krmila, ona každé ranní venčení požvýkává trávu. Tak už to řešíme s úřadem, aby aspoň včas o postřiku byla zveřejněna informace.?♀️2.9.2025 v 16:50 #193398cernej caj
Kimi
tyjo to klidne z toho mit mohla i proto, ze je malinka… tak to je masakr s tim postrikem, asi zacinam byt rada ze u nas to prorusta a pred domem a na obou zastavkach to obcas odpleveluju ja 😀ale teda asi by me neprekvapilo, kdyby to byl i vnejsi cinitel a to zlepseni pak bylo i vyprchanim roundapu pryc…
doufam,ze urad aspon takto vyjde vstric.2.9.2025 v 17:58 #193399Fifi
Kimi, mohlo to souviset a nemuselo, hlavne, ze je v poradku. Navic ted basti lepsi zradylko. Vyfot modelku. 🙂
2.9.2025 v 20:15 #193401Kimi
Mladí nechali Artovi odstranit bouli na zádech a zítra mají oba nějaké vyřizování, tak jedu na Artíka dohlížet. Poprosím Jakuba, aby mi krasavici vyfotil a poslal mi to na mail, abych to mohla dát sem.
3.9.2025 v 10:06 #193406PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Víte jak vypadá urvanej vagón, co lítá po nádraží? přesně jako já! Pomoc!
3.9.2025 v 10:14 #193407Petrs01
Pomoc!

a schválně jestli víš co to je ?3.9.2025 v 10:24 #193409Kuskus
Já vím, já vím. Turistická značka pro Rumíčka, aby furt nemusel šplhat po stromech. 🙂
3.9.2025 v 11:06 #193416PetraK
Petrs01
a vůbec netuším!!Kuskus
😀 to je přesný!!
3.9.2025 v 11:13 #193417Maya
Kimi
To by mohlo byt, ono u roundupu se uvadi, ze by s tim nic nemelo do styku prijit 3 hodiny po postriku, pak uz se to zrejme vcucne
Ja tim strikam i spary v Lokiho kotci, ale postrikam to rano, kotec zavru a jde tam az vecer a to uz je v pohode
Ale Loki to nezere
Kdyz mam nekde postrikano, tak i kdyz tam uz vyroste neco noveho, tak tam nikdy uz treba pro zelvy k zradlu netrham
Meli by tam dat nejakou ceduli kdy to bylo postrikane a nenechat tam zrat travu uz pro jistotu nikdy- Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 2 týdny uživatelem Maya.
3.9.2025 v 11:29 #193426Petrs01
netuším!
Výkolejka. Na splašený vagónky. 😉
3.9.2025 v 11:55 #193428PetraK
Petrs01
Výkolejka. Na splašený vagónky. ?
😀 😀
tak hlavně to nevokazovat Brtnikovi!! 😀Kimi
Peti Zorča měla taky zdravotní problémy poté, co vedle výběhu soused tohle aplikoval 🙁3.9.2025 v 12:15 #193430Petrs01
hlavně to nevokazovat Brtnikovi!
Otázka je, jestli by ti to hodil pod nohy, nebo na hlavu ?
3.9.2025 v 12:17 #193431Thielli
ono u roundupu se uvadi
Roundup?
to u nás doma tedy nechceme… ?
RoundUp -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.