Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Petrs01

duni tu RFP

Ujeď do lesa nebo k Ešusce na chaloupku, my takhle příští týden zdrháme před Metronomem 🙁

Fifi

Nikam nejedu, jsme od letiste dost daleko. Ale dneska to diky vetru duni vic, basy se v zemi nesou fest. Vsimla jsem si, ze je z toho Pepin fakt rozhozenej, nervni, a to je mu nejaka bourka ci petardy sumak. Asi si neco podobnyho pamatuje.

Cajiku
        mela bys to snad radsi nechat na zitra!
        Pri sekani se mi nic nestalo. 🙂 Akorat vypadnul čvonč, kterej se sroubuje pri skladani drzadla sekacky, nechapu, vzdycky to zkontroluju a na zacatku to drzelo Toz provizorne poreseno provazkem a budu shanet novej cvonc s podlozkou nebo to poresim natvrdo matkou na ten sroub.
        A na vychazce byl taky klid, rychla curaci s kazdym zvlast.

cernej caj

Fifi
          Tak to sou vlastne dobry zpravy:)

My uz vyrazime s knigou na vandr:)

kachna

Čaji, užij si to a pozdravuj Knigu.
            Hostíme synovce a vyrábím kvízové otázky na pátek, protože pojedeme kam? Na výlet do Litoměřic na chovatelský den (zblbla jsem celou školu). Těším se, byť doufám, že vytlačovat auta budou jen kachny, případně slepice.

cernej caj

Kachna
              Kniga opetuje pozdravy:)

Madynka me zas chtela sezrat ale mela neci v tlapicce a kbiga to nekohla najit, tak ji chytla at ji prohlidnu ja a teda pekne u toho knigu podrapala a pomlatila, ale pak zjistila ze ji tapicka uz neboli tak kratka milost u ni:D

Uzijte si chovatelskou vystavu, chpau zw nebude kralici teda:D pokud kralici nebudou nic vytlacovat:D

brut

Zdravim vespolek

Hlasim, ze uz jsem opet v jednom kole a nestiham temer nic okolo. ??

Na svinky zabira teplo, sucho a hlavne mnohem min jahod. ?? Vazila jsem par jahod, nez jsem vyhodila a kdyz jsem si spocitala,kolikrat jsem stejne mnozstvi musela zlikvidovat, tak mi vyslo kilo. ?
                No a ty, ktere byly v poradku, tak dohromady mely necele 3kg.
                Uvidime, jak porostou dal.. Do toho mi chcipla jedna boruvka, ta zrejme dostala nejvetsi dil,kdyz padaly kroupy. Takze jsem vcera koupila misto ni jinou a budu doufat, ze bude v poradku, nezacnou padat kroupy a prezije..

Ted tu mam na tyden Karamelku, takze budu mit pri venceni o zabavu postarano. Navic steka nejen na zvuk zvonku, klepnuti, bouchnuti, ale i na imaginarni nepratele, coz je treba vecer moc prijemny ??

cernej caj

brut
                  a alavis calming nedavate jestli to aspon trosku se nezirni?

Historicka parni masina na Mladejovske uzkokolejce + PP Roh (ten zub na vyhledu)

Attachments:
                  kachna

Parní mašina je krásná.

brut

Cajik
                      No, to je peklo s psychologem. Blby je, ze v tyhle dobe jich je malo a tak neakutni pripady posouvaji. Skoda, ze nejsi bliz, znam jednu osobu, ktera by ti urcite pomohla a nemela si takovy rozestupy…

Zlatka
                      Mela si pravdu.☺️ Sucho funguje uplne nejlip. I presto jich pravidelne vyhazuju okolo 8 -10. Porad lepsi, nez kdyz lilo.

brut

Cajik
                        Dekuji za skvelou pomucku na zemepis. Myslim, ze se hosickovi bude hodit. ☺️? Ja mam zemepis rada, ucil me dedecek, ktery spoustu mist navstivil za prvni republiky. Ve skole to bylo na muj vkus nudny, takze jsem hodne cucela z okna a pak dostala sprdunk od ucitelky, ze nedavam pozor. ??

Magnusson granula basti Clo uz treti rok. A dokonce i segry vybiravka je u nas dostava, protoze jinak by byla schopna pojit hlady. ?

Maya
                        Thielli
                        <strongPetrs01
                        Ja jezdim k mori rada. ? Nepotapim se, ale hodne plavu. Taky miluju vylety, takze nikdy nejsem dlouho na jednom miste. Kdyz uz nekam jedu, tak abych videla i okoli a nejen more. Nechapu, co vede lidi k tomu, jet na dovolenou k mori a tu stravit u bazenu, byt ma slanou vodu.. O sprintech s rucnikem k lehatkam ani nemluvim..

Kachna
                        Bajecny skolni vylet ????

cernej caj

Brut
                          Muj tatinek byl s rodinnym znamym na kapverdach kdyz zemrela maminka… mozna to byla po 20 letech prvni dovolena kterou si dopral.

Jeho asi 140kg kolegu v mori ktere „bylo“ ten den urcene na brodeni na kraji more srazila ve vode po kolena vlna a tahali ho 4 plavcici ven, protoze se sam v tech vlnach nedokazal postavit nebo plavat ke brehu.

Vetsinou nesmeli ani po kolena. Takze kdyz nemeli vylety do pouste a na skaly, tak byly u bazenu, kdyz si chteli zaplavat.

Asi dokazu pochopit, ze nekoho lakaji ty dalsi moznosti, ktere dana zeme nabizi a koupani je poddruzne a kdyz uz ses nekde kde je bazen tak prece nebudes zaryte proti, kdyz je ocean nekoupavy…

Tak to mate koukam v rodine lasku k zemepisu:)

Jako premyslim o nejakyvh onlinr telefojickych, v covidu na to nekteri najeli ale tam je problem zas otazka penez, pac ty telefonicky se na pojistovku asi urcite nedaj.

Ty light maji jen 8% tuku ale davkovanim sou na objem toho vic nez ten fitmin a marp, co mel predtim, takze za mw je to dobry i pokud pes potrebuje hmotu do pupiku, akorat teda zatim nevim, zda na nich treba malicjo zhubne. Nejak tlustej neni, ale pres ty chlupy zebra uplne nenahmatnu:D a ne ze tam nejsou:D

Kachna
                          Mela sem hroznou radost, ze sme ten odjezd stihly:) a pak mi jeste deti z vagonku mavaly tak sem jim mavala zpatky 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Co se děje, co se děje??
                            Prší prší, jen se leje.
                            Co ohaři dělají?
                            Na pelechu se valejí.
                            To jen Kolečko, jak blbeček,
                            chodí do práce pondělí až páteček.

😀

Brejtro. jak jste se měli?

PetraK

Maya
                              , chudaci ti lidi, jestli to teda nebyli exhibionisti
                              😀 exibicionismus bych za tím nehledala 😀 😀 Já tam úplně tu kachnu vidim, tu bandu dětí, ty řeči, celou tu situaci a jak pán nakonec pěkně pozdraví. To už bych ležela na zemi 😀 😀

Kachnooo
                              vyprávěním jsem vylepšila v pátek cestou domů Brtnikovi značně den 😀

Těším se, byť doufám, že vytlačovat auta budou jen kachny, případně slepice.
                              zase na druhou stranu…… prodloužila by sis život 😀

Fifi
                              Chystam se ale este sekat travu, tak uvidime… ?
                              tak jak si dopadla? 😀
                              já beru pátek třináctýho, jako ščastnej den.
                              aha tak už to vim

Pri sekani se mi nic nestalo. ? Akorat vypadnul čvonč,
                              ale nevim co je čvonč. Teda takhle, vím, co za část sekačky máš na mysli, ale to slovo, to neznám 😮

černej čaj
                              ale pak zjistila ze ji tapicka uz neboli
                              tohle jsou nejlepší operace, pes invalidní a po prohlídce – vijolá už běhá!

Hele to mi povídej s tím pálením sena, já z toho tehdy byla fakt marná. No, jenže nikdo to nechce, tak halt sekám traktorem, ale tak, aby tam vždycky něco kvetlo na části.

brut
                              Hlasim, ze uz jsem opet v jednom kole a nestiham temer nic okolo. ??

ha, takže již zdráva? Na hlavu se neptám 😀

Karamelku
                              a tím alavis calmingem má možná černej čaj pravdu.

Sucho funguje uplne nejlip. I presto jich pravidelne vyhazuju okolo 8 -10. Porad lepsi, nez kdyz lilo.

tak to teď asi teda nevychází 🙁

cernej caj

PetraK
                                Moooc pekna basnicka jen teda tech blbecku je tady asi vetsina:D

PetraK

černej čaj

jen teda tech blbecku je tady asi vetsina:

no a vysvětlí mi někdo, proč nejsme radši milijardáři? 😀

Thielli

Konečně to pondělí není tak hrozné. Kolegyně má narozky. A ona neobjednává v lahůdkách. Ona to matlá doma. Při konzumaci všichni vydáváme zvuky spojené většinou s jinými požitky ?

Attachments:
                                    MirkaD

no my měly v pátek ráno výlet s oběma psama a s máti-jak jinak,že…
                                      do Chřib-ke křížku za Koryčanama a od něj-na sv.Klimentek,kolem Gorazdovy studánky,kolem azatelny-KAM VYLEZLA MÁTI NAVRCH K TMU KŘÍŽKU!!!!!!
                                      TAKŽE ZA MĚ HUSTÁ!!!!!!!
                                      TO MY OBA BY JSME NEDALY,S NAŠÍ PANKOU S VÝŠEK….,pak studánka Mísa,ze ktré Dafča pila,pila,pila-ještě že tam z vrchu z trubky teče furt voda:-D
                                      pak skála Kozel,furt hustě obehnána popruhy ze zákazy vstupu,a vypadá to podle křiku ze SKÁLY,ŽE SOKOL STĚHOVAVÝ MÁ MALÝ SOKOLČATA PO 65LETECH!!!!
                                      pak na oběd na Stupavu kde Dafča-poté co ji servírka donesla čistou čerstvou vodu-pila zas jak duha…,po výletě,který byl ráno brzo,takže chladno,až mě zima byla….
                                      jsme se jely zbalit dom,a já jela do knihovny a Martin mě vezl do BK,
                                      tam s tatkem odpo kafe,ždibec projítí s Dafčou,
                                      čtení knížky fejetonů-KDE NĚKDO NEDAL 5 KAPITOL??????????????????
                                      pak večení venčení a spát…
                                      ráno s Dafčou parčíkem u řeky podél řeky,Dafča obíhala stromy a ukazovala lavičky,pak kolem kina,kde měla odložení,at si v klidu pročtu nástěnky,
                                      a tam telefon-v 7!! ráno-teta,že pžijede…
                                      tak jo,pudu s tetou po nákupech..:-)
                                      no vzala jsem to s Dfčou přes město-odložení v sedě číslo 2 u pekárny-teplou makovku na záda do vesty…..:-D
                                      pak odložení číslo 3 v sedě u trafiky-pro téma speciál
                                      a dom,
                                      kafčo nalakovat nechtíky a dojela teta a šlo se do města,sekáč-kde vše za 9kč..tak jsem si vzala triko na doma,polštář plyšovej ve tvaru vlka,do BK,psům růžovýho plamenáka,a v PEPCU strýcovi tričko k narozkám a teta mi koupila bílí tričko s jezečíkem černým v kombinaci s černýma gatěma to vypadalo dobře,tak jsem si to vzala večer sebou…
                                      po nákupech,jsme se usídlily doma,teta u nás zůstala na oběd a před jednou jsem ji šla podél řeky doprovodit kousek s Dafčou dom,
                                      pak už jen čtení,a chystání se na večer na narozky za holkama ze čtyřlístku…
                                      v neděli ranní vycházka podél řeky delší,pak tv kultura,uklidit tatkovi a po obědě odjez domů-řečetla jsem za víkend knížku a půl…
                                      dnes odpo,vychajda mezi polama s nošením předmětů a mííčku,ted prší…

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
                                      Attachments:
                                      PetraK

Thielli
                                        Konečně to pondělí není tak hrozné

nesouhlasím.
                                        Pro mě nyní, po shlednutí fotky, hrozné je. Mám hlad.

cernej caj

Thielli
                                          Jake zvuky ste vydavali? Jakoze to moc nebyko dobry?

Ale vypada to hezky.

MirkaD
                                          Tak to zda se sis hekzy uzila a mati teda dobra ze sla na kazatelnu:)

Thielli

čajíku

dort na fotce vypadá malý, ale měl tři kila. vláčný piškot, dva druhy luxusního krému, jahodový rozvar, kusy čokolády, ořechy. ani moc sladký ani moc kyselého z promazání.
                                            chlebíčky na domácím chlebu krém z žervé a kozího sýra, plátky hrušky, vlašský ořech…

takže – ty zvuky – no. bylo to prostě jako v noci na svatební cestě… a ze všech kanceláří najednou. ?

edit: holčině je asi třicet a říkala, že je to jednoduchý dort. jsem si řekla o recept.
                                            ? tak třeba to hnědé kolem: želatinu namočte do studené vody a nechte 5-10 minut nabobtnat. Polovinu smetany a glukózu zahřejte téměř k bodu varu, přidejte nabobtnalou želatinu a promíchejte do rozpuštění. Nalijte na čokoládu, promíchejte a emulzujte tyčovým mixérem. Přilijte zbylou část studené smetany a znovu promixujte. Přikryjte kontaktně fólií (položte přímo na tekutinu) a nechte v lednici přes noc odležet. Odleželou ganache pozvolna při nižší rychlosti vyšlehejte a ihned použijte.

…to samé crcání je s druhým krémem, do toho piškot, ten dostává taky na noc zábal… a sekat ořechy a rozvar z ovoce…

je to vysloveně „na pohodu“ ???

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.