Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 3,064)
  • Autor
    PetraK

Maya
      hm… měl to být nějaký stříkací bazmek takový. si to taky nemapatuju 😀 😀 bože , bože, to člověk dopad. No tak asi koupím prostě aku čerpadýlko do sudu. Páč to ponorný mám v nádrži podzemní a nechce se mi vždycky manipulovat tou hadicí – než budou udělaný rozvody, kde pak člověk jen nacvakne v určitý části zahrady.

cernej caj

PetraK
        Kdy prikoupis nejaky polnosti?

Skoda ze sice bydlis kousek od tety co ma ten velkej krytej vyhrivanej baazen se slanou vodou, ale vubec ji neznas:D

Maya
        Pokid se zatim jeste da odchytit asi masickovy uplatky funguji:)

Fifi
        To je dobre ze mas moznost plavani na zado:)

PetraK

černej čaj
          Kdy prikoupis nejaky polnosti?

myslíš k těm osmitisícům metrůch co máme ještě na chalupě? 😀 ani náhodou.

Hm škoda spíš teda, že to není moje teta, cizí bych neotravovala 😀

PetraK

Jo a máme u nás u koníků dva nový přírůstky – zde jedna dáma 😀

cernej caj

PetraK
              Jee ruzova by se hodila k mirce:)

Maya

PetraK
                Jo to byl asi ten aku tlakovej cistic, tim by se zalejvat asi nedalo
                Byla jsem to omrknout v hechtu a prislo mi to takovy forovy, tak to urcite kupovat nebudu
                Mama koupila takovou jako konev na koleckach s tim tlakovym pistem jako mivaji postrikovace a ten tlak je proste malej a blba koncovka, ktera nejde vymenit, tak to spis tak jako mlzi, kdyby to nejak normalne strikalo, tak by to slo, ale takhle je to k nicemu
                Ta pojizdna alko konev byla fakt neprekonatelna, meli jsme ji roky, kdyz odesla hadice, tak jsem jeste sehnala novou, ale pak po letech odesla baterka a uz jsem ji nesehnala, uz neprodavaji ani ty nahradni dily

Fifi

Twe, tak dneska jsem mela obr kliku. Stesti, ze cucim po ostatnich ridicich. Mezi vesnicema je jedna krizovatka, kde je zrcadlo, musi se tam odbocovat opravdu ofafrne. Jedu po hlavni ukazkovou tricitkou a co myslite? Madam v elektricky skodarne zacne z vedlejsi vyjizdet, cumi na me a jede? Kraaaava (to se neda napsat jinak) mi nedala prednost, zahamstla jsem dachnicku a bylo to fakt na milimetry. Pinda jedna, mavala pak rozcilene rucickou, sem mela sto chuti vylezt a neco ji rict. Kdybych jela o chlup rychlejs, nedobrzdim to. Fuj, jsem se pak doma pekne rozklepala, nesnasim podobny situace. Jo, jak jsem na to dupla, tak vetsi nakup letel od kufrovejch dveri az na sklopeny sedacky, jedna kysana smetana to odnesla, takze diky, slepice, coleslaw budu delat az zitra.

Esusova
                  jak moc závidím možnost si takhle soukromo zaplavat!
                  Jj, jsem za to moc rada. Bazen ma posunovaci krytou strechu z makrolonu, takze sezona plavaci bude dlouha, da se tam rochnit i v desti a chladnu, kdyz se to zatahne.

Fifi

Jinak me po plavani dneska vubec nebolely bederni plotny. 🙂 Zejtra opacko, uz se tesim. Az tahle moznost skonci, budu mit smolika. Do velkyho bazenu nepujdu, kvuli 20 minutam cachtani by to bylo zbytecny.
                    Cajiku, bych se s tetou kvuli bazenu mozna i seznamila. 😀 Nejde to nejak udelat, nenapadne? 😀 A od jara si tam zacit plavat.

Petrs01

v desti a chladnu

No to se dá přece kdekoliv. Ve vodě je ti přece jedno že prší (bouřky NE!) a na chlad stačí nepřestat chodit plavat. Teda bazének ti pak zamrzne, no. Ale v HK je Labe a ty přece Labíčko můžeš 😉

Fifi

Ja ti do studeny vody nevlezu. Nejsem ty, abych ledoborcovala. K tomu me fakt nepresvedcis, navic prave u problemu se zady se ledova voda nedoporucuje. Pisu o vode soukromy, bazenovy, ohraty od slunicka, kde se v pripadu blbyho pocasi zaklapnes strechou a muzes si rovnat plotny. Po sezone si kamoska bazen zazimuje, nic tam nemrzne, profici to odpusti a odstavi cerpadla a trysky. Ja se budu pak tesit na dalsi sezonu. Nebo mi treba zada casem dovoli si jit zaplavat i na 50m bazen ve meste. Ted bych tam byla za trapku. Pritom jsem driv plavala jak stika, za hodinu jsem stihla naplavat hodne bazenu. Jo, Labicko miluju, ale horni tok v lete, letos pri desti a kose jsem tam ani telo nesmocila.

cernej caj

Fifi
                          tak uff, jeste ze to odnesla jen zakysanka.

No kdyz ona teta bydli 15km od esusky, ne od tebe bohuzel… jak to ze pak uz nebudes mit moznost kdyz ted mas?

taky znam jeste jednu pani se stejnym bazenem u plzne :D:D

No ja chtela puvodne na vandr plavky, zaplavat si a pak na paddleboardy po vandu ale vzhledem k pocasi neberu ani plavky a misto paddleboardu davame 10km nasup 😀

Fifi

Jj, nastesti jen zakysanka, jinak by to asi byla draha sranda. Kravena jedna, este ted mi stoupa tlak, kdyz si na to vzpomenu.
                            No kdyz ona teta bydli 15km od esusky, ne od tebe bohuzel… jak to ze pak uz nebudes mit moznost kdyz ted mas?
                            Jo takhle, to ja pochopila tak, ze mas pobliz svou tetu, kterou neznas a proto tam neplaves. 😀 Ja moznost plavani u kamosky mam.
                            Peknej vyslap preju, kam razite?

cernej caj

Fifi
                              zase vizovicky vrchy 😀 chci zase spat na vartovne kvuli vychodu slunce, i kdyz tenhle vylet uz mam naplanovanej dyl, samospani pak mi prislo jako dobry misto na test tak sem si rikala, ze2x stejnej vylet preziju 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pápapápapáááátek! To je krása.
                                A dneska přijede Ričrd. Mám v troubě dvě kolena a dva kusy bůčku. Na tymiánu. Mňam. Ešče musim vyrobit klobásky a dodělat polifku. Budu o víkendu dělat zase natěrače, tak musím mít jídlo, co se o nás postará samo 😀

Fifi
                                Pinda jedna, mavala pak rozcilene rucickou, sem mela sto chuti vylezt a neco ji rict

týýý vado, no to by mi hráblo, řvala bych jak prokopnutá a babu vytáhla ven asi. Minimálně by se dozvěděla něco vo svým kvíkvé a kvíkvé svých předků. Fuj a ble.

Bazen ma posunovaci krytou strechu z makrolonu, takze sezona plavaci bude dlouha,
                                jojojojoooj, nepočůranej basén závidím, plovala bych až bych brečela 🙂 . Tak si dej dvě dýlky, prosím za mne.

černej čaj
                                k pocasi neberu ani plavky a misto paddleboardu davame 10km nasup
                                to mi přijde jako celkem rozumnej nápad, když člověk není Petrs01 😀

zase vizovicky vrchy
                                užij si to, se vším všudy!

PetraK

Maya
                                  Jo to byl asi ten aku tlakovej cistic, tim by se zalejvat asi nedalo
                                  Byla jsem to omrknout v hechtu a prislo mi to takovy forovy, tak to urcite kupovat nebudu

jo! to bylo vono, to máš pravdu. No tak zauvažuju nad tím aku. Není to nějak drahý a provizorně by to vyhovět mohlo.

Ta pojizdna alko konev
                                  tohle nikdy nepochopím, proč proboha vždy přestanou vyrábět něco, co je funkční?????????

brut

Zdravim vespolek

Jedu od zubare a kupodivu doprava funguje na cas. Tomu rikam zazrak! Tesim se na odpoledne, zase se pojedeme projet po rece. V tydnu jsme narazili na uzasne vodaky. Pani a pan v nasem veku, pohodw, klidek, kochanicko, zadny stres. Sjeli jsme s nimi cca 2km a zasmali se tak, ze nas bolelo bricho. Mam takova setkani rada, hrozne cloveka obohati.

Clo nam hlida vrabci skolku a ti jak ppchopili, ze od ni nehrozi nebezpeci, tak hopsaji okolo ni, kdyz chrape na slunicku. ? Bohuzel, vyfotit se mi to jeste nepovedlo, cloveka se boji…

Cajik
                                    Dekuji za pranicko, ted mam par dni klidneji, ale je to takovy klid pred fofrem. Zari bude pekelny, ale snad se vse postupne usadi a od zari bude vetsi klid.

PetraK

AaahOj Brůti,

tohle ráda čtu
                                      zasmali se tak, ze nas bolelo bricho. Mam takova setkani rada, hrozne cloveka obohati.

ze od ni nehrozi nebezpeci, tak hopsaji okolo ni, kdyz chrape na slunicku
                                      jeditííí, to je škoda, že to nejde cvaknout, to bych chtěla vidět.

a od zari bude vetsi klid.
                                      optimistko 😀

brut

Esuska
                                        Jejda nanku, Rumickovi drzime vsechny palecky, drapky, co mame a verime, ze srdicko bude v poradku. ??
                                        Podrbej ho za me a snad uz se k vam brzy dostaneme. A samo, podrbej i ubytek osazenstva, at se neciti odstrceni. ? Je toho porad moc a vali se to jako balvany z kopce dolu. A tech zmen, to budes valit ocka…

Cajik
                                        Holka zlata, s tim samospanim je to na houby. Pri cenach penzionu by si se nedoplatila a kempu,kde by si mohla postavit bivak moc neni.. Napada me ,stejne jako holky, pes a nebo se poptat, jestli na trase nebydli nekdo,koho znas a ktery by te k tem kempum nenavigoval ci by s tebou cast cesty nesel, neprespal. Ale to uz je na muj vkus moc komplikovany..

PetraK

Brut

díkec, podrbu šécky, zahrnu i Brtnika 😀 . Já jsem ráda, že se te´d srovnal s tím jídlem, páč to bylo teda něco, musíme ho pořád hlídat, aby nechodil po jejích loužích – na to se úplně umanul. Snad to srdíčko nebude zlobit. nesmí, nesmí!!

těším se, že to třeba vyjde a stavíte se. My furt stavíme, tak my se nestavíme 😀 😀 A na změny – tak na ty jsem fakt zvědavá.

Zlata

PetraK
                                            Držím Rumíčkovi palce.

Doufám že je tady vše v pohodě,nějak nestíhám.

Překvapil mě Zrzek,na linku nesmí no,že bude žrát mrkev to mě teda překvapilo.

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.