Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 3,064)
  • Autor
    MirkaD

Kachna-gratuluji!!!!!!

a Zlatce velegratuluji k narozkám,at jí dělají kočenky radost a k tomu jí peřeji hromadu zdraví!!!!

kachna

my nemáme děti-ani ty holky nemáme…..

Já je mám a neumím to

Maya

Kachna
          Gratuluju, to je mega uspech
          Bude to ditko zkouset i profesionalne?
          Zlata
          Vsechno nejlepsi k narozeninam!

kachna

Bude to ditko zkouset i profesionalne?

doufám, že jí vydrží předsevzetí, dodělat si po maturitě výuční listy na vlásenkářku/maskérku… a uplatnit se v zázemí, ale původně jsme mluvily o VOŠ herectví, tak uvidíme, co z toho vyleze, viděla jsem je poprvé, jsou dost dobří.
            Inscenace na youtube je bez Lucky – Mělník, Nové divadlo, Libushe, 2013

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 1 týdnem uživatelem kachna.
            Asteris

Milá Zlato – přeju vše nej, hodně zdraví a pohody.
              Kachně gratuluju k šikovné dcerence.
              O víkendu jsme byli na vodě – Sázava, zase taková komorní strakatá (a nejen strakatá) velice pohodová akce. Jenom 4 lodě, na každé v průměru dva psi, tedy na jedné jeden a tříleté dítě a na jedné 3 psi. Bylo veselo.
              S patou to je čím dál horší.
              Užívejte všichni pěkné léto a přeju ať přežijete ta vedra

Attachments:
              Zlata

Jéžiš,dík,moc všem.

Kachna
                Gratuluju,můžes být pyšná.
                Babička česala ochotníky,pamatuju jak z krátkých vlasů udělala drdoly(dávala do vlasů takovéty drátěnky potažené kouskem nylonových punčoch),pážata měly lokny udělané ještě kovovými kleštěmi nahřátými v malé kovové pícce ?,zkoušelo se nejdřív na papír,aby se vlasy nespálily.

kachna

Zlatko, přidávám se k přání všeho nej nej nej od ostatních

můžes být pyšná.

Jsem pyšná 🙂 (na všechny tři)

cernej caj

Zlatka
                    Vswchjo nejlepsi ! 🙂

Kachna
                    Jee to je sikovna! Jak si to uzila? Nejaka trema byla nebo vubec i kdyz byla poprve takhle profi?

Ke neuveritelny, ze tak rychle ty deti rostou

Asteris
                    Tak to vypada jako super vylet ale skoda te paty

Pobavim vas. Mam erecept. Du s nim do lekarny. V lekarne nemaji, objednaji mi to. Du si to dnes vyzvednout. Erecept propadl vcera. Nic mi dat nemuzou:D
                    Protoze v systemu nic neni.

Papirovej by si vzali a delalo ze mi to dali vcera

Fifi

Zlatkooo, VSE NEJ preju, at ti kocicaci delaji radost, Trixidlo nezlobi a do postele nelitaj zadny hmyze. R+T posilaji radny blemcos. 🙂

Asteris
                      Krasna banda, pocasi pralo? V tehle tropech si to na lodi se psem neumim predstavit, by se asi upekl, ne?

Cajiku, to je radost, takze budes muset znova k doktorovi nebo ti jen posle znovu erecept?

Kachna ma deti sikovny, to vsici vime. Ale paaani, ze z jedny bude herecka, to bych netipla. 🙂 Gratuluju!

Pepino je trubicka nejvetsi. 😀 Venku si zvejka gumovyho piskaka, kdyz to zapiska, zacne vyt. Pisk – huuuuu tesknym hlasem – pisk – huuuuuu… 😀

Zlata

Děkuji všem,velmi si toho vážím.Blemcoš je ovšem nej ?.

Maya

Kachna
                          Tak herectvi si muze vystudovat i pozdeji, urcite dobre kdyz bude mit i neco jineho
                          Zlata
                          Dneska jsou takove poloparuky zacvakaci na sponky na temeni, nosi to hodne mladych holek hlavne kdyz chteji dlouhy vlasy nebo hustsi a duchodkyne, co maji nahore uz malo vlasu
                          Ani ty umely vlasy uz se nepoznaji
                          Cernejcaj
                          To je pech s receptem, ja vzdycky radsi zkousim napred jinou lekarnu
                          Ale tak snad ti poslou jinej
                          Fifi
                          Si povida chudak s hrackama, asi s nim nikdo doma nemluvi 😀
                          Asteris
                          To vypada podle fotek na pekny vylet
                          S patou asi uz budes muset nekam zajit

Fifi

Si povida chudak s hrackama, asi s nim nikdo doma nemluvi
                            😀 😀 Tak urcite. Ale i tohle je v jeho pripadu vlastne pokrok, driv mel z piskacich hracek preskoky hlodaci do me, nevedel, jak se s tim vyrovnat. Ted si je chodi hlodat sam a neobtezuje sve okoli emocema. 🙂

Kimi

Včera jsem se definitivně rozloučila s Korinkou. Co před pěti lety odešla za duhu, měla jsem doma urničku. Často vzpomínám jak šťastná byla na leopardích srazech v autokempu v Lužanech u Jičína, tak jsem zvažovala tam dojet a popel rozptýlit. Mladí se rozhodli, že mi to přání splní a včera jsme si udělali výlet. Nejdřív jsme si dali oběd, Jakub s Bárou a Artem se pak vydali na výlet stezkou K.J. Erbena a já s Bety šla bloumat po kempu. Ty srazy jsme mívali mimo hlavní sezonu, takže pro cvičení se psy dostatek prostoru, teď v kempu mraky lidí, karavany, stany. Ta hlavní veliká louka ale byla prázdná, jen jeden stan. Kora tam ráda běhávala, často i v říčce. Břehy dost strmé a zarostlé, ale objevila jsem jedno místo s přístupem k vodě, tak jsem tam popel rozptýlila. Pak jsme ještě s Betynkou pocouraly po louce a vrátili se k restauraci. Na mladé jsem čekala necelou hodinu. Zpáteční cestu Jakub zvolil po okreskách blíž k Orlickým horám. Hodnotím to jako příjemnou neděli.

Fifi

Kimi, pekny rozlouceni. Pro psy mam misto na zvirecim pohrebisti v HK, Troldik spi nad Bajitkem, jakoze telo na telo. Nekultivuju to tam, jsem rada, ze spi v lese v prirode. Maji tam samorost a boruvky.

Fifi

Kuskusova, si me pohejbala a tak si muzes pocist prvni cast nasi dovci na Samotce. 🙂

Pepino mi ted asistoval. Vymena kleci, jedna vetsi (ve ktery mela pelisek a bydlik jozefcice) byla presunuta na jeho autisticky misto, kde mel mensi klec. To byl asistent par excelance, ani na vysavac nevrcel, on mel fakt jen starost, jestli bude mit bydlika nejakyho na svym fleku, noru. 😀

cernej caj

Fifi
                                    To je troubelin 😀

Tak hlavne ze to dobre zkontroloval:)

Na povidani se tesim:)

Kimi
                                    Tak to jste melinhezkou nedeli i pekne rozlouceni.

U nas hrbitov pro zvirata neni, ale myslim, ze by to hodne lidi ocenilo. Prece jen pozemky vhodne k pohrbeni malokdo vlastni

Asteris

Kimi, hezky ses rozloučila.
                                      Pepino je zlatíčko.
                                      Jen bych upřesnila tu naši vodu. Se psy to není o polykání km, ale pohodová plavba, krátké úseky proložené koupáním a venčením. Navíc někteří, jako borderák Merlin vystupují za jízdy, takže přehřátí nehrozí. Zato teď nás čeká docela peklo a to ten Barrandov je ještě na Prahu celkem dobrý.

Maya

Kimi
                                        To je hezky rozlouceni
                                        Fifi
                                        Taky bych mela starosti kdyby mi nekdo stehoval postel 😀
                                        Je videt jak je chytrej

cernej caj

Asteris
                                          Proc peklo? Kvuli vedrum po navratu do prahy?

Maya

Cernejcaj
                                            Asi mysli navrat, v Praze je ve vedrech fakt na chcipnuti, i mnohem vic nez u nas na maloneste, i kdyz asi Brno bude podobny

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.