- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
13.6.2025 v 7:03 #190224
PetraK
Jaj, tady se sekalo?
Ráda sekám kosou. Nejsem asi kosáč, co by pokosil celý pole, ale myslím, že mi to celkem jde. A hlavně mě to baví. A pro mě je to teda taky supr cvičení na záda. A taky se při tom hubne v pase. Hm, asi bych si měla vzít do ruky kosu a….. 😀 Mně bavilo i sekání křoviňákem, jenže ten je hrozně těžkej. Ale zase supr se s tím seká. to byla paráda. My už to bohužel takhle nesekáme 🙁 páč o to seno nebyl tehdy zájem, to už jsem tu psala, jak jsem obvolávala kdekoho od koní a ač to bylo v době, kdy byl tenkrát sena nedostatek a platilo se asi patnáctset?? za balík, tak to nikdo nechtěl – zadarmo, nasušený v kopkách, jen si to odvézt. A my to museli spálit. Podruhý se to podařilo udat pro jednoho člověka co má morčata, ale pak už to nechtěl. Škoda, škoda, škoda.
Fifijová – to bys sušila pro ty lidi, co si tu louku sekají?
Ležení u baséna teda taky nechápu, naprosto. My byli přes den u moře, nebo na výletě a do basénu šli chvíli večer, když jsme seděli na terase, jinak v tom nevidím naprosto smysl, když jsem u moře, to tam nemusím jezdit a můžu do Podolí, ne?
Neni to podruhy uz, co mel srajdu?
je. Ale to bylo, z těch granclí od Koněva. Oni tehdy i holky vyběhly obě ven a vytvářely objemný hromady. Jen u něj to dopadlo hůř. a večer už byl cajk. Já jsem jim to dala k masu na snídani, protože ho bylo míň, tak aby nehladovali a…… úplně to nevyšlo. Teda vyšlo, komplet všem všechno 😀Ted i bliticko, ouvej, jestli si neudelala nejakou mega chybu zradelni (jaka zelenina mu muze takhle vadit?),
Hele, já už jsem si tohodle jednou u některýho ze psů všimla – zelenina kořenová, nasekaná v sekáčku nadrobno a když toho bylo víc, tak to tomu psovi taky nesedlo. Myslím, že to byla Bubinka. Takže buď nahrubo, ať si to nakouše sám a nebo spařit – to spíš. Nastrouhaná nevadila, nasekaná jo 😮 😮 . Uvařila jsem mu k večeři kuře a v pohodě.Prej jsem mu ho měla dát celý a ne ho dělit s Tali 😀Kimi
nejen se napít. ale i vykoupat, před chvilkou tu byl už potřetí.tak ten k moři taky nemusí 😀
černej čaj
ze broucek tak 3 tydny zpet zase zvracel…
ne-e?? Myslim, že nee? TUhle, jak tu byla Koněv, ale to se posejřil krzevá Koněvovy grancle. Nebo myslíš něco jinčího?i, sem porad lezela v atlase a umela hlavni mesta, meny, co se tezi, a tak.
to byl Brtnik, ten zeměpis miluje a děsně mě tím tejrá. Páč on si pamatuje – i vlajky a tak, hrozný tohle, to mi nikdy nešlo a nejsem přes veškerou snahu schopná si zapamatovat právě Litva, Lotyšsko, Estonsko – umístění a hl. města.Petrs01
se kterou to prosychá déle, luční seno asi za dva horké dny usušíš dokonale.taky jsme to sušili, jako Maya, bez tyčí, několikrát se obrátilo, hodilo do kupek………. a pak odvezlo, když si to sekal ještě soused, pak bohužel spálilo 🙁 .
Brut
, ktery nejen nerozezna vlajky od sebe, ale staty, hlavni mesto, rozloha a k tomu jeste jazyk a mena me totalne odrovnaly.á áá koukám, že jsme tu vyloženě zeměpisnej oddíl 😀 😀 . malej je šikula!
… Myslim, ze Mouses nebude nadseny z dalsiho uzirace dobrot, pozornosti a prostoru
no on má rezatýho kámoše s kterým chodí dělat bordel k sousedům do stodoly 😀 . Ale nevím, zda je to tenhle, protože teď jak na něj koukám, tak se nejspíš poškorpili. Je hodně ostražitej, furt si to tam hlídá, při větším hluku s sebou škubne a čučí, má pozorný oči.13.6.2025 v 7:05 #190225PetraK
13.6.2025 v 7:08 #190227Petrs01
a je megakrásnej
Toho ti domů nedovolej.
13.6.2025 v 7:44 #190229PetraK
Petrs01
mohli by, nejni lidožravej a neútočí, pokud není zahnán do kouta.nebo…….myslíš, jako, že Mouses nedovolí? No to pak asi máš pravdu 😀 😀
ale je to krásný zvíře, nevěděla jsem o něm. Když jsem se v tomhle šťourala jako dítě, nebyl vyčleněn.
13.6.2025 v 7:49 #190230Zlata
Nemůžu vás číst když piju kafe,kvůli
Kachně jsem skoro udušená ??13.6.2025 v 7:53 #190231cernej caj
Petrak
Ja si to spletla s rou srajdou ale myslela sem tim ze to neni tak davjo tak uz to snad bude dobrySem odchazela z domu a charlie se celej vrtel u dveri, jak to vzdy delavala ferinka. Nojo nemam kalhoty do prace, du na fyzio a tak mam mekky bez pasku.
A dneska to vam musim napsat. Ferinka vzdy asistivala u pripravy jidla. Sedela a vrtela psem.
Charlie nikdy, ani v kuchyni nebyl pritomen. Kdyz mu davam kelimek od jogurtu, musim ho volat aby si pro nej prisel.
A dneska? Byl se mnou nahodou v kuchyni a jak uvidel ze beru jogurt, zacal se celej natesene vrtet a cekat na kelimek, byl u toho fakt roztomilej:)
13.6.2025 v 7:54 #190232Petrs01
Mouses nedovolí?
No, Mousese by se asi čičina neptala, ale asi by se trošku vzpouzela KVS 😉
13.6.2025 v 7:58 #190234PetraK
Zlatka
Nemůžu vás číst když piju kafe,kvůli
Kachně jsem skoro udušenáno, ne. Vona je hrozná vražedkyně 😀 😀 😀 😀 , tohle je někam do Dikobraza, nebo tak 😀
černej čaj
Ja si to spletla s rou srajdou ale myslela sem tim ze to neni tak davjo tak uz to snad bude dobry
jojojo, já se lekla, že jsem něco zapomněla, to víš, už mi ta paměť tolik neslouží a dny jsou tak hektický, že leckdy něco udělá pink a je to……víme, kde. Naštěstí ta srajda byla taky moje dietní chyba. To bylo vidět i na holkách. Ty sice srajdu neměly, ale velkou potřebu vylítnout na zahradu ano.Petrs01
však já vím, a ani bych to tomu zvířeti neudělala. Volnost je pro kočku stejná jako dýchání.13.6.2025 v 8:00 #190235PetraK
černej čaj
a tohle musím dát zvláš´ta charlie se celej vrtel u dveri, jak to vzdy delavala ferinka
A dneska? Byl se mnou nahodou v kuchyni a jak uvidel ze beru jogurt, zacal se celej natesene vrtet a cekat na kelimek, byl u toho fakt roztomile
Hele černej čaji, ani nevíš, jak hrozně ráda tohle čtu, fakt a opravdu. Moc hezky se to čte, že ten prďola pomalu rozkvétá. Že mu to trvalo.
13.6.2025 v 9:26 #190251cernej caj
PetraK
Proto vam to taky pisu, abyste se taky mohly pekne blahem vrtet:)A tip na siroky boty
Wide Gliders: boty se širokou špičkouTo musim vyzkouset:)
13.6.2025 v 9:38 #190254PetraK
černej čaj
Proto vam to taky pisu, abyste se taky mohly pekne blahem vrtet:)a že sem se vrtěla, to si piš. Fakt mám radost.
ty boty ovšem vypadají supr!! a momentálně ve slevě, to je taky dobrá cena!
13.6.2025 v 13:50 #190285PetraK
Užijte si fšicí a odpočiňte si fšicí
13.6.2025 v 15:30 #190286Maya
Teda kachna me dorazila, chudaci ti lidi, jestli to teda nebyli exhibionisti 😀
Cernejcaj
Charlie zjistil, ze uz za nej nikdo vrtet nebude a ze kdyz neco chce, tak musi sam 😀
Ty boty vypadaji super, mela jsi od nich uz nekdy jestli sedi velikosti?
Skoda ze nemaji uz ty zeleny13.6.2025 v 15:51 #190287cernej caj
Maya
Je desne rozromilej u toho:)Nemela, ale chci po svycarsku objednat, aby priapdney vracebi a tak bylo rychle a ne ze r prijde nesikovne kdyz budu tyden pryc.
Ale maj tam tabulku podle delky nohy
13.6.2025 v 17:34 #190288Fifi
Krasnej vikend vsem preju.
Pri patecku trinactym jsem se sikovne fikla do palce pri krajeni cinskyho zeli. Esteze mam tupy noze, mam jen slinc v nehtu a rezanec v kuzi, jinak by bylo kus prstu pryc. Chystam se ale este sekat travu, tak uvidime… 😀
Esusova
to bys sušila pro ty lidi, co si tu louku sekají?
Ano. Je mi kralicka zakrslicka lito. I kdyz ma peci, ma ted i koupenou volieru ven, kvalitni seno od jedny pani a tak. Si jen rikam, ze skoda travy. Presne jak pises, palit pak kvalitni seno to je silenost. 🙁Cajiku, to je pekny s Charlikem, ze se vrti. 🙂 Nechtel by kamosku prtavou? Mrkni, mne ten jeji vyraz pripomnel Ferinku… By treba byla skladna i na mensi vandry. 🙂
13.6.2025 v 17:39 #190289Fifi
A kdyz uz jsem v tom psim dohazovani, tak si rikam, ze tenhle nahatej pef by mohl bejt fajn partak pro Petrs? Ne uplne jednoduchej, ale akorat do auta a vandry by jiste ocenil. 🙂 Laskavy a zkuseny panecek, to je cela Petrs.
13.6.2025 v 18:19 #190292Petrs01
Nahatej pes mi doma neprojde zaručeně.
Nebojte, von se jednou někde vyloupne nějakej průšvih, kterému neodolám 😉13.6.2025 v 18:34 #190294Maya
Petrs01
Spice asi ne ze jo?
Ted je jeden kousavej vracenej do utulku13.6.2025 v 18:35 #190295Fifi
Ok, nahatej by mel furu vyhod. 🙂 V zime obleces, pod perinou haja, v lete maznes kremem a tadaaa.
Jdu sekat, duni tu RFP huste, lituju lidi, ktery jsou v tom rambajzu hned pobliz. A i zvirata, Pepin cuci, co to ma bejt, neni mu to i na dalku prijemny.13.6.2025 v 19:00 #190296cernej caj
Maya
toho sem taky videla 😀Fifi
tak bacha! mela bys to snad radsi nechat na zitra!jinak jako Kuki hezka, ale fakt nepotrebuju aby se nekdo chodil divat, jestli sem na dvore nezapomela neuklizeny psi hovno, aby mi nedali psa, kterych sou stovky anikdo je nechce… (navic muz neni ted naklonen… ja bych si rict asi dala :D)
tak krasnej vikend, charlie rika, ze granule byly dobry a bylo jich malo 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.