- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
5.8.2025 v 23:42 #192462
Fifi
To ti vubec neporadim a radsi se pochlubim, ze jsem z pulky broskvi a este i darovanejch boruvek udelala mixerem pomerne lahodnou dren do mrazaku. Hec. 🙂
6.8.2025 v 5:28 #192463cernej caj
Fifi
Mnam, to si sikulka s dreni:)
A teda s jozefcici at to klape. Su zvedava zda stihne neco zhubnout, udelej foto pred a po prosimMaya
Vsak kamoska rika o kuzi ze je to velkej linej kocour:DS tiskarnou vetsinou to kabel ma, podivej se do specifikaci k vybranymu modelu. Treba ja mam asi 15 let inkoustovku ke ktere byl kabel a muz ji odstehival do jine skrine a kabel najednou neni, ze:D
Pripadne nekde na obchode kdyz se zeptas ti to reknou.
To hp me fakt mega zklamalo ze nekohlo scanovat bez online prihlaseni do uctu, to by mi stacilo abych to nechtela a driv patrili za spicku…
Tim ze ja potrebuju vytisknout 4 papiry za rok tak tisknu u kamosky nebo v brne dam ty 3kc v copy centru…
V noci zase prach z pole, oci natekly, slibovana sprska nikde:D
6.8.2025 v 9:13 #192464Maya
Fifi
To jsi sikovna
Cernejcaj
No co jsem vyzjistila, nemiva to dneska uz klasika kabek, ale usb kabel, coz je blby, protoze to teda budu muset mit zapojeny vepredu.
Jo prave hp a xerox maji ten povinny ucet
Zatim jsem vybrala predbezne brother
Ja uz ji mam taky vic jak 10 let, ale ted se mi tam nejak divne zasekl papir a drzel jak pribitej, tak jsem za nej skubla, papir se prerval a zbytek tam zustal a vylitla nejaka tycka, co tam ten papir asi posunuje6.8.2025 v 9:51 #192465cernej caj
Maya
Aha tos nespecifikovala jakej kabel:DJo dneska je uz bezny mit USB, na LPT bys to asi ani nemela kam dat, to se uz 20 let nepouziva… ta tvoje tiskarna je asi fakt stara co:D
Taky zaseklej papir musis fakt opatrne, ale tohle by ti mozna spravili snadno?
Jinak vpohode koupis i usb hub nebo prodluzku kdyby ti to nevychazelo. Vzadu usb nemas? Nekupovalas tuhle novej pc?
Ten by mel mit vzadu dost USBcek nebo dat usb hub dozadu…
6.8.2025 v 10:03 #192466cernej caj
Ta cinska scifi trilogie ma.i serial
https://www.csfd.cz/film/1114740-problem-tri-teles/prehled/
Tu knizku bych nekdy chtela precist ale jak nechodim do knihovny… takze mozna serial bude dostupnejsi
6.8.2025 v 11:01 #192467Maya
Cernejcaj
To mam tuhle trilogii a jeste nejakou dalsi knizku od tohohle autora
Ten prvni dil je naprosto super, druhy dil je asi nejslabsi a treti uz je zas lepsi
Ani jsem nevedela, ze to je natoceny, ale tipuju ze na oneplay to nebude, tak se k tomu asi nedostanu6.8.2025 v 11:02 #192468Maya
Budu mame nechavat digitalizovat na flesku par videokazet, vybrala jsem nahodne nejakou firmu kam se to da poslat, tak jsem zvedava na vysledek
6.8.2025 v 11:16 #192469cernej caj
Maya
to bude v pohode, hlavne dneska jsou moznosti mnohem lepsi, nez pred 15 lety, pac prehravac je porad stejnej na kazety ale moznosti prevodu do videa jsou lepsi, tak to snad bude koukatelny.Bych taky potrebovala prevest dve kazety, uz nemam prehravac, kdysi sem se s tim na domacim videu smolila sama, kdyz uz to nasi nechteli k tv, a jako lepsi nez nic, ale… 😀 a tak ty dve kazety jsou v knihovne a mozna tam zustanou 😀
prave sme se o tom bavili s kamaradkou, rikala ze to jeji tatinek cte, tak sem to chvalila, protoze si to pamatuju od tebe s povzdechem, ze se ke knizkam nedostanu a ona mi o tom serialu rekla, takze to hned hlasim vsem zajemcum 🙂
sem si vcera uvarila hrnec quinoe, poradne sem to proplachla pred varenim a zajimavy je, ze nektery kousky sou porad horky a jiny v pohode… mozna vic proplachovat, jeste tam mam na veceri 😀
6.8.2025 v 14:37 #192470cernej caj
Maya
zacina to dost morbidne, to nic pro me.6.8.2025 v 15:06 #192471Maya
Cernejcaj
Papir nejde vyndat, tycka tam nejde zpatky
Asi by to nekde opravili, ale je to bedna tezka jak krava, takze nekam to tahnout by byl masakr a pri dnesnich cenach by oprava stala minimalne 2 tisice a za 5 tisic muzu mit novou i s wifinou
Jo je to starej kram, ale doted teda fungovala dobre, akorat uz blbnul barevny tisk
PC nam starej, ma usb jen vepredu, tahle tiskarna se pripojovala takovym tim vetsim konektorem vzadu a kdyz jsem ji chtela mit pripojenou k pracovnimu notasu, mela jsem takovou redukci nejakou do usb
Videorekorder i dvd prehravac jsem vyhodila loni kdyz nam pan zapojoval novou telku, tak zjistil, ze dvd je kaput, byl s pevnym diskem a ten zrejme odesel a video ze uz na tu novou telku nejde zapojit, tak co s tim
Kazety jsem vyhodila a nechali jsme sivjen ty natoceny doma6.8.2025 v 16:43 #192472cernej caj
Maya
NO prave, ja mela video na tv kartu ve starym pc zapojeny a jako to je pro fanousky nejaky a fajnsmekry, na normal je to k nicemu. Umrela tv karta a bylo 😀jj, to je lpt to siroky 😀 to se uz fakt 20 let nevyrabi 😀
7.8.2025 v 5:43 #192473cernej caj
Maya
Tak sem dala prvni tri dily a musim rict, ze ten clovek ma neuveritelnou fantazii, ale nenapsala sem ani carku na VoMo dopsani 😀7.8.2025 v 8:18 #192474Maya
Cernejcaj
No a to tipuju ze jako vzdycky knizka j jeste nekolikrat lepsi7.8.2025 v 8:54 #192476cernej caj
Maya
Pravdepodobne, no:DAle na me je to porsd dost morbidni takze mi asi takova zjednodusena verze pro divaky staci na predstavu:D
Vyrazim na vikend k tremosnici, ma byt vedro, mam v krosne plavky na koupani a nejradsi bych si vzala i balonek na hazeni:D
7.8.2025 v 10:36 #192491Maya
Cernejcaj
Balonek vyfouklej se vejde ne?7.8.2025 v 11:04 #192492cernej caj
Maya
Ja mam jen piskaci pro vokouna a ten je malinkej:) premyslim ze bych zabwhla do hrackarstvi koupit vetsi prave nejakej nafukovaci:)7.8.2025 v 11:57 #192493Kimi
Návrat od ortopeda radostný. Kolínko si tentokrát žádnou vodu nevyrobilo, takže jsem dostala tu zázračnou injekci a když se nevytelí nějaký problém, tak další injekce zase za rok.?
Taky jsem byla za stračenu. Posledně mi pan doktor předepsal Chondrosulf. Požádala jsem o další recept, že užívám druhou krabičku. Pan doktor, že mi přece předepsal tři balení. Já, že jsem našla jen dvě. Pan doktor, že užívání je na tři měsíce, pak musí být tři měsíce přestávka. No demenciózní stařenka pak doma třetí balení objevila zastrčené za krabičkami jiných medikamentů.?♀️?
Prvním krokem po návratu bylo vypuštění Betynky z klece. Jak jsem předpokládala, chvíli běhala z pokoje do předsíně a hlasitě mi nadávala.?7.8.2025 v 12:20 #192494cernej caj
Kimi
To je skvele ze konecne jsi mohla dostat injekci a doufam, ze kolinko tak nebude zlobit:) dobre ze se v nem ta voda nedela.A s krabickama to asi zname vsichni, ted to zavazi a pak to neexistuje:D
8.8.2025 v 8:04 #192495kachna
Prvním krokem po návratu bylo vypuštění Betynky z klece. Jak jsem předpokládala, chvíli běhala z pokoje do předsíně a hlasitě mi nadávala.
je vtipná
Nemáte prosím někdo fotku mozaiky na zeď, co by se hodila za kamna? Linka je černobílá, kamna černocihlová a já přemýšlím, co by se tam tak hodilo vyrobit. Přemýšlím nad imitací dřeva v různých odstínech (takové máme lino) a ještě k tomu potřebuju sladit potom desku za kuchyňskou linku – ale tu můžu kdyžtak udělat taky mozaikovou.
8.8.2025 v 8:06 #192496kachna
Prvním krokem po návratu bylo vypuštění Betynky z klece. Jak jsem předpokládala, chvíli běhala z pokoje do předsíně a hlasitě mi nadávala.
je vtipná
Nemáte prosím někdo fotku mozaiky na zeď, co by se hodila za kamna? Linka je černobílá, kamna černocihlová a já přemýšlím, co by se tam tak hodilo vyrobit. Přemýšlím nad imitací dřeva v různých odstínech (takové máme lino) a ještě k tomu potřebuju sladit potom desku za kuchyňskou linku – ale tu můžu kdyžtak udělat taky mozaikovou.
edit. a ještě – netušíte, kde by se daly sehnat dlaždice do kamen? popraskaly nám.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.