Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,081. až 1,100. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Maya

Cernejcaj
      Naprosta vetsina videi na youtube i sockach vydelava penize, proto s tim ti lidi ztaceji cas
      Postuj nejaky zajimavy videa a muzes vydelavat taky, co jsem nekde videla, za pul milionu shlednuti mas zhruba 500 dolaru. Myslim, ze musis mit minimalbe 10 tisic shlednuti, aby slo zapnout monetizaci, tedy vydelavani penez

PetraK

Maya
        Postuj nejaky zajimavy videa a muzes vydelavat taky

to jsem pochopila až nedávno, proč mě na jůtrupce tehdy otravovali , když jsem tam měla Ešátora , jak hraje fotbal aj.

Maya

PetraK
          No dobrovolne bych si fakt zadnou kocku neporidila, protoze vim jak Loki vyvadi na cizi kocky
          Ze doma to bude diametralne jinak by me ani ve snu nenapadlo

Maya

PetraK
            Jj, kdyz si to nezapnes sama, otravujou oni neb chteji ti tam davat reklamy, taky z toho maji prijem

PetraK

Maya
              Ze doma to bude diametralne jinak by me ani ve snu nenapadlo
              no mě to s Tali taky ani ve snu nenapadlo, že s Mousesem budou nejkámoši. Když to byl pes, před kterým jsem řekla – ty si moje kočička a ona při slově kočika vyběhla dva metry po stěně v předsíni. 😀

kdyz si to nezapnes sama,
              už přestali, naštěstí. Nesnáším reklamu – taky sem nikdy na stránky nepřijde.

Sem vlk
              https://www.mujchlupac.cz/zajimavosti/posvatna-zvirata-pode-dne-narozeni-ktere-patri-vam/18089?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

kachna

Mezitím doma…

Attachments:
                cernej caj

Maya
                  Mam 5 kliknuti na clanek, z toho nic nevykresu:D

Bela supeeeer ze je pomalwjsi, aspon mas testovani lokinka nazivo a on chudak mevi co s ni ma delat:D

Petts01
                  Jakoze je zasouci na lane mit ruce a nohy o skalu?

PetraK
                  Jakoze at si das do videa reklamu?

Ale vlastne jo, tuhle me zajimalo nejaky tema a jak sem.videla ty 5min useky preruseny carou tak si rikam aha video a stahla sem si to offline bez reklamy a pustila:D

To ze me musi mit radost:D

Kachna
                  Jeee ty mas barevny kuratka! 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

DOVOLENÁ!!!!! DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!
                    DOVOLENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Mám psát víc? Nemusim, že jo? ACH BOŽE DĚKUJU TI, ŽES VYMYSLEL DOVOLENOU 😀 . To je taková krása, bejt bohatej časem. co víc si člověk může přát?? A k tomu prší, to je taky fajn. Příroda se napije a já nebudu muset lítat s hadicí. Porostou ty křemílci a já udělám kulajdu, taky mám v plánu vyrobit zasejc klobásy, sedět na zápraží a pít kafe. Ach vítej volný čase, seš celej jen můj.

černej čaj
                    dovolím si Tě dovzdělat. To jsou kachny děti, to nejsou kuřátka.

Jakoze at si das do videa reklamu?
                    no asi. Tak jsem je poslala k šípku. Nesnáším to. Pustíš si něco a vprostřed toho debilitní reklama na cokoliv. ble. Nebo si to představím tady, že ty tady vyskakovaly reklamy, fuj a ble. To nám nikdy neudělám. Pro prachy se neprodám.

tak si rikam aha video a stahla sem si to offline bez reklamy a pustila:D
                    jak se to dělá? 😮

JO A DÁMY DÁMY DÁMY, OPRAVDU TY ODKAZY, CO JSOU NA NO CARD FUNGUJOU!!! Ušetřila sem , ušetřiláááááááááááááá asi šedesát korun. Takže šup, tudy cesta vede – DÍKY MAYO!!

Kachno – ty si s sebou děti na dovču nebrala?? 😀

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
                    PetraK
                      cernej caj

PetraK
                        Tak kachnatka to na tom 3x5cm ctverecku fakt nepoznam, ale je to zluty a maly:D

Jak mas odkaz youtube.com/neconeco
                        Tak mezi e a . Vlozis pp
                        Youtubepp.com/neconeco
                        Vyskoci ti odkaz pro stazeni videa

Uzij si volnoooo, budete mit i nejaky vylety nevo jen pracu?

Fuuj zapecenej chleba ve vajcu jeste ze mito video nejede:D

Ale sem si tu v coopu koupila chlebiiiik, skoda ze u nas neni coop, pac sem zjistila ze v copu je ten bzl od penamu bezny sortiment a je navic fakt dobrej.

Petrs01

na lane mit ruce

Na tom laně máš hlavně karabiny. A protože je nesmysl je táhnout za sebou (snadno se zachytnou a pak musíš couvat), je standardní postup jet jednou rukou po laně a karabiny „tlačit před sebou“. Druhou … nakonec zjistíš, že je praktičtější moc nehledat a jet po tom laně taky, bo věčně jenom přehazuješ karabiny. Pro nohy jsou často kramle atd., takže skutečné skálolezení to moc není. Ale je to pohyb vzhůru (většinou), dá to zabrat rukám, je to takovej kompromis. Jo a ještě při normálním lezení se prostě stane, že spadneš. Od toho tam to jištění máš, takže neřešíš a jedeš klidně stylem „třeba to vyjde“. Ferratovej pád nechceš. Jednak je brzda na jedno použití, takže pád stojí cca 2,5t, a jednak to jištění… no neposbíraj tě dole jako mastnej flek, ale bylo by dobrý, aby byl okolo někdo, kdo ti tu záchranku zavolá. A ideálně i někoho, kdo tě z té skály sundá, protože je velká pravděpodobnost, že se po pádu nedostaneš nahoru ani dolů a navíc v tu chvíli už nemáš jistící prvek.

PetraK

Petrs01
                            Pro nohy jsou často kramle atd., takže skutečné skálolezení to moc není.

tp je jednoooo, to je jednooooooooo, seš nejvýbornější. I proto, že sis to zkrátka dopřála. Graulíre.

Maya

Cernejcaj
                              Clanky prachy nevydelavaji, musis tocit videa, treba jak te prepadl medved nebo neco jineho sokujiciho 😀
                              Kachna
                              Pekny deticky, tak at se jim dari

Maya

Loki vcera mel prujem a vyzvracel v noci veceri, tak jsem si dneska rekla u veta o entero gel a jeste jsme dostali probiotika
                                Jako ten gel prej bez chuti a zapachu, no nevim, dala jsem mu to na kralici maso a po dukladnem prozkoumani to odmitnul sezrat
                                Pouzila jsem fintu fn a prilozila k misce kocku, tak to nakonec sezral, ale nevim jestli mi na to skoci jeste priste
                                A ty probiotika jsou zvejkaci tablety, to nevidim vubec na pozreni

PetraK

Pouzila jsem fintu fn a prilozila k misce kocku
                                  😀 😀

PetraK

Maya
                                    tak mě to inspirovalo a mám tím pádem první obrázek do kalendářa pro rok 2027

Kimi

Tak já jsem se narodila ve středu – už vím, proč jsem občas z něčeho jelen. ?

Petrs01

PetraK

Petrs01

Mě nenasereš, já mám dovču taky 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,081. až 1,100. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.