- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
16.7.2025 v 13:14 #191842
PetraK
Jak být za debila….
Když po poradě, odkud máte uvařenou hlavu, musíte honem udělat zápis z porady…. tak se taky může stát, že tam místo profylaxe napíšete profilaktace 😀 😀 😀 😀 😀 Naštěstí jsem to stopla, proč jsem použila tento novotvar nechápu, asi očekávám příchod profesionáln kojné 😀 . Za jakým účelem ovšem nechápu 😀
16.7.2025 v 13:34 #191843PetraK
Kuskus
já teď sleduju Emila 🙂
https://www.denik.cz/regiony/dolni-nemci-slovacko-los-evropsky-putovani-migrace-priroda-ochrana.htmlDoufám, že se mu podaří dojít tam, kam potřebuje.
16.7.2025 v 14:10 #191844Zlata
PetraK
Mám o něj obavy,aby ho nesrazilo auto.16.7.2025 v 15:01 #191845cernej caj
Kimi
To je trapeni s betynkou snad uz bude brzy lipPetraK
A co to delat jako nevydelecbou cinnost a nechat natisknout jen kalendare co by si lidi objednali za naklady bez zisku?Jakoze otazka je zda chves delat radost kalendarem par (desirkam) znamych co by si je koupili nebo to zpenezit
16.7.2025 v 15:13 #191846Maya
Me je toho losa lito, tady pro nej neni vhodne prostredi
Odchytit los pry nejde, zemrel by stresem, ale nikde nepisou, proc by nesel uspat a prevezt nekam severneji16.7.2025 v 16:55 #191847Kuskus
Prý 7 nejlepších manželek podle jména. Píše dneska jakási vědma v Blesku. Hihi, ale ptákovina, co. Nicméně!!! do toho echt super spolku patří i jméno Petra. Tak jsem ti chtěla jen říct, milá Ešusová, už neser! Nemusíš být nejlepší ve všem, ty můj nedostižný vzore. 🙂
Za Emila jsem také s očima vyvrácenýma k nebesům vyslala urgentní žádost, aby do toho Polska za kámošema šťastně doputoval. Už to nemá brouček daleko.
16.7.2025 v 18:09 #191848Petrs01
1) los – potkala jsem losy v Brdech, nevypadali utrápeně. Tehle evidentně jde Z Polska, nikoliv DO něj. Asi je jich tam moc, tak se vydal jinam. Uspání je hodně riskantní operace a navíc – kam s ním? Zpátky asi nechce. Nevrtat do přírody a doufat, že všichni ubrzděj. A že se tu nerozmnožej moc, bo naštvaný los, to potkat nechceš.
2) Petra jako nejlepší manželka? Tak Ešuska asi jo, ale u mne se teda asi spletli na matrice. Ostatně podle horoskopů jsem rodinný typ – tak to je fakt úplně přesný!!! ?17.7.2025 v 7:19 #191849PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra jsem vzala ohaře ku drůbeži. Zatím jen přes plot, aby se taky drůbežářsky začli zdělávat jako pánčička 😀 A zavařila jsem si pět skleniček meruňkovýho rozvaru aspoň. Tak mám nějaký jahůdy, nějaký čérešně a nějaký meruně. Aspoň trochu připravená na zimu 😀 . A dneska zima je! Hurá. Fčéra jsme zmokli pěkně U Špulky. Dali jsme si piviště, seděli a nechali na sebe pršet. Hezký to bylo.
Jak píše Petrs – Emílek jde Z Polska a jde k nám. S cílem dorazit buď na Šumák, kde je jich už asi patnáct, nebo na Třeboňsko, kde taky nějací jsou. Pokud se mu to podaří, nebude tu chudák. Už tu žijí celých 50!! let – tahle zmíněná populace. A je zajímavý, jak i po tak hrozný době to ta zvířata v hlavě mají tu migraci. Kdyby se mu nestavěla do cesty civilizace, byl už by tam dávno. Jeho předchůdci o který vím, měli smůlu – toho posledního kreténi zastřelili. Moc doufám, že Emil dorazí, tam, kam chce.
Petrs01
Losy v Brdech? To nikdo nezmiňoval! Máš fotos?Kuskus
černej čaj
A co to delat jako nevydelecbou cinnost a nechat natisknout jen kalendare co by si lidi objednali za naklady bez zisku?tak já na tom nechci bohatnout 😀 , to ostatně ani doteď nebylo na bohatnutí. Ale pořád je to prodej a když to odhadnu podle minulýho roku a i snížím, tak třeba sto kusů by se udat mohlo. nevím, no, nevím, to. Je pravda, že jsem to ale minule nerealizovala já sama. nevím. Je mi jasný, že kdyby jo, bude to fakt šichta to celý zařídit – asi ani ne tak výrobu, jako distribuci samotnou – evidovat, kdo, kam, kolik, adresy, udělat štítky odeslat…… Přece jen chodím do práce, mám domácnost, ohaře, stavbu……….. Jenže je mi těch obrázků líto, jsou namalovaný už a některý se, myslím , i povedly, mám třeba hádanku, namalovanou písničku, pořekadlo……. Fakt nevím. A nerada bych se dostala do průšvihu jen proto, že je mi líto něco nedodělat. Na druhou stranu – je to věc, která dělá radost – dělala i mně při malování.
Kuskus -hehehe já a dokonalá manželka??? Pošlu Ti Brtnika, aby si postěžoval, to béš koukat!!
- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
17.7.2025 v 7:29 #191852cernej caj
PetraK
No prave kdybys to natiskla a pak prodala za naklady, tak na tom.mevydelas a pak by to treba neapadalo nikam?Ale byl to jrn napad. Prave proto ze se na tom zbohatnout neda tak by mohla byt ta radost aspon
Ja uz v brne, o 2 dny driv..
Maya
Jak mas na fb ty podtacky to se da kde koypit? Bych udelala mozna na vqnoce soukrasmy17.7.2025 v 7:48 #191854Petrs01
Máš fotos?
Ne. Seděli jsme a něco baštili, takže naprostý ticho a bez pohybu a v tom přes průsek kus od nás tiše přešly dvě stodoly. Nestihli jsme po foťáku ani hrábnout a byli pryč. Pak jsme se museli vzájemně ujistit co že jsme to vlastně viděli, ale tu držku si prostě nespleteš.
Brdy jinak jezdíme málo, takže nevím jestli jen procházeli nebo tam bydlej, ale zdá se mi to tam pro ně dost dobrý, tak by mohli.17.7.2025 v 8:21 #191867Kuskus
No vida. Tak já už svou prosbu poopravila. Ale fakt jsem /už je to dýl/ četla, že míří do Polska. Jak šel z Uherského Hradiště nahoru a pak se toulal kolem Opavy… nejspíš jsem to popletla.
Sere pes, hlavně aby Emilek našel nějaké kámoše a vhodný terén k bydlení. Brouček vystreslý.Dneska jde na vyšetření Betynka. Držím.
17.7.2025 v 9:53 #191868Kimi
PetraK,
nešel by ten kalendář prodávat třeba přes nějaký dobročinný psí spolek? ??17.7.2025 v 10:54 #191869Maya
PetraK
Jo spolky casto na fb delaji aukce
Treba Javornicky cumacky, odkud ma caj Charlieho taky, kupuju tam obcas neco
Treba by sel domluvit prodej s tim, ze si prachy rozdelite
Cernejcaj
Na aliexpressu, je tam velky vyber, je to normalni preklizka se vzorem a lepidlem a na tu to musis podle znacek poskladat
Je k tomu i kovovy stojanek
Bych ti to klidne udelala, ale zas potom poslani by neco stalo17.7.2025 v 11:02 #191870Maya
Cernejcaj
Koukam uz se da najit neco i u nas
Hledej diamantove malovani podtacky
https://www.resinstudio.cz/sady-na-vyrobu-dekoraci–z–mozaiky/17.7.2025 v 11:27 #191871cernej caj
Maya
pokud by te to bavilo delat ale nemas pro to uziti, tak to bych klidne i odkoupila, kdyby se ti to chtelo vyrabet. je to totiz krasny, ale ja vim, ze pro me by to bylo peklo pekelny ale segre by se to mohlo na vanoce dost libit. Jao kdyz si ctu jak se to dela, tak by mi asi upadla ruka uprostred prvniho:D:Dtak mam nakoupeno, vyprano, uklizeny pradlo, stan ze sumavy, povesenou pracku, trochu probranou skrin a odlozenych par starych/malych veci a uz du konecne stahovat fotky.
v pondeli do prace to bude po tech 4 tydnech dovolene peklo 😀
17.7.2025 v 12:27 #191873brut
Zdravim vespolek
Hlasim, ze ziju, albicko udelalo obrovskou radost , takze oslavenkyne si trosku poplakala.
Nase setkani s Fifi bylo kratke, ale skvele. Jeste jednou moc Ti dekujeme za merunky a dalsi dobrutky. ? Musim rict, ze merunky mame z nejvetsi casti zpracovane, par jeste kouka v lednici a ceka na svacinku.
Valna vetsina jich skoncila v mrazaku pripravenych na zimu na kolac, dalsi cast jako dren , neco je zpracovano v knedlikach, dalsi cast byla dana do bublaniny v kombinaci s malinoostruzinou. Dcerenka dostala plnou misku, at si daji deti do nosu. Zaroven si par merunek odnesla sousedka, ktera upekla kolac. ☺️Snazila jsem se vas docist, ale je to nemozny.
Esuska
Doufam, ze uz nemas tizi na dusicce a citis se lepe. ??? Koukam, ze ti byla sverena velka zvireci tlupa, takze trenujes na sve slepicky. ☺️17.7.2025 v 13:33 #191876PetraK
Brut
no něco z tý duše už je fuč a něco tam asi ještě nějakou dobu bude, jak se znám. Ale co už. Jojo, sem tetonc felkofarmářka na nějakou dobu. Tak se zaučuju na slepičářku. 😀17.7.2025 v 15:03 #191877Maya
PetraK
Provozujes trenazer 😀17.7.2025 v 21:12 #191879Kimi
Písla jsem větičku na gauč, aby nezmizel. Pokračuju tady. Bety si velmi oblíbila urgentní paní doktorku, i když od ní dostala dvakrát injekci a několikrát se jí sáhlo do zadečku. Kdyby šlo o dítě, předpokládala bych, že po první návštěvě se s brekem bude bránit vstupu do čekárny. Bety se s kníkáním dobývala do ordinace. Po vyšetření bylo konstatováno, že by zažívání mělo být v pořádku (ranní bobek byl o.k.). S paní doktorkou jsme podrobně probraly výživu. Vařit nemusím. Kapsičky opustíme úplně, do dietních granulek mám po troškách přimíchávat ty, na které byla zvyklá a chutnaly jí, mělo by jít o kvalitní variantu. Kdyby přes všechno nastaly potíže, máme přijít. Měla jsem s sebou vzorky pamlsků, některé paní doktorka schválila (sušené jehněčí a králičí), některé doporučila vyřadit. Až pojedu do útulku s věcmi po Koře a Goliášovi, které Bety nevyužije, vezmu i ty vyřazené kapsičky a pamlsky. Když se tam rozdělí mezi víc psů, nemusely by být problémy.
18.7.2025 v 6:05 #191880cernej caj
Kimi
tak to je dobre 🙂a navic betynka muze byt citlivejsi, jinymu psovi by ty pamlsky treba vubec nevadili.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.