Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Petrs01

von tam žádnej néjni!

OK, zasadím ?

Zlata

PetraK
        Většinou jsem vzala kolo a jela do lesa,k rybníku,..

PetraK

Petrs01
          OK, zasadím

zbytečná práce, než vyroste, už ho nebudu potřebovat 😀 (doufám)

Zlatka – kolo nemám, ale k rybníku půjdu, to jo.

Petrs01

pošlu ti fotku bršlice, to tě jistě povzbudí!

PetraK

Petrs01
              bršlice

svině nezničitelná, stejně jako ten svlačec. 🙁

Petrs01

Svlačec dobrý, ale pohroma je, jak jsem právě vygůglila, vikev. To je ten milión malejch rostlinek, co z pouště a kamení udělá zelenou oázu… tam kde nechceš. Zlatí bodláci!

PetraK

Petrs01
                  jsou to šmejdi do jednoho!

Jdu popřát fšem hezkýho víkenda, já za chvíli mizim dom.

Kimi

PetraK
                    jak jsem tu už psala – doma si pustím nějakou muziku, co mně sílu dá, nebo vypadnu ven, někam, kde nikdo nejni a zařvu si, že to nevzdáám.

Betynku
                    paní doktorka prohlédla, prohmatala, poslechla a výsledek byl – překyselený žaludek.?‍⚕️ Dostala pigáro proti zvracení. Domů dostala dietní konzervu, rozkrmovat po lžících (dnes 4), přidat čtvrtinu tabletky a rozhodně změnit značku kapsiček.?
                    První dvě lžíce zbaštěny raketově, teď gaučink. Tak doufám, že to zabere. ?

Petrs01

jeden speciální obrázek pro Petru, kdyby se jí náhodou stýskalo 😉

Attachments:
                      MirkaD

Pro PetruK

Maya

PetraK
                          Pust si par zavodu korgacu, to taky umi zvednout naladu

cernej caj

MirkaD
                            Tyjo eryk sekac!

Kimi uf uf zw to neni nic vazneho

My po bource dem spat

cernej caj

Jedu s knigou vomo

Fifi

Dneska jsem obdarovala meruniema svou kadernici, ta mela takovou radost. 😀 Pepin ne, smutne koukal, kdyz jsem prepravcicku odnasela.

Esusova
                                Ja se vypnu, tupe tapu s coklama, tupe cumim na neco nenarocnyho, proste autopilot. At je dusince brzo lip. 🙂

Mirko
                                Stramak s ruzi, uplne jak v tanecnich pri pansky volence. 🙂

Kimi
                                Co ji davas za kapsicky? Nez nejaky tentononc, tak az ji bude lip, kup treba konzervy nebo vareny salamy ze Sokol Falko, jsou vyborny. Hlavne, ze to nebylo nic horsiho.

Cajiku
                                Peknej vylet preju, koukala jsem, ze mistama bourilo a prselo, pekne si vas dest nasel. Tu prd samoze.

Kimi

Fifi, trochu jsem si naběhla, tady neplatilo, že kdo šetří, má za tři, ale kdo šetří, platí za tři.?‍♀️ Od Falco jsem taky kdysi brala, ale časem to nebylo ono. Goliáškovi jsem roky, co byl nemocný, brala MARP, 100% masa, spokojenost. Paní doktorka doporučila, pokud kapsičky, tak na změnu Brit, Purina, Calibra. Zatím jsem koupila tu Purinu, ale tu mohu dát nejdřív v neděli, až dokrmím tu dietní konzervu.

Fifi

Ja jen nerozumim tomu, proc kapsicky. Jsem se namatkou mrkla na nejaky kapsicky od Puriny a to je fujtajbl, co se slozeni tyka. To uz radsi to Falco, dyk se mrkni, maji tam i 120g konzervicky, ktery jsou kvalitou uplne nekde jinde…
                                    Po dietni konzerve bych stejne radsi jeste Betynce uvarila domaci stravu, at nema velkej skok. Bramboro, mrkev a libovy kureci, bude si mlaskat. A pak neco kvalitnejsiho nez sragoru od Puriny.

MirkaD

ranní hodinka u jedné zákaznice a u jejího koníka:-)

Kimi

Fifi, Bety byla na kapsičky zvyklá u bývalých, tak jsem pokračovala. Jak jsem psala, Falco už těžko. Golimu s jeho spoustou neduhů jsem zpočátku vařila, pak jsem krmila MARP a vyhovovalo. Fitmin má taky stopro masové konzervy a má prodejnu tady ve městě. Tak ještě popřemýšlím.

cernej caj

Kimi
                                          Hlavnr doufam, zw je ji uz lepe

Fifi
                                          Chudak pepin:D o merunky ho obere:D

MirkaD
                                          Jee to je super, ze si byla.u konika:)

Haluzove se nammdest dnes vyhybal, az ted na cervenovodskym sedle nas chytil alw schovavame se v pristresku.

Vcera nas chytla bourka ale tesne az sme meli postaveno, a byla nastesti kratka

Kimi

Bety už se zdá být v pořádku (písla jsem na gauč). Zvažuju, že kapsičky vynecháme úplně. Vedle kapsiček dostává i pár granulek, aby se sundal ze zubů plak, když jí dám obě misky současně, dá přednost granulím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.