- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
2.7.2025 v 15:03 #191213
Petrs01
Od toho existují místenky do tichého oddělení, dálkové vlaky ho obvykle mívají. Místenka u ČD je k jízdence koupené přes internet zdarma. Případně pokud není vlak narvaný, tak zkus to tiché oddělení pohledat, třeba tam bude místo.
2.7.2025 v 15:05 #191214PetraK
Městečku mám, Pendolino musí mít, chtěla jsem samostatný sedadlo, mám cirkus.
2.7.2025 v 15:06 #191215Petrs01
Pendolino
To má určitě tichej vůz. Doporučuji aspoň pro cestu zpátky. Můžeš se zkusit domluvit s průvodčím, jestli si nemůžeš přesednout, jestli má volno. Je to jeden z krajních vozů.
2.7.2025 v 15:35 #191216PetraK
a nejede klimačka, což je v tomto vedru obzvlášť potěšující.
Pers když samostatný sedátko v tomto vedru má větší hodnotu. Jeden spratek prave prošel kolem, asi ho.protlacim zavrenym oknem.2.7.2025 v 15:55 #191217Maya
PetraK
Koukam si uzivas realitu cestovani po zeleznici
Jen z toho duvodu jsem byla ochotna vzit si sluchatka, i kdyz je jinak nesnasim 😀2.7.2025 v 20:35 #191218Petrs01
Samostatný jsou i v tichým, ale dá se očekávat, že jsou vybraný první.
3.7.2025 v 4:31 #191219cernej caj
PetraK
Vitej ve svete nas beznych cestovatelu vlakem:DA vetsina vlaku klimu ani nema porad, ale zkus si na cd stezovat nebo cims jela? Ja jednou mela kouenou 1 pac to bylo jediny misto z kromerize a nebyla tam funkcni klima a nesli otevirat okynka, bylo tam 45% a vratili ki 25% ceny. Aspon o princip ze si nekdo postezoval. Zeovna 1 by spravenou mit meli.
Petrs01
😀Akorat posledni dobou nejde vybrat mistebka do vylukovych spoju, asi ze je nenahrazuji stejnym usporoadanim po autobuse… tak to je docela nesikovny.
3.7.2025 v 13:40 #191227cernej caj
PripLujou se mi casto tela bolestive, i kdyz jsou namazany 50. Prdim na to a beru ubytko:D a sprchu. V tomhle 8km na slunci nedam
3.7.2025 v 13:43 #191228Petrs01
8km na slunci
Bych zdechla.
3.7.2025 v 15:15 #191231Zlata
Tady je od rána střídavě zataženo,pak na padnutí,spadlo asi 8kapek,seděla jsem s kocourem na lodžii,bouchlo v dáli,začlo kapat,tak že se přesunu dovnitř,muž blbec mě zavřel dveře ?
Naštěstí než se vrátila snacha buřina se nekonala.Ten blbec má televizi na plný koule, neslyší klepání.A ostatní okna nezavřel,jen ty dveře na lodžii ?.3.7.2025 v 16:45 #191233Maya
Zlata
To jsem nekde cetla nedavno jak takhle zachranovali policajti nejakeho chlaoa, prej hlucha manzelka 😀3.7.2025 v 17:52 #191234Fifi
Huf, konecne sem pritahlo mirny ochlazeni, z 31 na 23, naaadhera. Odpolko jsem se varila ve vlastni stave. Jsem rada, ze podobny tropy nebyly, kdyz byl Pepin kuchlej. Zacali tu sklizet brokolicu, tak jsem byla vcera na polnim pychu (nechavaji tam toho zase tuny). Dneska jsem udelala zelenyho Jeziska par lidem, meli radost. Ja si uklohnim broknopolifku.
Vyletnikum preju pekny zazitky, Cajiku, dobre si udelala s ubytkem.
Zlatko, zis, to je moula, stesti, ze nebyla zadna velka burina.
Mayo, tyblaho, ten pan mel z prdele kliku, traktorista.3.7.2025 v 18:32 #191237cernej caj
Na ubytku sice 29 ale stin:D okna dvoje, jih a zapad:D
Ja zw si vemu ubytko, svezu se busem (rozpadla sw mi podrazka a nemela swm.vodu, vse vyschle) – musela sem zmenit trasu k obchdu a prave pak vychazwla jeste 8km na slunku…
Tak ubytko 3km pod rozhlednou vartovna, jezte swm si rikala zw si dam sprchu, pockam do vecera, na vartovne prespim, na 6h rano na dwst na ubytko sprcha a dospat se a v 10 zmizet:D chlap ze v 9 vecerka a rano by me n3m4l kdo pustit, nemaj klice pro hosty…
Tak ze na me pocka aspon do 10h nez se vratim po zapadu slunce pac vartovna je volne pristupna… tak volam muzi, on rika neco o hource, predpoved o ni nerika nic tak koukam na radar a je tam.
Zpet na ubytko mi chybeli 3 kroky a dopadlo par tech obrich kapek bourkovyxh, ja tri skoky do dveri penzionu akorat vcas nez sw spustil slejvak. Pekne to cemy 3km dolu bourilo.
Mam telo samej vodnatek pupinrk, vedro se mu fakt nelibi a su rada zw swm si ty 3h na slunku odpustila
3.7.2025 v 18:33 #191240cernej caj
Zlatka
No uf, musite udelat signalizacji zarizeni na oci3.7.2025 v 18:46 #191241Fifi
Auvajs s pupinkama, snad vystydnes a splaskne to, jinak se opupinkujes i do budoucich dni, brr. Pekne bourilo, si to stihla akorat. Tu prd, sucho, tak se aspon lip u vas dejcha. 🙂
3.7.2025 v 19:03 #191242MirkaD
v úterý ze psama u vody,včera večer pár metrů za zahradou,dnes po ranní dojel Martin ze psama k práci,zajely jsme k vodě,tak se vyplavaly,pak kousek projít,akorát mi nedovezl vžcvikovou sukni,takže pamlsky nikde…:-(
pochopitelně,že poslouchají a poslechly i bez pamlsků…..
ale Dafi tak snaživě ukazovala lavku u ohniště a pamlsky nikde…:/
no já pak po fénování a česáníDafi zelehla trdičně na terase,před pátou jsem šla do knihovny,a pak byla trošku bouřka,trošku npršelo…
a trošku se ochladilo…
v práci je mi ale kosa…Zlatko-blbej zážitek teda s mužem…ufff…
Čajíku-fajn,že jsi se stihla vyhnutr dešti teda…!!
až na ty pupínky….chjo…:-(3.7.2025 v 19:46 #191243cernej caj
MirkaD
Jee to ste aspon meli psi zmwnu z prace, a holt pamlskybpriste, ono jim to neuskodi obcas nedostat:D tak mit vzdy v aute schovane?U nas doma to asi docela poradilo, pak to slo k mirce a pak se to rozpadlo a dal na vychod uz jen trocha deste.
Fifi
Snad i u vas nejak slusne zaprsiSe po sprse mazu a snad se to zlepsi, ale posledni roky to mam v lete furt:(
3.7.2025 v 19:49 #191244Petrs01
Čaji, jestli jsi ulovila sluneční alergii jako já, tak potěš koště, to je úplně na mnoho sprostých slov. Já šla nakonec v noci, ale to už jsem šla místy co znám, takže mi to nevadilo.
Chladit a pokud sneseš, tak před sluncem přikrývat (mě i dotek látky strašně bolel). Myslím, že P. po lékárnách upustil hodně financí, jen aby našel něco co pomůže. Zase jsme skončili u Uriáše, tentokrát nějaký sprej s vodou. A zobání proti alergii, ale na kožní potíže (je v tom rozdíl).
Pokud to ještě nemáš tak zlý a nepálí, tak důsledně přikrývat, na zhoršení stačí i kousek po slunci a jak se to rozjede, tak zčervenáš, otečeš a hoříš. To nechceš! Nevím jestli by pomohl opalovák s vysokým faktorem, některé to prý mohou naopak zhoršit, takže radši opatrně.4.7.2025 v 12:14 #191245Maya
Tak kdo je bez proudu? My jo, akorat jsem se vratila z mesta z nakupem, tam to nastesti slo, ale mam veci do kednice a do mrazaku, jsem to tam rychle nahazela a zabouchla a doufam, ze to brzo spustej
4.7.2025 v 12:22 #191246Petrs01
Praha 1 v podstatě rovnou hodinu mimo (12:00-13:03).
Doma náběh počítačů určitě vyrazil pojistky 🙁
Ovšem doprava v Praze teď musela být zajímavá. A ještě chvíli potrvá, než se trochu srovná. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.