- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
30.6.2025 v 13:50 #191051
Petrs01
nechali te
Na trase nejsou hlídky co by střílely po lidech mimo seznam účastníků ?.
Před vynálezem kategorie plyšák bylo právě obvyklé „může vás jít s jedním psem víc, ale jako účastník se bere jeden a ten musí nést povinnou výbavu“ = ostatní účastníci se prostě neřešili. Napiš Broňkovi mejla a uvidíš.30.6.2025 v 14:34 #191052Maya
Cernejcaj
Si hlavne uzivam ze v tehle vedrech nikam nemusim
Ale obecne jo, mam na vsechno cas a nemusim nic resit hekticky
Chtela bych to tak fuuuurt 😀
PetraK
Bude to urcite vic baliku, knizky jsou hodne tezky, tak taky az nashromazdim nejaky krabice
Balikovnu neumim, musim se na to podivat, hlavne to musi byt neco co to vyzvedne u nas doma
Ono to bude stat hodne, zaplatime to napul30.6.2025 v 15:36 #191053Zlata
Maya
Co dneska dvojčata.
Proč nezkusíte to DPD,s tím já nikdy neměla problém,sama jsi se přesvědcila.Pečovatelky mi dnes vezly muže na poštu ověřit podpis že je živej,kvůli důchodu,jela jsem pro jistotu též,byl to s ním horor.Ráno mě napadlo nechat si od něj potvrdit plnou moc ,tak jsem to nechala rovnou potvrdit taky.
Překvapilo mě, že na poště jsem to platila i když má průkaz ZTP/P,na matrice nikdy neplatím.Stejně tak si nechali zaplatit známku na odpovědním dopise,i když tam bylo odpověď placená.Sice se kvůli 150kč nepotento,ale je to divný.30.6.2025 v 16:39 #191054Maya
Zlata
Asi tam byl na te poste nekdo komu se nechtelo premejlet
Jo, DPD je taky v merku, uvidime co bude levnejsi
No kocici hlasani
Museli jsme prejmenovat Viki, protoze jsem zjistila, ze na to reaguje Loki, tak je to Bety a doufam, ze si zvyknem na novy jmeno, kockam je to fuk, ty na jnena zatim vubec nereagujou
Pruzkumnik Bela uz se snazila skocit na okno, ale pekne zuchla dolu
A objevila zelvy, tak mela zabavu, dneska uz vydrzely venku 2 hodiny a ted odpadly30.6.2025 v 17:11 #191056Zlata
Maya
Já taky dvojčatům říkala Pat a Mat,teď jsou to Zrzek a Zrzunda střídavě,páč nikdy nevím který vlastně přišel.Hlavně že slyší na čičiči, miminko moje poď sem???
Loki Viki mají stejný konec,tak se nediv.
Čertík na svoje jméno slyší,Micák hlavně na otevření dveří nebo lednice.A spolu se Zrzkama má amok když jim začnu sekat kuře.30.6.2025 v 17:18 #191057brut
Zdravim vespolek
Fuj, tyhle vedra me jednou znici…
Esuska
Rodina Veverku se ochladila kouskem jablicka a spokojene chrupe v domecku. Za chvili je probudi prazdny zaludek ??Mnam,mnam, kulajdu ?? … U nas neni ani prasivka a v chate tez. No, snad jeste sezona bude..
Cajik
Doslo mi to, az kdyz jsem video poslala, ze bude omezeni. Zkusim najit svoje rajce. ☺️30.6.2025 v 17:54 #191058cernej caj
Zlatka
Vidimace a legalizace je zpoplatnena ze zakona vsude stejne, ale na.matrice muzes mit par pripadu vynatych z poplatku.A info: matrikarka k imobilnim zakaznikum muze prijit domu pro overenej podpis
Maya
Jeee30.6.2025 v 18:20 #191059Fifi
Zdravicko vespolek,
teplo, teplicko a bude hur. Aspon testovinovej salat s kurecim masem, co jsem si vcera vyrobila, me pekne zchladil.
Pepina povazuju za temer zhojenyho, vcera to bylo 10 dni, takze „klidovej“ rezim ofiko ukoncen. Rubal se jak ten blazen ted s Ruzici na zahrade, flakali sebou navzajem za krk na travu, hlodali si laloky, zrali si haksny… 🙂 Pak trochu pajdal este, ale dobry prej to bylo. Bruti, stehy ma vstrebavaci, zadny nitky se ven tahat nebudou.
Mayo, jee, zelvy krasny, sou veliky, jak sou vubec stary? Kotata se maj u tebe jak raji. 🙂
Zlatko, zada te trapi? At je brzo lip!30.6.2025 v 18:56 #191060cernej caj
Fifi
Jee tak to sou super zpravy!a pwpin i ruzenka si to urcite nalezite uzili po takovy pauze!Ja na zitra obed nemam, tak me doufam taku zchladi:D
30.6.2025 v 18:59 #191061Fifi
Cajiku, koukej si neco nachystat a jist. Nebo na tebe poslu Pepina a on te hlodne do achilovky. 🙂
Edit – tu radil nakej bot? Ze tu bylo 346 navstevniku.- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Fifi.
30.6.2025 v 19:01 #191063Petrs01
Na vedro jsem teď strávila 1,5 h ve Vltavě, zahřívám se až teď doma a to to mám přes celou Prahu 😀
Jestlipak už Thielli brázdí svou Berounku?S DPD jsem si kdysi užila. Pneumatiky, objednán večerní závoz. Dopoledne telefon „tak jsem u vás“ ??? „né, ty večerní rozvozy se nejezdí, na to nejsou lidi“. TAK PROČ TO NABÍZÍTE?
Přeobjednáno na NE V PÁTEK. Jak už tušíte, v pátek si takhle šlapu na treku a „tak jsem u vás“. To fakt nevymyslíš. Aspoň se nechal přesměrovat k P. do práce, jinak bych ty pneu asi nedostala. A to jsem po předchozí zkušenosti brala na dobírku, aby se aspoň trochu snažili to doručit. Jak nemaj vyfasovat prachy, je to ještě horší.1.7.2025 v 5:39 #191112cernej caj
Petrs01
Ja mela driv spatny s PPL zas uz se toz zlepsilo.Fifi
Mam hrachovku do hrnicku ve stole a mozna budu mit cas skocit do billy si koupit neco, ale pak to zas nestihnu snist a jeste sem si zapomela ksiltovku nekde takze cestou z prace na tom slunku asi umru a nevim jak omezim svitivost do obliceje, s rukama.si stinit je fajt neprakticky. Achjo…Achilovku neee:D
Boti radi vsude to nemas jak ovlivnit, me denne chodi tak 80 pokusu o zalozeni uctu od spambotu
1.7.2025 v 6:21 #191113PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsme si včera užili sekáníčko., bezva zábava v tomhle vjédru. Ohařiska měli na zahradě mražený hovězí kosti, aby se zabavili a my řádili jak .. no magoři. Jsem zvědavá, kdy se podaří opravit tu podlahu a jiný drobnosti, aby došlo teda na to, na co se netěšim, co mě bolí, ale co je nutný . Dvacet let dřiny a zázemí to bylo.
černej čaj
na tom slunku asi umru a nevim jak omezim svitivost do obliceje,😀 😀 😀 prdon, prdon. Toho si nevšímej, To já jen, že svítivost do obličeje bylo to poslední, co jsem včera na plným slunku na louce při sekání řešila. Neumřela jsem.
K dopravním společnostem se nebudu vyjadřovat. PPL mi dokonce odvezlo zásilku někam úplně jinam, když jsem dle jejich nenahlášenho příjezdu nebyla doma. Šmejd jeden šmejdskej, místo aby to odvezl do nejbližší vesnice, tak to hodil asi dvacet km daleko protože on přece jel domů a měl to na trase. Hm, taky bych chtěla mít jeho pracovní dobu. Degen. Díky němu jsem strávila na telefonu asi sto let.
Maya
To je škoda, že to nejde balíkovnou, mám tam účet a o něco levnější tu dopravu.1.7.2025 v 6:49 #191115Petrs01
sekáníčko
To už to bylo potřeba???
1.7.2025 v 6:58 #191116PetraK
Petrs01
vzadu na tý louce, kde jsem to nechala vykvést tak jo /a i tak jsem tam nechala ještě nějaký ostrůvky. A vzali jsme to už celý, páč teď jedu do kšá, tak aby tam Brtnik nemusel sám.
1.7.2025 v 8:12 #191118cernej caj
PetraK
Tak bude to mega tezky, ale vsechno se to zvladat neda, no:(Myslim, ze to primy sveylo do oci me fyzicky boli tak, ze se tomu nevyrovnaji ani spaleniny na cekym tele:D
Sem se dneska prestehovala na stul kam fouka klima a kolega co tu sedel nas kvuli tomu smazil, ze mu to vadilo. Ja se radsi prioblecu nez sikanovat celej kancl. Sel na misto po kolegyni co odesla, tak s ni mam dnes srqz a rozvjou ji vezmu co si tu zapomela:D
1.7.2025 v 8:44 #191120Maya
PetraK
Prodavate chalupu? Jako chapu, ze to neni lehky, ale starat se ve dvou o dva domy, to se fakt dlouho neda
A u ty balikovny bys mohla objednat dopravu ty, aby to slo ode me?
Jsem se divala a nejbliz to mam vedle ve vesnici na poste, asi by to nejak slo
Fifi
Pepin zdrav bez komplikaci a uz se rube, to je parada
Jak jsou zelvy stary nevim, ke me se dostaly nekdy v devadesatkach a uz byly v podstate takhle veliky
Petrs01
Nekde do par stranek zpatky jsem ti dala par starych fotek Vltavy1.7.2025 v 8:57 #191121PetraK
Maya
no jo, musíme, ten dům někoho potřebuje. Lehký to není ani trochu, ale sem velká holka, že jo….Balíkovnu bych zařídila já, Ty bys tam jen napsala kód (bych Ti ho poslala) na balík Největší balík, který můžete do Balíkovny poslat má 15 kg. Maximální rozměr balíku pro smluvní podavatele je 70 x 50 x 50 cm. a musela to dostat na počtu, nebo balíkovnu.
1.7.2025 v 9:06 #191122Kimi
Včera mi na WhatsApp přišla zpráva, že pro mě mají 44tisíc korun – no nerozklikla jsem, nýbrž smazala. Předpokládám, že to byl šmejdský pokus dostat se na můj účet. I když, kdyby se tam dostali, moc by si nepomohli, před termínem důchodu tam moc nezbývá.?
1.7.2025 v 9:07 #191123 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.