Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 3,064)
  • Autor
    brut

Zlata
      Ja mam ty vycurane potviry rada, ale obcas by si z nich jeden trhal vlasy ??

Válíme se u Kamencového jezera. Teda já spíš v něm.

To docela zavidim ( v dobrem ).☺️ Pres tyden se nikam nedostanu a o vikendu je vsude narvano, takze se vsem mistum vyhybam. Budu asi muset vzit za vdek rekou. ? Ale byla jsem poprve letos v bazenu ( už sousedu )a ac je malicky, tak alespon par temp tam clovek udela a ochladi se. ?

Cajik
      Tim se zakazem se mysli znecistujici piti. Kdyby to tam nebylo, tak by si lidi nosili kafe, cokoladu, colu a podobne druhy. Kdyz se napijes vody, tak se fakt nic nedeje. Prece ve vedru nezdechnes.. ☺️ . Jidlo je ale neco jineho. To opravdu v autobusu jist nemuzes. Ovsem, kdyz se ti udela spatne ,tak si susenku nebo kousnout do sucheho rohliku muzes. Ale nesmis drobit. Vse uklizi ridic sam, takze nechce sbirat drobky, zbytky jidla atd…

Je super, ze v domecku mas chladek. My sice mame silne zdi, ale porad mame nejake uniky tepla v zime a stejnymi misty se k nam v lete dostava teply vzduch.

Tatinek dela pestouna? Myslim, ze vetsina lidi, kteri jsou ochotni si vzit deti do pestounky, tak by meli byt poradne oceneni. Jednoduche to neni..

Maya
      Drzim palce, at Loki kotata zvladne, kdyz uz jsou zachranena. ?☺️

Fifi
      Mam radost, ze se Pipin krasne hoji a je hodny kluk, ktery neblemca ranu. ☺️?
      A ty na sebe davej pozor, at si ty zada nedorazis. ?

Fifi

PEEEETRSSSS!!!
        Ty blaho, jsem volala pani Nadymackovy do utulku, ze kteryho mam Pepina, abych ji po dlouhy dobe dala info o pruhach, kastraci a ty jeho panvi. Byla z toho taky smutna. Ovsem, co me dostalo, tak ze se ji bude vracet do utulku Pepinova segra! Prej stejnej matros, jako je on, agrese strachova jak hovado, lidi uz to nedavaji.
        Pepin byl pro tebe vyzvou, nechces si vzit Mystery? Stejnej matros, pry jen pro velmi zkusenyho cloveka. Kdyz vidim to video, uplne stejnej psycho vyraz jak Pepin. Mrkni, podumej… 🙂 Vim, neni to uplnej prcek, ale ty bys pro ni byla vyhra.

MYSTERY

Petrs01

A když budem spát v autě, tak psovi ustelu kde? To velikostní omezení u nás není bezdůvodný a je nepřekročitelný. Tažný nemám, že bych jí zapřála boudu. A vůbec, já jsem na psy-psy.

Fifi

Ja vim. Jsem to jen zkusila, mno, kdyz je to Pepinova segra. Achjo. 🙁

cernej caj

Fifi
              To teda cumim kdyz ta segra byla prej tak v pohode proti pepinovi

Super ze pindicek bezpindicek to zatim bere tak v klidu a ty na sebe bud opatrna!
              Trochu me picha v bederce taky tak snad to rozchodim, vyhrezla sem si plotynku na nocovistu na modrave a tomu se letos chci vyhnout radsi:D ale na stole sem si zacvicila a uz yo nevystreluje do zadku tak snad dobry. Sedet 11h v kuse na totalne debilnich vlakozidlich a v tom poslesnim uplne ultra debilnich se pateri asi taky nezda:D

Rozbil se mi jeste drzak na fotak ale mela sem stesti na pujcovmu elektrokol a pan mel imbusacek a za usmev mi to utah:) a jeste uklidnil ze ted je prej pesaku jeste malo, hlavme jednodenni cyklisti vedou.

Brut
              Ale piti = voda jak mas poznat jaky piti teda plati a ktery ne? Me kduz se dela zle od patere a mdloby tak mam strach si i vytahnout hroznovej cukr, coz jenom vyloupnu z batohu do huby

Petrs
              To je dobrr ze ste si to stihki uzit bez hlavy na hlave.

Ja dnes 0 turistu:D ale ve straznym nejaky u stanku a vietnamce a na zmrzline byli ale turisto co potkam „ve meste“ nepocitam, ale v lese 0.

Attachments:
              Fifi

Cajiku, Pepinova pruhata segra byla taky dost strelena, tu jsem loni videla na tabore. Taky z ni byli jeji lidi jednu dobu dost nestastny, ale prorovnalo se to.
                Kraaasne vypada tvy bydlenicko na noc, at se ti dobre spi! 🙂

Milena z Prahy

Mayo,
                  to jsi moc hodná, žes dala koťatům šanci ?. Tak Loki byl na domácí kočku zvyklej, ne?

Maya

Fifi
                    To je super,cze je Pepin tak v pohode
                    S tou segrou blby, ale tak to je asi jasny, ze je to spis vrozena povaha
                    Cernejcaj
                    Tak snad uz sis vsechno spatny vybrala a ted uz bude vse super
                    No ty vlakovy sedacky jsou s kazdou modernizaci horsi a horsi
                    Milena
                    Jo, uz u chovatelky mel kocku, u nas dve, ale dospely a na vsechny jiny kocky venku je strasne vysazenej
                    A ty nase uz se pak naucili pred nim neutikat, tak to bylo v pohode
                    Ted jedno kote na nej sycelo zpoza gauce, takze asi na psa moc zvykly nejsou, a nebo ze je cizi, ten pan co je mel, psa ma
                    No uvidime, zatim proste chodi do obyvaku na voditku a obcas mu tam necham sezrat zbytek masa z kocici misky
                    Kotata uz se umi schovat pod kreslo a za gauc
                    Fotky nemam, zatim moc nevylejzaj

cernej caj

Maya
                      Hustyy s kotatama treba se dvou lokinek zalekne

Brut
                      Tatinkova pritekyne je pestounka ale on jako jeji partner tamy musel projit testama nejakyma + s detma pomaha. Mirecka meli pul roku, kacenku 2 a ted maji emu. Mami miminka z porodnice kterym se hleda trvala rodina.

Prisli dva super borci co nejsou spolu a nejaky holky evidentne ted

PetraK

Mejdááán – Cure, Ultravox- dancing with tears in my eyes!!
                        Máme mejdan. Du píct buřti!!

Maya
                        gratulíren k novým košičkám, vidíš, jak to osud přivane, když má.

Fifi
                        supr, supr vám to s Pepinem jde! To je ta jeho ségra, co byla na táboře 🙁 já myslela, že s ní fungujou?

černej čaj má ubytko? Tak ať je Ti tam dobře

Duuuuuu duuuu du píct buřtiky!!!!

Fifi

Esusova
                          Ne, to neni ta pruhata segra, ta je ve svy rodine. Tohle je jina segra.
                          Cajiku
                          Tak at nove prichozi nedelaji moc brajgl a vyspis se. 🙂
                          Maya
                          Kotatka chudatka, taky to pro ne asi je tezky. Se to snad porovna postupne pekne. U Pepinovych sourozencu nevim, bud vrozeny nebo maj vsichni stejny zazitky, ktery se odrazi a projevujou.

Pepin by kravnul, myslim, ze ukolem na dalsich 9 dni je nezblaznit se z nej a nenechat ho ukousat se nudou. Vzala jsem ho pred zradlem ted na kratkou petiminutovku ven na polnacku, aby se trosku rozpohyboval a pocmuchal si. Lital by jak prdlej, coz nesmi, bobek dneska este nevyrobil. Asi preci jen zpomalena peristaltika po narkoze a dieta varena, ale nemam strach, bricho ma v pohode a bobek prijde.
                          Taky trochu vic smajda, asi jak mu verklovali s nozkama pri rtg a operaci, plus ta ranka v trisle. Ale nic desnyho.

brut

Brut
                            Ale piti = voa jak s poznat jaky piti teda plati a ktery ne? Me kduz se dela zle od patere a mdloby tak mam strach si i vytahnout hroznovej cukr, coz jenom vyloupnu z batohu do huby[/quote
                            Cajdo, samozrejme, ze si v autobusu muzes vzit hroznovy cukr, leky nebo treba pouzit dychatko, kdyz mas astma. Prece se bolesti nezhroutis. Co se tyka piti, tak vse, co spada do seznamu spinave, sladke, delajici fleky, tak je zakazano v autobusu pit. Voda je cista, takze se muzes napit.

Nusim rict, ze tatinkovu partnerku a i jeho obdivuju. Tohle je jedna z mala veci, ktere bych delat nemohla. Myslim tim kratkodobe pestounstvi. Hrozne by mi trapilo, ze musim dite dat pryc a premyslela bych, jetli se ma dobre…

Rekla bych, ze tvoje Sumavska dovolena nakonec bude uzasna, protoze budes mit klid od davu turistu .. ☺️

Fifi
                            Ach jo, takze stejny problem nebo hodne podobny, co ma Pepin, tak ma i segra. Obavam se, ze ta se z utulku jen tak nedostane. ?

Mam radost, jak to Pepinovi krasne jde. Jen tak dal. Posilam obema podrbani a Pepinovi, at hezky srusta.?

Kimi

Fifi, Čají, můj noťas je HP, nějaké bližší označení jsem neobjevila. U klávesnice je nalepený štítek „intel CORE i5 vPro 7thGen“.
                              S počítačem pracuju přes 30 let, ale pokud jde o techniku jsem spíš neználek.?‍♀️

Fifi

Ja naprostej neznalek. Od toho jsou ty dalsi chytry lidi. 🙂 Pisla jsem to Megi, uvidime, co napise, kdyztak vas propojim pres emily a muzete se domlouvat primo spolu.

Fifi

Huf, Pepino polozil kabel, slava. 🙂 Uz jsem si rikala, ze by se mohl vykadit, splnene prani na dobrou noc.
                                  Poznatek dalsi – on je v ty mikine tak spokojenej. Fakt autista, nemusim nic resit, spim, zis, co to bylo za film o ty pani v juesej, jak se svirala v kleci. Uz vim, Temple Grandin. Kdo nevidel, doporucuju. Dobrou noc a krasnej vikend.

Zlata

Fifi
                                    Tak s Pepinem dobrá zpráva,s holčičkou mě je to líto.

Maya
                                    Držím palce ať se koťata s Lokim porovnají.Trixa je furt na zabití.

Maya

Fifi
                                      Tak mu asi budes muset poridit mikinovy satnik na furt 🙂
                                      Kim kdysi po operacich taky nosil ty mikiny uplne v pohode, je to zajimavy, ze to psum nevadi

Maya

Foceno z dalky, jsou rychly jak blesk

Attachments:
                                        Zlata

Maya
                                          To jsou pusinky,???
                                          Vypadá to na holku a kluka.
                                          Držím palce ať se udomácní brzy.

cernej caj

Potkala swm lakeland teriera

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.