Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,961. až 2,980. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Petrs01

Jo a Back on Track je super. Megadrahý, ale funguje. Mám na zápěstí a prakticky bez toho často nejsem schopná v práci fungovat. Kolegyně co jezdí na koni, tak toho má víc.

cernej caj

Opustila sem psy v 9:30 a prijela 17:50.

Charlie sel zpusobne ven dvirakama, vec nevidana. Hledam hledam louzicku po dastikovi. Nikde nic? On mi nachcal do boty na zahradu:D tak zas sem to jen vylila, vyplachla, oplachla, dala na topeni a pobazuju to za docela male zanedbatelne skody 😀 z omitky by to slo hur

cernej caj

Petrs01
          sikovnaaaa drsna zes dobehla! 🙂

ja jdu zitra 17km a doufam, ze uz to bude lepsi i kdyz ty zada jeste pobolivaji.

jj, drahy to je, ja si toho objednala vic na vyzkouseni, ze pripadne casem doobjednam, ale pansky triko velky neprijemne, damsky kratky a podvlikacky do spacaku na kolena v pase a pres boky dobry, pres stehna uzky, to by chtelo vzit vetsi velikost mozna ale ta by se zas mohla svlikat, ze bude vetsi… nevim. ale rukavicky mam a to byl hlavni cil i nejaky pamlsky.

tvuj tlak bych ctelamit. ale od stredni mam u doktora bezne 145/80, takze holt uz su na vyssim levlu 😀

Fifi

Esusova
            Drzim palce zitra Rumickovi, at kontrola dopadne tiptop!

Maya
            Nejak nesouhlas Bety projevit musela. V mrazu to v aute smrdet nebude, pak to poresis. Hlavne, ze jsou stehy venku.

Mirko
            Moc pekna bundicka, Dafce bude teplicko, drzim palce na kontrolu. Jak je tatkovi?

Cernej caj
            Pasaci zvladnuli pracovni den, Dustik si umi vybrat misto na curani teda. 🙂 Tlak mas tuze „peknej“.

MirkaD

Fifi-no,Dafi bundička dobrá-jinak měla stejnou co Žeryk+ 2 svetry a pláštěnku,
              Žeryk má 3 bundy a svetr…
              tatka-bere 7 prášků denně,cvičí 2 hodiny denně +rotoped a příští týden v pátek by ho měly pustit…,
              jinak si v nemocnici vychvaluje jídlo,že je ho dost a dobrý
              a pobavil mě spolupacient,že se tatka skoro VŮBEC,ALE FAKT SKORO VŮBEC NEDÍVÁ NA TV!!!!!
              to mi říkal,když byl tatka na wc,a já se začala smát,že to mi nikdo neuvěří-doma mu hraje tv furt i u nás..ale jasně v nemocnici je ohleduplný…

cernej caj

MirkaD
                tak to je super ze uz ho brzo pusti a pak bude u vas rehabilitovat chvili.

Fifi
                jako pobavil me, no 😀

cernej caj

Mela sem v planu 16km, dala sem 9, pak me zacalo uz pichat v zadech (do te doby jen tupa vzdy pritomna bolest) a to sem naznala ze budubrada ze dolezu na 11km na bus. Jeste ze sem si nedala tech 27 na oslavce odkud neni zadna cesta unikova:D

A to me bricho uz 4 dny neboli a ve tsredu sem dostala i hlad… sem myslela ze uz su uplne OK ale… ale jo, minulou nedeli to bylo 5 taktak, tak 2x tolik je super:)

Kimi

Včera jsem absolvovala tu neurologii, neuropatie se pohybově nezhoršila, ale na pocity je to malinko horší. Takže bych asi mohla chodit po žhavém uhlí a nic bych necítila ??

cernej caj

Kimi
                      tak to je skvely, ze se to nezhorsilo 🙂

a u nas nasnezilo 🙂

MirkaD

včera kontola na veterině-dávkování-léky stejný,,játra trochu zhoršený,doeta trvá a trochu zhubla,venčení předtím oba,
                        pak Dafi 10minut kolečka před otevřením veteriny rychlou chůzí,pak přes město
                        v práci odpo i dnes
                        ráno nasněžilo tak kus k lípě a zpět za stálého přivolávání,takže Dafi z nalepenými koulemi dost běhala,pak-po půlhodině venku-hodina péče-vana-oba-sušení-oba,-fén-Dafi
                        vyčesat,vykartáčkovat a ostříhat tlapky,srst mezi tlapkami,a bříčko,to stejný Žeryk,
                        pak vylezlo slunko aby ten mokrej lepící sníh rozpustilo…

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.
                        Attachments:
                        Kimi

Mirko, to tedy máte už vopravdovou zejmu.? A psí modelky krásné jako vždycky. Tady pod horami spadlo jen pár vloček a ráno mírnej mrazejk – mínus dva. Teď je pod mrakem, občas vykoukne sluníčko.

Maya

Koukam na Morave snezi, u nas je azuro a mraz, v noci bylo -10
                            Kimi
                            Tak hlavne asi ze se to nehorsi pohybove

cernej caj

Hlásím 5,5 kg 🙂 a pár vyčesaných chlupů 🙂

cernej caj

i u nas je kapka snizku

Attachments:
                                MirkaD

jéé,vy jste měly pak sluníčko!!!

cernej caj

MirkaD
                                    Jojo, tesne pred zapadem jsme byli a ono pak vylezlo pod tim mrakem.co se tahl od obzoru k obzoru:D

A v noci vlezl do kose na pradlo:D muz prej ze v noci je vytahne ven a dastika odebere, charlie me.veb4 vzbudil tak ja po tme ze dastik v posteli nebyl a pak kdyz sme se vraceli slysim vrtenia on si vlezl do kose na pradlo:D na ponozky:D

Attachments:
                                    PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Umyla sem šécky vokna,
                                      co jich Domek má.
                                      Nařezala spoustu dřeva,
                                      ať Poměnka se napapá.
                                      😀
                                      Bude zima bude mráz,
                                      kam se Mouses, kam schováš.
                                      Schovám já se pod deku
                                      a zimě tak uteku:

Mám umytý šécky vokna, lidijové. A že jich máme teda. Blejskaj se jako ty psí kulky.
                                      A MÁME SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍH SNĚHU SPOUSTA MÁME, ANI DO PRÁCE SE NEDALO JET. ALE TEDA JELO. JSEM TU BYLA DOKONCE I PRVNÍ, ŠÉF SE SEM DOSTANE ASI AŽ POZEJTŘÍ.
                                      Musím si umotat adventní věnec, protože ten starej, pěknej ze žaludu. nemožu najít 😮 Ve středu jdeme chystat prodejní stánek na rozsvěcení stromku. To se moc těším a příští středu je Mikulášská, to bude taky bomba 😀

Jdu vás dočíst, jo?

PetraK

No ale než budu číst – černej čaji – to jsou krásný večerní fotky, krásný!!! A Dastík je evidentntě fetišista, když chodí spát do koše na prádlo 😀

PetraK

Maya
                                          ted kdyz mrzne se to bojim nejak vic prolejvat
                                          to je radost, ještě, že to teda není kocour 🙁 ty smrděj víc, ne?

Holt nemuze bejt to auto furt jako novy, nastesti zrovna auto me zily nejak moc netrha

mám doma jednoho, kterej to má opačně a je mi ho dost líto 😀

Mirka D.
                                          novou bundu!!
                                          no bunda má rolák,což je dobrý,
                                          Dafi sluší,daly

no to teda sluší, to je pravda! A je v ní dobře vidět. Což je fajn, protože ona má takovou tu barvu co se brzo ztrácí – v mlze, v šeru..

černej čaj
                                          A co ten rumicek?
                                          Rumíček byl až v sobotu a k mojí radosti je to pořád stejný, nic se za ty tři měsíce nezměnilo. Takže máme ho kontrolovat, počítat dýchání, hlídat pár věcí a před létem přijít na kontrolu, aby se vidělo, jak na tom je, než budou tepla. Takže zatím vcelku fajn. čekala jsem dardu za vyšetření, protože v rezervaci bylo cena cca 2700 😮 . No tak jsem si říkala, že to bude pecka. Řekla devětset, tak to se mi ulevilo. Do momentu, kdy jsem si řekla o Propalin pro Taliprdovou a na těch 2500 jsme se tím pádem dostali. To je ranec za ten hormon teda.

Nicemne kdyby kazdej pacient jedl a sportoval jako ja, tak staci tech doktoru pulka…

no to bez debaty!!! Hele a je jistý, že to ty prášky zhorší?

a dastik je vudet ze si chce hrat s charlieho balonkem, ale ma moc malou tlamu a malej balonek by charlie spolkl, ze… tak sem mu koupila malinkaty pullery, jestli by si s tim nejak nechtel hrat a pretahovat.

jé jééé jéjejééje, to je krása, to je převeliká krása, že si chce hrát, to už se uvolnil a já se těšim, až ho při tom hraní natočíš. Natočíš, že jo??

Petrs
                                          – zbyl mi totiž půlden volna.
                                          áááá to je dycky taková krása, když má člověk nečekaný volno a když ho navíc takhle využije , vychutná si. Gratuluju. A vůbec nezávidim /jí vím, lhát se nemá 😀 / A to potěšilo, vi´d, že autobusák počkal, to mě potěší dycínky.

Teď si tu sedím s čajíčkem a usmívám se všema endorfínama co mám ?
                                          a že jich teda asi bylo!

Petrs co máš na zápěstí, prostím Tě??? voka!

PetraK

černej čaj
                                            On mi nachcal do boty na zahradu
                                            žiš to je vůl! SE s charlikem tak dlouho hledali, až se našli teda sou fakt dvojka.

ještě furt to břicho zlobí?

Hlásím 5,5 kg ? a pár vyčesaných chlupů ?

a to si pěkně zhubla, to už Tě asi není ani vidět, ne? A nejni lepší se depilovat? 😀

Kimi
                                            neuropatie se pohybově nezhoršila,
                                            tak fajn, že alespoň tady tohle se nehorší.

Mirka D.
                                            aaa koukám, taky veterina, fajn, že Dafule trochu sundala váhu. Taky bych potřebovala 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,961. až 2,980. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.