- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
19.11.2025 v 8:46 #196604
PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem zakopaná sto sáhů pod zemí.
Protože mám tak debilitní náladu,
že nepatřím mezi normální lid
Doufám, že mě to vbrzku opustíčernej čaj
chůdě pan Hoffmann 🙁 🙁Maya
přeju vyrovnaný sily v boji s kočkou 😀19.11.2025 v 10:44 #196606MirkaD
dnešní vycházka-vyzkoušíme novej foták potřetí…
mrzne-dýchám na zámek od zahrady,jdu ke lřížku
od křížku dolů podél lesa,kde moc nechodím-většnou jdu od křížku dom,nebo podél polí k rybníčku…
dojdu dolů-no je hezky půjdu na vrch,přece se nebudu vracet stejnou cestou….
TO SI PAMATUJU!!!!!!HAHAHAHAHAHA,
vylezu kopec,mám být kousek od lípy před ní a jít dolů dom
a místo toho??
pole,pole a všude pole!!!
tvl-nic,jdu po modré v lese-jeééé tady cesta,na ní bláto,v ní auto…ehmmm-no nic vylezla jsem jinde kus za lípou,
dojít k lípě a dom….
za chvílu jdu do BK bez Dafi protože jdu za tatkem…
Dafi to po dnešku nebude asi vadit:-D- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem MirkaD.
19.11.2025 v 12:01 #196613cernej caj
MirkaD
To ses pekne prosla a bozi list:)19.11.2025 v 12:06 #196614PetraK
Doufám, že mě to vbrzku opustí
asi opustilo. Po výměně názorů se zdejšíma dvěma uklízecíma dámama. I když slovo uklízecí je asi spíš nadsázka v jejich případě. Předesílám, že si práce uklízeček vážím a vždy jsem si vážila. ale…. musí skutečně uklízet a ne, že proběhnou chodby za štěbetání vynesou koše a tím to zvadlo. U nás (já a šéf) v kanclu se neuklízelo tři neděle. Byla jsem velmi trpělivá. A pak jsem zjistila, že se neuklízí ani v jiných částech patra, kupř. taková kuchyń – na odkapávač nebylo sáhnuto týden – minimálně, protože před týdnem jsem si tam dala značku, abych viděla, zda to umejou, nebo ne, jak dlouho před tím to neumyly, netuším. To stejné v umývárce a prkýnko na záchodě. Měla dáma smůlu, že jsem si to začla monitorovat, takže když mi začla lhát – spustila něco, co nechtěla. Lhaní nesnáším, řvala jsem tak, že se bál šéf, aby mě nešvihlo a snažil se mě uklidnit 😀 😀
Ty vole vona lže, jak když tiskne a vymejšlí si a nestydí se. Tak to jako nevěděla, s kým se právě potkala.
Fujtajbl , to mě fakt rozhicovalo.- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem PetraK.
19.11.2025 v 12:22 #196616Petrs01
asi opustilo
Takže místo debilní nálady máš ještě debilnější a naštvanou náladu? Vylepšení!
19.11.2025 v 13:02 #196617PetraK
Zajímavý o třídění a interaktivní
https://native.seznamzpravy.cz/na-videnou-plechovko/?utm_source=Seznam&utm_medium=HP_Box_N_2
19.11.2025 v 13:22 #196618cernej caj
PetraK
A musi uklizecka umyvat odkapavac?U nas musim rict ze dobry, na zachode vzdy rano umyto aj podlahy tu bere mopem a 1x tydne vysavac.
Ale asi bych si nevsimla kdyby mestihla vysat ze doslo ke zmene ja v zabahnenych botech do kancly nechodim aby bylo poznat vysati
19.11.2025 v 13:49 #196619PetraK
černej čaj
A musi uklizecka umyvat odkapavac?musí, pokud to má ve smlouvě. A to má, to vím. V kuchyňce je člověk nevidí, jak je rok dlouhej, došla mi trpělivost.
tyto dámy ani jedenkrát za tři týdny vysavač. dokud jsem na ně nevlítla.- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem PetraK.
19.11.2025 v 15:29 #196621Maya
U nas uklizecky delaly i mycku a kavovar
19.11.2025 v 15:36 #196622Maya
No tak jsem myslela, ze s Betynou pojedu na stehy zitra a nebo v pazek a musela jsem jet dnes neb vcera vecer koukam ze nejak divne chodi a ona to ma zas natekly a asi ji to boli, jinak to vypada pekne, zadby zanet nebo neco
Vet rikal, ze se to stava u venkovnich kocek, ze asi moc blbla, coz je mozny, na noc je s Benem oddelujem, ale pres den to moc nejde a Betyna uz blbla i sama
Dal ji injekce a mame prijet zitra nebo v patek podle toho jestli to bude zitra lepsi, tak doufam ze ji to brzo prrjde
Dal ji neco na bolest, tak uz ji otrnulo a malem mi zase zdrhla ven
Stehy ji prej vytahne az ji to splaskne, tak doufam, ze nedopadne jako Dastik 🙂19.11.2025 v 16:09 #196623cernej caj
Maya
Obavam se, ze ty mas lepsi prehled o stehach na betynce nez v utulku meli o stehach na dastikovi:DJe to divoska teda ale tak snad to solaskne a bude to dobry
U nas teda kavovar a omatlany skri ky umyvam ja, v kazde praci kde sem kdy byla, to podle me vzivite jikoho nenapadlo ze by ujlizecka mohla vzut lednici nebo skrinku kde chmata denne hromada lidi:D
19.11.2025 v 19:16 #196624Fifi
Mayo, chude kocici, klidovej rezim u kocky musi bejt velepeklo, zlatej cokl v tomhle. Toz at ji to splaskne a stehy pujdou ven.
19.11.2025 v 20:11 #196625Maya
Fifi
No klidovej rezim u kocky je utopie, jedine prvni dny kdy ji to boli a naordinuje si ho sama, co se da delat, je to prvni moje kocka co ma s kastraci nejaky problemy
Zas nikdy jsem nezazila, ze by si neco delali se stehama nebo s jizvou, zadna tendence lizat, na rozdil od psu, to priroda zaridila dobre neb s prubanu se vzdycky vyvliknou hned jak se proberou
Doufam ze s Benikem uz to bude bez problemu20.11.2025 v 6:59 #196626cernej caj
Dneska mam napracovano hromadama prescasu a mela bych jit ve 13h z prace tak drzte pesti, at to klapne:D
A pobavim vas, si rikam hmm a ternostatu 18 to mi nemuze byt chladno a i kdyz mam silny vlneny teplaky a ponozky od mayi a pak se divam na tepomer… 16?? A pak se divam poradne na termostat a tam je taky 16:D mi to z dalky skroro prislo jako 8:D
Tak sem uz pritopila:D
A dneska pozooor psi sem rano vykopla, ale charlie se pak dozadoval ven tak sem mu jen pootevrrla ze pak za jim zavru az pudu zpatky s hrnkama, aby nesla domu zima.z venku… a me zmizeli oba psi a dastik se nejak sam dostal z tech dvou schodu ven:) tak snad brzo bude chodit i na vyzvani abych ho nemusela dolu furt nosit:D
20.11.2025 v 7:41 #196629PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
černej čaj
mela bych jit ve 13h z prace tak drzte pesti, at to klapne:D
žjooooooooooooooooo, to je supr, supr, supr, děsně si to užij, miluju, když se mi to takhle povede, připadám si pak děsně bohatá a svobodná 😀a dastik se nejak sam dostal z tech dvou schodu ven:)
JOOOOOOOOOOOOOOOOO, VIVAT DASTIN HOFMAAAN, VIVÁÁÁT! 🙂Hele moc držím Dastíkovi palce na ty stehy, moc, moc.
Maya
U nas uklizecky delaly i mycku a kavovarno u nás ty předchozí taky, tohle je hnus. Ale je to od tý doby, co jedna z těch dvou odešla a přišla místo ní nová, evidentně zavedla nové pořádky. Jenže tady u mě narazí, fakt hodně narazí. Neměla lhát, to udělala zásadní chybu. Já jsem fakt ohleduplná kupř. nechci koš každý den a leckdy si to radši uklidím sama, ale odsud pocud.
20.11.2025 v 9:32 #196636Maya
Cernejcaj
Treba ani schody neznal a ted uz zacina chapat princip?
Za chvili z nej bude tryskomys 😀20.11.2025 v 9:40 #196637Maya
No tak ten interaktivni odkaz na odpady je mi na nic, ty kontejnery tam nemaj popsany a ja teda dodneska zaboha si ty barvy nepamstuju a v realu nastesti jsou popsany vzdycky
Ale stejne nekdy tapu, ted jsem vyhszovala spoustu zavarovacek a sklenicek s vickama, mama tvrdila, ze nekde cetla ze se to muze do skla hodit i s tema vickama, me se to moc nezdalo, tak jsem je hodila do smesnyho, ale taky me napadlo jestli nepatri do toho s plechovkama, ale fakt nevim
To je stejny jak se zubnima pastama a vubec kosmetikou kde se ma clovek ridit pismenkama v trojuhelniku, ale i kdyz jsem to cetla co a jak, tak si to fakt nepamatuju, je to zbytecne slozity system a pritom by uplne stacilo udelat ten trojuhelnik v barve kam to patri a nemuseli by lidi tapat a pak to radsi hazet do snesnyho20.11.2025 v 10:16 #196638cernej caj
Maya
No treba ja vim ze modra je sklo ale taky papir:D a cervenej na elektro mi chybel:DNo ja myslim, ze urcite neznal, on ani do toho jednoho schodu mel problem chodit nahoru, kdybys ho videla jak tam naskakoval bokem sotva se trefil,chudak…
Tak ted uz se to hodne zlepsilo.
Me prijde, ze ma problem s tim, ze schod je kratkej, ze jeden jeste jakztakz zvladl ale 2 sou uz nebetycnej problem…
Aji na muze postel ma ty stary lodaky pres sebe ze to sou schody 60x 40cm:D mirka ma takovy tri schudecky pro psi, sirka schodu kdyz mozna 10cm to by podle me rovnou prepas az na zem.
To sou veci co cloveka vubec nenapadnou, takze aktualne sme porad schody ke me.nevyresili a cekame co bude…
20.11.2025 v 10:26 #196639PetraK
Maya
Za chvili z nej bude tryskomys ?a na to se těším. Jak si to pak bude užívat, prďola jeden.
Já jsem taky musela vybádat, některý ty barvy – papír vím, plast taky, kov taky, ten oranžový jsem ani neznala.
Víčka všechny odšroubovávám a dávám do kovu, od piva, od vína, zavařovačky.
20.11.2025 v 11:03 #196640cernej caj
My tu kov nemame a separak je otevrenej ve stredu hodinu, takze sry ale hazu do komunalu.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.