- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
18.11.2025 v 11:39 #196532
cernej caj
PetraK
Zalezi an autobusakovi zda te veme ale plan je to asi dobrej s tim kladnemJo tak ono zalezi jak vyzdimas a vytres, muzes si udelat doma i bazen kdyz ses nesikovna vytiracka:D
Ja vnimam velkej bonus to zbaveni bakterii a pripadne ze to vycisti i ty spary, prece jen hadr a vysavac i kdyz se savem to asi tak nevycisti hygienicky, mechanicky jo.
18.11.2025 v 11:40 #196533Maya
PetraK
Peknou travu mas, ja nevim jak se jmenuje ta moje, ale je jako do koule 2m v prumeru a strasne husta, svazat to je ocistec, fotku bohuzel nemam a ted uz to nevyfotim
Cernejcaj
Na spary v koupelne a sprchovy steny jsem nedavno cetla, ze je dobry rozetrit lesk do mycky, ze to tam udela film odolny vuci vode a spine a vodnimu kameni, ale teda jsem to nezkousela18.11.2025 v 12:07 #196534Petrs01
do autubusa???
Nešla bych do toho ani s jedním psem. Protože on tě vzít MŮŽE. Nemusí. Co budeš dělat, když cestou tam narazíš na ochotného řidiče, který s tím nebude mít problém – a zpátky pojede prudič, kterej by tě z principu nevzal ani s jednou čivavou? Od doby, kdy mě fakt řidič nechal stát s Barouškem a otevřenou pusou, už jsem na autobus nikdy nespolíhala. Buď vlak, nebo možnost, že jeden z nás tím busem dojede pro auto.
18.11.2025 v 12:10 #196536PetraK
Maya
já se vždycky u toho svazování děsně pořežu a hlavně mám strach o oko. Asi si tentokrát vezmu svoje brüle dílenský, jako když jdu řezat dřevo, je to hodně ostrý
černej čaj
Zalezi an autobusakovi zda te veme ale plan je to asi dobrej s tim kladnemno právě, jestli nás vezme. My teda budeme doma 4 dny, takže můžem vyzkoušet jeden den a když to nevyjde, tak ten příští pojedeme halt sami. Tetkonc ešče košíky 😮 vůbec ale nevím, kde jsou.
muzes si udelat doma i bazen kdyz ses nesikovna vytiracka:D
no jasně, když to uděláš, šup, šup, tak máš bazén, ale určitě tam rozdíl bude, protože on je už rozdíl i u toho mopíku sprchovacího, že nechá o dost míň mokro, než hadr.- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem PetraK.
18.11.2025 v 12:28 #196539Petrs01
18.11.2025 v 12:39 #196544cernej caj
Petrs01
pocka na dalsi, no co uz… nebo se zepta hodnyho kdy jede zpet 😀jinak ja nikdy treba do autobusu nesundavam batoh, pronesu ho na zadech a kdyz si sednu, dam si ho na klin (malej) nebo krosnu umistim na misto urcene a sednu si.
Tuhle me ridic fakt zjebal a musela sem si ten batoh sundat, coz jako s jednou polochromou rukou ve ktere ukazuju salinkartu a tou stejnou mam ten batoh nest trochu nesikovny, ale pronesla sem ho. Nepochopila sem totalne, co mel za problem, ani to nebyla krosna.
a tu 18kg tezkou krosnu tahnout celou ulickou zadama kdybych ji mela mit v rukach a snazit se ji donest dozadu, to by vznikla blokada aspon na pul hodinu 😀
pak sem prosla, dala si batoh ze zvyku na klin… a ridic se nasupene zvedl a prochazi ke me.. ja si rikam tvl co mu zas jebe a on se zastavil u borca predemnou a zjebal ho, ze ma cestovnio tasku na sedacce, ze ji videl jak ji vali po chodniku na anstupisti a jestli mu prijde normalni to valet po sedacce…
rikam si, ze muj zadek taky predtim sedel v lese v listi, pak na lavicce co nebyla nejcistci a jestli teda me taky vyrazi za to ze sem svym zadkem sedela i v lese, ale to asi nemel jak zjistit takze dobry 😀
18.11.2025 v 12:51 #196548Petrs01
pocka na dalsi
ehm… jsem se chtěla kouknout v jakém intervalu to jede… a vono to o víkendu nejede vůbec!?!?!? Jakože prostě vůbec. Pracovní dny. Kup si auto, vidláku. To je fakt na facku.
Do vedlejší vsi pěšmo, pak to s přestupem (takže musíš narazit na 4 ochotné řidiče, jinak zůstaneš třeba ve Slaným) a s neskutečnou zajížďkou jde. Vy*er se na to.18.11.2025 v 13:04 #196549PetraK
černej čaj
ze ji videl jak ji vali po chodniku na anstupisti a jestli mu prijde normalni to valet po sedacce…no tak zrovna tomuhle se nedivím ani za mák, protože já si taky nechci sednout třeba v hodobóžovým oblečení /třeba jedu na pohovor do práce/ na sedačku, kde se válel batoh/taška která předtím stála na zaplivaným a počůraným chodníku, to fakt jako ne. A aní v nehodobóžovým oblečení si na takovej humus nechci sedat. Ble, ble, ble.
Petrs
há nedošlo mi, že nás může odmítnnout třeba cestou zpátky. A pak už bychom teda měli dost smůlu, protože toho tolikatě nejede. Hm, takže asi smolikof 🙁18.11.2025 v 13:06 #196550PetraK
Petrs01
Vy*er se na to.
ano, přesně tak to udělám 😀no my bychom jeli ve všední den právě, páč to budem kvůli tomu zapojování doma, o víkendu naprosto nulová šance se někam dostat. Přesně tak, vidláku nas.er si. Pardon. Takhle přesně je to o tom, že ty lidi jezděj autama jak magoři.
18.11.2025 v 13:14 #196551cernej caj
Petrs01
Esuska psala zw jim to tak nejak blbe zkrouhli:(Ale jako je prasarna omezit obce ktery spoje meli tak ze zadny nemaj…
PetraK
Pointa nebyla v tom, ze ridic byl v pravu ale ze ja taky sedim zadkem kterej predtim sedel v lese na sedacce a je to uplne to stejny prece. Ale v dopravnim radu se nepise ze pokus sis sedla na zem nesmis sedet na sedacce…18.11.2025 v 13:22 #196552Petrs01
sedel v lese
Předpokládám, že si dáváš trochu větší pozor kam své pozadí odkládáš 😉
A ano, pokud dávám batoh na zem, fakt ho necpu na sedačku. Ony tam jako obecně batohy nepatří, ani ty čisté. Ale snažím se na zem nedávat, velkou krosnu podložím aspoň nohou, ale někdy moc není zbytí.18.11.2025 v 13:28 #196553PetraK
černej čaj
jak píše Petrs – stopro si nesedáš tam, kam si lidi v pohodě odkláají zavazadla. Dětský botičky na sedačce mi taky vadí.Jo zkrouhli to u nás pěkně. O víkendu nic a nikam nejede, takže pokud by člověk potřeboval a neměl auto, tak má prostě smůlu.
- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem PetraK.
18.11.2025 v 14:36 #196580Maya
Cernejcaj
Jezis co ja bych dala kokikrat za takoveho ridice v buse a nebo ve vlaku, ono jaksi i batoh na sedacce znamena, ze zabere to sedadlo a kdyz si tam nekdo chce sednout, musi si o to skemrat a kdyz to musis dekat 2x denne, je to k nasrani, na jeden listek obsadit dve sedadla je proste hulvatsvi, to ze batoh klidne lidi valej v mokru a bahne kde by si nikdy nesedli, je uz jen bonus
Batoh ns zadech ve vlaku je OK, ale v busech jsou uzky ulicky, uzsi nez byvaly driv, a i malym batohem proste brnkas sedicim lidem o hlavy nebo ramena4, ty si ani nevsimnes, ale jako fakt, a kdyz si pak u tebe v te ulicce zacne ten batoh jeste sundavat, tak mas jako sedici chut zalezt po sedacku
Proste dva ze ctyr nejvetsich vopruzu z cestovani mhd18.11.2025 v 15:49 #196581cernej caj
Opakuji ze nemluvim o ty tasce ale o ntom ze muj zadek byva na uplne stejnych mistech jak batoh ale zadek tam nikdo neresi bylo to mysleno jako vtip
Jinak me taky sere jak vsichni batoh a neudelaj misto a nekdo ho je schopenj drzet kamaradce 45 minut nez
nasedne na posledni zastavku.. to me fakt vzteka taky hlacnenjak s tema zadama me kutecsky bolelo stat a kroutila sem se bolesti a na 15 sedadlech tasky a nikdo me enpustil, az nejaka pani videla ze me nikdo nepustil na poxadani tak mi teda tasku dala pryc..Dneska jedu do brna, tak muz musi s dastikem na stehy sam, minule se pekne mrskal, tak snad to stihne pac zitra nemuze tak pak ve ct ale radsi bych aby to dneska bylo
18.11.2025 v 15:57 #196582MirkaD
tak od půl paté jsem čuměla na romanttickej film s konma..
pak jsem si řekla,že půjdu ven,až se bude chtít psům-at je to na pohodu….,
venčení v půl desáté v noci pouštěníí ve 4 ráno-takže vyvenčení byly..
tak dám si snídani….kafe…
udělám nádobí
vyparu,vyperu další…
umyju koupelku+wc..
pořádněě zametu-rohožky,koberečky….
a furt nikdo nikam nejde/nechce…umyju skřínku v kuchyni,vyndám věci…
mezitím už mám kecy o vycházce,pohybu a tak…
nakonec je vytáhnu v devět k rybníčku,nechám na ranči chlebík pro koníky,jdu kolem ohrad dozadu,
s Dafi dáme přinášecí speciálky,a obíhačky stromů,Žeryk mě nasere žvýkáním předmtu,,,
takže žádný hraní a jdem kolem rybníčku dědinou dom..
oma to zaleze chrnět,
já vytřu
k obědu si dám tunáka,pak 15minut šlofíka a knihovna,psycholog,nákupy-něco jako pokus o jéžiška…
a půjdu chvilku ze psama a budu si číst….ČAJÍKU-ALE JÁ TAKY POUŽÍVÁM MOP,STEJNĚ JAKO TŘEBA SMETÁK,
ale ten parní mop je prostě těžkej-stejně jako tyčový vysavač-le jak říkám-píšu o sobě….18.11.2025 v 17:10 #19658318.11.2025 v 18:42 #196585cernej caj
MirkaD
To je krasna obloha!Tak stehy se vyndat nepodarilo, nwuvolnili se…
Takze zkusime doresit na klinice, na utery sme objednany s objema
18.11.2025 v 19:18 #196586Fifi
Cajiku, to je trapeni s par stehama, smudla malej. Na klinice to urco poresej. Ibero granule jsem neznala, toz at Dustikovi chutnaj, nevypadaji spatne.
Mirko, pekna obloha, tu byly taky slusny cervanky.18.11.2025 v 20:08 #196590Maya
Cernejcaj
Ono zadek mas niz, tak to tolik nevadi jako batoh a kdyz nemas batoh na zadech, muzes se otocit bokem, ale tim batohem smejkas fakt lidi po hlave
S tema batohama na sedacce jsem se pak uz vytrenovala, protoze cekat to bych si nesedla nikdy ani v buse ane ve vlaku, od covidu proste kazdej, fakt kazdej tasku vedle sebe, pulka sedacek volna obsazena taskama
Takze ja uz rikala at to daji pryc a kdyz nekdo neslysel jakoze sluchatka treba, tak jsem nekompromisne lomcovala ramenem
Ale ty ksichty pak a vubec vopruz ze clovek si koupi drahou jizdenku a pak se jeste doprosuje o volny misto
To je pech s Dastikem, tak snad mu to na klinice vyndaji
My jedeme tento tyden s kockou na vyndani stehu a to se teda docela desim, ta na rozdil od Dastika nevaha vytasit drapy 😀
Naposledy mi rozsekla celou dlan jenom ze jsem ji chtela vzit na ruku kdyz se ji to nelibilo
MirkaD
Krasna fotka, to ti teda foti pekne novy fotacek18.11.2025 v 20:33 #196591cernej caj
Maya
Ja taky rikam, ale casto nepomuze a navuc s batohem nikoho po hlave nesmejkam, to je domena matrin s kabelkou pod paratem ty vemou loktem uplbe vsechny hlavy:DNas vet ted 3 tydny nebude tak musitme ten tyden pockat, co reknou tam, rikal ze bud pockat zdacse neuvolni nebo riznout v narkoze ale to proste… uplne zbytecny kdyby to v utulku neopomenuly:( jako toto by jim utect nemelo…
Prej kousal a nelibilo se mu to, nedivim se vubec.
Tak snad prezijete utok kockou, ale tak ona to nema zarostly tak to urcite pujde lip:)
Fifi
Jo, su na ne zvedava, jak mu budou chutnat.Ono tech granuli se taky roji porad nove, driv ty fakt dobry znacky byli na prsty dvou rukou a ted najdes kazdej den novou.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.