- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
17.11.2025 v 21:14 #196506
Kimi
Mayo, tak jsem zjistila, že nějaké kuřecí je ve všech krmeních, které mám – Calibra, Fitmin, doplněk Yoggies. Pravda je, že u pamlsků se kuřecím vyhýbám. No, dokrmím, co je, hlavně, že Betynce chutná a mezitím budu pátrat po něčem bezkuřecím a uvidíme, jestli okusování zmizí.
17.11.2025 v 21:38 #196507Fifi
Mrkni pak treba na Marp (Troldovi tuze moc chutnaly), tam najdes granule s jednim druhem masa a bez kurecich prisad. Napriklad jehneci seniorka, je tam toho vic v ty Natural Plus rade.
17.11.2025 v 23:26 #196508kachna
Marp si pochvalují i Netopejři (malá odbočka, na to, že mají ČSV, tak docela zvládají).
18.11.2025 v 7:26 #196509cernej caj
Kachna
Netopejri maji csv? Tak to sou s nim.asi dost venku:DKimi
Ja taky krmila misty marp, ale pak uz na nem.feri nedrzela vahu, to sou dobry granuleFifi
Jj ten britcare ma 3300kj/kg a objednala sem ibero 3800kj/kg, taky 3kg ze uvidime a pak bych rada aby meli oba stejny.Iberem krmi ta znama lapinku a lajku, jinak sem to ani neznala, mi to doporucovala a diky tomu sem nasla magnusson co krkim ted, pac ibero nemelo zadnou light radu:D
Holky dotaz.
Parni mop.Chtela bych abysme si k vanocum nadelili parni mop, protoze to je draha vec, tak aby to symbolicky bylo ze si neco dame.
Mate zkusenosti a doporuceni?https://www.eva.cz/zbozi/92150/parni-mop-concept-2v1-cp2000/
Toto se mi libinze to je multifunkcji na zem i do ruky ale nevim na co si davat pozor.
18.11.2025 v 7:56 #196510Petrs01
parni mop
Mám hodně historickej, jenom tyčovej. Kdybys dala vědět dřív, mohla jsem ti ho přivézt. Zadarmo.
18.11.2025 v 8:57 #196515PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem i tady, já musela ponejprv k Odettě do košika, páč aby mi něco neutíklo 😀
Krásně dlouhej víkend to byl, co? Mám uklizený šécky vnitřky (ta poslední komoda se nepočítá, to pude rychle, vyndám šuple, vysypu, vytřu, naskládám a fertig) a jsem překvapená, že krom komody v kópelce bylo šécko čistý 😮 😮 . Příští rok neuklízím, až ten další, páč je fakt čisto 😮 . to jsem valila bulvy teda. asi dobře doma uklízim. No a tím pádem, jen vošudlám vokna nějak příležitostně a co? A MOŽU ZDOBIT.Mousísek si tak zamiloval svou zimní bedýnku, že ho z ní nelze dostat večer dom 😮 😮 . Já to pro něj chtěla na dobu, kdy nejsem doma, aby si měl kam zalézt a von tam včera bivakoval až do rána. A to u nás mrzlo.
Nestihla jsem svázat trávy, musím dneska – Mayooooo – že to neva, že jsem to neudělala doteď? Sice sněžilo, ale nedrželo se to, tak to snad neva? Stejně před tím furt lilo. Dneska to má být beze srážek, tak jsem si říkala, že to aspoň vítr osuší??
černej čaj
Ohodnotila to jako skaredou alergickou reakci na vaginalni tabletyco to????? To by mě nikdy nenapadlo 😮 😮 . No a to máš nějakou novotu? nebo si tělo vzpomnělo až teď?
smirda
smidra – jako , že konec.ted me vital, smal se, mrskal ocasem. mozna
tak hurááá, doufám, že už v pohodě i nadále?baf
jedidi, kucí špičatýale porad nekde cmucha a myslim, ze se mu to celkem libi
musí dohonit, co zanedbal doposud. Jak si to užívá, to je dobře.e dustik se zlepsuje v te rychlosti, ktera uz neni hlemizdi ale spis hlemizdi pro hlemejzde co bezi:D a jak si Maya vsimla z fotky, zacal i zvedat trochu hlavicku a pohled, ze se uci divat nahoru:)
no ale to je sakra poskočení!! Za tak krátkou dobu!!Trochu nunatosti
Trochu? hOoodně ňuňatosti!
Zlatka
Tady pátá hodina odbila,nemám jednoho zrzavýho debila.
😀 😀 😀 a!‘ Zlatka se dala ze zoufalství na poézii 😀 😀ale smrděl rybinou když přišel.
fůůůůj prase jedno! 😀Mirka – pěkně jste se vyprochzkovali s černým čajem a mrňousama. A kdy pustí tatku domů? Bude doma, nebo u vás?
Fifi
žiš to by se mi taky líbilo, kdyby mi tu zeleninu takhle někdo nakrouhal a já to jen nacpala do sklenic – ta vůně musí být úžasná, to závidim.35 sklenic calamady hotovy.
to je krásný číslo! fakt puknu závistí 😀Kimi
žjofka – to jste měli pestrej program,no já zrovna matlám v hlavě, jestli ohaře brát, nebo nebrat na nějaký adventní trhy – si furt říkám, že to tam pro ně bude na prt. Když jsme byli posledně, jsem se nad tím tak zadumala – jestli zrovna tohle je pro ně nějak přínosný. Přece jen – ziminka, pohyb nějak velkej není, jsou na vodíku, nebo kdyby i ne, tak se pohybujou s náma, pro ně nedostatečnou rychlostí…. tak nevim, no.
Maya
Jak je?? skladatelko 😀ma vymeneny koleno a nejrychlejsi rehabilitaci mek znamej co si na radu doktora nekde pujcil takovy strojek,
o tom jsem taky slyšela.že to je fajn věcička.
18.11.2025 v 9:07 #196516Petrs01
jestli ohaře brát
Musíš to dělat jako jsem já dělala s trhama v Plzni 😀
historický článek
To by se ohařům určitě líbilo. A Brtník by tam přijel vyhřátým autem, do něj bys uložila ohaře a šla trhovat 😉
Jsem to ze srandy vyhodila – 30 kiláčků to máš, to je úplně přesně vono!18.11.2025 v 9:10 #196517cernej caj
PetraK
Sikovnaaa uklizecka ses kdyz si nemela skoro co uklizet:)Ja nikdy driv vaginalni tablety nemela takze tezko rict no… ale uz bylo vcera prvni den bez boleni bricha konecne po 10 dnech…
Petrs01
A proc to nepouzivas? Nejaky vady?18.11.2025 v 9:35 #196518Petrs01
A proc to nepouzivas?
Nějak nemám proč. Použila jsem párkrát když to Vaškovi doma „ujelo“, tak po normálním vyčištění jako eště pro jisotu. Víc jsem používala v Plzni. Teď prostě vysaju, vytřu a hotovo, pára stojí v koutě.
18.11.2025 v 9:41 #196519cernej caj
Petrs01
Skoda ze sem nemela moc prostor to resit driv:( doprava by asi byla naprd? Jakoze asi i organizacne slozita.Prave sem cetla ze by to bylo super i na spary, obklady, do koupelny (ten rucni) a ze treba i na koberece, coz nemam, ale ty psi podlozky…
Ted mam tady dva ochcanky, tak si rikam, ze by bylo fakt super uz to resit efektivneji nez normalnim hadrem/mopem.
Sou oba stejny ani jeden si neumi rict. Charlie aspon funi a kdyz mam malyho v posteli tak po x hodinach spanku bez hnuti zacne chodit tak to beru ze je signal ale chcou bejt oba v chodbe a tam nemam sanci poznat nic, nebo kdyz budou zitra doma sami 10h…
18.11.2025 v 9:50 #196520Petrs01
doprava
Co ty tam máš možnost vyzvednout? Balíkovnu, zásilkovnu? Nevadilo by ti, že nemá ten malej ruční? Kruci, minulý týden jsme v práci vyhodili hromadu krabic.
tenhleten: (foto není moje)
18.11.2025 v 10:11 #196521MirkaD
no my měly parní mop,a strašně rychle jsem se ho zbavovala…
nemám naněj sílu,něco jak tyčový vysavač,ale ještě těžší-píšu za sebe,Martinový tyčový vysavač nevadí…PetraK-nevím,kde tatka bude,asi podle rehabek,
o víkendu mám na odpo,tak za ním pojedu v týdnu18.11.2025 v 10:12 #196522Maya
Cernejcaj
Ja s parou neporadim, kdysi jsem o tom uvszovala, ale pak jsem se docetla jak si hodne lidi stezuje ze to zvysuje vlhkost a ja mam barak uz vlhkej dost
PetraK
Uklizecka sikovna, poslechla sis pri tom ty krasny songy doufam 😀
U vas uz snezilo? Myslim ze trocha snehu co hned roztaje v trave nevadi, to je jako kdyz tam nalije
Urcite vadi snih co tam chvili vydrzi
Nam se jedna trava mega rozrostla, ma tak 2×2 m a to uz musime delat dva, asi jak jsou ty teply zimy, cely roky takovy chcipak a posledni roky to roste jak blazen
Sousedovi takhle narostla pampova, ta mi vzdycky chcipla, ale uz premejslim, ze bych ji zkusila jeste jednou
Kimi
To vyzkousej bez kureciho, za to nic nedas a kdyz to nepomuze, tak spis uz to bude zlozvyk18.11.2025 v 10:57 #196524PetraK
Petrs01
do něj bys uložila ohaře a šla trhovat
no ale mně jde právě o to, trhování – zda tam nevzít ohaře, ale… se bojím právě, že v tom má Brtnik pravdu, co to tam pro ně je? Postávání, nevlídno zima. Na druhou stranu, vždy jsem tam s ohařema chodila, ale byli mladší, teď je RUmíčkovi 11, Tali deset – , na další druhou stranu – lidi jim chybí, ale… ty davy??
Tak jsem nerozhodná.Nicméně tohle uvažování mě včera na loukách dovedlo k jiný myšlence. Občas si totiž jakoby vyčítám, že jsme je přestěhováním připravili o tu civilizaci, o lidi a kontakt s nimi, o jiné psy……….. pak nastal moment, kdy jsem si uvědomila, že si nemám co vyčítat, protože jak by teď v tom světě fungoval hluchej Rumíček, o Tali, až to jedno přijde, nemluvě.
černej čaj
Ja nikdy driv vaginalni tablety nemela takze tezko rict no… ale uz bylo vcera prvni den bez boleni bricha konecne po 10 dnech
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
s párou taky neporadím, nemám, taky jsem o tom uvažovala, jak Maya, ale nikdy na to nedošlo, argument s vlhkostí je ale důležitej argument.
Mirka D.
,asi podle rehabek,a jo! To mi nedošlo.
Maya
Uklizecka sikovna, poslechla sis pri tom ty krasny songy doufam ?zklamu Tě, počítač jsem vůbec nezapnula, zapnul ho až včera Brtnik, pouštěl si Ultravox a já pak večer už byla ráda, že je klid, ticho, ohaři chrápou, Mouses chrápe….
No, sněžilo, dopoledne, ale nedrželo se to, byla jsem nervní, furt chtěla vybíhat od kafe, co jsme zrovna pili a svazovat to, hrozilo, že Brtnik sváže mě 😀 . Tak dík za konzultaci, dneska to hezky proschne – tady trochu i svítí, zda u nás to nevím, tam jsou teď hodně mlhy, nicméně, proschne to a odpolko se na ty nařítim.
Mám velkou ozdobnici čínskou – tu musím ostříhat a květama si vánočně ozdobím plot u branky, pampovku máme taky, je mohutná, ale letos nekvetla. Zkus ji znovu, je to krásná tráva.

18.11.2025 v 11:11 #196525Petrs01
hrozilo, že Brtnik sváže mě
a von tě zatím jenom vyhodil na déšť a mráz 😀
18.11.2025 v 11:18 #196526cernej caj
PetraK
Se musis brsnit svazani:DTak zalezi zda chces trneovat nejaky chovaji a socializaci nebo chces at si to uziji… na trening asi dobry ale hluk, lidi, budou zas jaknsileny…
Petrs01
Mam ppl, zasilkovnu, balikovnu kdyztak napis cos vybrala do mailu a doresime + ti poslu na postovny aspon!Aspon bych to vzykousela na tu podlahu, tonje stejne nejhorsi u nas a spary sere pes ve sprchacu:D
Maya
Tak ja nemam nijak abnormalne zvysenou vlhkost, takze myslim, ze kdy zbych to pouzila treba 1x tydne nebo lokalne tak by to bylo asi v pohode a v lete tuplem. I kdyz kotovica taky neni zrovna nejssussi, akorat teda se vyhnu nevyvetratelne koupelne v nejakych vetsich objemech…MirkaD
Diky za info, o to lepsi mozna zkusit ten od petrs a pak ji ho vratit:DMe teda mop neva, lepsi nez hadr v ruce a na kolena…
18.11.2025 v 11:19 #196527PetraK
Petrs01
a von tě zatím jenom vyhodil na déšť a mráz ?😀 😀 😀
jo sám si tam v teple a žena nebohá….. 😀 já tam šla dobrovolně. Potřebovala jsem to stejně udělat. jen jsem netušila, jak hrozně těžký bude mokrý ořechový listí plný mokrejch ořechů a protože odmítám chodít zbytečně, narvala jsem ten pytel vždycky k prasknutí a pak to nemohla zvednout do vozejku 😮
18.11.2025 v 11:22 #196528Petrs01
OK, pokusím se to nějak zabalit. Pro mne zásilkovna (u mne přístupnější, ale prý se dost zhoršili) nebo balíkovna, doladíme mejlem.
18.11.2025 v 11:23 #196529PetraK
černej čaj
Tak zalezi zda chces trneovat nejaky chovaji a socializaci nebo chces at si to uzijitrénovat ne, to voni nepotřebujou , spíš právě jsem si říkala, aby si užili lidi, ale …. no mám tam u toho dost ale, takže spíš asi je nechám doma. Je tady ještě varianta další – až nám budou spouštět tu FVE, budeme muset být doma a tak jsem vymyslela, že až odejdou, vyrazíme busem do kladna na trhy. aby si brtnik taky mohl dát svařák a tak. Tak kdyby nás vzali se dvěma psama do autubusa??? V tom kladně je to velký, nejsou tam davy lidí, není to stísněný…. uvidím podle počasí a nálady???
Psali někde u toho mopu, že zase to rychleji schne ta podlaha, než s vytíráním, takže by to mohlo být půl na půl s tou vlkhostí?
18.11.2025 v 11:27 #196530Petrs01
žádnou velkou vlhkost to negeneruje, saunu tím doma nevyrobíš
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.