- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
12.11.2025 v 19:04 #196370
cernej caj
Fifi
to je teda lakava nabidka, ale tolik mrkve nemam kde uskladnit a navic od pondeli zeru asi kilo rozvarene mrkve v trosce vyvaru naredene vodou 😀 takze myslim, ze bych dalsi mrkev aktualne nedala, i kdyz ji jinak mam fakt rada…12.11.2025 v 19:14 #196371Fifi
To staci nechat nekde v chodbe v chladu v krabici treba nebo nekde jinde, kde ti to nezmrzne. Neco zpracovat do mrazaku. Jak chces, chapu, ze v soucasny situaci ti moje nabidka moc lakava neprijde. 🙂
12.11.2025 v 19:59 #196372Maya
Cernejcaj
To je dobre ze jste jeli k vetovi
Loki teda ma taky cerny pytlik, ale takhle uplne cerny ne, ale tak vet adi vi co dela a snad se zitra dovolas do utulku
Fifi
Ja mam mrkve dost a ani nemame maly kralicky, aby se mi sikla nejaka navic13.11.2025 v 7:42 #196373cernej caj
Fifi
Napis kachneee ta ma kraliku za nas vsechny:)Maya
No jako objev stehu me fakt znejistel no… on to teda mel cerny + ruzovy jeste kdyz to mel 3x vetsi ale to jen clovek sem tam zahlidl pri manipulaci, ted me znejistelo jak uz zbylo jen cerny + stehy tak jesli je nema moc dlouho a treba z roho neni nejakej problem.13.11.2025 v 8:40 #196374cernej caj
Tak dustik je kryptorchid a na jedny stehy ze dvou se zapomelo, asi bezne dvoje stehy nebyvaji
Vet hned jestli nebyl, at se zeptame ze nekdy se operace dela tak ze nejde poznat zda mel obe venku nebo ne, tak mi to potvrdili.
Tak je taky asi dobre ze se dostal do utulku to muze delat problem ne? Kdyz je nesestouply
13.11.2025 v 9:22 #196375PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brej den, celej den, pátek už je za rohem! 😀
Sem si fčéra užila venčeníčko v mlze. A hodný soused nám přinesl fůrku štěpky z břízy, to je paráda, to se záhony poradujou. Uklidila jsem si šupličky v gauči v jídelně a vyhodila tři celé kusy oděvů a jeden poslala sloužit dál – čajdo vydrž, pošlu. A jsem ráda, že najde domov zrovna u tebe, ten šátek jsem nosila moc ráda. A dneska ráno, dneska ráno jsem si stihla před odjezdem -teda místo cvičení – utřít prah v ložnici, kópelce, v šatně, v předsíni a na WC, takže stačí umít sanitu a pustit vysavače a půlku domku – tu menší mám tento týden už uklizenou. dneska bych ráda konečně udělala něco v tý šatně, a to se mi do toho nechce, ta místnost není nějak obří ty věci není kam moc vyskládat, ale už jsem vymyslela plán- roztáhnu sušák na prádlo a nafkrám to na to! Sem geniální.
černej čaj
sem se ztratila, jak je to s tím černým pytlíkem broučka malýho? Je černej proto, že tam zvostaly stehy a nějakej průser se udělala, nebo ne?
ale určitě je moc dobře to, že mu tu kastraci udělali, jak píšeš, protože když to zvostává v břiše, tak to blbý je.Maya
na song zase nedošlo., ani jsem doma nestihla zapnout počítač.13.11.2025 v 9:44 #196376Maya
Cernejcaj
Ty jo, to by me nenapadlo ze kryptorchid a ze to nereknou
Urcite je dobre ze to je venku, to je videt jak na nej kaslali, ze to nikdo neresil
PetraK
Teda jak muzes v 5 rano uklizet??
Si to otevrri tady v mobilu a ten ti to prehraje i v praci 😀13.11.2025 v 9:50 #196377Maya
No mela jsem ted rozhovor s firmou kam se hlasim a prvni veta Cele jmeno prosim mam tu 70 zivotopisu, tak at vas najdu to fakt potesi a nechapu ten system kdy ma tlf cislo, ale ne zivotopis
A nebo doufsm ze kecaj13.11.2025 v 11:00 #196378cernej caj
Maya
No potes teda.. tak mozna chteli pro overeni?A zajimava prace?
Tak ono asi je stejne nepodstatny u vykastrovanyho psa, zda je nebo neni pac uz je bezkuklikn zcela, ze:D
PetraK
Jojo,satecky nosim.mooooc mooc rada:)Pytlik je cernej to je asi normalni a ze nam zapomeli rict ze ten pes ma jeste stehy, protoze mu vyndali jen jedny ze dvou, to se stane, jeste ze pupik ukazal pupik:) jinak by to tam taky mohl mit dalsi mesic… takze bych rekla jeste dobry.
Sikovnaaaa uklizecka ses, moc sikovna:) uz si za chvili budes uzivat vanocky a mohly bysme tak prejit z leta:D
13.11.2025 v 12:00 #196379Maya
Cernejcaj
Tak prace normalni back office v it firme, nevadilo by mi to a je to v centru mesta, flexibilni oracovni doba i HO, takze to by bylo super, ale po zkusenostech uz tomu moc neverim a na tlf to byla podle hlasu mlada holka, takze asi taky mladi vpred
Kolegyne v praze poslala asi jednou tolik zivotopisu co ja a nic, ted prej snad bude mit nejakou praci v call centru ze znamosti13.11.2025 v 12:01 #196380Maya
Cernejcaj
Rockovejsi verze, to je asi maximum co se z toho s timhle textem vytahne, na tvrdsi rock by asi musel byt udernejsi text
https://aisonggenerator.io/share/bbc0f6c7-73cc-4e87-b07d-645763f4b7e713.11.2025 v 12:02 #19638113.11.2025 v 12:16 #196382PetraK
Maya
si to tady nemožu momentálně moc pouštětco je za problém s tím pohovorem, že chtěli celé jméno? Jsem nějak nechápavá
13.11.2025 v 13:26 #196383cernej caj
Maya
me to prijde spis jako keltic metal 😀ale ty slova sou fakt pekny a ten refren je mega super. Kdyz ta AI doladi jeste ty styly aby to nebylo bud ujeceny nebo na usnuti, tak jako dobry 🙂
tak nezbyva, nez doufat a drzet pesti. Jinak ti pripadne dam kdyz budes chtit konkakt na to volani, protoze volat o knizkach je asi o fous min otravny nez bezny call centrum.
Sem je ted nacapala, jak spinkaji vedle sebe! ale nemela sem u sebe nic na foceni
13.11.2025 v 13:51 #196384Maya
Cernejcaj
Kontakt bych brala, jsem inzerat na to nikde nevidela
No zkusim zitra zadat nejaky tvrdsi metal, aby to bylovjeste rockovejsi, ale se obavam jestli ten text na to neni moc rozvlacny, ono se tam da zadat i tempo, ale tam jsou nejaky cisla a to vubec netusim co zadat, tak tam nedavam nic
Blby proste je ze je zadsrmo jeden pokus denne, takze upravy se delaji blbe
Tak snad se ti podari vyfotit pristr
PetraK
Jsem to pochopila, ze tam maj tech zivotopisu hodne, tak aby nasla ten spravny nebo jinak nevim13.11.2025 v 14:20 #196385cernej caj
Maya
Na to asi kasli, ty prvni dve sou nejlepsi a ty druhy dve maj syper refren:)Ak to budu kit jako mix:D
Muzes zas udelat nejakou jinou na prani:D
13.11.2025 v 15:07 #196397Zlata
Maya
Nemáš možnost zažádat o péči o někoho staršího,tam je hrazené veškeré pojištění,a dostáváš normálně plat od ÚP.13.11.2025 v 15:23 #196398Maya
Zlata
No to jedine na mamu a to pochybuju, ze na ni by mi platili peci, vzdyt to nejak posuzujou sobestacnost ne? Mela to kdysi mama na babicku
Cernejcaj
Udelam jeste jeden pokus, tak alespon clovek vidi co z toho pri ruznem zadani leze
A stejne nic dalsiho me nenapada13.11.2025 v 16:19 #196399cernej caj
Maya
OkZlatka
To myslis jako tech asi 8000 mesicne co vetsinou nestaci ani na pokryti bydleni natoz cokoli dalsiho?Jako jasne kdyz by to clovek stejne delal tak dobry a budem doufat ze Mayi maminka bude jeste dlouho sobestacna:)
13.11.2025 v 17:05 #196400Maya
Cernejcaj
8 tisic zlaty voci, co jsem se divala tak na 1.stupen je to 880 Kc, nejaky tisice v podstate na lezaky, je to vysmech tem co se fakt cely den staraji a nemaji jinou moznost -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.