- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
12.11.2025 v 6:06 #196331
cernej caj
Petrs01
A ted si predstav ze je to prisermy, ale lepsi, nez lecktery kapely a … 😀12.11.2025 v 7:10 #196332cernej caj
A pobavim vas.
Muz sel vcera za servisakem, ale nevedel ze ma 2 psy na dilne a nemoh se dozvonit tak sel na dilnu se podivat a pribeh k nemu dobrman a nechal se mazlit.
Pak pribeh malej smetak a zacal desne vyvadet a jak zacal tak po muzi dobrman jen lehce vystartoval a natrhl mu ty novy kalhoty:D pak smetak zmizel, dobrman se uklidnil a pak smetak prilitl znova a zajecel a dobrman znova vystartoval ale to uz muz utek ven.
Takze dobrman ma evidentne vlastni starter hlidaciho rezimu:D
Vcera sem uz spala tak mi to dneska rikal, tak sme se smali. Kalhoty sou jen trochu, tak tobpak zasiju.
12.11.2025 v 9:09 #196333PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Někdo nahoře se na mě naštval a sesla mi hroznou práci 😀 . Pořádně tomu nerozumim, pořádně to nemožu uchopit a vůbec nevim co s tim budu dělat. Asi nic 😀 , třeba to vodejde samo 😀
Včera jsem taky měla zážitek a vůbec nebyl ftipnej, tak ho sepíšu. 😀
A díky zážitku nedošlo na ty songy ešče furt jsem si to neposlechla. Byla jsem ráda, že jsem ráda a pak vytuhla na gauči do půl jedný .Už jen dvakrát se vyspinkáme a máme prodloužený víkend, věděli jste to?
Jo a mám novýho pejska. Je krásnej, je flekatej 😀 a tváří se jak Tali před večeří 😀 a dostala jsem ho od Sokola. Díky ešče jednou Sokole.
- Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
12.11.2025 v 9:28 #196338Maya
Cernejcaj
Tak to je dobry, ze to skoncilo jen roztrzenyma kalhotama, ja videt dobrmana, tak zdrham hned
PetraK
Krasnej prirustek
Tak snad zazitek nebyl moc strasnej a bude uz lip
Vyruhnuti na gauci je nejlepsi relax12.11.2025 v 9:48 #196339cernej caj
PetraK
Snad zmizi praca jedna skareda:DSuper prirustek sem se z fotky lekla ze je to zivy nez se mi to otevrleo:D
Maya
Ja myslim, ze je uspech ze muz odhalil dobrmana jinak by podle me ani nepoznal, ze je treba obezretnost:D12.11.2025 v 10:52 #196343Maya
Me se na dnesek zdalo, a to si pamatuju sny tak jednou za 10 ket, ze jsem nejak prisla k nemeckemu ovcakovi, fakt netusim jak jsem na tohle prisla, ani jsem ho uz dlouho nikde nevidela neb ten jeden co byl u nas ve vesnici umrel uz pred par lety
12.11.2025 v 11:26 #196344cernej caj
Maya
Mozna si mas taky poridit novyho pejska:)Tvl bych tomu sousedovi zakroutila krkem, dneska me hlava jen silene boli a tresti a uz hodinu zas posloucham jak si z garaze pousti na plny kule nejaky silenosti, ktery to boleni jen zhorusjou… doufam, ze se brzo odstehuje prootze to je fakt pexh to taky kazsej den poslouchat
12.11.2025 v 11:40 #196345Kimi
Tak jsem si poslechla obě verze špicsongu, líbí se mi.?
12.11.2025 v 11:59 #196346Maya
Cernejcaj
Jo tyhle sousedi co jedou diskoteku na celou vednici, to je na zabiti, jedine spunty do usi a nebo sluchatka a pustit si bily sum
A nebo vytahnout nejvetsi reprak a prervst ho, treba by mu to docvaklo12.11.2025 v 12:50 #196349cernej caj
Maya
Abych nemusela mit porad otlaceny usi ze sluchatek ve kterych nic neni, proto mam HO:DDustik ukazal brisko. Musim.si nastudovat jak se ma hojit spravne takoven pes. Urcite se mu zmensilo ale nevim jestli cerna barva je spravna barva
12.11.2025 v 14:33 #196352PetraK
černej čaj
výborný s tím dobrmanem – kdyby to teda nebylo o tom ataku. Malej satan to tam má evidentně na povel, on zajišťuje alarm a velkej vraždí 😀 .12.11.2025 v 15:33 #196360Maya
Cernejcaj
Jakoze ma cernou kuzi na brichu?
Kdyz tak to vyfot12.11.2025 v 15:54 #196361cernej caj
12.11.2025 v 16:51 #196363Fifi
To je krasnej novej prirustek, pani domaci. 🙂
Cajiku, to mel muzik stesti, ze to odnesly jen kalhoty. 🙂 Dustikovi snad vyndali stehy este v utulku, ne? Ta volna kuze bude prazdnej pytlik, to mu tak zustane. A ze je to cerny, tezko rict, treba mel kulky takhle zbarveny. Jestli je to jinak klidny, neresila bych. Pripadne, az pojedete na tu planovanou prohlidku, ukaz jim to. Jo a stehy mivaj psi po kastraci na pindikovi zespod, hned pred sourkem, na fotce nevidim zadny.12.11.2025 v 17:10 #196364cernej caj
Vpravo nahore neni to videt, do utulku sem se nedovolala a o stehach nam nikdo nic nerek tak rafsi swm uhnala muze abysme zajeli a zkouknul to hned…
Asi nam o tech stehach mohla pani rict ja ted nevim co se deje
12.11.2025 v 17:46 #196365Fifi
Takze jedete este ted vecir? Dej pak vedit.
12.11.2025 v 18:10 #196366cernej caj
Tak veterinar se vyjadril tak neurcite, ze nekdy se ten silon vstreba, ted zkusil par stehu uvolnit, neco se mu podarilo a rikal, ze mame prijet za tyden, a ze by to mohlo zacit i hnisat, a ze mu to tam trochu zarusta. me jak je blbe porad a jeste tyhle zakroky nerada, tak sem se moc nesoustredila, sem potrebovala nehodit savli na to ze bych ani nemela co davit…
dneska se pridalo pichani pod pravejma zebrama pri chuzi, takze s charliem sme ani nedali nasi beznou hodinku 🙁
muz by zitra a v patek nemoh a prisel mi objev stehu u psa, co mel mit stehy vyndany dost zavazny na to, abysme cekali do utery, kdyz sem se ani nedovolala do utulku abych zjistila, co a jak
12.11.2025 v 18:20 #196367Fifi
Fiha, tak to me nenapadlo, ze vas pani neupozornila, ze nema smudla stehy venku. Se ji dovolas treba zitra, muze tam mit vstrebavaci, kterym nejakou dobu trva, nez se rozpadnou. Kazdopadne dobre, ze jste jeli! Ty jdes k doktorce az v patek? To vypada fakt na hodne podrazdenej zlucnik u tebe, at je ti brzo lip. Achjo, se ti to tahne uz dlouho.
12.11.2025 v 18:40 #196368cernej caj
Fifi
no meli sme ho mit po stehach, nic nam nerikali, jen kapani do ocka… ohledne zdravi.jj, v patek. ale to jeste 2 dny dam. uz zacinam byt teda i ja nervozni a hrozne si preju „jen neco na atb“…
12.11.2025 v 19:01 #196369Fifi
Preju si to s tebou!
Helke, kdo by chtel mrkev ve vetsim mnozstvi? Dneska tu zacali sklizet, zustava tam toho spousta a je luksusni. Vydrzi dlouho nekde v chladu a temnu, kdyz se neomyje bahno. Muzu tam zitra vyjet s koleckem a nasbirat, poslala bych krabice po prodlouzenym vikendu pres balikovnu. Kterou byste si tedy musely zaplatit a poslat mi kod. 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.