Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,701. až 2,720. (celkem z 3,064)
  • Autor
    cernej caj

PetraK
      Tak snad to brzo povoli

Me je dneska lip, v noci sem i jakztakz spala, k snidani jen vlocky s vodou, bananem, hruskou a trosickou medu a k obedu bude zeleninovej vyvar.

Hlad ani chut na jidlo moc nemam, zada uz boli i snesitelne.

Akoay ve stredu fyzio u lamace a nevim nevim zda v tomto stavu su schopna aby me lamal:D

PetraK

černej čaj
        Tak snad to brzo povoli

já tomu dám do držky a bude! 😀

Me je dneska lip, v noci sem i jakztakz spala,
        Hele, napadlo mě – jestli to břicho – nemůže být nějaká forma virózy. Páč mně teď je víc, jak tejden tak břišně podivně, jak kdyby byl člověk permanentně přežranej, ale hlad klidně mám, už se to i vylepšilo, no a Brtnikovi den dva bylo taky nějak divně – jinak než mě. tak jsem si říkala, že ne vždy to musí mít klasickej průběh ? Že kdyby se v tom projevil třeba nějak koviďák, může to mít podivný formy…. Hlavně teda, že je líp a i jsi se trochu vyspala

cernej caj

Nevim, ze by tyhle nemoci delali tvrdy bricho, zarazeny prdy, zacpu a nechutenstvi:D

V kazdym pripade teplotu sem melanjen tu prvbi noc kdy sem.mysella ze praslnu a nedoziju rana pak uz se to zlepsilo a i teplota nebyla

PetraK

černej čaj
            no já vím, jenže mě to tak v souvislosti s covidem napadlo.

Maya

Cernejcaj
              Na tohle je nejlepsi koupit v lekarne lactulosu a nebo sezrat svestkovy kompot

cernej caj

Maya
                mam jen broskovej bohuzel 😀

PetraK

Čekala jsem, že losos s bylinkovou krustou a batátovými hranolky bude o něčem jiném, než o mastný rozblemtatnině, která si hraje na lososa a olejem nacucaný batáty, to vše značně studené.

EvaC

černej čaj
                    Podle těch příznaků by to mohl být i podrážděný žlučník, ale u Tebe moc nevím z čeho – řekla bych, že se stravuješ dost zdravě..

cernej caj

EvaC
                      Sem mela v utery a ve stredu a ve ctvrtek porci dortu ?

Ale zkusim si vyhledat i info o zlucniku a pripadne zkloubit ovesny vlocky, rozvarenou mrkev a kureci vyvar cistej s mrkvi a celerem doplnit o dalsi kousky…

Toho gutalaxu co mi donesl muz sw bojim pac to neni vubec setrny a navic pokud to je nekde po ceste, tak to nicemu nepomuze, naopak mozna uskodi:(

PetraK
                      Tak to je jak losos z ikea:D

Maya

Cernejcaj
                        Broskvovej asi nepomuze, snad jeste hruskovej 🙂
                        Gutalax te proste prozene, proto se ma brat vecer, abys rano byla doma
                        Ta lactuloza je mirnejsi a nepusobi tak dranaticky
                        Ale zas je pak sance ze budes mit hned klid
                        Zlucnik boli vpravo pod zebry, na to pak staci nekdy algifen

PetraK

černej čaj
                          Tak to je jak losos z ikea:D

hele ešče vo úroveň horší. Fakt. Tohle se jim teda vůbec, fakt vůbec nepovedlo.

A ten kompot, nemohl by manžel někde koupit, dovézt?

EvaC

Maya má pravdu – primárně žlučník bolí vpravo pod žebry, ale bolest může vystřelovat až do zad a ty pocity plnosti a plynatosti to taky mohou doprovázet..
                            Čaji zkus odvar z majoránky – to si myslím, ti nemůže ublížit – jedna vrchovatá čajová lžička sušené majoránky, zalít 250 ml horké vody, po 10 minutách scedit a vlažné vypít- není třeba to vypít naráz, ale tak pomalu postupně.. a třeba 2x či 3x denně zopakovat..

cernej caj

EvaC
                              Dekuju za tip, ke vsem tem hnusocajum ho pridat muzu…

Maya

Bavi me delat ty pisne
                                Tak jedna pisen ve dvou verzich pro pani velkomajitelku fora a prosim v cestine se mi zadarilo
                                Akorat bohuzel nevim co presne je za styl ramstajn, tak to ma ve verzich k taboraku 😀
                                https://aisonggenerator.io/share/59b86f04-e426-44d9-b715-76e5096cddf6

Maya

Druha verze snad se mi to podsrilo zkopcit
                                  https://aisonggenerator.io/share/59b86f04-e426-44d9-b715-76e5096cddf6

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Maya.
                                  cernej caj

Maya
                                    to je oboji stejny ale je to vtipny, spink 😀

Maya

Ono se to strasne blbe kopiruje
                                      Zkousim podruhy
                                      https://aisonggenerator.io/share/b91ecc93-75bc-4b5c-8818-8a875aa393d0

Fifi

Zdravicko vespolek, at briska a paratky nikoho netrapi!
                                        Hele, vy jste tu takovy sikovny hledacky. Budu muset poridit novej tlf, bo koncem roku konci 2g sit, zeano? Aspon myslim, ze jsem to nekde cetla u vodafonu. Mno, tim padem budu bez signalu, bo staricka hodnoucka nokie tlacitkova od cajika… Existuje hloupej, tlacitkovej mobil, kterej bude fungat na 5G? Proste obyc mobil na sms a volani. Mam sice fungl novou Nokii 3310, co jsem dostala kdysi od nasich, ale ta fungat taky nebude. Zachranite Fifinku a najdete ji mobila? 🙂
                                        Cajdiku, pekne sepsano, ses uplnej Jirasek. 🙂
                                        Mayo, jak Bety po operaci, zvlada to bez ujmy?

cernej caj

Ti poslu hloupej tlacitkovej telefon na 4g volte coz staci a budes ho proklinat jak byla nokie dobra…

Fifi

Ja bych si nokii rada nechala, ale holt to nepujde. Nakej tip na novej hloupej teda nemas? Si klidne neco koupim, nemusis mi nic posilat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,701. až 2,720. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.