- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
5.11.2025 v 8:38 #196021
cernej caj
PetraK
Jee mouses pri uplnku, ten je bozi! 🙂Sijovna, zes uklidila i kousek je super a navic uz budes brzo v predvabocbim rausi:D
Tak holky, konecne sme vyresili galerii bez nutnosti prechazet na jinou.
Tematicky davam 3 roky stary clanek rijnovy
Je to nakonec uzivatelsky skoro stejne, ma to teda mouchy drobne, ale s tema se musim smirit – ten spodni pruh s popiskem bohuzel nejde udelat tak hezky jako byl puvodne ale aspon sme po mesici zkoumani konecne dosli finalniho stavu a ja muzu o vikendu vydat cooo???? 🙂
5.11.2025 v 8:52 #196022Kuskus
Po včerejší havárce, kdy v kuchyňském dřezu začal zpět probublávat odpad a vzápětí se stupačka ucpala definitivně, přijel pan instalatér odpad prošťouchnout. Kolem našeho domu a okolí vídám jejich pohotovostní auto často. Prakticky se stěhují vchod od vchodu stále dokola. U baráků s 50 let starýma stupačkama a kanalizací v otřesném stavu není o podobné případy nouze.
Pán byl moc šikovný, ohleduplný, uklízel po sobě…. jenže. To asi znáte, smradu jak v Cařihradu, černý mastný odpad který po vytažení kapal ze spirály nešel zaboha odstranit… kuchyň jsem jako mýval drhla několik hodin a větrala ten všudypřítomný puch. I přes pozdní hodinu jsem hodila do pračky vyprat na 90° oblečení, pak ve vaně vydrhla sebe, zatáhla žaluzky a padla do dutých vláken.
Poslední myšlenka patřila žlutému kolcu na obloze, promiň kámo, mám tě ráda, ale dneska neser! A víte, co? Šípková Růženka je moje druhé jméno. 🙂5.11.2025 v 8:56 #196023Kuskus
Mousísek je ňuňací, oblý, měkounký plyšáček.
5.11.2025 v 9:13 #196025Petrs01
Šípková Růženka
Jo, já po včerejším tréninku taky sotva došla do postele, zaklaply se mi víka a hotovo. Takže rada na úplněk – musíte se před spaním řádně vyřádit 😉
cooo????
a proč až o víkendu?
5.11.2025 v 9:19 #196026cernej caj
Kuskus
Teda ro bylo prace i kdyz bylnpan sikovny a ohleduplny. Doufam, ze bude dlouho odpad v poradku a nebude nutne ho znova volat.Ale aspon jsi vde krasne prospala:)
5.11.2025 v 9:30 #196029MirkaD
5.11.2025 v 9:36 #196035Maya
No tak koukam jsem si to vyzrala za vsechny ja, tu radim a pak nespim do 4 do rana 😀
5.11.2025 v 9:45 #196036PetraK
černej čaj
Je to nakonec uzivatelsky skoro stejne
mouchy nevidim, líbí se mi to. a …. proběhla jsem si v rychlosti ty fotky – musela jsem na chvíli uhnout od otravný práce – bože, to je TAKOVÁ TI KRÁSA. FAKT. Jako bych tam byla, některý ty místa znám, tak mě to tam přeneslo. Díky za ten teletransport.??cooo
nevim.Kuskus
Prakticky se stěhují vchod od vchodu stále dokola.
že voni vám to tam ucpávaj sami, aby měli šichtu?!A víte, co? Šípková Růženka je moje druhé jméno.
😀 takže máme recept pro černýho čaje, Fifijovou a další, kteří při úplňku trpí.
UCPAT VODPAD
ZAVOLAT INŠTALATÉRA
VYGRUNTOVAT
VYPRAT
PAK PADNOUT DO BEZVĚDOMÍ!Zas to máš ale na chvíli vyčištěný a doma na vánoce naklizený 🙂
oblý, měkounký plyšáček.
a tento oblý měkounký plyšáček mi ráno seknul do prstu.
Páč jsme si hráli s balonkem a von to bere moc vážně. Mr. BlbštajnMaya
tu radim a pak nespim do 4 do rananeměla si radit, ale ŘÁÁÁDIT, malej rozdíl 😀 , koukni na Kuskusovou, ta má vyšůrováno, vypráno, vyspáno a co Ty? Nic, pytle pod vočima 😀
5.11.2025 v 10:02 #196037EvaC
PetraK
Eva je asi čarodějnice.No občas to o mě někdo říká ?. Ale neumím s tím dostatečně pracovat, tak to radši vědomě moc často nepoužívám..
Tady v tom případě to nebyl záměr – vůbec mě nenapadlo, že by to tak mohlo vyznít ty dvě fotky jako „simsalabim“. Prostě jak jsme tam se Sindibádkou seděly na tom horním konci té louky pod lesem, musela jsem to vyfotit znovu, jak tam bylo krásně a chtěla jsem se o tu krásu podělit i s vámi tady, tož tak..Na Křivoklát bych moc ráda, ale zatím nám to nikdy nevyšlo.. uvidíme jak letos ?
5.11.2025 v 10:09 #196038EvaC
PetraK
černej čajKrásný fotky – všeeechny..
5.11.2025 v 10:13 #196039PetraK
Eva C.
tak to radši vědomě moc často nepoužívám..vítej v klubu – mám takových kolem sebe víc. Já jsem i dostala možnost, jak s tím pracovat, ale protože se znám, odmítla jsem to. Jsem člověk, který nesnáší nespravedlnost, nepravost a když se někomu ubližuje. To bych pak měla velké sklony trestat, to vím. Ne za sebe, to vůbec, ale za ostatní. A to se nesmí, no, ani takhle to se nesmí. Tak jsem radši s díky odmítla. Je to bezpečnější.
Ta hra dvou fotek je výborná.
Letos si to natvrdo naplánujte na 13.12. a je to. Smí tam i pesani. Já teda nevím, zda je brát budu – podle počasí, teď dlouho nebyli, protože jsme tam jezdívali vždycky i s někým, koho jsme brali s sebou a to je pak jinčí takový, ale pokud pojedeme letos jen sami, tak možná- uvidím.
5.11.2025 v 10:16 #196041cernej caj
Petrs01
Protoze tomu chybi tak 5h prace a probrat fotky:D (teda pevji pulce:DJa su 2 dny bez pc a ntb je nouzovka, disky sem vytahla a overila ale na fotky ten ntb neni optimalni:D
PetraK
Super, ze uzibatelsky to je v pohode:) to je dulezity.Ja si rikala, zw si rovnou pripomenem nejakej krasnej vylet:)
Maya
Jak pise esuska si radila malo! 😀EvaC
Dekuju.Nezvazovala jsi zkusit to nejak uchopit? Nebo tenro smer neni pro tebe?
Jinak me to fakt prislo jako hele sindibadka hele cerna dira jak je tam ten krtinec:D
5.11.2025 v 10:26 #196042PetraK
černej čaj
Ja si rikala, zw si rovnou pripomenem nejakej krasnej vylet:)moc krásně sis to připomněla, fakt úžasný. díkec
Nezvazovala jsi zkusit to nejak uchopit?
když…. ona to není legrace. časově a náročností.
5.11.2025 v 10:36 #196043cernej caj
MirkaD
Evidnetne jsi s sebou mela nosice fotaku:) krssnej podzim ale uz teda zacina byt zimaSem si s muzem.donluvila ze patek sobota pojedu na puvodne bez dastika planovanej vandr, ze utecu klukum v sobotu v poledne a kluci naonec nemuzou, takze muzu vyrazit uz v sobotu rano na cely den:) sem na vylete nebyla uz cely mesic, nezvyk.
5.11.2025 v 10:40 #196044Petrs01
Čaji a co tvůj PC, už jsi ho zkusila zapnout?
5.11.2025 v 10:49 #196045MirkaD
Čajíku-nosič fotáku právě nebyl..ráno jsem se s ním táhla sama,a pak zapoměla na terase a fotila Pavla mobilem…
5.11.2025 v 11:26 #196046EvaC
černej čaj
Nezvazovala jsi zkusit to nejak uchopit? Nebo tenro smer neni pro tebe?
Noo, nebránila bych se, ale je to opravdu veeelká zodpovědnost a úplně se na to asi necítím upřímně..
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem EvaC.
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem EvaC.
5.11.2025 v 11:42 #196049cernej caj
EvaC
Ja si to vubec neumim predstavit, co k tomu muze vse patritPetraK
To me nenapadlo ze to je nejak slozity a narocnyPetrs01
Nova prodluzka prijela az v noci, takze sem zatim zapojila prodluzku a netrpelive cekam na obedovku, kdy to zkusim pustit:D rano sem nemela jeste odvahu.Zase sw mi hodne zhorislo to boleni bricha, to sem si rikala ze po vcera uz snad bude lepsi… budu se muset jit zeptat do lekarny, protoze me z toho uz dost boli i bederka a brucho je docela citlivy na dotek:(
5.11.2025 v 11:45 #196050PetraK
černej čaj
To me nenapadlo ze to je nejak slozity a narocny🙂 připočti si k tomu ještě velkou, ale opravdu velkou zodpovědnost za vše co uděláš.
brucho je docela citlivy na dotek:(
slepák venku, nebo máš?- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
5.11.2025 v 11:53 #196052cernej caj
MirkaD
Aha ja si rikala ze vas nekdo evidemtme fotil:) ak sem myslela ze martinPetrs01
Zkusebni zazeh mi neprinesl ani infakt ani dalsi jiskreni. Nabehl.Radsi sem ho vypla na zdroji, a pak zapojim vytazene disky a doosadim milion dratu… 😀
Tak snad to byl nejakej problem na kabelu ci prodluzce, oboji mam vymenene.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.