Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,541. až 2,560. (celkem z 3,064)
  • Autor
    PetraK

DEPEŠššMOOOOOD

DEPEŠŠŠMOÓOD

I PODRUHÝ TO BYLA BOMBA!!!

EVĚ ŠTÍŘICI TÉŽ VŠE NEJLEPŠÍ PŘEJÍCÍ KOLÁČE

Kimi

Dnes jsme měli na cvičáku závody, jednak klasicky sportovní kynologii a nově obedience.? Mně bylo uloženo pronést zahajovací řeč, pak jsem si sedla v klubovně a jen pozorovala, protože aktivní účasti v jakékoli soutěži už nejsem schopná. Jedině, kdyby bylo mistrovství světa v mazlení, to by Betynka zřejmě vyhrála.?
        Loni jsem i psala diplomy, letos mě nahradila mladší kolegyně. Závodníků bylo poměrně dost, počasí přálo, kolegové a kolegyně zajistili mňamózní občerstvení. Já si teda dala jen čaj a moučník, gulášovku a grilovaný stejk nemůžu. Myslím, že účastníci byli spokojeni.?

cernej caj

EvaC
          je to mazlivy zviratko 🙂

A sidibadka se propadla to de diry co tam kouka?:D krasna, a hezka obloha, to se vylet vydaril 🙂

PetraK
          kolikrat na to jeste pudes? 😀

Maya
          to me ani nenapadlo, ze na to nemusi jit sehnat revizak

Kimi
          tak to zni skvele:) to sis urcite uzila, i kdyz jsi necvicila. Jak dlouho tam vubec chodis? cvicak musi byt soucast tveho zivota hodne dlouho, ze?

Kimi

Zdejší ZKO založili tři pejskaři v roce 1994, podařilo se jim získat pozemek na kraji města. Psala jsem, jak naše rodina přišla k ovčajdě Kimi v roce 1998. Táta byl na cvičáku asi dvakrát, nebavilo ho to, tak jsem se stala členkou já. Původní pozemek byl vybavený jen stavební buňkou, kde se ukládalo vybavení. Postupně se objevili další zájemci z našeho města a začali jsme budovat něco lepšího. Obrovsky jsme se nadřeli, pomohla jsem i profesně, protože jsme přikoupili další pozemky, charakterem bažina. Podařilo se nám sehnat navážku, ale museli jsme vybrat všechno, co tam nepatřilo. Nakonec jsme svépomocí, hlavně chlapi, postavili i domeček, upravili pozemky – trávníky, překážky, kontejner na vybavení, odkládací kotce. Založili jsme i psí školičku, kam dodnes chodí zájemci na základní socializaci pejska. Na to byl skvělý Goliáš, byl velmi kontaktní. Když Goli onemocněl, že už nebyl schopen na cvičák chodit, chtěla jsem se stát jen takovým pasivním členem, ale ostatní mě ukecali, abych vzala funkci místopředsedkyně. S Bety se účastníme akcí pro děti a příležitostně i nějakých demo akcí. Cvičák možno prohlédnout na http://www.zkoletohrad.cz. Takže ano, cvičák je pořád součástí mého života.

MirkaD

včera ranní vycházka v lese za hájenkou-sluníčko,trochu mýho cvičení-cvičila jsem v lese cviky na záda…
              Dafi se moc nebavila,protože les za barákem,ale tak nějak se proběhla,poseděla na sunku u mého cvičení,a já si užila klidu lesa a padání listí…
              dnes ráno s celou 4 do Ž. lesa
              mlha už se zvedla,slunko nebylo,fotky nic moc,ale tk jsme natáčely videa-přivolání všech 4-Betty nebude sedět v koutě!!Takže 3 krát přivolání celé smečky-4-5 mterů-ke mě z čekej,
              pak hledej-ztratil s míčkem a s Žerykem-kde se povedlo bezvadně natočit jak Žeryk hledá na cestě v listí,celou dobu furt vrtí ocáskem,ale mega furt,furt hledá pak nachází-ten moment-jůůůů tady to jééé,a přináší-na konci hraní a přetahování s Žerykem-takové video-na téma-jak starýho zděděnýho křížence baví cvičení:-D
              pak video jak Dafi najde donese ztracené kapesníčky-jen kousek…a šlo se dom
              doma učesat psiska,ostříhat Dafi drápy na zadních nohách,srst na tlapkách,nakrmit,léky a už chrnííí
              ehmm původně to měly být fotky v mlze která se zvedla a nebyla,slunko nebylo…
              ale dobrá nálada přetrvala 😀

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.
              Attachments:
              cernej caj

Kimi
                takze vlastne si byla u zrodu cvicaku v jeho dnesni podobe 🙂 tak to je taky moc hezky, to budes mit za chvilku 30let 🙂

MirkaD
                jee super vychazka, i kdyz na prvni pohled jsou videt jen 3 psi 😀

cernej caj

Dasticek ma s charliem jeste jednu spolecnou vec… Vubec nesteka.

Petrs01

Vubec nesteka.

Zapomněla jsi k tomu dodat, že Charlieho tato vlastnost nějak opustila a nepochybuji, že Dasty dopadne stejně, když má takový vzor ?.

cernej caj

Petrs01
                      no to sem psala nekolikrat, ze asi po 3letech u nas zacal stekat 🙂 ale 3 roky nedelal zvuky, mozna tak funel, pak zacal po par mesicich i piskat, a dastik spis jen tak chrochtodycha obcas, ale jinak taky nedela zvuky 😀

Kimi

Ještě k našemu spolku bych dodala, že největší zásluhu měl zakladatel a náš tehdejší předseda, ten spolkem opravdu žil a docela nás proháněl. Pro spolek stanovil heslo „Nadšení, píle, přátelství“. Po několika letech onemocněl, funkce se vzdal a pak odešel za duhu. Nahradila ho nynější předsedkyně a pokračujeme. Máme členy se skvělým umístěním na republikových závodech i na mistrovstvích Evropy i světa. Co mě trochu mrzí, že na základě nových předpisů jsme vlastně o majetek přišli, protože jsme se stali jen pobočným spolkem a vlastníkem je ČKS. No, ale hlavně, že nadšení, píle a přátelství trvá a fungujeme.

Asteris

Kimi, to je paráda, jak u vás cvičák krásně funguje, to vám závidím.
                          Tady dnes celý den prší a prší a prší.
                          A omlouvám se za nevyžádané informace o Akci, pokusím se překopírovat v dalším příspěvku cestu k pokladu tedy cestu k aukci. Lika ji uveřejnila na Hadopasech, ale nevím, jestli tam chodíte. A slíbila jsem, že vás poinformuji. Jsou tam docela zajímavé předměty, třeba by se vám hodily i jako dárek v vánocům, ještě si užijete zábavu a peníze pak jdou podle dohody na dobré věci.

Asteris

Akce a návod, jak se zúčastnit:

Akce začíná v neděli 02. 11. v 17:20 hodin, je možné přihazovat hned. Příhozy minimálně 10 Kč. Aukce bude končit 6. 11. 2025 ve čtvrtek ve 21:00 h, soutěž o perníček a tipovací soutěž končí ve stejném čase.

1. Klikni na odkaz https://www.rajce.idnes.cz/album/rtgXgbC0TFCS5wrC , objeví se aukční album.
                            2. Teď se můžeš podívat na obrázky a vybrat si, co se ti líbí. Pod obrázky jsou napsané vyvolávací ceny, ke kterým je možné přihazovat.
                            3. Ještě níž je šedě napsáno „přidat komentář k fotce“. Klikni na přidat komentář, kdo je na Rajčeti registrován, vyplní svůj mail a své heslo.
                            4. Neregistrovaný uživatel se bohužel musí na Rajče registrovat. A můžeš komentovat, dát vědět, že o předmět zabojuješ, poptat se na předmět a cokoli dalšího Tě napadne napsat… ke komentářům prosím připisuj svůj nick. Případně napiš na rada.nova@seznam.cz a bude Ti poskytnuto přihlášení samostatné.
                            5. Nezapomeň komentář ODESLAT tlačítkem Přidat komentář! Před příhozem NEZAPOMEŇ NOVĚ NAČÍST STRÁNKU RAJČETE (NEBO ZMÁČKNOUT F5).

6. Předměty pod čísly ZU 1 – ZU 8 NEJSOU URČENY K DRAŽBĚ, proto u nich není vyvolávací cena. Tyto věci se „vykupují“ a k nim připsané částky se sčítají! Pod jednotlivými fotkami tipujte autorky polštářků. Připisovat můžete jednotlivě nebo (raději) pod společné foto.

Tipovací soutěž „Určete autorky polštářků“ končí spolu s aukcí. Připisovat k polštářkům, ale můžete až do k neděle 9.11. do půlnoci.

7. Soutěž o Perníček – navrhněte netradiční postavičku v perníkovém betlému – BEZ POLITIKŮ. Perníček dostane ten, kdo pro svůj návrh získá nejvíce peněz. Autorka perníčku: Víla Vyvolávací cena: 50,- Kč. Minimální příhoz na postavičku je 10,- Kč.

Platba za vydražené předměty – platí údaje v sekci AUKCE – placení. Termín platby do 15.12.2024, případně po dohodě se zanou.

Pro diskusi slouží téma Akce 2025 – diskuse. Odkaz: http://forum.hadopasi.org/viewtopic.php?t=4836
                            Lika
                            zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001

cernej caj

Kimi
                              tak to je skvele, i s tim teda, ze to s cvicakem dopadlo nakonec papirove asi jinak, ale hlavne ze ho porad mate 🙂

cernej caj

Holky kdo by chtel.na zvir je o dastikoci, ja porad u sebe resim.tu rozbitou galerii

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zviretnik/nemecky-vlci-spic-z-utulku-nasel-domov.A251102_143334_p_zviretnik_kosa

PetraK

Mawe!Čtu to, jsem o čtyřlístek a napnutá, jak kdybych nevěděla, že už ho máš doma!!!

cernej caj

PetraK
                                    🙂

A nejlepsi je ze fakt vypada barevne hodne jako ferinka az na ty brejle, alw.je hodne tmavej:)

Dneska se snad uz i definitivne doresi ta galerie, mam dve varianty, obe maji jedno ale:D ale uz se to aspon podarilo dospravit tak, aby se dalo rozhodnout, ze uz bude final verze a uz s tim nic lepsiho udelat nedokazeme.

Pak budu zas davat clanky i u sebe ale ted chci kininalizovat navstevy a ke starym lidi moc zpetne nechodi:D

cernej caj

A hele jak sme vyresili problem s mistem:D

Nemusim davat pryc vubec nic:D

Z cd skrinky se vydelala spodni police a otocila se aby sla osa zastrcit vic ke stolu, tim ale u stolu nemuze byt lampa kduz je tam skrinka takze ji muz pripevnil do skrinky a tim vzjiklo asi 20cm mezi osou a posteli kudy se muze protahnout pes a dat se tam schudky

Attachments:
                                      PetraK

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je ale krásný čtení Mawe, moc. Je pondělí, den blbec, k tomu návštěva zubaře……….. takže celý blbý, ale!! Díky panu Dustinu Hoffmanovi mám hubu kolem celý hlavy. Bez nadsázky. Sedím tu a usmívám se. A to vííídejoooooo! to je úžasný, jsou jak stěrače. Tý radosti…. Moc Vám to přeju. A u toho snu, jsem měla husinu na zádech.

My jsme měli takovej volnej víkend – i tím, že od rána včera lilo. Třikrát jsem vyčerpávala sud – ne vlastně čtyřikrát. Ohaříci se povalovali po pelíšcích, Mouses vůbec nešel ven – až večer. Ani nevím, jestli vlastně nespal ve svým novým domečku, co mu zbudoval Brtnik, aby měl na zimu kde bývat, když k babičce už nemože /páč je pako a útočí na nohy, takže by ji buď sejmul, nebo by vykrvácela, jak by ji šlehnul drápama, blboň/

Asteris – díky moc o zprávě o Akci!

Kimi – žjofka, musím kouknout pořádně na ten váš cvičák. A jak to, že jste přišli o majetek???? 😮

(asi zbytek včerejšího oběda z blízké restaurace)
                                        tohle je fakt něco, pamatuju si to s Tali, ta pak musela chodit s košíkem, protože ten bufet rozjela ve velkým 🙁 a město je na tohle peklo – spešl Praha tam u nás, tam se házelo rovnou z oken, takže neustále prostřený stůl.

černej čaj
                                        kolikrat na to jeste pudes? ?

bohužel to bylo naposled, ono to v těch kinech neběží nějak extrémně dlouho. Jen u Fifijový, ta může jít ještě asi týden, evidentně je tam nějakej velkej nadšenec DM 😀

Eva – to je krásný podzimní fotos. Ale kam….zmizel z fotky ten kopec? za Sindibádkou nejni, kdo ho ukradnul? Není to focený někde u Brd nebo tak? Připomíná mi to něco. Nebo … něco kolem Vráže, Loděnic… sakra, kde jsem to viděla??

PetraK

hehehe pustila jsem si znovu to video – jsou dobrá dvojka 😀

cernej caj

PetraK
                                            Nebo musite vzit fifijovou tam u ji a jit po treti:D

Dobre ze ste trochu odpocivali, mouses teda je fakt pakon, aby babicce neublizil.

No je to cela ferinka, budu muset najit nejaky fotky a dat je vedle sebe:)

U zubare preventivka nebo budou dlabit zuby?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,541. až 2,560. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.