Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,521. až 2,540. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Kuskus

Úžasní jsou! Oba, malý i velký a sekne jim to spolu.
      Usmívám se jak tu dementěv.

cernej caj

Milena
        Kuskus
        Bozi, ze?

Fifi
        Neni na pwtrs malo agresivni? 😀

Ste mi taky nemphlo rict driv ze malyho nechcu kdyz musi castejc? 😀

Vim minimalne o 3 lidech, co maj minipsa:D

Petrs01
        Si me rozesmala:D staci jeden roztomilej kukuc a dafinka by se musela delit o klin:D

MirkaD

Dafinku by trefilo:-D
          je extrémně žárlivá..
          ale Petrs01 by se cestou do CHŘIB MOHLA NĚKDY STAVIT….

a s tím častým venčením…-Žeryk 8 kilo,
          Dafi 6kilo a Žeryk vydrží hoodně hodin bez venčení,kolikrát ho budíme a vyhazujem my…

Kimi

Špicíci jsou nádherní, nováček si určitě brzo zvykne.? Psala jsem na Zvíř a pak na gauč, že jezevčík Alánek taky čural doma, za pár dnů se to podařilo vyřešit díky pamlskům podávaným za vyčurání venku.
            Dnes ráno jsem se teda vyděsila.?‍♀️ Byla jsem si v rámci ranního venčení koupit v pekárně skvělé koláče na víkend. Na zpáteční cestě jsme potkaly maminku s malou holčičkou, ta vždycky po Betynce natahuje ručičky a chce hafhaf dělat malámalá.
            Maminka ji vyndala z kočárku a Bety se k ní rozběhla, najednou uhnula a chňapla po něčem na zemi – kuřecí kosti. Hrklo ve mně, sáhla jsem po ní a kostřičku jí z tlamky vyrvala, doufám, že kompletně, že nestihla nic polknout. Koš je hned vedle na chodníku, ale nějaké hovado muselo ty kosti hodit na zem (asi zbytek včerejšího oběda z blízké restaurace).?☹

Fifi

Kimi
              Kost by asi hnedtak nespolkla, tak si byla hbitice hbita. 🙂

Mirko
              Ja psala, ze v porovnani se strednim psem jsou ti mensi vic prutokovy. Feny vydrzi dyl obecne. Kdyz ma Cajik Dustika doma treti den, predpokladam, ze i nervy a stres muzou u psa fungovat. Proto bych ho v ramci navykani na novy misto a rezim brala na dvorek curat proste casteji, kdyz si treba neumi jeste dostatecne dukladne rict, ze potrebuje. Jak maly stene. Pepin treba na tabore chodi curat taky mnohem castejs nez doma, kde je relativne psychicky v klidu.
              Cernej caj chtela poradit, tak pisu, co me zrovna napadne. Je fajn, ze tu ma ruzny nazory a rady, at si vyzobe ty, ktery se jim osvedci.

PetraK

Fifi
                Ja psala, ze
                Vidím to naprosto stejne. Ve hře je stres, pán Hoffmann naprosto netuší, že už je doma.

MirkaD

Fifi,jo jasně,já to nemyslím ve zlým,ani blbě,
                  jen jsem si kolikrát říkala třeba u ŽERYKA,JESTLI MÁ VŮBEC MOČÁK..-ŽE ON TŘEBA FAKT VYDRŽÍ DLOUHOOO
                  Dafi zase nemá asi kosti-její spací pozice a to,že leží v klubíčku,ale vždy jí někde v divným úhlu trčí nožka,kterou chodím vracet zpět,tak její pozice mě roky fascinují a děsí….:/

Fifi

Foto trcici nozky mame kde? 🙂
                    A ono taky zalezi, jak moc pes pije. Ti starsi to casto odbejvaji, mladoch ulitanej se naloka dukladne. Co jsem mela Trolitko milovany ledvinovy, tak pitnej rezim byl veledulezitej. Nejak mi to zustalo a obe psiska zavodnuju pred vychazkou a i pres den davam takovej „iontak“ ala naredenej kefir/kyska/podmasli – voda a cintnout tam totok. Jsem asi uz cimprlich, po vsech zkusenostech.
                    Edit – ohledne psiho piti me ted napada prihoda u jozefcice, kterou hlidavam. V zime pry malo pila. Prijdu k nim domu, dve misky s vodou rozmisteny v obejvaku a kuchyni, skoro plny. Mno, jim nejak nedoslo, ze maji podlahovy topeni a chudak cuba mela za den vodu ohratou tak, ze blefuj, to pit nebudu.

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 3 týdny uživatelem Fifi.
                    Maya

cernejcaj
                      to je super video vrtichvostu 🙂

Maya

me se osvedcilo i jen u curani pridat povel, ted jen otevru dvere a zavelim di se vycurat a jde i kdyby to mela byt jen kapka 😀

Maya

pristi tyden nam prijdou dat chytry elektromer, prej zdarma, no tak jsem se ted dozvedela, ze sice samotny elektromer je zdarma, ale pres 3 tacy za instalaci, pak kazdorocne pres 3 tacy poplatek za pouzivani a nutna revize za cca 4 tacy.
                          A to se fakt vyplati
                          a ani to clovek nechce a nic nenadela

EvaC

Černej čaj
                            To je krásný video…. Jsou opravdu roztomilí – velké a malej péf..♥️

EvaC

Všem děkuju za přání..
                              Milena
                              Ta maceška je nádherná
                              MirkaD
                              Poupátko je též nádherné..

černej čaj
                              A ten dort je k sežrání – ještě že jsem ho viděla až teď ráno – bych v noci nemohla spát, jakou bych na něj měla chuť ?

cernej caj

Fifi
                                beru ho tak co 3-4 hodiny, jedna louze byla, ze byl doma sam asi 2h, ale muz je pry pred tim, nez odesel ven nevzal (odchazel v 10, ja je brala ven asi v 5:45). tam chapu, ze to asi bylo dlouho.

Druha louze byla tak hodinu po tom, co byli na dvore curat a ja vzala charlieho ven na prochazku na cca 45minut.

jinak 2x kadil doma, musime to vychytat – vzdy asi minutu po snidani, tzn. rutina vzit ven – curat/kadit, proste kdo co chce, pak nazrat, tak musime pridat hned znova ven. To je moje chyba, ze sem po zradle nevzala, pritom je to takova klasika, na druhou stranu me asi nenapadlo, ze bude kadit 5min po tom, co byl venku a pak se sam aktivne uz hrnul po curani dovnitr.

Presne, on ten malej pes to ma proste trochu jinak nez stredni me prijde…

a s tou podlahovkou… cece mi mame v kuchyni kde jsou historicky mala miska a kybl taky podlahovku a jeste sem nevidela psa, kterej by mel problem pit vodu, ktera nema 8°C ale mozna 20°C… ne ze bych to mela jak zmerit. A dastika sem pristihla jak pije z kybla a te male misky si nevsima, zatimco ferinka mela rada tu malou misku a charlie ji ma tay rad, jenze on pije desne moc a pulku toho v tlame vynosi ven, tak to musim porad dopostet a pobavilo me, jak ta mala tlamicka pije z kybla vysokyho jak pes 😀

Kimi
                                to sou lidi teda fakt… jeste ze jsi takova hbita zena a stihla jsi situaci zachranit a doufam, ze nakonec i holcicka a betynka byly spokejene:)

MirkaD
                                to jak vokoun, kdyz venku prselo, nemusel jit ven i 12h, jen aby se vynnul desti 😀

Maya
                                roztomily, ze? vsak ty to znas 🙂 neporidis lokinkovi stenatko?

no doufam, ze se na ten povel chyti:) ferince sem rikala muzi vem ji curat a u charlieho sme se museli naucit rikat „vem psi vypustit“ protoze jak sem rekla „curat“ tak uz to teklo po zemi 😀 holt ferinka vedela, ze slovo curat znamena, ze se ma pripravit a za minutu to pustit venku, u charlieho sme to curat relativne naucili, ale vypoustel to pak nevhodne brzo 😀

a to nemuzes rict, ze to nechces? to je fakt masakr. si predstavuju ze do napjatyho rozpoctu dostanu kazdej rok trojku za provoz neceho uplne k nicemu co ani nechci. a ta revize je nutna taky kazdej rok? masakr, dal pulku vyplaty rocne za takovou blbost.

EvaC
                                zejo! 🙂

budes si muset nejaky luxusni dort doprat, abys ho jako ja snidala, obedvala a vecerela 😀

Muz v noci prisel z nocni, vzal si psa. rano na chvili vstal, pac sem si brala psa na venceni a krmeni a pak sel zas do postele, pes se sel podivat ke mne. rikam mu tak si ho vem do postele, kdyz jdes jeste spat, ne? a on ze tam asi nechce, kdyz chodi u me…

o 10 minut pozdeji si dastik po starych kufrech, ktery slouzi jako schudky, vybehl do postylky a spinkaji tam spolu 😀

u me je blby, ze neni moc prostor kam dat schudky, protoze budou vsude zavazet, leda trochu nejak preorganizovat pokoj, ale ne ze by 13m2 bylo nejak vhodny na reorganizaci, kdyz tu mam skrinovou stenu, klec, postel, pracovni stul s pc a telocvicnu 😀 debilni je, ze tu zavazi ta osa vsude a to ma jen 120cm, ze vetsi by se mi dom nevesla a kvuli ni se nemuzou dat schudky k hlave, protoze tou dirou pes neprojde. Musim se asi zbavit policky u stolu, coz jako moc nechci, protoze ji pouzivam dost na svicky v zime a aromalampu, pac to jaksi nechci it na drevenym repraku 2cm za zadama monitoru, ze… tu svicku 😀

Maya

Cerbejcaj
                                  Ja bych s reorganizaci par tydnu pockala, je mozny ze az nasvali, v pohode si do postele vyskoci
                                  Dorin prestal skakat na gauc tak nekdy v 15
                                  No s ekektromerem na tebe taky dojde, neboj, budou to mit povinne vsichni, jen prvni na rade jsou ti s vetsi spotrebou tusim nad 6mw
                                  Co jsem koukala tak nizsi ty ceny ma akorat pre, tak zalezi kdo tam u vas dela distribuci

Odetta

No jéje, co to tady máme za roztomilosti? ❤️ Dustin je fakt slaďoušek, to máš, Černý čaji, výjimečný narozeninový dárek. Tobě i ostatním štířicím přeju všechno nejlepší. ??

cernej caj

Maya
                                      a to teda musis platit rocne tu revizi? jako 7k je rozpocet na celou nasi tydenni dovolenou… to uz proste je docela mazec. tak snad to bude trvat minimalne rok, nez to vsechno nejak povymenujou… se fakt nekdo zblaznil.

Se vlezem do 2mwh tak snad me mezitim pridaj aspon litr mesicne, abysme to utahli 😀

Odetta
                                      dekuji 🙂

Maya

Cernejcaj
                                        S revizi nevim, doufam ze to bude jen po namontovani jednorazove
                                        Ale tezko rict, jestli treba nebude nutna opakovana kontrola jako je to treba u kominu, kotlu a tak
                                        Se jich vyptam az prijdou
                                        Ani nevim kde koho sehnat na tu revizi

EvaC

Černej čaj
                                          Je fajn, že Dustík takhle sám vyhledává kontakt…

EvaC

Podzimní pozdrav všem….

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,521. až 2,540. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.