Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Zlata

Takovej roztomilej brouček a co zkusil.
      My si v útulku vybrali Mayů,líbilo se nám jak poštěkává za vraty když jsme čekali,pán se ptal jestli bude mít možnost na dvoře ,na zahradě,přivezli jsme domů,já ji dala na verandu aby si všechno očichala nejdřív vevnitř,i na okno v kuchyni si vyskočila?,nechali jsme otevřeno ven, vůbec nechtěla,od té doby snad vůbec neštěkala,chodit na dvůr i na zahradu jsme museli s ní,jak se zavřely dveře seděla za nima?.To neštěkání mi bylo divný,tak jsem se ptala,a prý jí za to mohl minulý majitel trestat.Já na ni Mayo pošťák hafhaf,soused hafhaf?,přijel starosta on ten pes neštěká?sedí v okně a neštěká?

Přilétlo rozloučení s létem.Muškáty přestěhovaný(mám je už přes 30let)a rajčata zacínají kvést.?

Attachments:
      cernej caj

Holky, ja vam musim rict, ze se mi proste moc nelibi maly psi. ale dastik je takovej roztomilej nunik uplne klidnouckej, hodnouckej. Asi je dobre, ze se pani uz nezvladala starat, uz se budou mit vsichni lip.

chtela sem je vzit kousek spolu, at tu dastik neni prvni den sam… dali sme 1,6km asi za 50 minut 😀 dasty de tak pomalu, ze sem ho pres silnici musela prenest, jinak bysme nestihli ani prejit, nez z prazdneho obzoru prijede auto 😀

zvazila jsem ho a vaha ukazuje 5,2kg.

muz slibil, ze uz zkusi prijet dneska driv, aby sme tu veterinu stihly + ho rovnou nahlasili na urad.

Kimi
        o dulince jsi psala i tady 🙂 nekdy jsou cesty, jak to resit tak, aby i majitel i pes byly ve vetsi pohode.

cernej caj

jako v jednom clovek se to fotit neda 😀

Attachments:
          cernej caj
            Maya

Cernejcaj
              Vysmaty oba, super fotka
              Treba se venku boji jestli nechodil nikam, casem to bude urcite lepsi
              Ale zas vyhoda moct ho popadnout a nest, ze jo? 🙂

cernej caj

Maya
                Zas na ty moje zada to moc vyhoda neni:D veterinar je v suterenubtak sem ho musela nest a ja mam problem se k ty zemi vohnout:D

Ale jako jo, je to takovy chlupaty nic.

Vet naockoval charlieho za penize a poslechl dastikovi srdicko , rekl ze dobry, rikala sem ze chceme na rtg na luxaci pately tak osahal klouby a rikal, ze tam problem nebude, a ze muze pribrat klidne i cely kilo jeste. Jenze uz tam cekal vwlkwj cernej pes nervozne tak sem zapomela se zeptat na zuby a to chrceni, ale s vokem taky rikal ze az to bude blby ze se vyloupne a bude. Pak pojedem stejne na tu vetsi ale to je 1,5h obe cesty a 2x tolik za ocko… takze to jen vetsi veci tam

Maya

Cernejcaj
                  Pately teda Dorinovi vysetrovaki jen pohmatem, ale je to uz x ket, nevim jestli dneska uz to nerentgenujou
                  Ale chce to toho akreditovsnyho veta, uz jsem videla ze normalni vet nepoznal blbou patelu

cernej caj

Maya
                    no ja mu jen rikala, jestli na nej zbezne nekoukne, ze pak chceme na ortopedii na ty pately jeste, ze sme si ho vcera privezli a na tu jeho vahu. tak ale i tak beru jakoze to uplne nespecha, rikal, ze pately se ani nehnou na pohmat, ze to bysme poznali, tzn. ted zbynka uz k ortopedovi nedostanu 😀 ale chodi spis tak drevene, jak kdyby nebyl zvyklej pouzivat zadni nohy jinak nez na ciste rovine.

kostnatej je nakonec fakt dost, prekvapilo me, ze rikal i kilo, to na tech jeho 5 je fakt velkej rozdil. tak sme nastavili krmeni na 6kg, jenze tam staci rozdil 3 granule tak se to taky bude nesikovne odmerovat 😀

no budeme zvykat postupne a uvidime 🙂 a v listopadu ta klinika, aby je poradne zkoukli i charlieho

Fifi

Cajiku, myslim, ze sis poridila nejlepsi darek k narozkam. Takze VSE NEJ, at se ti nejen s prckem dobre tape a vyletuje! 🙂

K odsmradeni doporucuju teplou vodu a cintnout do ni trochu octa, vymachat v tom rucnik/plinu, vyzdimat a parkrat smradocha dukladne otrit, druhej den opakovat. Nemusis tak psa koupat, u Pepina to po prijezdu zabralo perfektne, s nim se nedalo jinak manipulovat. A u Troldika po slinivkovy hospitalizaci taky, smrdel priserne.
                      Ze je hubenour – delali mu v utulku pred kastraci naky rozbory – krev, moc? By nebylo v jeho veku od veci mu to kdyztak nechat udelat ohledne jater, ledvin a tak. A podle toho se pak rozhodnout, cim budes krmit. Co dlabe tedkonc?
                      A k tem schodum bych hlasovala za nejaky primerene siroky prkynko podel steny, at si tape po pidirampicce. Bo ohejbat se casto pro trpaslika hrozi bedernim prusvihem, jsem toho dukazem, kdyz jsem zvedala Pepina coby malyho.

Edit
                      chodi spis tak drevene,
                      To muze mit klidne nejak bolavy zada. Nebo ho jeste boli brisko po kastraci, je po operaci teprve par dni, ne?

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Fifi.
                      cernej caj

Fifi
                        Jo to zbynek taky rikal, jestli to neni po kastraci jeste. Je od kastrace 14 dni.

Mel britcare lamb senior takze sme koupili to same na zacatek, kdyby mel prujem.a tak, at spis odhadnemw aspon stres atd a ne nutne strava, na kterou je zvykly. Jinak bych chtela davat to samy kdyz to pujde.

Delali jen predoperacni vysetreni, nic velkyho.

Bohuzel ty schody sou asi 40cm siroky do dvora takze na rampicce si zlokim nohu spis ja az pudu za sera:D

A tobe take vsechno nejlepsi k narozeninam, je tez nekdy okolo tvuj cas:)

Ted znavene spinka v kleci, predtim chvili spinkal s muzem v posteli kdyz sme sw divali na film:)

Dekuju za radu s octem.

Uz sem ho dnes drbala kokrym rucnikem tak zitra ovonime:D

Fifi

Po dvou tejdnech od kastrace ho klidne jeste muze pytlik bolet, je to starsi pan a hojeni nepujde tak rychle jak u mladocha. Uvidis casem. S krmenim chnapu, to je rozumny, nechat mu zatim to, na co byl zvyklej. Akorat z jehneci seniorky ti tezko pribere. Klíckan obecnej to je? 🙂 Pepin na klec taky neda dopustit, nora bezpecna. Diky za prani, holt sme zase o rok starsi.

Zlata

Černej čaj,Fifi
                            Přeju všecko nej…,ať se všechno krásné splní???

cernej caj

Fifi
                              Klickan obecny:D zda se:) charlie radsi lezi pod susakem, dala sem mu na klec jeste dopredu hadr ale stejne rika ze klec ee takze nejsou trenice.

Sem mu napocitala o par g vic, aby to mel na 5,5cca + pamlsky, tak hlavne aby nehubnul, kdyztak mu koupime neco energictejsiho, kdyz to nepoleze ani pomalinku.

Dneska trochu hltal a u toho se zachrcel, budu mu muset davat min asi. Pritom charlie k nemu byl zady a ani se nehnul, to dastik rychle vystrelil a nwz vyrazila moje noha uz byl cumak na cumak, ale dobry, zadmy vrkani ani zuby, malyho sem rychle odsoupla a pak uz zral nornalne ale hltave.

Zlatka
                              Dekuju:)

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Milé štíří ŠTÍŘICE,
                                JÁ VÁM PŘEJI VELICE,
                                AŤ VÁS ŽIVOT STÁLE BAVÍ,
                                HLAVNĚ, AŤ JE PLNÝ ZDRAVÍ.

PŘEJU KRÁSNÝ ŠČASTNÝ DNY
                                PRO VÁS I VAŠE PESANY.

Sepsáno léta páně 2025 cestou do prasé!

A zde pro vás stylová květina – 2x, pro každou zvlášť

PetraK

A my jsme byli fčéra za kuldůrou!! za echtgold kuldůrou. Díky Dennyky, protože mně nepřišlo echo a tak bychom naopak my s Brtnikem přišli o vydařenou věc:

https://musicserver.cz/clanek/77444/?fbclid=IwY2xjawNtM6ZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFnNnRQM3diWTJiTXFmQ3pIAR7sReKXzuqLC3NaPWBvCYJiUKwVtn5hbYBWKurRXdwgOS3gAOdAX6d4K0zoLQ_aem_GQ4VOEIH0WHJs4V06E671g

takže kdo má rád hošíčky Depešácký a má někde v blízkosti jedno z kin, kde to dávají, tak šup, nenechte si to ujít, stojí to za to. Udělala sem Brtnikojc překvápko, do poslední chvíle nevěděl ničehož. Bomba to byla. Tak díky Dennyky, díky moc. Tohle by mě mrzelo, prošvihnout to.

DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

PetraK

černej čaji

Ad kastrace – Mousísek byl po kastraci hodně dlouhou takovej bolavej a vůbec se mu nesmělo sahat na záda hladit vzadu. Byl u nějakýho vesnickýho doktora a bůhví, co tam proběhlo. A to byl tehdy mlaďoch , takže jo, tohle taky může hrát roli, jak říká Tvůj muž a holky.
                                    co nějalou protihltací misku? Aby jedl víc pomalejš? Měla jsem doma někde, ale nevím, jestli jsem ji neposlala dál. I když, vlatně ta by byla veliká, pro něj, to mi nedošlo 😀 , tak to nic.

to je supr, že bere klícku jako svoje domácí zázemí, to se hodí. A taky je fajn, že teda evidentně nejsou o klícku třenice, jde to dobře všechno, to zní fajn.

Fifijová a její geniální octový trik – zapomněla jsem na to!! By se i hodilo ondynoj na to prase flekatý 😀 Klíckan mě zabil 😀 😀

Petrs01

stylová květina

tvl Petro, já se lekla komu kdo umřel!

PetraK

Sim tě, tu tady normálně k narozeninám a jmeninám dávám přece 😀

Co ty vořechy?

PetraK

Zlatka
                                          Muškáty přestěhovaný(mám je už přes 30let)a

Zlatko, Zlatko – ´30 let pořád ty stejný rostlinky????? 😮

Petrs01

vořechy?

Jsme přece domluvený, že beru co zbyde, až všechny podělíš 😀
                                            V neděli je koupačka v Libušíně, nechcete přijet? Případně teda navrhnu řidiči, že když už budem tam, že bychom teda popojeli k vám?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.