Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Fifi

Diky, jsem mozna ted az moc emocni, ale porad ve mne rezonuje Troldik a librela a tak. Rozhodovani, co je pro psa nejlepsi, se pak muze obratit proti vsemu a vsem a konec. U Pepina neni moc o cem dumat, z bricha to musi ven. Vim to, i tak mam strach, to zitra pri vlastni akci prejde. Uz mlcim, brou noc, zitra dam vedit. 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak mám další důkaz, jakej jsem já retardér. Až včera večer – tedy až druhý den po vočkování mě začla pěkně bolet opíchaná ruka. A dneska ráno jsem marná, marná a marná. A to jsem prosím byla fakt hodná – procházka kolem komína, kdy jsem víc stála, než šla, brzo hají……… no nic, počkám, vono to zas vodejde.

FIFINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
        JÁ UŽ DRŽIM OD FČÉRA. PŘEŽIJTE TO VE ZDRAVÍ – FYZICKÝM A STEJNOU MĚROU I PSÍCHICKÝM

cernej caj

PetraK
          To je jromalni ze ta ruka boli a je uplne jedno co delas. Ja nemohpa zvednout vubec pazi 😀

Fifi
          Tak myslime na pruhaty dusicku neznou a divokou, aby to pro nej nejen po lekarske strance ale i psychicke bylo co nejvic v pohode a dobre to zvladl

PetraK

černej čaj
            to jo, ale ne se zpožděním, mě to nebolelo vůbec, normoš jsem byla a včera večer si tělo vzpomnělo, že vlastně se něco dělo :d

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem PetraK.
            Zlata

PetraK
              Já myslela, že tetanovka se píchá do místa nad stehnem?snad to přebolí.
              Já se musím nejdřív objednat k neurologovi na konzultaci,až pak uvidím jestli je očkování možný.

Fifi
              Mám nastavený upozornění na 11.

PetraK

Zlatka
                no už ne, já si taky pamatuju do řiti, že to píchali, tak teď už asi všechno do ramene. Právě jsem zapomněla opřela se vo furto a uuuuž sem volalal kuwáááá! 😀 No je to prostě trojkombo, no.

tak uidíš, co řekne neuro – a taky tetanový očko?

MirkaD

MYSLÍM NA VÁS FIFI,MYSLÍM NA VÁS FIFI,MYSLÍM NA VÁS FIFI!!!!!!!!!!!!

cernej caj

PetraK
                    Me se to taky rozjelo druhej nebontreri den, po injekci samotne to hylo uplne v pohode:D

PetraK

černej čaj
                      taky seš retardér! Brtnik to měl hned druhej den.
                      A mám i nějakou zatuhlou šíji – asi ten tetanus. Pak začnu asi kašlat a nakonec někoho zaškrtim, když je v tom teda tetanus, černej kašel a záškrt 😀

Zlata

PetraK
                        Jj,tetan, právě že je na ten syndrom dost nebezpečný.Jenže aspoň trochu se hrabat v zemi potřebuju.

Chtěla jsem si dělat účetnictví.Prej si nemám ničit nerv??

A přišlo kočičí žrádlo ?

Attachments:
                        Maya

Fifi
                          Drzim palce uz ted
                          PetraK
                          Po ockovani na zloutenku nas vsechny ve firme bolela ruka tejden tak, ze se s ni nedalo ani hnout, takze jsme vsichni chodili s rukou pripazenou k boku no jsem se divila, proc se ptaji pred ockovanim, kterou ruku min pouzivam 😀
                          A to bylo 3x, fakt masakr

Buko jsem vcera shlidla, jako peknej film, ale ze by me to nejak extra nadchlo, to ne

PetraK

AVG varování – jaký jsou to šmejdi!

měli jsme od nich koupenou a předplacenou nějakou ochranu do nějaký doby. Pak mi psala banka v noci na začátku května, že zamítla platbu kartou ve výši tý a tý, začala jsem pátrat a dopátrala se k tomu, že si pro to sahá AVG i přes to, že už dávno neměla. Volala jsem tehdy Megi, která je vševěd, pořešili jsme zrušením úplně všeho, přišlo mi od nich potvrzení, že ano JE ZRUŠENO. A dnes šup -znovu si chtěli pro tu částku sáhnout!! Naštěstí je to jen takový boční účet, a zpravidla tam v tuhle dobu už peníze nejsou. ale! volala jsem do banky a hodná naše paní bankéřka mi řekla, že jediný řešení – není ani zrušit platbu, ale rovnou celou kartu, protože oni ji mají, když se platilo, zadávali jsme a oni si tam budou sahat neustále!!!!!! ŠMEJDSKÝ AVG, jsou to normální zloději! Potvrdil mi to i kolega, že to tak je a fakt jiná cesta není. TAKŽE TAHLE PODVODNÁ A ZLODĚJSKÁ FIRMA UŽ NEVER MORE.

PetraK

Zlatka
                              Chtěla jsem si dělat účetnictví.Prej si nemám ničit nerv
                              tjooo, ty se máš, máš na účto svoje lidi 😀 😀 . To já si to musim sama 😀

A když máš naposled očkování toho tetanu?

Maya
                              e bolela ruka tejden tak,
                              tejden mě to takhle bolet teda nemůže a nebude! A za šest neděl jdu na další pigáro, to mám radost.

Zlata

PetraK
                                Minimálně 18 let,spíš víc.

My máme problém s Globalservis,i když loni dostali písemnou výpověď,znova si účtují,i když potvrdili, že výpověď dostali a hrozí soudem.

PetraK

Zlatka
                                  Globalservis

co je to za šmejdy?

není to prodloužený na 20? Páč sestřička říkala, no máte to víc než dvacet, půjdete tím pádem znovu.

Maya

PetraK
                                    Jo AVG jsem opustila uz davno, ted mam eset
                                    Ale ja nikdy nedavam tohle stahovani z karty prave kvuli tomuhle
                                    Antivir zaplatim na rok, telky placeny kupuju kupony na rok
                                    Je to vic vopruz, ale bezpecny
                                    Cernejcaj
                                    Coz mi pripomina, ze zas konci eset, budes chtit zas?
                                    Nekdo rika, ze uz staci ten microsoft antivir, ale nevin
                                    Co jsem koukala zbezne, melo by to stat stejne

PetraK

Maya
                                      no jo, ale myslím, že tam to nešlo ani jinak zaplatit?? Šmejdi to jsou, šmejdský. Taky jsem jim napsala recenzi, ovšem jen na mapy.cz 😀 , nejsemna fakbůku ani jinde.

Megi mi říkala, že to co v sobě mají windows stačí.

chtěla by Maya dárek? Nebo už nesbírá

je to ve slovenčině, hej a majú tam aj špica

Maya

PetraK
                                        I avg jsrm kdysi platila na rok, ale je to uz par let
                                        Sbiram porad, ale spis neco starsiho, z kteryho roku to je?
                                        Ale zas teda pravda slovenskou nemam zadnou 🙂

Maya

Opet digitalizace v praxi, prisel mi dopis, ze mi priznavaji podporu, dopis, uz dostavam obvykle jen od hyen na pozemky 😀

PetraK

No já už nevím, jak to s nima bylo, asi na tři roky nebo tak, prostě jsou to šmejdi, člověk se poučil, naštěstí tam teď peníze nejsou. Ale jak si můžou vzít peníze za něco , co už člověku nedodávají? To je prachsprostá krádež. Napsala jsem jim, že pokud si pro to sáhnou, dávám to na ČOIku, ale….. asi si tak dovedu představit, jak by to dopadlo a oni to vědí. ČOIka už je bohužel k ničemu, jak jsem zjistila.

Je to rok 1988 – II. nezmenené vydanie
                                            autor Dušan Barlik

si řekni, klidně pak pošlu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.