Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025

• Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,221. až 2,240. (celkem z 3,064)
  • Autor
    Maya

PetraK
      U nas jsou koukam stejni ptaci 🙂
      Ja kupuju slunecnici na vahu bud u veta a nebo ve zveraci
      Dojdu si tam s kyblem a oni mi to odvazi
      Videla jsem i nejaky pytle na netu
      Cernejcaj
      To neznam to nakladatelstvi, ale je to teda dobrej napad ze kdyz chce clovek treba jen par vytisku, nezaplati majlant

Petrs01

Stěžovníček:
        nechápu jak se mi to podařilo, ale při zalívání čaje jsem nějak (???) zavadila o tu šňůrku na pytlíku a pytlík, právě zalitý 100° vodou teleportovala na svoji ruku. Čaj se teleportoval všude okolo, včetně bílého trička. Ruka spálená, bo než jsem položila konvici a pytlík sundala… Tričko mýdlem nezachráněno, uvidím co zmůžu doma. Po dvou hodinách jedu druhou kostku ledu, bo ruka stále pálí.

Takže shrnutí: černej čaj je nebezpečnej! ? A teď jsem zvědavá, co na to obviněný (á).

Kimi

Tu špatnou zkušenost se směskou mám taky. Nějakou slunečnici mám ještě od loňska, už dokrmuju druhé kilo. Dnes jsem se dívala ve zdejším marketu Qanto, mají jak směsky, tak jen slunečnice, pytlíky po jednom a po dvou kilech. Řekla bych, že proti loňsku krapet podražily. Dnes se zatím letka nedostavila, jestli tu byli ráno, nebylo nasypáno, protože já byla s autem na výměně kol. Tak myslím, že na odpolední svačinu ještě dorazí, včera sezobali všechno do posledního semínka.

PetraK

černej čaj
            no my to chtěli právě odněkud přímo z farmy- jako loni, prachy dostane všechny ten, co to vypěstoval. Koukala jsem i na nějakej eshop a ty šílenci pak chtějí za poslání 350 kč 😮 . To ať si narvou do trenek, takže půjdu ke své nelibosti- ano do toho hobby marketu. bohužel.

Maya
            no u nás žádná taková forma prodeje není

PetraK

Petrs01
              no ty bláho, to je masakr, není lepší být pod proudem ledový vody, než ten led? Snad se to nedostane do fáze puchýřů?

černej čaj je obecně nebezpečný tvor 😀

tak koukám, že rozežraní jsou ti ptáci fšade napříč republikou. Máme krmítek několik. Jedno velikánský, tam si kukuřici vyzobali a na podlaze nechali fakt jen to ostatní, na tom druhým závěsným, vyzobávali po obvodu a tak tam taky zůstalo čistě jen zrní. kam ten svět spěje! 😀

Podražila slunečnice, stoprocentně. úplně všichni podražili.

PetraK

Jo a PPL dnes ráno se mi ozval ten co jsme si dopisovali a hle, doručí do vybrané pobočky a dá mi vědět kdy. Proč člověk musí dělat takovej humbuk, aby věci běžely tak jak mají?

Maya

PetraK
                  Ono tohle s PPL je duvod proc pokud to jde objednavam radsi na dobirku
                  Pak v takovyhle pripadech jen zavolam do eshopu ze jako sorry, nedoruceno, takze si to stahnete zpatky a ja si to objednam znovu
                  A zadny rozcilovani
                  A pak se vsichni divej ze je tady obecne dobirka tak v kurzu

Petrs01

proudem ledový vody

Už jsou to 3 hodiny, to bych vypustila Želivku. Proud vody = první pomoc. Pak led. Pálí furt. Dost. Já snad přejdu na kafe ?

Maya

Petrs01
                      Skoc si do lekarny pro naplast na spaleniny
                      Ja se teda obcas spalim o kamna, s pytlikem caje se mi to jeste nepovedlo 😀

Maya

Treba se nekomu bude hodit jak pomoct cmelakovi
                        Snad se to otevrem i tem nefb
                        https://www.facebook.com/share/p/1CtpP1nQ72/

cernej caj

Petrs01
                          Cernej caj rika ze s mlekem.vychladne rychleji a nepali tolik:D

Ale teda lity lity! Ja sintakhle tuhle polila stehno ale nastesti to schytali hlavne kalhoty a uz si davam pozor.

Maya
                          Jo s dobirkou presne… kdyz nedoruci tak problem.obchodu… sice obchod pyka za ppl ale jako obchod ma.vetsi paky na chovani dopravce nez jednotlivec.

Dneska du po dlouhych mesicich tancovat, nakynula sem velmi na 65kg tak ty 1/2 lwkce bude asi akorat pro me:D

Dustikovi by meli vyndat do konce tydne stehy

cernej caj

Maya
                            Pry byl jen na predoperacnim poslechu srdicka, jestli muze na kastraci, to asi neni to stejne jako vysetreni poradne, ze?

Petrs01

s mlekem

To sem nikdy nenašla odvahu vyzkoušet. Ale já se spařila přímo při zalívání pytlíku (nejmíň vteřinu jsem prohrála tím, že jsem na to nechápavě čučela), to by mlíko stejně maximálně stálo vedle. Ale jinak je to snad poprvé, co jsem něco takového provedla, tak snad mám zas na dalších x let vybráno.

Zlata

Petrs
                                Já na to leju Alpu.Když nemáš po ruce Alpu,polej to vodkou.Ta se vždycky v ňákým šuplíku blízkým najde.

EvaC

Petrs01
                                  PANTHENOL Spray 46,3 mg/g kožní sprej, suspenze 130 g
                                  tohle vždycky hodně pomáhalo…

PetraK

Zlatka
                                    Já na to leju Alpu.Když nemáš po ruce Alpu,polej to vodkou.Ta se vždycky v ňákým šuplíku blízkým najde.

tuhle radu jsem kdysi taky dostala a jo, je funkční. ta alpa je lepší v tom chlazení, ale když není, tak čistá vodka, taky dobrá.

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
                                    cernej caj

Zlatka
                                      Jakoze lidi maji doma.bezne alpu nebo vodku? 😀

Petrs01
                                      Cernej caj s kapkpu mlika je vybornej, jeste treba kdyz bys v nem rozpustila trochu cokolady:D

Nejsou nejaky chladici naplasti? Ze by to clovek prekryl.a mel.trochu klid?

Petrs01

polej to vodkou

tvl já jsem v práci!
                                        Fenistil trošku pomohl… trošku… Ale vzpomněla jsem si na svého bratra s II. stupněm v obličeji, to když srovnám s tímhletím prdíkem, to muselo být strašlivý, hrozný a nekonečný.

PetraK

černej čaj
                                          já jo. a doma jsme taky měli – tu alpu. A vodku mám protože do ní nakládám, nebo když zavařuju, otírám tím sklenice, nebo když přijdou o velikonočkách koledníci…. nebo tak nějak.

Raven

PetraK
                                            slunečnici kupuju v našem bývalém družstvu, nyní ZEAS. Nemáte u vás také nějaké zemědělce? 30 kg pytel zhruba za 400,-.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,221. až 2,240. (celkem z 3,064)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.