- Toto téma obsahuje celkem 3,063 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
16.10.2025 v 20:13 #194929
cernej caj
Fifi
Jojo, ses dobra! Nebudu mit vlciho spice ale spice barvy vlci 😉 je to malilinkatej cumacek sedivej. Vokoun c2 🙂 a teda nejakou fotku bys dat mela. Ja jak porad chodim sama posledni tydny a muz nema cas tak zadny fotky nemame, pac fotim jen kdyz du s nim…Kuskus
hoffman 😀 jojo, bude to von.ten kekonik je super 🙂
On ted muz ma oba vikendy pracovne dost napnuty, takze bohuzel to nestihneme, coz me trochu mrzi i vuci utuku je to takovy… jo chceme psa ale prijedeme si za 14 dni… ale ono jako ho vezt 6h vlakem by se mu taky zrovna moc napoprve libit nemuselo a to auto pro nej bude asi lepsi i na vycurani, min hluku.
Je desne malilinkatej, tak to ve me vzduzuje obavy trochu, ale tak je to spic tak to bude dobry 🙂16.10.2025 v 20:28 #194930MirkaD
Čajíku-s menším psem je život jednodušší na přepravu,hodně tě s ním obecně pustí víc než s větším….je přenositelnější…
akorát je sežratelnější pro jiný psi…16.10.2025 v 20:58 #194931Fifi
Kykolky vtip: Přijde chlap do trafiky a říká trafikantovi:
„Hele kámo, řekni Tondovi Kykolkovi, ať večer přijde do hospody.“
„Pardon, ale já neznám žádného Tondu Kykolku.“
„No tak řekni Pavlu Kykolkovi, ať vezme bráchu a oba přijdou do hospody.“
„Neznám ani Pavla Kykolku.“
„A Martina Kykolku znáš?“
„Ne.“
„Tak proč máš teda na výloze napsáno – ZNÁMKYKOLKY.“Cajiku, bobecek malej je to, je fajn, ze se s Charliem uz videli a nedoslo k pomerovani pindiku. Njn, Colombo, kdyz ses tu optala na Lesana a jela si kolem Prahe, stacilo mrk na pesweb nabidku a bylo mi to skorem jasny. 🙂
16.10.2025 v 21:56 #194932Kuskus
ZNÁMKYKOLKY 🙂 🙂 🙂
Se nevyznám, ale proč se musí kastrovat 9 letý pejsek?
Mirečko
počet fotek „tvých“ čtyř fousatých mušketýrů na Zrzavci mne uspokojuje. 🙂
Ale klobouček, páč mnohé z nich jsou vhodné ke zvětšení a zarámování! Smetáci malí naaranžování v přírodě jsou fotogeničtí a když tu roztomilost vynásobíš 4x vznikne bomba portrét. 🙂 Navíc jak ti volové čumí všichni na jednu stranu… já je miluju. 🙂17.10.2025 v 5:04 #194933cernej caj
Fifi
😀 tak ten je dobrej:)Rikala znama ze jako dite nevedela co je to kousesaj za zvire, protoze se zpiva jozin z bazin, kousesaje rdousi:D
Kuskus
Protoze
1) lidi sou schopny pro penize mnozit na cemkoli
2) nekteri lidi nejsou dost zodpovedny aby zabranili nechtenymu nakryti a jak psala petrs01, sousedka k sousedce a sou to statisice psu, ktery se mnozi dal
3) utulky povinnou kastraci (bud jeste u nich, nebo dokladem od majitele do urcite lhuty) alespon mirne resi predchozi 2 kroky.17.10.2025 v 7:14 #194934PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek, pátek, pátek, má vždy Koláče svátek. A přestalo mě bolet v krku, což je supr, ne?
A fčéra měli ohaříci svátek, páč když jsem kupovala ty obojky, rovnou jsem jim přihodila každýmu novej žužlopichlomíček -oooOujé radosti bylo mnoho 😀černej čaj
a taky nechapu co je slozityho na zkopirovani fotek, slozeni pocitaceKdyž to vezmu podle sebe s tím počítačem – zase je to o tom, že když chci, tak něco málo z toho oboru prostě zvládnu, základ minimum. Moje první setkání s počem bylo na začátku devadesátek, když jsme budovali s kolegyní pobočku francouzský firmy. Na stole mi přistál počítač s tím obrovským monitorem. A informace jak ho ovládat – nula. nelžu. Takže můj začátek byl pokus omyl a v podstatě to tak bylo a je pořád 😀 . Naučila jsem se sama používat to nejjednodušší – Word, hledala jsem objevovala jsem, dokonce jsem si zjistila, že si tam můžu něco namalovat. A hrát karty 😀 . Tehdy tam nic jinýho z našeho pohledu asi vlastně nešlo :D, jen tvořit dopisy – email neexistoval, Excel jsem nepotřebovala, další programy použítelný pro kancl tam nebyly. Doba byla taková, že když po mém šéfovi v následujícím zaměstání, chtěla pobočka v německu emailovou adresu, nechápal, co po něm ten kolega chce, přece naši mail adresu 😀 dávno znají 😀 😀 . No pak se nám to počítačově trošku rozběhlo, člověk se naučil sám používat zase další základní kroky. A protože zas nechci bejt úplnej blb, šla jsem třeba na kurz Excelu a myslím, že jsem v tom kurzu neměla problémy to pochopit používat, jen tím, jak to nepoužívám v reálu, tak …….. to šlo do kopru, logicky (stejný, jako s jazykem) Nicméně, když budu potřebovat víc, dojdu si do kurzu a základ se tam prostě můžu naučit. nenaučím se programovat, nesestavím počítač, ale sama jsem se naučila kopírovat třeba ty fotky, přenášet je jinam, prostě ten základ. Víc neumím, nechápu, to proto, že nemám informace, jak na to – kdybych to potřebovala, opravdu potřebovala a chtěla, tak si to půjdu zjistit, nacvičit osahat a něco málo do sebe dalšího dostanu.
Paralela se psy – můj první pes, skuteně první pes přišel v době, kdy – stejně jako u toho poče – jsem se k informacím prostě nedostala a na cvičáku mě s ním ani nechtěli, byla jiná doba. Takže jsem se systémem pokus omyl snažila ho vychovat sama 😀 . Jako první pes odnesl všechny možné chyby začátečníka, ale nějak jsme fungovali.Ale- protože nebyly informace – tak třeba jsem ho nenaučila samostatnosti – nevěděla jsem to (jako jsem třeba neměla kde se naučit ten Excel) . Takže jsem s tím psem měla stejný základ jako u toho počítače, ale měla jsem ho, protože jsem chtěla, aby mě ten pes poslouchal a fungoval se mnou. Byl to teriér, takže …. 🙂 svéhlavička, což se taky občas projevilo, ale potíže s ním nebyly. když nastal čas pro dalšího psa – už jsem chtěla víc, líp a dostat se dál, a ….to už tady jednak ty informace byly- měla jsem jak si vylepšit ty začátky, pak taky jsem s ním mohla, když jsem si sama udělala ten základ, jít na cvičák, aby se tam naučil poslouchat víc mezi ostatními psy. Sama jsem si ho pak vedla dál a výš, přes klikr, různý krávoviny, poslušnost na myšlenku. A to proto, že jsem to chtěla, tak jsem si hledala, chtěla jsem mít psa, s kterým můžu skvěle fungovat kdekoliv, tak jsem šla výš, než v tom základu, jako u počítače. Kdybych se chtěla dostat v počítači dál a výš, musela bych tomu obětovat nějakej čas, kurz, peníze – ale nemám tu potřebu, protože zrovna ten čas je pro mě nejvíc, takže – budu navždy v tom základu, který mi stačí, ale pořád mám možnost se dostat výš. Takže vždy je to – pochopitelně do určité míry – o tom, že pokud chci, musím pro to něco udělat a ne jen nadávat, že si nevím rady. Pokud mi bude vadit, že pes dělá to a to, musím proto něco udělat, jinak můžu furt nadávat – na psa, bohužel. Na počítač ale budu nadávat těžko, že je blbej a neschopnej, že jo a přitom je to stejnej princip.
Dustin!!! jehehééé, nejsem vůbec Kolumbus jako Fifijová, ale! když jsi zmínila toho Lesánka, šla jsem se tam po letech podívat a zrovna Dustina jsem viděla a říkala si že by bylo fajn…. ale že zatím nechcete a navíc pes-pes, takže nic…. a hele!! Vono jo!! Tak milá Černej čaji – taky za něj poděkuju, že mu dáte šanci a moc vám přeju krásný žití, ano? A těším se na referáty, doufám, že budou?? Budou??
to je boží fotka Čárlíka!
Fifi
Pry ji ma v docasce jedna sikovna slecna a pracuje s ni indivindi,TICHÝ HURÁ, HURÁ, HURÁÁÁÁ! Moc držím palce, aby šécko vyšlo, klaplo a našli se opravdu ti správní lidi. Když se pak něco dozvíš, dáš zase vědět?
Kuskusi
Čtení tohohle webu patří k radostem mého života.
toho si vážíme velice!kekoník
😀 😀 pako, Kuskus je pako, věděli jste to? 😀ZNÁMKYKOLKY.“
😀 😀 a Fifijová je druhý pako 😀Dostáváte obě ocenění stračena týdne, ocenění je identické, abyste se nehádali, která má hezčí 😀
Cena pro Kuskus:

Cena pro Fifijovou

kousesaje rdousi:
aha, hm, takže ještě jedna stračena tady pro černýho čaje 😀 😀

Pomoct, jste příšery 😀
17.10.2025 v 8:29 #194936EvaC
kekoník
kousesaj
Pomoooct – brečím tady smíchy..
No ale já jsem jako dítě zase dlouho netušila co je „okibača“, že ??
Protože ono jak je to v tý písníčce nafrázovaný : černo – okibača- ovečky zatača. Fakt mě tehdy nenapadlo že je to černooky bača prostě ?17.10.2025 v 8:33 #194937PetraK
Pomoooooooooooct, Eva to právě dorazila 😀 😀 Okibača
To je jak ten horolezec Boryš, co umí po skalinách 😀
17.10.2025 v 8:37 #194938EvaC
To je jak ten horolezec Boryš, co umí po skalinách
Tak teď už mi tečou slzy proudem..? Jak je ta čeština bohatý jazyk ?
17.10.2025 v 8:39 #194939EvaC
cernej caj
Přeju ať se vám všem dobře pospolu žije.. ? Bude mu u vás určitě dobře..17.10.2025 v 8:55 #194940PetraK
Eva C.
Tak teď už mi tečou slzy proudem..? Jak je ta čeština bohatý jazyk ?Taky to miluju. nebo třeba –
„Dobrý den, já sem Prokop Buben.“
„No, tak si ho zaplaťte!“😀
17.10.2025 v 9:36 #194941PetraK
Dostala jsem hroznej hlad, tak jsem skočila do kantýny a naše paní kuchařka tam měla její výbornou polévku s játrovými knedlíčky. Byla fakt vynikající, ona vařit umí. I nelenila jsem a do knihy přání a stížností vepsala:
Polévka od naší paní Kateřiny
dostane i nemocného zpod peřiny.
Polévka od naší paní Katky,
je výborná, jak od vlastní matky .😀
paní vedoucí byla unešena 😀17.10.2025 v 10:10 #194942Kimi
Čají, to je moc dobře, že se ujmete takového ne úplně perfektního pejska.
Jak jsem psala na Zvířetník a na Gauč, naše rodina se téměř vždy ujímala pejsků, které někdo nechtěl nebo nemohl mít. Jediný úlet byl můj, když jsem podlehla atraktivnímu vzhledu a naběhla si na Modré pivo. Ale protože se řídím myšlenkou Malého Prince, že člověk je odpovědný za to, co k sobě připoutal, nikdy by mě ani nenapadlo, že bych se Kory vzdala. I když s honáckým psem ve městě to nebylo jednoduché, snažila jsem se, aby žila spokojený život a nakonec i z honáka byl gaučák a bylo to prospěšné i pro mě, že jsem měla hodně pohybu. Vzhledem k těm joudům, co taky naletěli na lousiánský vzhled a pak pes skončil na Dogpointu nebo rovnou v útulku, jsem Koře nedopřála štěňátka.17.10.2025 v 10:44 #194943cernej caj
PetraK
Jee to musela mit pani katka radost!EvaC, PetraK
Tak to neznam:D
Muj zapich byl
Felicie, na jaro vdá se a objedná seA já premysela ze auto nejde vdavat ale tak jako decku, pulka pisnicek nema smysl… proste auto daj nekomu dalsimu a pak sem jela asi v 17 poprve vlakem do prahy a tam AUTO JAROV – vrakoviste:D
Kimi
To vis, ze krome Ferinky byly oba moji kluci takovyhle…Jo ten pes -pes za me neni ideal kombinace, jenze on charlie s feri asi meli proste chemii spolu, proste jemu je fuk zda pes nebo fena, ma nezajem o jakyhokoli psa… o fenu uplne stejnej jak o psa… tak jestli se k sobe doma nebudou tulit, to asi preziju:D
17.10.2025 v 10:49 #194944PetraK
Felicie, na jaro vdá se
😀 😀 ale ona je Felicie i ženské jméno, tak to smysl dává
Jojo, dámy se tam veselily. Fšak ona si to Katka zaslouží, opravdu dělá skvělé polévky. její gulášovka, bramboračka – to je tanec pro duši i žaludek
17.10.2025 v 11:55 #194945Petrs01
o mazlíčcích píší a fotí. Na můj vkus teda málo
Tak jo. Zde důkazy, že se o své mazlíčky starám a taky je fotím 😉

Je to tak správně?17.10.2025 v 12:50 #194946PetraK
Petrs01
Je to tak správně?ne. Opustila jsi svěřené zvíře na poušti!
17.10.2025 v 12:57 #194947PetraK
Si musim ulevit, prdon – klidně to nečtěte 😀
PPL jsou fakt hovada. Objednávka z Evy – rozměrnější, ale nic šílenýho. Objednáno na místo, kde si to můžu vyzvednout až do sedmi hodin. A to tedy i v sobotu a v neděli. Chodím jaksi do práce, že jo. Proto volím toto místo. a ty kreténi mi napíšou, že to tam nemůžou uložit a že mi to uložili na místě jiném. Tam ovšem mají otevříno pouze ve všední dny a to od 7.00 – to už jsem fuč, do 15:30, kdy tam ještě nejsem. Lidé evidentně přichází o rozum. Nebo ho vlastně asi neměli nikdy.
17.10.2025 v 13:02 #194948cernej caj
Petrs01
Fuj kanibalka! Proc zere neco co vypada barevne jako zirafa?PetraK
Me na vandru s knigou rekl.pplak ze se mu tam nechve je to dalekp a ze mi to posle.domu a kdyz sem rekla.at mi vrati penize tak rekl.ze neidi duvod:D17.10.2025 v 13:08 #194949PetraK
černej čaj
PPLko jsou fakt sajrati
a jak to dopadlo?
sem si vybavila, že mi předloni, loni taky takovej lenoch uložil zásilku někde úplně jinde, aniž by mi zavolal, tak jsem tam na ně pak do telefonu poměrně hlasitě a nezdvořile hovořila, až to natáhli zpátky, šmejdi. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.