- Toto téma obsahuje celkem 877 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 15 hodinami a 49 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
6.6.2025 v 9:46 #189972
cernej caj
a muzeme pokracovat tady 🙂 ale predjari nam ldouho vydrzelo, ze sme i preskocily jaro 😀
6.6.2025 v 11:15 #189974Maya
Teda ja vubec nevim kdy jsem mela pichnutou tetanovku, ale asi je to uz hodne davno
Pamatuju si jen zloutenku protoze to bylo pri povodnich 20026.6.2025 v 11:40 #189975PetraK
Ou ou -my už jsme v novým! Už to v tom starým blblo? Nebo, že už to tématicky nesedělo? Já vžycky sleduju, jestli to neblbne, abych založila nový, a černej čaj je vždycky o krůček přede mnou. A tímto jí děkuju.
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hlásím, že netřeba se obávati – tetanovku mám propadlou jen dva roky 😀 a přespříští ouderek mi ji prdnou znovu. Už mám objednáno.
Dnes přijede Ričrd, netuší, do čeho jede, že ho přepadne pérák kříženej s blechou, pro kterého ne, není ne. Bláznivý Koněf. Nebožák Ričrd, co nesnáší psy 😀 . Musím vyrobit klobásy!Aaa tady se jedou Draj Švestr! 😀
6.6.2025 v 11:56 #189976PetraK
jak jsme se tu shodou okolností nedávno bavily:
6.6.2025 v 13:26 #189977brut
Zdravim vespolek
Huraa, jsem doma a hezky jsem se vyspala. ☺️ Clouinka mela velkou radost, kdyz jsem dorazila. ☺️ Dneska musim vycistit akvarko,kluci se rozhodli, ze za me nepritomnosti nadelaji hromadu bobku 😂😂. Pri cisteni jsem zjistila, ze maji kluci proschle vetvicky, takze vecer dostanou novou varku. 🥰
Maya
Obvodacka by mela vedet, takze bych ji zavolala a zeptala se, pripadne hned objednala.Esuska
Huraa!! Dostanes pigarko a budes mit klid. ☺️
Teda, chudak Ricrd, kdyz ho prepadne torpedo v podobe Konefa. 😂 Tak tu prastenou zrzku za me podrbej. ☺️6.6.2025 v 13:29 #189978brut
jak jsme se tu shodou okolností nedávno bavily:
Musim rict, ze clanek tu nasi debatu krasne shrnul a jeste pridal … Nejhorsi je, ze lidi nejen nemysli, ale jsou jeste ke vsemu strasne sobecti.
6.6.2025 v 13:34 #189979brut
Mam na vas dotaz… Nevite nektera, co udelat s nadmernym mnozstvim svinek? Zerou ve velkym jahudky, uz jsem je videla i na rajcatech. Mam je rada, likviduji tezke kovy v pude, zaroven rozkladaji zahnivajici zbytky. Takze je nechavam zit, ale tentokrat jsou jich doslova mraky. 😢
6.6.2025 v 14:01 #189980PetraK
Áááá Brůt už na domácí půdě, věřím, že ses vyspala, doma je doma. Pozdravení vyřídim. Na sviňky slepice!
Valim dom, valim dom, valim dom. Prší, prší jen se leje a ohař se tomu směje.
Já ne, páč nemám deštnik.Háskej víkend
6.6.2025 v 15:22 #189981Maya
Brut
Svinky mam doma v terarku, zaloz si chov
A nebo je prej rady zerou slepice
A nebo je muzes prestehovat jinam, staci tam dat prohnuty kus kury, ony se nastehuji na nej a pak je jen sklepnes do krabicky
A nebo vysusit, nesnasi sucho6.6.2025 v 15:23 #189982brut
Na sviňky slepice!
Tak to je problem.. na ten nas pidi placek se nedaji slepice dat . 😢
6.6.2025 v 17:55 #189983Fifi
Krasavej vikend vsem v novym tematku, zejmena Cajikovi s nahradni baterkou. 🙂 A Brutici ve svy postylce, verim, ze se pak hnedka lip spi.
Me chytla odpoledne dost necekana bourka pri ceste domu, jsem si pripadala jak pilot formule, jak jsem pri nahlym poryvu smrdlala volantem, aby me vichr nesfouknul ze silnice. Rychle to prislo a odeslo, uz tu zase sajni.
A dneska se pred 25 rokama narodil vrh po Bernaskovi, ze kteryho vzesla slecna Sadlo milovana. A dalsi sikovny zviratka otajleri, ze kterych nasledne pak historicky prvni Mistr sveta IFR (Pavluska s Fanouskem), no, jsem cela namekko dneska. 🙂Bruti, svinky ma kamoska ve skleniku a taky je z nich nestastna, neporadim.
6.6.2025 v 18:35 #189984Fifi
Jo a jaka jsem blbka, jak tu byly ve st v noci ty bourky, zapomnela jsem vyndat ve ct popelnici. Po poledni mi to bliklo v hlave vcera, samoze uz odvoz probehnul a smolik. To zamrzi, kdyz mam vyvoz 1x mesicne, zkusim si zavolat do firmy, jestli mi ji vezmou vyjimecne v soubehu tech po dvou tydnech. 🙁
6.6.2025 v 18:57 #189985Zlata
Brut
Tak jsem schválně koukala čím odpudit,ve sklepě křemelina,na záhoně česnek,máta,skořice,kávová sedlina,nebo sbírat,vydlábnout polovinu bramboru,večer položit,ráno lopatkou sebrat, musí se to opakovat
Chemicky NeemAzal .Fifi
Snad už bude bouřkám konec.
25 let a pořád vzpomínáš.
Příští měsíc by bylo Bobíkovi 34🌞6.6.2025 v 19:11 #189986kachna
na ten nas pidi placek se nedaji slepice dat .
Musíš sehnat krychlíky. Tyhle jsou obvzlášť výhodný, dvojzobákový
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem kachna.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem kachna.
6.6.2025 v 20:28 #189990Fifi
Zlatko,
to vis, ze vzpominam, srdcova a jedinecna Dorotka, zubiska jak ziletka. 🙂 My se navic o ty stenatka starali, bo „chovatel“ nechal fenu zdechnout par dni po porodu, ani nezajel k vetovi. A volal nam, coby majitelum kryciho psa, co ma jako delat s 5 stenatama bez kojici matky. Podchlazeny a podvyziveny (neumel ani spravne namichat praskovy mleko pro stenata) jsme si je vzali a prvnich par dnu se vubec nevedelo, jestli to zvladnou. Zvladli. 🙂
Bobik, vidis, taky si vzpomenes. A bourky by mely bejt v nedeli zase naky ble, je toho posledni dobou moc. Nejsou to normal letni bourky, ale prileti supercela s vichrem, nekdy kroupama, pakarna.
Z vychazky jsme prisli ted jak prasata vsici tri a Ruzice ma obr velkej cernej punkt, ona si ze me fakt dela prdel. Preskoci meze a jde si do pole neco obechcat. Total ignor na privolani, ale jako totaaal, sem videla, jak i ramenem skubla, ze at si polibim… 😀 Zlatej Pepin! (To se mi zase brzo vrati, ale dneska byl fakt za vzornase. Na kablu.)Kachno, uzij si bezdetnyho a kulturniho vikenda na plny pecky! 🙂
6.6.2025 v 21:21 #189992Kimi
To jsem ráda, že jsme se překlopili(y) do léta. To kecací bude určitě moc fajn. Nicméně ten způsob léta za oknem zdá se býti poněkud podivným. Zdejším končinám se naštěstí bouře a kroupy zatím vyhnuly, i když v noci zřejmě sprchlo, střecha auta byla mokrá, dnes počasí jak po bouřce – dusné vedro, přes víkend se to má změnit do chladna pod dvacet.🙄
6.6.2025 v 21:30 #189993Fifi
Kimi
Mne prijde tenhle zacatek leta a jaro jako to bejvalo driv. Chladno spravnacky, zadny tropy jako v unoru vloni, pak mraz a pak hic. Nebo ze zimy hned hup do leta. I kdyz dost trvalo, nez se nocni teploty zvedly nad 10 stupencu, ale ted to je takovy klasicky teplotni zacatek cervna, bych rekla. Jen ty bourky me sakra stvou.7.6.2025 v 11:17 #189994Kimi
Jo, máš pravdu, jsem si jen trochu zacitovala. Letos mi připadá, že si to trochu vyměnily březen a květen. Spíš březen tu byl nezvykle teplý, studené máje bývaly i s chumelením. Pamatuju, že Medardova kápě celkem fungovala, klasicky propršela naše celozávodní dovolená v červenci. První bezsněhovou zimu pamatuju v roce 1997, začátkem července pak povodně.
7.6.2025 v 16:17 #189995cernej caj
„Jen“ 78m nocni dest v nelorkoku, ranji chcnec 1,15h pod strechou a doprovod asi 12km uz unaveneho a nemohouci clena tymu at je v pradku na autimobusu, krery si po ceste zvolik.
„Pani ucitelka cestiny“koc fajn, rada sem ji poznalq.
A nqs hlavni vudce tymu hlesal clanky o brnenske 100 a netu, marazil na muj na zvirernik, mel prostilup k mqilumma tak uz premyslel… kdyz sem pak o koji prvji 100 vypravela, tak u zachrany typka, kvuli kterymu sem nestihla limit se me pta zda to neni moje dilo ze je ppdivne souhlasne v podavanych a ctenych informacich:D
A letos byl polovokruh 52 km za diplom a satek
7.6.2025 v 20:56 #189996Fifi
Cajiku,
marne lustim. 😀
„Jen“ 78m nocni dest v nelorkoku, ranji chcnec 1,15h pod strechou a
Si usla nakonec 78 km? Nebo to je udaj o desti? Kazdopadne znis spokojene uslapane. 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.