- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18.8.2024 v 17:03 #176055
Thielli
Petrs
Ale vazne. Tak na silny proud jsem ani nevzdechla. No a chudak Gaston… to jsem tenkrat – zase bulela.18.8.2024 v 18:03 #176056cernej caj
petrs01
kdy te ceka lipno? doufam teda, ze ta voda tak epla nebude 🙂thielli
tos me pobavila s tim startem a cilem 😀18.8.2024 v 18:23 #176057Petrs01
kdy te ceka lipno?
No snad někdy jo… pokud příští rok natrénuju a seženu doprovod, chtěla bych poloviční trať. Bez doprovodu je povolená jenom čtvrtka = 8km = málo.
18.8.2024 v 18:35 #176058cernej caj
petrs01
tak mas novou obet ted, thielli vypada, ze ji to i bavi, tak se treba domluvite 🙂18.8.2024 v 18:46 #176059Thielli
Petrs01
Jasněééé – jedeme na Lipno! 🤪 jsi upadla, ne?
Jasně, že mě baví tě doprovázet, ale Lipno?
Jednou jsme ho přejížděli na kanoi – Lipno totiž vždycky teče proti proudu, je jedno z které strany a kam jedeš – vždycky tě to nese obráceně!
Nebo ještě úplně jinam!Jestli seženu ponorku, nebo trochu přiberu, že budu s paddleboardem úplně pod vodou, aby mě to nikam neodnášelo, pak jo.
Jinak ne. 😝18.8.2024 v 19:22 #176063MirkaD
tak 4 prac.dny za mnou..
peklo,jako peklo…:-((((,
nevím,kde se ty lidi furt berou,kde ty prachy furt berou,asi někde kradou….
Vánoce/Velikonoce/Silvestr-běhen 4 dní co se táká počtu lidí….
čtvrtek mezisměna,pak knihovna v dědině,venčení psů..
pátek ranní busem,
pečení,pak hl.kasa,pak pomoct s chladákem věčně protivné nasrané chldařce..
o půl 3 s jazykem na vestě na bus…
večer chvíli ze psama,vyprat/vyžehlit/sklidit
sobota-mezisměna-ráno ze psama+trošku cvičení s něma,
pak ně Martin hodil do práce,kde milion zákazníků,
z toho jedna mega protivná nás všecky seřvala na téma-koloběžka nemá v obchodě mezi regálama co dělat..
ta pinda srovnávala koloběžku s vozíčkařama,že jejich vozíček zabere moc místa,víc než koloběžka…
být na kase bylo za trest-bud jsme zvonily brzo-že jde kvůli pár lidem,nebo pozdě…že fronty…
bože to je děsněj člověk tahle kolegyně….:-(
o půl šesté pro mě dojel Martin,šla jsem chvíli ze psama,pak jsme byly na terase,stejně jako v pátek
dnes ranní-pečení+hl.kasa-já,na hl.kase+chladařka cop měla hooodně palet k vybalování….
takže vzteklá,když musela na kasu..
já nervy,kdykoliv jsem měla na ni zazvonit…
byly jsme jen 2 kasy…hodně lidí…
na odpoledne byly o jednoho víc…
jak jsem slezzla s kasy šla jsem vybalovat a před třetí dom..
vyfluslá z práce i z lidí,psychicky i fyzicky+z té kolegyně…
ještě,že chodí jen ranní,bych se z ní zjevila…
názorná ukázka…její povahy-hledá si záminku za co zdrbat člověka…
-vezu sterilku,na ní okurky,říkám vedoucí-prosím,kam můžu dát ty okurky?jsou nový druh(nejsou v regálu)-vedoucí-nech je u regálu,já to budu předělávat,dám je tam..nechám je u regálu..
kolegyně-*štěk,štěk,štěk-překlad-co ty okurky tady???!!!!
já-jsem domluvená s vedoucí,dá je tam,bude se to předělávat,ví o tom…
kolegyně-vrrrrrr,vrrrr-překlad-vzteklý vrčení a mumlání…místo aby normálně řekla třeba-aha tak jo…. bože to je povaha toto…:-(((
nic no…
před třetí končím,jedu dom,
doma si lehnu po obědě,oblíklá,nepřevlíklá z práce,mám na sobě Dafi,která tuhá spí a zdají se jí sny:-D
mává nožičkama a fosama,mydlí hlavičkou:-D
pak krmím Žeryka mrkví,je pod stolem…
najednou Žeryk blik!!a raf mě do prstu:-((((
nevím proč,za co,vím,že to bylo silou a schválně…
hned se odplíží do boudy a já další 45minut probrečím zachumlaná s plyšovým oslíkem od Petry…..
Martin chodí a hučí do mě at nebrečím,že je tam brácha s rodinou a uslyší mě…
já hučím,že v práci debilní kolegyně
a doma debilní čokl,a že ho mám plný zuby,že mě sere a mám ho dost,chci milýho hodnýho psa..nejsu na tohle zvědavá…
nic no..
dem si sednout ven,kde Martin vykládá máti,že mě rafl Žeryk-typická reakce máti-a cos mu udělala??
mám chut říct hov…
řeknu,že se nemám chut o ničem bavit,o tomhle vůbec….
tak se máti začne vyptávat Žeryka proč měrafl??????
du ven ze psama,směr ke křížku,Dafi se táhne,nějak se poposunem,psy se vyvenčí,dolezu dom a lehnu..
před tím jsem si zvládla umýt vlasy a uvařit urologickej čaj…
zítra volno..
jdu krmit zvěř….18.8.2024 v 19:25 #176064MirkaD
Petrám vše nejlepší k svátku!!!!
18.8.2024 v 19:26 #176066MirkaD
Petrs01 gratuluji k madaili!!!!!!!
18.8.2024 v 20:42 #176078PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zdraví vás smutně odpočítávající dovolenkářka 😀 . Koukám, že budu mít dost studijního matryjálu, abych se zorientovala 🙂 a děkuji převelice za gratulace.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
18.8.2024 v 20:46 #176080Thielli
Pro všechny, kdo stojí o dobré filmy, posílám ještě druhý tip.
Snad ještě silnější než ten, co jsem poslala minule.
je k vidění na jutube.18.8.2024 v 20:49 #176081Petrs01
jedeme na Lipno
No, kdyby byl paddle povolený, tak bych se tě samozřejmě pokusila ukecat, ale obávám se, že Jarda trvá na lodi. Zeptám se ho v září, předpokládám, že poplave 😉
Ale uznávám, s mojí pomalostí by to bylo týrání. A půdle by tě na tak dlouho nepustily.18.8.2024 v 21:04 #176082Thielli
Petrs
to bych si od sestry půjčila kajak. Tedy pokud ten pan Jarda netrvá na tom, aby tě doprovázela jachta. 🙄 Tu teď zrovna nemám.
Pokud se netrefí termín do nějaké její cesty, pak nebude problém. My si takhle pořád něco půjčujeme. Já jí půjčím lyžáky, ona mi půjčí děti a tak…18.8.2024 v 21:24 #176083kachna
Rumštááááájn,
závody jsou za mnou a byly – no, první zcela v mé režii. Byly tam chyby, ale dobrý. Pan Král bez bodu, ale první bod má Japonec s Kačkou. Tomu závody ve známém prostředí fakt sedly. Nefotila jsem, páč jsem nestíhala.
Všem Petrám gratulace a Petrs navíc i k medaili.19.8.2024 v 4:31 #176084cernej caj
Kachna
Takze dobry t bylo, a pristi rok zas? Bavilo te to ? Uzivala sis to? Nebo jen starosti?Gratuluju kacce a japoncovi!:)
MirkaD
Jestli ty by sis nemela dat dovolenou nekde 3 dny SAMA. To je fakt des, ze ani doma zadnej klid a zastani…Tady vcra desny dusno, vecer sla mlatit bourka, usnula sem az kdyz odesla nekdy kolem pupnoci, takze do prace uplne mrtva a odpoledne zubar:( bojim bojim…
19.8.2024 v 6:58 #176085Maya
Vsechno nejlepsi Petram k svatku a Petrs gratulka k narostlym ploutvim, ted uz to mas ofiko na medaili 😀
doufam, ze to vcera nikoho nevyplavilo, u nas nic, chvilicku majovy desticek a to jsem se tesila, ze se konecne zaleje a nic, furt vsude poust
Fifi
no ja mam dojem, ze to co se delo vloni nebo predloni nebo kdy to bylo, ve spicim klubu, to uz nikdo neprekona neb CMKU tomu dodala grady neb jak jde o jejich spratelene lidi, jdou pres mrtvoly
kachna
maly chybky jsou vzdycky, tak to jsi dobra organizatorka
tak super, ze jste si to uzili
MirkaD
vem kamosku a jedte na vikend nekam do lazni na virivky, bazen, masaze a pokec a tak, jinak se z toho zblaznis19.8.2024 v 9:11 #176086PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr
KIMI BUDE MÍTI PEJSKOVOU, KIMI BUDE MÍTI BRZO PEJSKOVOU!! HURÁ! A jsem moc ráda, že Muchlinka radost udělala.
a popravdě – tady u toho útulku, kde nabízeli Dianku, mě to nějak nepřekvapuje, co se stalo. Nepůsobí na mě úplně dobře, koukám na něj dlouhodobě, neštymuje mi to u nich.
Mirka D.
Žjofka užofka, jste měli supr dovču! A na koníkovi si jezdila? No to čumim.Thielli
Tu teď zrovna nemám.hm, kecá, zrovna včera mi nabízela víkendový pobyt na jachtě se slevou padesát procent. Jenže my už nemáme dovolenou, žejo 😀
Ale POPRVÉ nechaly mladé být ke mně blíž než byli rodiče. Z toho jsem byla naměkko.
tjo, tak to věřím, dostat důvěru od zvířete ve volný přírodě a ještě takovouhle, to je něco.
Já jsem jen krmila sysly z ruky a svolávala je na sváču 🙂že bych také mohla mít lamy? Jen nevím, zda by sousedům pod námi nevadila kopýtka
když koukám na tu fotku lamí……… dyk ty už dvě lamy v podstatě máš 😀 , jen nemaj kopýtka.nene, že ne? že jsem nepsala skorem to stejný, co Petrs? 😀 😀 jak to čtu postupně, tak jsem k tomu došla až teď 😀 😀 😀
Ale ty už přece máš – jenom je to odlehčená verze s tlapkama místo kopýtek, právě kvůli sousedům 😀
aha, a jak čtu dál…. Ty nezklameš. Tebe jeden musí buď nesnášet nebo tě milovat.
Já mám zatím ještě pořád to druhý. …. tak jsem zvědavá, jak si stojím já 😀Dnes u snídaně také byly děti. Pobíhaly na terasu a zpět, hýkaly, pokřikovaly, vztekaly se… závěrem kolem mě projel chlapec přes celou jídelnu na odrážedle.
hnus,fialovej hnus. Dneska lepší volit ubytování v soukromí.Naši ubytovatelé povětšinou radši vidí se svými hosty psy, než uječený děti, který nerespektují nic a všechno zničí. Prvně jsem se s tím setkala už před lety v Jeseníkách a když mi tehdy v penzionu popisovali, jak jim smradi zničili zahradu a jezírko……… by jeli štandopéde obrtem domů s mastným účtem.
Hezký víkend všem
😀 😀 😀 si to trochu s tim vopejkáním přehnala, trochu tě to sežehlo 😀Takze uz vim vyznam jmena Petra: svobodna, nezotrocena zadnou blbou telekomunikacni siti
ale no jistě, Petra = skála přece. Nedobytná jako skála.Míla
vokaž lamu a tlamu 😀. Omlouvám se za infantilní verš
😀 😀 přééésně to mě napadlo. vokaž tlamu! 😀Hmm, hmmm pěkně jste se měli na chalupě u kamarádů.
Ale ona ta psice jede v tomhle módu už pět let a páníčkovi nemělo smysl to vysvětlovat, no
což je děsná škoda, ale jasně, člověk s tím nic nenadělá.Tak doufám, že Fifi už je trochu zrekonvalescencovaná? Já zatím samotku jen v rychlosti proběhla a nakoukla a ……… jo, zajímavý to bylo teda .
aha, no tak to je zvlastni, trochu mi v hlave bimba achtung zvonecek.viď, že jo?
Na tvy organy a klouby se ptat nemusim, zjevne ti vsechno svisti jak namazanej stroj, kdyz se peres s ostatnima seniorama v Penn
😀 😀 😀 😀 Ty seš fakt
Damy, jak ma Ruzenka vetsinou misto mozku tenisak, tentokrat se zachovala jako opravdovej rotik, prvne v zivote. Zarvala a zahuhlala (na kablu) na toho pana takovym zpusobem, ze si musel asi cvrnknout, i ja byla prekvapena.
😀 😀 😀 tak a to bych moc ráda viděla živě tuhlencto 😀 : D jehehééé
Já si cibul vypěstovala, nejni to žádnej sasrak, je to malá přepravka a „neužíví“ mě to, protože cvíbl jedu ve velkým, ale na salátky a tak… vynikající.a já jsem zvědavá, jak funguje soužití R+P+ špageta buřtózní.
Jé hele, kachna a Folie ve skalách 🙂 , to bylo u vás? Jak děcka a choroba? Jsou očkovaný a jen to lehce chytly?
Zlatka
ráno jsem uklízela kachnu, musím jí zašít.😀 😀 😀 tak myslím, že tím pádem má kachna vyřešený personální problémy v práci 😀 .
ěco měli pod autem,pak mi to přinesli ukázat.Jeste že jsem měla zavřený dveře.
áá koukám, že kucí už se zaváděj!žiš Zlatko, to je krásná sada nádobí, aaach nezávidim, nezávidim, vůbec, páč je to prej hřích.
Micák spal u mě na vaně.
a koukám, že voni mu smradi lezou na jeho místečko na vaně! Dal jim po tlamě? drzákům malejm?já tu mám o půlnoci překážkovou dráhu ,jako odpalovací rampa sloužím já
škoda, škoda, že nemám čas, já bych to zkusila namalovat 😀černej čaj – tjo čtu tu historku s HO a jsem zvědavá, jestli už se to rozetlo nebo je to furt ještě v kolečku a Ty nevíš. Já bysem taky někdy ráda Houmroffísa.
Reditel schvalil 90% ted jen HR kolecko,
žiš to sou nervy todle, furt nic nevim!!furt nic nevim, ale koukám, že už se to chystá!! 🙂
l a trochu jsem preorganizovala
věřím, že se těšíš. A dík za ten odkaz, vypadá nadějně, kouknu pro inspiraci, zatím na mě vykouklo tohleto
https://www.goldea.cz/produkt/bavlneny-zaves-hermanek-na-svetle-modremco lamač napravil Tě, už se nemotáš?
nemotáš, to už vidim, a taky vidim, že vandr s knigou, tak jste si to asi užily.v zivote sem nikoho nevidela
my u starý lednice museli furt, tady u tý nový zatím nic.Asteris na dovče! krásně bylo u Toulovcových maštalí, což? A návrat potom do reality? 🙂
Kuskus
ale můžu tě ujistit, že takové panoptikum jsi ještě neviděla. Kam se hrabou vaši vesničani na porubské důchodce a mou maličkost.😀 Ty vždycky něco napíšeš tak, že se u toho musím smát 😀
A Pepíno je jejich král. Žádná flaštička s vodou, utopit ho rovnou smrada
😀 😀 no a už zase 😀moje milá stračenko, ty seš ale vůůůl. 🙂 🙂
naprosto souhlasím 😀 😀
Maya
knihy už máš asi pořešení, ale vím, že je umí vyzvednout a poslat dál třeba ROHLIK.Petrs01
Sem si teda dala k svátku dárek 😉 (Žofku ne, to je můj trenér)
ty jofka!! Moc gratuluju Lachtane!! Koupila sis velikou čokošku jako odměnu? Seš dobrá!!
Hodinky spočítaly 4899 záběrů 🙂ty vado! No já teď k nemalé radosti zjistila při plování, že mi chybí dech 🙁
Ústí – Děčín. 25 km.
ty kráááso! takhle to zní ještě víc šíleně, než ty tempa!! Seš výborná, nejvýbornější.
No kdybys to plavala, když jsme jeli na dovolenou, mohli jsme Ti na břehu dělat doprovod :D, stejná trasa po silnici.19.8.2024 v 9:27 #176087Maya
PetraK
jako ze rohlik dela postu?? to slysim prvne
ale asi je mozny vsechno, je to lukrativni byznys dneska19.8.2024 v 9:38 #176088Petrs01
ělat doprovod
To je dost nůůda. Autem se k řece dostaneš jen na pár místech (to jsme udělali vloni, měla jsem v bójce tablet se sledováním polohy, takže Peťan věděl kde se zrovna plavím). Lepší by bylo kolo nebo koloběžka, možná to příště nějak zkusíme.
Přečti si toho mejla ode mne! Potřebuji odpověď na bod 3. Případně jestli jich chceš víc?
19.8.2024 v 9:56 #176089PetraK
Maya
jako ze rohlik dela postu?? to slysim prvnene, že sváží knihy
Petrs
kouknu tam., vydrž.19.8.2024 v 10:09 #176090Thielli
hm, kecá, zrovna včera mi nabízela víkendový pobyt na jachtě se slevou padesát procent.
NE NA JACHTĚ, ALE NA CHATĚ!
Pak že je u vás hluchá jen Tali… 🙄
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.