Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Zlata

Petrs
      Tak jsem našla Žihadlo a Hra na fanty.

Petrs01

Zlatko, moc díky, poznačím si a až budu vědět co mám, tak se kdyžtak ozvu.

Zlata

Petrs
          Škoda,že mě to nenapadlo dřív.Jestě tu mám dvojmo pár Erbenů(Václavů).

Petrs01

pár Erbenů

hmm, to by asi taky šlo… sakra, já to taky nemám kam dávat! Stačí co se teď poslední dobou vydalo jenom v okruhu mých známých! (Francis se nepočítá, toho mám téměř komplet, tak to by případně byla škoda nedoplnit)

Zlata

Petrs
              Tak já to prohlídnu,pak se domluvíme kam ti to poslat .
              Ty máš pak lepší možnost to dát do knihobudky a tak .Já toho hodně už rozdala,poslala atak .
              Venku děs.Sice se má ochladit,pak zas nahoru.
              Ti malí blbci skáčou ven oknem,pak hulákaj na schodech,si připadám jak vrátnej?

Petrs01

Pořiď jim k tomu oknu žebřík a máš po starostech 😉

Zlata

Petrs
                  Jsem měla,jenže kočky připochodovali i s myší.Takhle to jde zarazit???

Thielli

Tak hezký vikend všem.

Petrs01

hezký vikend vše

kdo tě vyfotil? 😀

Maya

Petrs01
                        to asi me, jeste chybi jak ze spaleniny kape pot 😀

kachna

to asi me, jeste chybi jak ze spaleniny kape pot

Vyšší level 😀

My si užíváme konec prázdnin. Včera nám přišel e-mail, že u dětí na táboře se objevil černý kašel, a 2/3 dětí jsou nachcípané, tak si uděláme v pondělí super výlet k doktorce.
                          Do toho se mi radikalizovali šéfové ve druhé práci a nemyslím, že by z toho mohlo být něco dobrého.
                          „Velký šéf“ jel včera navštívit „Místošéfa“ na jeho akci a ten se s ním vůbec nebavil. bylo mi velkého šéfa fakt líto, protože se už od středy těšil na to, že mu návštěvou na té akci udělá radost a místo toho ho (abych v tom jako nebyla málo zamotaná) hlava naší organizace jen přes rameno a tak, aby to bylo dobře slyšet, nazvala ožralou. Dorazila to moje nejstarší dcera, která se zeptala svým zvučným hlasem, zda to je ten, co vyrazil St. (dál se nedostala) :D.
                          Po návratu domů jsem řešila hovor s mými odbornými šéfy, kteří se rozhodli že Velkému šéfovi předvedou čoro moro a využijí k tomu jednu, mně ještě nevyplacenou, část mzdy. A pošlou na velkého šéfa interní audit a setkají se s účetní a… a… a…. achjo. (Prosila jsem, ať reakce aspoň odloží do dneška, že velký šéf neměl dnes dobrý den. Ale to nemůžou 🙁 ). Testosteron je sviňa.
                          Vysvětlivky 😀
                          velký šéf – hlavní šéf
                          Místošéf – jeho zástupce
                          hlava organizace – šéf naší místní organizace
                          odborní šéfové – moji přímí šéfové, kteří ale nepodléhají velkému šéfovi, ani místošéfové.
                          Je mi to líto, když vidím, jak se tu mlátí dvě skupiny lidí, kteří mají stejný bohulibý cíl.
                          No, omlouvám se, že jsem vám sem vylila kýbl negativ. Abych to zakončila pozitivně, tak mám v práci vyměněné skříně a vypadá to tam hezky (konečně) a zítra budeme hopat o závod na prvním mnou pořádaném Cítovském závodu „Easy hop“. Tak už se těším!!!

Zlata

Kachna
                            Přeju ať to všecko dobře dopadne.Se šefama i závodama,i dětma.
                            Konec prázdnin se blíží,to jsou dycky největší nervy.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Zlata.
                            Zlata

Petrám
                              Všecko nej…k svátku ?????

Thielli

Stoupám si do řady za zlatku a také nesu kytku.

Attachments:
                                cernej caj

Kachna
                                  Tak s cernum.kaslem faktbdoufan, ze to dwti mit nebudou!

A se sefama je tonfakt starost…

Mi vykladala kamaradka jak to maji u nich ve skole a jak potrebuje vedeni mesta nekoho vystipat tak vyhazov z banality, ktera neni ani problem a skolni inspekce pochybeni nezjsitila, stejne doslo k vypovedi dane osoby, takze bude divocina.

Pritom vsichni maji stejnej zajem a to sou ty deti.

Preju, aby se ti ty zavody podarily!

Mady na mw stekala a vrcela celpu noc, sme se nikdo nevyspal, stacilo ze swm se pohla a uz vrcela..

A jinak se mi rozbil fotak, sam od sebe a on na tohle trpi terochu:(

Zlatka
                                  Tak to by me nenapadlo ze po zwbriku nosi zpet mysi:D

cernej caj

tak sem si vzala respitor a mela hruzu z toho, jakej des bude v ty dire v lednici… ale jan takova mikrocerna hnusota nahore, jinak to slo prostrcit na 15cm ten drat v pohode, tak sem tam kapla po vzoru zlatky trochu octa a nekam to odteklo…

otazka za milion. Vite kam? nekam do mraziciho okruhu?

kachna

Preju, aby se ti ty zavody podarily!

Díky, těším se, zkusím fotit, ale mám fakt marnej telefén. Video vám nedám, páč je fakt komický, když dusáme s panem Králem přes překážky, on má cca 1kg, a za ním mé obrovité já. A to se ještě občas sekne a musím ho pobízet slovy „Hopinky pane Králi“ 😀

A jinak se mi rozbil fotak, sam od sebe a on na tohle trpi terochu:(

ou, drahej?

Vite kam? nekam do mraziciho okruhu?

netuším, ale netrápila bych se tím, lednice bývají dost blbuvzdorný 🙂

Petře vše nej, pokud slaví svátek dneska (já znám všecky, co to slaví v červnu na Petra a Pavla).

cernej caj

kachna
                                        Tak to bych rada videla, jak pan kral dela hopinky hop! 😀 a jeste nam to muzes nakreslit, kdyz se fotka nevyvede 😉

nastesti ten malej, co nosim, kdyz nechci nosit velkej, takze je to jen drobna neprijemnost, velkej bych asi obrecela, protoze by me chybel tak dalsi rok, nez bych nasetrila 😀

tak si rikam, jestli to treba netece za lednicku ale to je blbost, by to tam teklo uz 15 let a to bych si asi vsimla 😀

PetraK
                                        jeee tak vsechno nejlepsi k svatku!

Zlata

Kachna
                                          Se těším na fotky.

Černej čaj
                                          Odtýká to do takové nádržky vzadu a tam se to odpaří .

cernej caj

Zlatka
                                            myslela sem na tebe, kdyz sem uchostourama cistila prostor pod knoflikama:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.