- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
15.8.2024 v 9:07 #175887
Thielli
Mayo
já bych si vzala ráda „hurá, ještě žijeme“ a „Půlnoční knihovna“.
šlo-li by? Zaplatila bych si zásilkovnu…15.8.2024 v 9:39 #175888Maya
Thielli
Zlata
postovny zaplatim, hlavne ze nebudu mit psychickou ujmu z toho, ze to hazim do popelnice 😀
poslete mi na mail assil zavinac seznam adresu kam a jak to chcete poslat a obrnte se trpelivosti nez se dostanu nekam kde to jde odeslat 😀15.8.2024 v 10:47 #175889cernej caj
Maya
Me sw libi
stesti pro lidi
Nevysbetlitelne zahady
Stoupenci plamene
Cekani akta x
Myty a legendyZlatka
Pekne na tebe dohlizeji:D kdy zblunknou za tebou? Kolegyne ma kocku a ta miluje koupani:DMirkaD
Super pomocnik ta nova pracka, konecne mas teochu min prace doma:)15.8.2024 v 11:56 #175891Maya
cernejcaj
myty a legendy myslis ty obrazkovy?15.8.2024 v 12:31 #175893Maya
cernejcaj
se ptam, protoze ty obrazkovy myty a legendy jsou na kridovem papire a je to tezky jak krava, tak jedine to poslat nejak kde to mas moznost odvezt autem
kdyz tak mi napis to mailu
ty ostatni urco poslu15.8.2024 v 12:35 #175895Maya
Mam to pripravene, az se mi podari sehnat krabice, zabalit a nejak to poslat, dam vsem vedet. 🙂
Co nechcete si pak doma vyhodte s psychickou ujmou samy. 🙂15.8.2024 v 13:32 #175910Kimi
Koukám, že máme podobný vkus – tajemno, historie. Když jsem po přestěhování musela zmenšit knihovnu já, a když se mamka stěhovala do pečováku a musela likvidovat i tu jejich, spoustu si jich vzali ve zdejším gymplu, hlavně klasiku, která bývá v povinné četbě. Já teď chci dát pryč Francise, Gardnera, Van Gulika, Vaňkovou. Teď schraňuji a čtu spíš takové „příběhové“ a pak knihy týkající se Orlických hor a knihy o psech. Teď třeba čtu druhou část zajímavé trilogie Zvěrolékařka, třetí mám objednanou. Kdyby někdo chtěl bestseller Bílá Voda, toho se taky budu zbavovat.
15.8.2024 v 14:03 #175912Petrs01
dát pryč Francise
prosím napiš/vyfoť mi co máš! Mám skoro komplet… sakra, na chatě, no uvidíme, snad si to pamatuju.
15.8.2024 v 14:04 #175913Maya
Kimi
Francise mam komplet, to si teda zatim nechavam
i historie a tajmeno takovy to co me vic zaujalo, to se nemuzu rozloucit
ale neco to vyhodit chtelo, uz to nemam kam davat
a to jsem probrala jen knihovnu v loznici, pak mam velkou jeste v obyvaku
ale to asi az zas nekdy jindy 😀
klasiku ani moc nemam
uz jsem vyhazela i casaky, to jsem tu ani nenabizela, to bylo vetsinou vysivani
komplet Ikarie a Karavany a stary rodokapsy se mi moc vyhazovat nechce, treba ta Ikarie se na aukru prodava za docela slusny prachy
nevim, jeste uvidim, jestli se mi to nekam vejde15.8.2024 v 14:17 #175914Zlata
Kimi
Van Gulika,Gardnera bych pak brala, když bys vyhazovala.
Petrs
Co ti chybí z Francise,já mám něco po 2,koupila jsem si já a pak po mámě.15.8.2024 v 14:26 #175915Petrs01
Co ti chybí z Francise
nevím právě, pár jich mám doma a zbytek na chatě 🙁
Napíšu mamině jestli tam někdy pojede ať mi je vyfotí.15.8.2024 v 14:34 #175916Zlata
Petrs
Já to zítra ráno prohlídnu.Ted jsem chcíplá.15.8.2024 v 15:27 #175934cernej caj
Maya
Jj, ty detsky obrazkovy:)Vyslu do zasilkovny muze. Ps: nechces zasilkovnou poslat krabice v krabici v krabici? 😀 mame doma furt nejaky krabice:D
Super, dekuju! 🙂
Tak sem v domacich potrebach sehnala ty kartacky na zkumavky 8mm jak psali na netu, tak mam 2. Pry to tam muze prorustat plisni (ano, mega fuj) a ja tu plisen vidim tou dirou s tim plastovym cimsi ze tam je…
Nojo, mame lednici 15 let… ale chtela by vysat zezdu ale tam se nikdy nedostanu.Ps: jako tusim ze pracka ma filtr ale kde…? A ze se ma vymenovat? To ani rodice vz zivote nedelali. To se musim podivat.
A koupila sem si plastovy sitko na slivani testovin a ryze, pac ten pozink zreznul. To sem teda necekala, a uz byl fakt mega hnusnej.
Babicka ma v knihovne urco nejaky francise, to uz je na pospas jen pavoukum… detektivky z 80…
15.8.2024 v 15:56 #175935Fifi
Zdravicko vespolek,
tak rezatej makaron je tady, kazdorocni odtucnovaci kura zacala. Ruzice ji pres klec privitala, z Pepina jsem mela trochu obavy, ale taky na ni mrcasil a piskal – oba ji znaji, vozim ji s panickou na veterinu. Tak snad ten tyden probehne v klidu.Na knizky od May se radsi nedivam, jsem silenej knihosverac, taky to nemam kam davat. 😀
Cajiku,
ja musim obcas odtok v lednicce prostouchnout spejli, tu a tam se tam zasprcne zdibek neceho a ucpe se to. Proc bys mela mit kvuli odmrazeni lednicku odstavenou na dva dny? Uz jsem ti kdysi radila figl – vypnes to, vyndas veci a k ledu davas treba kastrol s horkou vodu. Led povoli, oddloubnes kry a je to – takhle to delam s mrazakem velkym a mam odmrazeno do hodiny.15.8.2024 v 15:59 #175936Zlata
Černej čaj
Já to v lednici čistím uchošťoury, lednici teda na čištění vypínám, pak liju horkou vodu s octem do tý dírky, octem lednici i utírám po umytí.Těma uchoštourama jdou dobře u ty gumy.
Pračka má u přívodu vody sítko, to musím rozebrat a vyčistit,usazuje se tam rez (my máme studnu)
A dole u výpusti je filtr,který je třeba vyčistit od chlupů a různýho bordelu+třeba zapomenutého papírového kapesník nebo koruna dovedou fakt super věci
Fifi to s lednicí a odmrazovaním říká dobře, stačí hrnek s horkou vodou, kdyžtak párkrát vyměnit,se to odloupne .- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
15.8.2024 v 16:02 #175938Fifi
Zlatko, jednou jsem to uchostourem taky zkusila a zustala mi tam ta vaticka. 😀 Takze prace navic, vyzdoubat smotek paratkem. 🙂
15.8.2024 v 16:13 #175943cernej caj
Fifi
dyt mas pravdu, ja to tak uz aji myslim posledne delala :D:D ale uplne sem na to rano pri psani zapomela.prave bych mela umyt i celou lednici, aspon 1x rocne se snazim.
Zlatka
ses uplnej technik, ty vsechno vis jak na to 🙂prave bych na to cisteni te diry chtela mit lednici vyklizenou nebo aspon samy uzaviratelny potraviny, prece jen… jestli tim nejak rozvirim usazeniny tak to bych pak asi nemela chut neco jist 😀
15.8.2024 v 17:41 #175965Zlata
Černej čaj
No já mám sice manžela, jenže ten mi s nicím nepomohl, buď nebyl doma nebo když byl tak stejně mi nepomohl .Ale táta mi ukazoval všechno,jak se starat o kolo,jak šroubovat,jak co čistit,udržovat.
Fifi
Tak zatím mi tam ten uchoštour nikda nezvostal.Čistim s nima i pod knoflikama u kamen nebo u mikrovlnky.Mě se ty digi moc nešikujou.
Těsím se na fotky jozefcice valcovatý.15.8.2024 v 20:16 #175972Kimi
Petrs01, Mayo, já teď pár dnů nebudu k dispozici. Předpokládám, že PetraK má na vás kontakt, tak bych ten seznam knih pak zkusila poslat přes ni.
15.8.2024 v 20:48 #175973Thielli
Holky všechny – teď jsem viděla film.
Vy víte, jak já ty lidi moc nerada. ale…no, je to podle skutečnosti. Posledních deset minut doporučuju kapesníky.
film Johnnytaky doporučuju původní znění, dabing je katastrofální.
Nenechte se odradit, že jde o film o polském katolickém knězi a ještě z prostředí hospicu.
Kdyby v sobě lidé měli alespoň kus toho Jana Kaczkowského, vůbec bych nebyla takový misantrop. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.