Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Petrs01

do popelnice

do knihobudky

Maya
        Maya

Petrs01
          tady je jenom jedna mala a furt plna
          do Prahy nekam to fakt nepotahnu, ani v okoli prace zadnou nemam, to uz jsem se divala minule kdyz jsem neco vyhazovala

Kimi

Mayo, zkus Knihobot, dočetla jsem se, že oni si pro knížky přijedou. Já se takhle taky chci zbavit části své knihovny, popřípadě to nabídnu nějaké obecní knihovně v okolí, na venkově lidi ještě dost čtou.

cernej caj

Ale chteji vetsinou hezke a moderni… ale je to taky noznsot

Maya
              Urco aspon hrbety bych poprosila, asi bych si neco vybrala:) a do popelnice, knihobudky, petrs01 at tonda do knihobudky, to muzes poslat az pak:D

Jo, charlie ma taky usi a podpazi jenze on kvici jak raneny podsvince, sotva sahnu na hreben ci nuzky:D takze sme vcera fakt meli uspech:)

Dneska 2h masaz, super! Vzal mi zada, trosku krk, ruce, nohy, su jak znovuzrozena:)

A v patek na vandr s knigou s madynkou, mala bila uz neda horko a vzdalenost, taky ji bylo myslim 9 letos a trapi ji trochu tlapka na dlouhy vylety, ale na vandr se tesime s knigou nekecam uz tak 2 roky:D

Fifi

Fujtajbl vespolek,
                teda dneska tam bylo opravdu nechutne.
                Od zitra tu mam na hlidani zase po roce jozefcici, jsem zvedava, jak se s tim porovna magor pruhatej. Btw, resila jsem zahadu, uz jsem si rikala, ze mam uvarenej mozek. Sla jsem si pro divoky rajcata, minimalne pet jich tam bylo na sber. Prijdu a nic, jen samy zelenaci? No jasan, sosak jakejsi mi to sbira, naucil se uz odobavat ty nejzralejsi ostruzinomaliny. 😀

Cajiku
                Uleva po masazi je slyset az sem, se mas! Na vandr preju hlavne trosku normal pocasi, ochlazeni a zadny sileny buriny.

cernej caj

Fifi
                  😀 to sus rikala, ze mas fatu morganu, co? 😀

Nechci strasit ale ta predpoved je cim dal horsi… napred vedro a dalsi den vedro a buriny a ed oba dny vedro a oba dny buriny:D

Poprve letos sem vcera nespala vubec vedrem a dnes to taky nedam…

Fifi

Corni psiskum ty chladici podlozky!

cernej caj

Fifi
                      Sakra, tak dneska:D ja vim, ze se tu o tom uz psalo, ale hlava derava je ta moje:D

Rano 4:15 se u nas spustil lijak, nic neochladil, jen m vzudil pred budikem.

Za ten den s migrenou mi v praci chybi 2h odpracovat, tak si to musim rozlozit a prvni hodinku zfouknu snad dnes.

Jo taky sem se docetla takovej figl – na cisteni lednice se ma pouzit ze zelezarstvi kartacek na zkumavky o velikosti 8mm, je to takovej stetinacek na dratu, ze prej jak je dole v odtoku to plastovy ocko, ze se to musi cistit… v zivote sem nikoho nevidela to delat, ale mam na zadech lednice hroudu ledu a pry se ten led zacne delat, kdyz je ten odtok ucpanej.

Takze dneska koupim stetinac, vyskladam lednici a zkusim to vycistit.

Potrebovala bych i odmrazit, ale asi si to necham na zimu, protoze ted v lete bych asi nedala treba dva dny bez lednice. Ale vycistit ten odtok bude snad na chvili a pul hodka bez proudu nic lednici neudela:)

MirkaD

Fifi-o tom ručníku vím,mám používám,ale mě to do sucha nevysuší….
                        s tím,že furt češu,fénujju,zlatý holoprtky..
                        no o tm jsme se i párkrát bavily,
                        ale když s tím psem chceš cvičit,tak zase v těch malejch plemenech velkej výběr není-2-3 kilovýho psa typu pinč,čivava…nechci-to už je moc pidi
                        pudli se stříhají,pak jsou teriéři a placatý tlamičky,případně dlouhosrstý šeltie..
                        jinak vím,že jsem zde párkrát zminovala šiperku a mudi-ty se neupravují a cvičí se s nimi,zase teda jestli mudi už není něco jako malina v malým…
                        za mě by bylo ideální mít někho kdo my upraví knírače,nebo mini chodskýho psa-a ten neexistuje:-D
                        strašně se mě líbí chodáci….

Čajíku-no,uvidím jak budu mít volno….
                        přeju dobrý počasí a fajn,že tě napravila masáž!!
                        j
                        já cvičila po kouskách cviky ve stoje na záda na vycházce ze psama včera směr k lípě,vždycky,když se Dafi zastavila,že nejde-protože kopec a stejná trasa,tak jsem si zacvičila….-velmi praktické,pak jsem po cestě něco pocvičila i ze psama,aby se trošku prohejbaly a jela jsem do města do optiky pro nový brýle,
                        v optice měření zraku+výběr brýlí-hodina!!!-ještě,že Anička sídlí hned vedle zapadla jsem k ní na kafe,
                        dala mi kafemvytrhla 2 šedivý vlasy-jako dobrý-mě má kdo trimovat:-D
                        a v 11 jsem jela dom
                        pověsit vypraný prádlo s předpírkou na 60-ručníky,utěrky a kapesníky se mě konečně !!takhle vyperou v té nové pračce bez namáčení celou noc jak předtím!!
                        tak to tak jednou za 14 dní peru-4hodiny to pere,
                        pak vysát/vytřít,sklidit usušený prádlo a válet se a číst,k večeru posezení s máti na terase,a pohádka a hají…..
                        dnes mezisměna..
                        ze psama jsem šla kousek k lípě,pohrát si s něma+pár cviků,
                        a doma jsem odcvičila pořádně na záda,dopiju kafe a mizím….

Maya

cernejcaj
                          na vikend se ma ochladit, ale zas ma lejt, ale vy si vylet uzijete i tak
                          v lednici jsem teda zadny odtok takhle necistila, ale ja jsem flink a ani moc necistim filtr v pracce
                          staci ze furt musim myslet na filtr u vodarny a tepelka 😀
                          hrbety zkusim nejak nafotit, kdyz tak muzu poslat zasilkovnou
                          Fifi
                          ja myslela, ze ti to sezraly pruhy 😀
                          Kimi
                          knihobot a nasi obecni knihovnu jsem zkousela minule, na starsi knizky nezajem u obou
                          ale muzes to zkusit, treba budes mit vic stesti
                          jedina sance je asi sama si prodat pres trhknih, ale sezere to strasne casu a to fakt kvuli par korunam nehodlam obetovat

Zlata

Jsme uvařené vespolek,děs,nejedu ani nakoupit.

Maya
                            Škoda že nejsi s knížkama blíž.

Včera jsem při koupání ve vaně měla dohled.??

Attachments:
                            Thielli

Zlatko,

ještě pár takových fotek a budu definitivně a trvale šišlat. ?

Maya

Zlata
                                dozorujou te, jestli se spravne koupes 😀
                                ale jsou roztomili oba
                                knizky kdyz tak poslu, neni problem

Maya

Jsem to nejak nafotila, knizky samo vetsinou stary, nekdy zazloutly, ale vsechny vcelku a pouzitelny

Maya

Tyhle jsou spis pro deti s obrazkama

Maya

Stary dvoudilny roman ala cervena knihovna

Maya

A zbytek

Maya

A posledni

Zlata

Maya
                                            No do pr..e
                                            Proč nejsi blíž.Ty záhady a tajemství bych brala všechny.

Thieli
                                            Nevím jak dlouho by ti to šislání vydrželo,ty musís ráno vstávat,já tu mám o půlnoci překážkovou dráhu ,jako odpalovací rampa sloužím já, teď jsem je zavřela v ložnici,kde můžou na lodžii,a jdu otevřít,páč i já hluchej člověk slysím jak hulákaj???

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.