- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.8.2024 v 12:13 #175852
Petrs01
do popelnice
do knihobudky
14.8.2024 v 12:37 #17585314.8.2024 v 12:39 #175854Maya
Petrs01
tady je jenom jedna mala a furt plna
do Prahy nekam to fakt nepotahnu, ani v okoli prace zadnou nemam, to uz jsem se divala minule kdyz jsem neco vyhazovala14.8.2024 v 16:16 #175855Kimi
Mayo, zkus Knihobot, dočetla jsem se, že oni si pro knížky přijedou. Já se takhle taky chci zbavit části své knihovny, popřípadě to nabídnu nějaké obecní knihovně v okolí, na venkově lidi ještě dost čtou.
14.8.2024 v 17:27 #175856cernej caj
Ale chteji vetsinou hezke a moderni… ale je to taky noznsot
Maya
Urco aspon hrbety bych poprosila, asi bych si neco vybrala:) a do popelnice, knihobudky, petrs01 at tonda do knihobudky, to muzes poslat az pak:DJo, charlie ma taky usi a podpazi jenze on kvici jak raneny podsvince, sotva sahnu na hreben ci nuzky:D takze sme vcera fakt meli uspech:)
Dneska 2h masaz, super! Vzal mi zada, trosku krk, ruce, nohy, su jak znovuzrozena:)
A v patek na vandr s knigou s madynkou, mala bila uz neda horko a vzdalenost, taky ji bylo myslim 9 letos a trapi ji trochu tlapka na dlouhy vylety, ale na vandr se tesime s knigou nekecam uz tak 2 roky:D
14.8.2024 v 18:36 #175857Fifi
Fujtajbl vespolek,
teda dneska tam bylo opravdu nechutne.
Od zitra tu mam na hlidani zase po roce jozefcici, jsem zvedava, jak se s tim porovna magor pruhatej. Btw, resila jsem zahadu, uz jsem si rikala, ze mam uvarenej mozek. Sla jsem si pro divoky rajcata, minimalne pet jich tam bylo na sber. Prijdu a nic, jen samy zelenaci? No jasan, sosak jakejsi mi to sbira, naucil se uz odobavat ty nejzralejsi ostruzinomaliny. 😀Cajiku
Uleva po masazi je slyset az sem, se mas! Na vandr preju hlavne trosku normal pocasi, ochlazeni a zadny sileny buriny.14.8.2024 v 19:26 #175858cernej caj
Fifi
😀 to sus rikala, ze mas fatu morganu, co? 😀Nechci strasit ale ta predpoved je cim dal horsi… napred vedro a dalsi den vedro a buriny a ed oba dny vedro a oba dny buriny:D
Poprve letos sem vcera nespala vubec vedrem a dnes to taky nedam…
14.8.2024 v 19:46 #175859Fifi
Corni psiskum ty chladici podlozky!
15.8.2024 v 4:24 #175860cernej caj
Fifi
Sakra, tak dneska:D ja vim, ze se tu o tom uz psalo, ale hlava derava je ta moje:DRano 4:15 se u nas spustil lijak, nic neochladil, jen m vzudil pred budikem.
Za ten den s migrenou mi v praci chybi 2h odpracovat, tak si to musim rozlozit a prvni hodinku zfouknu snad dnes.
Jo taky sem se docetla takovej figl – na cisteni lednice se ma pouzit ze zelezarstvi kartacek na zkumavky o velikosti 8mm, je to takovej stetinacek na dratu, ze prej jak je dole v odtoku to plastovy ocko, ze se to musi cistit… v zivote sem nikoho nevidela to delat, ale mam na zadech lednice hroudu ledu a pry se ten led zacne delat, kdyz je ten odtok ucpanej.
Takze dneska koupim stetinac, vyskladam lednici a zkusim to vycistit.
Potrebovala bych i odmrazit, ale asi si to necham na zimu, protoze ted v lete bych asi nedala treba dva dny bez lednice. Ale vycistit ten odtok bude snad na chvili a pul hodka bez proudu nic lednici neudela:)
15.8.2024 v 7:04 #175861MirkaD
Fifi-o tom ručníku vím,mám používám,ale mě to do sucha nevysuší….
s tím,že furt češu,fénujju,zlatý holoprtky..
no o tm jsme se i párkrát bavily,
ale když s tím psem chceš cvičit,tak zase v těch malejch plemenech velkej výběr není-2-3 kilovýho psa typu pinč,čivava…nechci-to už je moc pidi
pudli se stříhají,pak jsou teriéři a placatý tlamičky,případně dlouhosrstý šeltie..
jinak vím,že jsem zde párkrát zminovala šiperku a mudi-ty se neupravují a cvičí se s nimi,zase teda jestli mudi už není něco jako malina v malým…
za mě by bylo ideální mít někho kdo my upraví knírače,nebo mini chodskýho psa-a ten neexistuje:-D
strašně se mě líbí chodáci….Čajíku-no,uvidím jak budu mít volno….
přeju dobrý počasí a fajn,že tě napravila masáž!!
j
já cvičila po kouskách cviky ve stoje na záda na vycházce ze psama včera směr k lípě,vždycky,když se Dafi zastavila,že nejde-protože kopec a stejná trasa,tak jsem si zacvičila….-velmi praktické,pak jsem po cestě něco pocvičila i ze psama,aby se trošku prohejbaly a jela jsem do města do optiky pro nový brýle,
v optice měření zraku+výběr brýlí-hodina!!!-ještě,že Anička sídlí hned vedle zapadla jsem k ní na kafe,
dala mi kafemvytrhla 2 šedivý vlasy-jako dobrý-mě má kdo trimovat:-D
a v 11 jsem jela dom
pověsit vypraný prádlo s předpírkou na 60-ručníky,utěrky a kapesníky se mě konečně !!takhle vyperou v té nové pračce bez namáčení celou noc jak předtím!!
tak to tak jednou za 14 dní peru-4hodiny to pere,
pak vysát/vytřít,sklidit usušený prádlo a válet se a číst,k večeru posezení s máti na terase,a pohádka a hají…..
dnes mezisměna..
ze psama jsem šla kousek k lípě,pohrát si s něma+pár cviků,
a doma jsem odcvičila pořádně na záda,dopiju kafe a mizím….15.8.2024 v 7:27 #175862Maya
cernejcaj
na vikend se ma ochladit, ale zas ma lejt, ale vy si vylet uzijete i tak
v lednici jsem teda zadny odtok takhle necistila, ale ja jsem flink a ani moc necistim filtr v pracce
staci ze furt musim myslet na filtr u vodarny a tepelka 😀
hrbety zkusim nejak nafotit, kdyz tak muzu poslat zasilkovnou
Fifi
ja myslela, ze ti to sezraly pruhy 😀
Kimi
knihobot a nasi obecni knihovnu jsem zkousela minule, na starsi knizky nezajem u obou
ale muzes to zkusit, treba budes mit vic stesti
jedina sance je asi sama si prodat pres trhknih, ale sezere to strasne casu a to fakt kvuli par korunam nehodlam obetovat15.8.2024 v 7:34 #175863Zlata
15.8.2024 v 7:55 #175867Thielli
Zlatko,
ještě pár takových fotek a budu definitivně a trvale šišlat. ?
15.8.2024 v 7:59 #175868Maya
Zlata
dozorujou te, jestli se spravne koupes 😀
ale jsou roztomili oba
knizky kdyz tak poslu, neni problem15.8.2024 v 8:36 #175870Maya
Jsem to nejak nafotila, knizky samo vetsinou stary, nekdy zazloutly, ale vsechny vcelku a pouzitelny
15.8.2024 v 8:37 #175873Maya
Tyhle jsou spis pro deti s obrazkama
15.8.2024 v 8:38 #175875Maya
Stary dvoudilny roman ala cervena knihovna
15.8.2024 v 8:39 #175877Maya
A zbytek
15.8.2024 v 8:40 #175884Maya
A posledni
15.8.2024 v 9:02 #175886Zlata
Maya
No do pr..e
Proč nejsi blíž.Ty záhady a tajemství bych brala všechny.Thieli
Nevím jak dlouho by ti to šislání vydrželo,ty musís ráno vstávat,já tu mám o půlnoci překážkovou dráhu ,jako odpalovací rampa sloužím já, teď jsem je zavřela v ložnici,kde můžou na lodžii,a jdu otevřít,páč i já hluchej člověk slysím jak hulákaj??? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.