- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.8.2024 v 8:39 #175614
MirkaD
Kimi-tak to je špicááááá,držím palce,prsty,malíčky,ukazováááčky!!!!!
9.8.2024 v 8:42 #175615Maya
Kimi
tak drzim palce at to vyjde, Dianka vypada sympaticky a ty zubiska jak tam ukazuje 😀9.8.2024 v 10:54 #175616Zlata
Kimi
Držím✊🫶9.8.2024 v 11:27 #175617Asteris
9.8.2024 v 13:19 #175621Kuskus
Kimi, taky jsem se dívala na feňulku a říkala si, hypoteticky, esli by se jí u mě líbilo? Držím palce aby to vyšlo, je to moc sympatický pejsek. A mám nápad, co kdybychom za spolek Zrzavec poslali do útulku zprávu, že úplně nejvíc na světě jsi ten nejvhodnější kandidát pro adopci Dianky? Souhlasíš?
Thielli,
ty se vyznáš a brilantně formuluješ, co říkáš malé společné podpoře pro Kimi?Zlatko, že ťapkám oba zrzínky po ramenou a gratuluju k první ugňávené myšce. Pusu posílat se neodvažuju. 🙂 A piš, prosím, co zase mlaďoši vymastili.
MirkaD,
ve čtvrtek jsem byla podruhé v životě v Penny a myslela na tebe. Normálně tam nakupovat nechodím, mám to daleko, ale můžu tě ujistit, že takové panoptikum jsi ještě neviděla. Kam se hrabou vaši vesničani na porubské důchodce a mou maličkost. Melouny byly v akci (jeden jsem táhla v baťůžku dom) a také sýr Grana Padano byl v akci s přívětivou cenou (ten jsem nenašla) a pak jsem se ulakomila na víc jak půllitrový, buclatý, červeně smaltovaný hrnec s bílýma puntíkama, myslela jsem čistě na ohřátí mlíka, ale su blbá jak troky, on to nebyl kovový hrneček, alébrž keramický a vařit na plynu se v něm fakt nedá. 🙂 Přestože je masivní a kapku těžší, už je můj oblíbený a mám z něj radost.
Miri, jsem moc ráda, že klapla dovča a mohla sis kapku dáchnout, tvá práce je nesmírně fyzicky i psychicky náročná.9.8.2024 v 15:30 #175622Zlata
Kuskus
Vybírám teď jména,dostala jsem různé návrhy,asi nejvíc se mi líbí Pat a Mat 🤓
V Penny když hledáš v chladaku a mrazáku akci,tak u nás na konci každého oddílu jedna chlaďáková skříň celá akce,to samý s mrazákama,ten poslední akční zboží.Často je to v těch původních přihrádkách už vykoupený,na konci v těch skříních s akčním zbožím to ještě je.
Jestli to bude číst Mirka,tak ti to potvrdí.
Ten puntíkatý hrneček mám též a včera mi přišly z vetesnictví bílý s červeným puntikem.
Micák spal u mě na vaně.- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
9.8.2024 v 16:23 #175629Thielli
Kuskusi
vážím si tvé pochvaly, nemyslím, že by to bylo až tak vysoko s tím rozhledem… no, když jsem se přihlásila na vysokou, řekli nám v aule před začátkem prvního semestru: „naučíme vás tady jen číst a psát“.
To bylo naposledy, kdy jsem se tam (a tomu zasmála). Pak už jsem trávila hodiny a hodiny čtením hutného textu, a další hodiny jsem přemýšlela, jak stručně zformulovat, co podstatné v něm bylo. Krušné časy. Ale myslím, že právě tohle by se měly děti ve školách učit místo větného rozboru nebo memorování druhů květenství.S tím nápadem podpořit Kimi – je tam uvedeno: zájemci pište do sms. To je moc malý prostor na sepsání doporučení a myslím, že by stručnost nakonec mohla uškodit. Věřím, že Kimi dokázala napsat, že prostě už o psech ví dost, spíš by stálo možná za to poslat (Kimi– pokud jsi tak už neučinila) do sms odkaz na Kimin gauč. Protože tam je reference, která nepotřebuje nic víc doplnit. 🙂
9.8.2024 v 16:43 #175630Fifi
Zdravicko vespolek,
zjova, Kimi, drzim packy a palce, at projdes sitem a klapne to. Jojo, dohazovani mi jde, pritom si sama vyberu netvora. 😀 Thielli ma bezva napad s linkem na Gaucik! Doufam, ze ten spolek bude patrit mezi ty prijemne a ozvou se ti, Dianka by se u tebe mela bajecne.Asteris
Koukam, ze mas taky klíckanku, bydlik vypada podobne jak Pepinuv hrad. 🙂Kuskusova
Taky mam hrnecek s tupkama, uz ani nevim, odkud je. Ale jen na kafe, poctivej pullitrak. 🙂 Mam ti taky najit nejaky hypoteticky zviratko, chces?Zlatko
Dvojcata jsou otomily, jak pinkaji, tutututu.9.8.2024 v 17:41 #175635Kimi
Tak to jsem nečekala – Dianka je někde na Slovensku. Jednou za čas vezou pejsky do Čech a zájemce si ho musí vyzvednout v Brně nebo v Praze, a to ne v útulku ale někde na okraji města. Když jsem projevila nemilé překvapení, paní mě odkázala na ten útulek v Luži, že tam je spousta jiných vhodných pejsků. Dostala jsem kontakt na převoznici, tak ještě zkusím zavolat na to Slovensko, ale jsem zklamaná. Já autem do Brna nebo do Prahy, ani náhodou, jestli by Jakub byl ochoten jet se mnou, nevím a vézt vlakem pejska, kterého vidím prvně v životě, taky nevím. 😢 Taky jsem přemýšlela o odkazu na můj gauč, ale jak vidno, není třeba. Moc děkuji za podporu a co si myslíte, mám za těchto podmínek do toho jít?🤦♀️
9.8.2024 v 18:00 #175636Fifi
Kimi,
aha, no tak to je zvlastni, trochu mi v hlave bimba achtung zvonecek. Asi bych do toho nesla. Uz kvuli vstupnim informacim, ktere nejsou u fenky pravdive uvedeny. Navic netreba prevazet psa ze Slovenska, u nas jich je dost. Jestli chces brouzdat, zadej si kriteria a mrkni se sama na neco na https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopciEdit
Co treba Čejbi? Ta vypada hodne sympaticky a zadnej zahranicni dovoz.- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Fifi.
9.8.2024 v 18:21 #175638Kuskus
Zlatka
Micák s Čertíkem se s přivandrovalci smířili? 🙂 Nemlátí je, nebo je to naopak? Pat a Mat jsou prima jména i když si myslím, že zrovna zrzaví brášci nebudou takoví popletové. Eště ti ukážou!Do Penny už nevkročím, lidí fakt mraky, vedro jak cyp, 75% zákazníků výrazně vyššího věku a všichni s úžasnou schopností zaparkovat svůj vozík na nejužším místě v krámu. Nebo děda jede, čučí po regálech a napálí do tebe zezadu, aby tě další čtvrt hodinu držel za rukáv, omlouval se a ptal, jestli se ti nic nestalo. Popadla jsem meloun, hrnek (k hledání sejra už chyběla vůle i síla) moc se nerozhlížela a vystřelila od tam. 🙂
Fifi
nic pro mne nehledej, stačí mi ty nervy s místníma dárečkama.
A Pepíno je jejich král. Žádná flaštička s vodou, utopit ho rovnou smrada. 🙂 Ale chápe rychle, když mu včíl stačí s petkou jen zarachtat. Myslíš, že má na jeho chování nějaký větší vliv i to nesetouplé varle, nebo je to podružná záležitost?
A co tvoje kolena? Cajk?9.8.2024 v 18:54 #175639Thielli
Kimi
souhlasím s Fifi.
Když nesedí základní popis místa, jak může člověk vědět, jaké další informace chybí? Toho bych se bála…
Já bych si do peswebu dala nějaký filtr – váha, věk… a hledala. Když nechceš štěně, myslím, že zase tak dlouho hledat nebudeš… 🙂9.8.2024 v 19:09 #175640Fifi
Kuskus
Myslíš, že má na jeho chování nějaký větší vliv i to nesetouplé varle, nebo je to podružná záležitost?
A co tvoje kolena? Cajk?
Kolena, o kolena nejak fungaji, horsi je ta bederni plotna, ktera se stale po padu fest ozyva, musim se objednat na fyzio pristi tyden.
Na chovani Pepina vliv nesestouply varle dle myho nema, bo v hlave ma vymeteno a nepotrebuje k tomu ani vliv testosteronu.
Na tvy organy a klouby se ptat nemusim, zjevne ti vsechno svisti jak namazanej stroj, kdyz se peres s ostatnima seniorama v Penny. 😀9.8.2024 v 19:17 #175641Thielli
9.8.2024 v 19:19 #175642Thielli
zjevne ti vsechno svisti jak namazanej stroj, kdyz se peres s ostatnima seniorama v Penny. 😀
No, tak já myslím, že dnešní STRAČENA je jasná.
9.8.2024 v 19:27 #175644Fifi
Och, diky, stracenka mi chybela. Na tabore byli jen bejcci, happy beef, k odberu budou az za rok. Ten o trochu starsi si obcas v noci vyrvaval, slysely jste nekdy mluvit byka? Horsi jak osel. A ten mladsi vypadal sladce, jak ponik. Akorat uz oba nebyli tak libezni, kdyz prekracovali potok a nebyli daleko od prekonani i elektricky pasky, by se sli na nas mrknout zblizka ke stanum. 🙂
9.8.2024 v 21:48 #175650MirkaD
tak odpolední-jednička kasa-dost lidí a moře vybalování…
byly jsme do desíti-zase hodina navíc…
doplnovala jsem hodinu a něco kasy+uklid kas a vohození patlů-ostatní uklízely další věci+velký úklid pečiva-vysávání a tak….Kuskus-ano věkový průměr je 100+,a na nejužším místě si daji 2 vozíkyx vedle sebe a jdou do pr….
dopr…dnes poslal zákazník i našeho brigádníka……
jinak,jo jo,dokud jsem tam nedělala,tak jsem tam nenakupovala…
a se zbožím má pravdu Zlatka-u chladáku v rohu je tzv, akční okno stejně jako u mražáku….
Martin mě ted v noci dovezl dom,a bude tam kecat s bráchem do noci,jsou tu s dětmi…Kimi-je mi líto,že to nevyšlo s Diankou,ale Střapeček vypadá naprosto božsky!!!!!!!!!!
Zlatko-tvoje dvojčátka nemají chybu:-)))
9.8.2024 v 22:16 #175651MirkaD
děvčata…zjistila jsem,že neumím mluvit s někým kdo má nějaký problém…smutek…
teda mluvit jo,ale nevím co mu mám říkat…
dnes kolegyně-že se jí stalo to co mě…
tak já v duchu-tvl-co to je?
-tak bud jí někdo umřel…
nebo se zhroutila,
nebo se dozvěděla,že nemůže mít děti i když by je chtěla…
no,takže mi řekla,co se jí stalo…
a mě vůbec nenapadalo co jí říct…vůbec nic,v hlavě prázdno…
ano věděla jsem jak se cítí,vím jaký to je…
byla jsem v její situaci a jsem….
a všecky kecy okolo tohodle pro mě byly jen kecy a fráze….,
takže jsem mlčela,řekla jsem jí,že kdyby si o tom chtěla promluvit mimo práci tak jo,ale…
všechny řeči typu-ale to bude dobrý,atd.,mi prostě přišly blbý…..
čo s tým!?!10.8.2024 v 5:08 #175652Kuskus
Fifi
moje milá stračenko, ty seš ale vůůůl. 🙂 🙂10.8.2024 v 8:55 #175653Thielli
a všecky kecy okolo tohodle pro mě byly jen kecy a fráze…
Mirko
a právě tohle dokládá, že jsi jí opravdu pochopila. Protože člověk, který o tom ví prd a chce utěšovat, ze sebe sype jen ty fráze.Myslím, že právě tohle jí můžeš říct. Že víš, co to znamená, že si umíš představit, jak jí je a právě proto na to nedokážeš nic říct, protože žádná věta tak hluboko dolů nedosáhne…
Můžeš jí nabídnout, že s ní „jen tak“ klidně i beze slov budeš, že třeba půjdete někam, kde se z lavičky vidí do dálky a tam budete sedět potichu spolu nebo když bude chtít mluvit, ať mluví, že jí budeš naslouchat…
A někdo je i rád, že ti spadne na rameno a pláče a pláče… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.