Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Kimi

Byl tu Jakub, tak jsem požádala o foto lamy

Kimi

A ještě jednou

Thielli

Kimi

Až jí hlazením uděláš dredy, půjčím ti pudlí kartáče, ať víš také, zač je pudla loket. 😊

Maya

Kimi
            lama je teda fakt pekna
            cernejcaj
            to je teda masakr se sluchatkama
            asi vybrat nejakou jinou znacku?
            prej jso dobry jbl a je pravda, ze nekdy loni jsem kupovala od nich neteri spunty a pochvaluje se je a ma je porad
            ja ted koukala taky po nejakych spuntech, ty moje jsem zkusila restartovat a nic, to jedno hraje proste jen strasne potichu
            ty samy prodava t-mobile za 1500, coz uz se mi zda taky moc
            tipuju, ze ty novy zas taky brzo rozmlatim, tak bych chtela neco do tisicovky, ale to jsem zas zjistila, ze spousta z nich anc vubec nema, tak nevim
            nakonec se na to vybodnu uplne a bude 😀

kachna

Kačenka si docela pochvaluje sluchátka z Pepca, ale ta bezdrátová zatím nezkoušela. Vím, že si je tam kupují často.

Maya

kachna
                tak ze maj v pepcu sluchatka, to me ani nenapadlo, se tam zkusit porozhlidnout
                dik za tip

kachna

Kačenka si ty, co jsme kupovali v Polsku docela pochvalovala, myslím, že byla příjemně překvapená. A těch za 15 (výprodej) až 50 Kč se tu povaluje vcelku dost a děti si nestěžujou.

MirkaD

tak mám za sebou 3 odpolední a jsem zničená,tak,že mám problém su sundat i gatě…
                    ale krční páteř dobrý,tak co bych chtěla-jak mě chytí krk a hlava tak nemůžu nic,jen ležet…
                    v pondělí pejsani vycházka v Kozlanech a zpět-cyklostezka velmi rychlým krokem,tak se proběhli,
                    pak odpo-kde jsem byla minimálně na kase,a hodně jsem vybalovala,uklízel….
                    úterý byla ráno cvičící vycházka s aportkama a přivolávačkama,
                    ve snaze prooběhat psy,když jsem se moc nehla od domu,
                    pak pěšky na odpo,
                    v pondělí odpo odjel tatka,Martin měl ještě dovču,ale pondělí odpo proležel,byl po té dovči utahanej..
                    protože výlety,vycházky,předtím jezdil pro mě do práce/z práce,staral se o zvěřinec,zahradu,no moc se nevyspal,a furt někde něco-někam jít/jet/vstávat…
                    -úterý zase odpo-a zase hoodně vybalování+úklid,na kase skro vůbec,takže tělo utahaý,ale hlava odpočatá,
                    ne jak když su na kase,kde tělo utahaný+hlava vyždímaná a já vycucaná z lidí,
                    skončily jsme v dest v noci,spát jsem šla o půlnoci….
                    včera ráno vycházka ke křížku a zpět,
                    zkrátit Dafči nohy,fousy,vyčesat,
                    rozloučit se s tetou,která po týdnu a půl odjela,
                    ukázat máti fota z dovči,,oběd…a pá pěšky do práce..
                    tam jako 3-takže kasa minimálně,ale hooodně vybalování,lisování+úklid a ve středu se chystají akce+velký přecenění-konec tak v 11 v noci….
                    nachodit jsem mohla tak 14 km..
                    zástupkyně nachodila 22000 kroků-tak já když byla minimálně na kase,tak asi tak o kilák mín….
                    no spát jsem šla o půl 12 v noci,ve 4 ráno jsem šla do vany a čistit si zuby,na to jsem po práci neměla sílu….
                    všechny 3 dny v práci byly v pohodě,myslím,jako i kolektiv,takže žádný nervy,ale jako ještě,že dnes den volna…UFFFFF
                    dnes jsem vylezla o půl osmé šla s máti ven ze psama,odbelhala se s ní kolem lípy—-hájenky,takže psi měly větší vycházku,než pár metrů sem/tam…
                    venku jsme byly hodinu,tak dobrý,na to,že sotva lezu+bylo chladno,tak chladno,že jsem si límce vesty psí vycpala sáčky na hovínka,at mě netáhne na krk:-)))
                    protože všechny šátky a nájrčníky doma:-)
                    ted už zase teplo,ale vycházka byla za chládku+je tady fest sucho:-(
                    ted mám po snídani,a měla bych si umýt hlavu,ale asi spadnu po hlavě do vany,vyhloubím tam díru a budu tam trčet z nohama nahoru jak kohoutek v oboře v té pohádce…tak nevím no…..
                    ale vypadám tak děsně,že bych i doma nejradši nosila čepičku:-)
                    vlasy koruna krásy ženy…
                    kdybych měla prachy navíc,chodím 2 krát týdně ke kadeřníkovi,at se s tím nemusím umývat,fénovat-s bolavýma zádama je to radost…..,

Kimi-pěkna lamička:-)

Čajíku-tak to by jsme se mohli,víc vidět,než když jsi dojížděla,ne???

Petrs01

at se s tím nemusím umývat,fénovat

Spadni pod kombajn jako já a máš vyřešeno. Teda umýt to musíš stejně, ale jde to podstatně rychleji. Fénovat fakt nemusíš.

Kimi

Thielli, Muchlinka je tak heboučká, že podle mě dredy nehrozí.😁 Mně teda pudly nevnutíš, i když, trpasličí bych možná zvažovala – pudli prý nelínají, ale ta péče o srst je i tak náročná,😉 že?

Thielli

Kimi,

je to tak. Za to, že se doma neválí chlupy všude, platíš hodinami péče, co měsíc stříhat… není to zadarmo. Mně se pudl ani nikdy nelíbil, ale alergie byla limitující – hledej velkého nelínajícího psa pro začátečníka do bytu a na chatu.
                          No, alespoň se snažím aby vypadaly jako pes a ne polštář.

No a ano, ta lamí srst při hlazení je dokonalý antistres… tak to nás těší, že ti udělala radost. Díru po Golim to nezalepí, ale je to chlupatá připomínka toho, že tady je nějaká babí smečka s tebou…

Zlata

Kimi
                            Lama super.
                            Bohužel teď by u nás asi nepřežila,ráno jsem uklízela kachnu, musím jí zašít.
                            Teď tu byl docela liják,se ochladilo,nemohla jsem dostat dvojčata dovnitř,něco měli pod autem,pak mi to přinesli ukázat.Jeste že jsem měla zavřený dveře.🫣
                            A dneska je Světový den koček.

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
                            Kimi

Tak jsem po poledni vystrčila na terasu sušák s prádlem, že konečně užiju novou pergolu, protože na nebi šedé mraky.😄 Jednu nožku sušáku vždycky pro jistotu strčím do mezery v sedáku lavičky. Moje spokojenost byla předčasná a trochu naivní. Průtrž by asi sušák ustál, ale přišel tak příšerný fičák, že zajištěný sušák vyvrátil.😡🤢 Vyšla jsem ho zachránit, ale vítr byl tak silný, že jsem měla problém sušák udržet a bez úhony ho provléct otevřenou sítí a dveřmi do obýváku.🙄

cernej caj

Kimi
                                je paradni a nejaka velka 😀

tos teda mela divocinu, ja susak tizim venku cihlama ale na vichr schovavam radsi 😀

kachna
                                me trvalo pul roku nez sem nasla sluchatka co za me dobre hraji (jbl dratoby za 200) ale prave bych chtela ty velky, skladaci.

Maya
                                ty sony znam lidi co maji a tim, ze se casto nedaji zkouset, tak naslepo kupovat nechci

MirkaD
                                jakoze kdyz mam cestu k vam na 2.5 hodiny a skoncim v praci v 15, vyjde to lip, nez kdybys na 16h ty byla v brne a nekam sme sli? 😀

protoze to bych prijela tak 17:30 coz by byl akorat cas jet 2.5h domu 😀

no ale teda blby, ze ses zas tak hrozne znicena…

Zlatka
                                sikovni lovci!

Fifi

Brypodvecir vespolek,
                                  trosku tu zaprselo a je prijemne.
                                  Kimi
                                  Muchlinka je nadherna. 🙂 Vitr pred bourkama je obcas nechutnost sama, dobre, ze si susak nakonec zachranila. Premyslela si o dalsim psikovi, jo? Na me vybafla tahle fenecka, to by mohla byt fajna partacka pro tebe. 🙂

Zlatko
                                  Dvojcata se cini, pasaci jsou to! 🙂

MirkaD

Čajíku-tý jo,na mě je to tak složitý,že se mě ani psát nechce…,že ti o víkendu zavolám…
                                    nééé,myslela jsem to tak,že z domu třeba děláš jak chceš ty-časově-říkám myslela,třebato tak není a máš to od-do…
                                    nevím…
                                    no já když přijedu na 4 hodiny do Brna a mám jet za hodinu a půl zpět….
                                    nebo by vlastně k vlaku mohl dojet Martin…

Kimi

Fifi, Dianka je krásná, opravdu stojí za úvahu. Napíšu na kontakt a domluvím se. Chtěla bych o Diance vědět víc. S adopcí bych potřebovala počkat tak do půlky září (čekají mě nějaké kontroly v nemocnici).

cernej caj

MirkaD
                                        No jde prost o to, ze z domu to budu mit 2,5h a zpet taky 2,5 a z brna to bylo 1,5 a domu 2,5h.

Takze kdyz tys jela hodinu a pul do brna a ja hodinu a pak obe dom, tak to bylo pro obe podobny, ale kdyz to pro me bylo nezvladnutelny po praci z brna jet k vam, tak z domu musis pricist jeste hodinu do brna a to z toho dela uz v podstate nerealnou akci.

Z domu budu pracovat stejne, 6-15h. Pokud mi to schvali. HR se jeste neozvali, ale oni maji na vse asi mesic a pak se 3x musim pripomenout ja.

Kimi
                                        Je moc hezka, ze? Ja myslim, ze kdybyste si padli do noty, tak pockat mesic neni nic hrozneho, a ten jeji spicoidni kukuc:)
                                        Doufam, ze kontroly budes mit v poradku.

MirkaD

Čajíku-no,já to spíš myslela tak,že si v téhle práci končila pozděj než v té minulé-jakože,jiná pracovní doba a tak,
                                          a že z domu by si to třeba mohla přizpůsobit jak chceš ty časově…
                                          píšu třeba,no to je jedno…
                                          já ti o víkendu zavolám,a uvidíme,jestli něco uvidíme….
                                          tady bych se do toho 20krát zamotala:-)

Kimi-jo fenka vypadá sympaticky!přeju at vše vyjde-fenka i kontroly!!!

jinak já včera kus volnýho dne prouklízela,protože jsem řekla,máti,že se mě líbilo,jak to je u bráchy Martina na terase-mají ji teda čtvrtinovou,ale kromě boudy+pelíšku pro psa a mini botníku,tam mají jen židle a stůl…

no a my obří stůl,židle…
                                          postel
                                          4 pelíšky,
                                          Martin stolek,
                                          pak peřináč,vedle něj 2 dotníky,s toho z jednoho je stříhací/trimovací stolek-prostě vevnitř je ufiklej velkej kus police,at si mám kam dát nohy,když stříhám/češu,
                                          tím je mín místa na boty,+je tam vysavač..
                                          ve skříni u zdi jsou deky co se nevejdou dom,
                                          věci na psy co se nepoužívají,ale jsou náhradní-košík na Maxe….
                                          věci ci Martin nechtěl vyhodit v peři náči starý časáky,peřiny deky,na skříni krabice, plastová,na tom zase plastová krabice,z toho koukaly věci…
                                          no a máti-tak,si to uklid,přeber,akčně se do toho pustila to přendávat vyndávat…
                                          no takže věci z peřináče na půdu,deky do peřináče,věci ze skříně vyhodit,poumývat peřináč i skřín,to co bylo na ní tak do ní,dost věcí vyhodit…
                                          takže ubylo věcí,je to uklizený,přehledný,skřín jde dokonce:-O zavřít:-D
                                          ještě bych brala kdyby zmizl peřináč a jedn botník,
                                          ale to by zase nybyly kam dát deky a část botů…
                                          no ale už aspo na té skříni to nevypadá tak děsně,a ubylo věcí vevnitř i na btníku…
                                          prostě malej domeček,z málo místem-i když pravidelně třídím oblečení/knížky,tím,že můžu používat jen horní a prostřední polioce u skříní,tak je prostě málo místa a na boty máme v chodbičce pidi botník….
                                          no uviíme časem něco vymyslím…
                                          pak jsem bleskurychle leteck uklidila vevnitř a zjinak se jen válela,ležela a spala..
                                          odpo z máti na terase….

dnes ráno vycházka,kdy Dafík nechtěla capat,ale vůbec,mě se s ní nechtělo vracet,tak kousek do dědiny-k zastávce-tam na rantlu takovým vyšším si daly oba sedni/vstan,pak zpět k zahradám-v zátočince tam si daly obraty na místě a vstan,pak kousíček po polnačce,tam si dala DAFI hledj/ztrtil,
                                          to už šla zpět máti z vycházky,tak jsem s ní šla k bráně,Žeryk se konečně vykadil,Betty,že bude cvičit,tak jsem trošku pocvičila s Betty a Maxem-lehni/za pochodu přivolání a otočky a packy,pakk si šla pocvičit Dafi pěkně ve stínu s mokrýma nožkama od rosy,tak si nemohla stěžovat na vedro:-D
                                          tak si párkrát spokojeně donesla peněženku,udělala pár otoček,kroky a šla za bránu,Žeryk pár cvků na místě,na zahradě zaházet kolečko,a šlo se dom
                                          Dafi na konci spokojeně a vysmátě cvičila,protože zjistila,že už se nikam nejde,tak makala spokojeně a bavila se-svižná,akční,,,,
                                          popravdě,kdyby se mě s ní chtělo vracet-jakože bych nemusela řešit-jídlo u psů rodičů,otevřený dveřee,a tak,tak ju vrazím na začátku dom,jdu kousek s Žerykem,pocvičím pak s oběma a je to..
                                          takhle jsem jí to kouskovala,aby ju to trošku bavilo,a aby se Žeryk vyvenčil…
                                          tohle je blbý,u 2 psů-když člověk vidí že by měl kouskovat vycházky…..
                                          a nemá na to chut,energii,….
                                          když to není prostě čapnu 2 psy a jdu….,

Kimi

Tak už jsem si napsala o Dianku, prosím o palcodržení. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.