Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Kimi

Holky zrzavčí, vy ste teda lamy – skvělý, úžasný.🦙🦙 Když mi dnes přišla SMS pošty, že mi jde balíček, divila jsem se, kalendáře přeci maj přijít až na podzim. Balíček mrňavej, tak jsem se divila zas, no a když jsem ho rozbalila, málem mi ukápla slza – nádherné, heboučké zvířátko lama. Místečko dostala na poličce u postele, abych si ji mohla pohladit, když se uložím ke spánku. Díííííííííkýýýý moc, moc.👌❤

Zlata

Mirko
        Sis užila.Z fotek nej ta s kloboukem.👍
        Černej čaj
        Tak aspoň budeš doma s pejsky Určitě to ocení.

Kimi
        Vokaž lamu.🌞🌞

Thielli

Kimi, tak ty máš lamu 😊 …kdo by to byl řek.
          Ještě, že nejsi úplně podezíravá – balík? Nic jsem si neobjednala, okamžitě se vzdalte od mého prahu!
          😀

cernej caj

Kimi
            at se dobre hladi 🙂

Thielli
            clovek musi byt na pozoru hlavne kdyz chteji penize 😀 jinak obcas neco takhle prijde necekane a clovek… nevi a nepocita ale je prekvapen, treba od pribuznych, zapomenuta objednavkaa tak

Kimi

Lamu vokázat neumím, na chytrej telefén jsem furt mírně blbá. Vyfotila bych, ale nevěděla, co s tím dál.😟 Až mě navštíví syn nebo někdo jiný, kdo umí, a nezapomenu ho požádat o foto a příslušné umístění. 😉Podezíravá jsem nemusela být, protože na obale bylo napsáno, že je od Zrzavců. A hladí se opravdu pěkně.🥰

Milena z Prahy

Kimi,
                vokaž lamu a tlamu 😀. Omlouvám se za infantilní verš 😊, hlavně, že se ti líbí ❤️.

My jsme se vrátili z několikadenního pobytu na chalupě u kamarádů. A byla tam velice aktivistická raslice, která vyžadovala většinu času házet tenisákem 😵‍💫. Takže jsme se jí na střídačku věnovali. Uměla i pěknej tenisákovej fotbal v místnosti.

Milena z Prahy

A tady společnej oběd:

Fifi

Bryvecir vespolek.
                    Po tyhle dovoleny bych potrebovala dalsi minimalne tyden na rekonvalescenci. Psychickou a hlavne fyzickou. S pruhatym kokosem to byl doslova des a bes. Sepisu mu to do samotky. I kdyz jsem to v umyslu nemela, nakonec jsem si psala rukou poznamky na papir, bo tohle bylo hodno zaznamenani…

Jsem vas trochu prolitla. Kimi, s Golim je mi to moc moc lito. Nastal jeho cas a treba se k tobe casem nejaka ta hodna a klidna psi tlapka zase nasune.

Cajiku
                    Jak to dopadlo s tim HO? Povolil ti ho sef?

Milo
                    Dycha z fotek klid a pohoda. 🙂

kachna

tak to me mrzi, ja sem si rikala, ze s kodem to bude snazsi a to me nenapadlo, ze to je komplikace, to se omlouvam, ze me nenapadlo se zeptat

Ale já to nepsala, protože to byla komplikace, mně jen bylo líto, že jsem to nestihla hned v úterý.
                      Posílám jednu kolii 😀

Attachments:
                      cernej caj

Kachna
                        Jee, ta vypada ze se ji nechce fotit a zdrha z fotky mravenecnicek jeden:D

Fifi
                        Myslela sem na vas zda vas to nesplachlo a jak si to uzibas, tak takovy odpocinek nebyl, to je skoda

Muj primej sef to v tomto tydnu snad probere s HR a pak pripadne bude nasledovat kolecko schvalovani pres reditele, HR atd… takze do 14 dni by mi rad rekl, zda je to mozne (rekla sem, ze je i varianta samostatna kancela,r, ale…) at vim, zda resit teda stul,, monitor a tak a pak pripadne schvalovaci proces muze trvat i 2 mesice..

Kimi
                        Tak ono to k nicemu nepotrebujes umet, jen uz sme dneska zvykly mit vsechbo hned 😀 a je dobrr, ze nas budes chvili napinat

Thielli

Fifi

…vítej zpět, ale trochu tady poposedávám, co se dozvíme o tvé pruhované lásce. Zase tak hrozný to určitě nebylo, když sis ho přivezla zpátky… 🙄 co?

Milena
                          pohodička v obraze… no a ten russel… co říct… malý teriér s velkou závislostí na balón, který se mu jen tak tak vejde do huby… to už taková pohodička není, naše černá při náběhu závislosti dostala mnohaměsíční detox. Pomohlo. Miluje aport, ale nevynucuje si to za každou cenu.

Kachna
                          kolie krásná, bylo výletování ve stínu skal?

čajíku
                          tobě držím palce. zrovna ve tvém případě (druh práce + osobní zátěž) vůbec nechápu, co řeší…

Thielli

…tak mě ta Kimi tak zviklala, že se jí lama líbí… 😄 že bych také mohla mít lamy? Jen nevím, zda by sousedům pod námi nevadila kopýtka 🙄

Attachments:
                            MirkaD

Čajíku-ty modrobílý šaty…asi myslíš tričko bleděmodrý z vlek a k tomu modrý mega let starý softwelový gatě?

Petrs01

mohla mít lamy?

Ale ty už přece máš – jenom je to odlehčená verze s tlapkama místo kopýtek, právě kvůli sousedům 😀

MirkaD

jinak šaty jsem měla až odpo,jiný,tak asi myslíš toto…
                                  tobě budou ten HO schvalovat 2 měsíce???
                                  tak přeju at to vyjde co nejdřív!
                                  no nakonec mi ten týden s Martinem vyšel+k tomu 2 volný vvíkendy byly a jedna volná neděle a úterý-takže dobrý…sice ne 14 dní jak jsem chtěla,ale po měsíci nervů,kdy jsem měla nervy,že to nevyjde su vděčná za toto,akorát doktory si musím řeobjednat…
                                  ty mi tam nevyšly,i když byly předem napsaný….,ale nemám už sílu….
                                  vyčerpala jsem ji na debaty doma/v práci o dovolené
                                  doma-ty si to neumíš zařídit??
                                  a v práci jsem už s tím dost prudila……:-(

Thielli-snad podrobná reportáž nevadila:/,když já to stručně neumím…
                                  bud slohovkuju,nebo nepíšu….
                                  no a dovča se povedla…
                                  j 2 týdny v tahu by byly lepší,to je jasný,ale su extrémně ráda i za tohle!!!!!!

Maya,Petrs01-no já to psala na chovu,jestli není lepší si na ty koníky nechat zajít chut,v tomhle věku a zdr.stavu….
                                  by mě asi stačilo půlhodky….
                                  a oni všude hodina…
                                  chvilku vozí jen děti…
                                  tady jsem je ukecala,a vím,že jim to přšlo hrozně ftipný..
                                  což jsem jim i řekla,že vím,že je to trapný..
                                  zase mají za to prachy,tak jim to může být fuk..
                                  a tomu co mě vedl jsem vysvětlila,proč si netroufám sednout a na hodinu někde jet-špatný zkušenosti z minulých vyjížděk,kdy si se mnou kůn na třetí vyjíždce dělal co chtěl-a to jsme jely hodinu-silnice,pole/les,i klusaly-se divím,že jsem se nepřizabila:-(
                                  v lese mě odíral o stromy,na silnici stál…
                                  a snažil se mě vyrvat otěže….
                                  a baby co nás měly na starosti je ly vepředu a řešily si soukromí..
                                  já tam byla s kamarádkou a její maminkou,ty jely prvně….
                                  předtím v tom samým místě vyjíždka úúplně v pohodě
                                  první vyjíždka v mých 20-na jízdarně45 minut taky dobrý-i jsem si toho koně mohla vyčistit-tady ne-prý by mě mohl v boxu zabit…:O
                                  no pak jsem měla půlhodinovou vyjíždku kdesi na ranči-pole/les-tak ta byla maximálně super,skvělá-kobylka miráná,hodná,poslušná a slečna se ode mě nehnula a věnovala se mi…
                                  jak píšu bylo by to jednou za čas,musela bych mít pak volno a není to levný….takže nic pravidelnýho…..jednou za pár měsíců…
                                  Fifi-moc jsem na tebe kvůli táboru myslela,fakt moc…..

Milko-no s aportujícím teriérem mě napadlo to stejný cco Thieelli-zbytečná závislost,kterou já u Žeryka a rodiny odnaučuju xx let….,
                                  ale jak by řekl Štěpán Kozub-to není náš problém,ale majiteůů….:-))

cernej caj

Milena
                                    Sem zapomela pochvalit paraadji fotky u stolu to vtpada jako pohodicka

MirkaD
                                    Jj toto triko jak sedis tak vupadalo jako takkovybtriko saty s nejakym.hezkym obrazkwm:)

Thielli

Ale ty už přece máš

Ty nezklameš. Tebe jeden musí buď nesnášet nebo tě milovat.
                                      Já mám zatím ještě pořád to druhý.

🤣

Thielli

snad podrobná reportáž nevadila:/

a proč by měla? 😁 tvoje radost = naše radost. rozhodně milejší slohová práce než byly ty pracovně-tchýňovské reportáže. 😑

Zlata

Thiely
                                          Lamy nedoporučuju,vony jsou tvrdohlavý a plivaj.🤣🤣

Mirko
                                          Slohovky prima .

Kachna
                                          Dík za mravenečníka po dlouhé době 👍

Fifi
                                          A budou fotky?

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
                                          • Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
                                          Thielli

Lamy nedoporučuju,vony jsou tvrdohlavý a plivaj.

KIMI !
                                            …tak to jí musíš na noc otáčet hlavou od sebe…. 😮

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.