Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 1,972)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      on te do nej jeste bude chodit chvili hlidat, nez si bude jisty, ze te muze nechat samotnou, tak aby mel kde lezet…

tohle je pro mě „podpásovka“, bulim. Hezky si to napsala.

Zlata

Kimi
        Je mi to moc líto.
        I já občas cítím, že mi Aymee leží na nohách a Andyho sluníčko jsem uklízela nedávno.

Kimi

Díky moc, že jste se mnou.

Kuskus

Smutná zpráva, Kimi. Myslím na Goliho a jeho noblesní způsob odchodu a hlavně jak bude těžké pro tebe pustit Goliáška za Duhu…. moc se pro něj netrap, ať může v klidu odejít. Co na díru v srdci, která po něm zůstala, netuším. Nezbývá, než si smutek odžít. Hodně síly, Kimi.

Raven

Ach Kimi, je mi to moc líto. Goliášek teď běhá po zelených loukách za Duhovým mostem a nic ho netrápí. Pelíšek může zůstat ještě chvíli na svém místě, netřeba spěchat, taky jsem věci uklízela postupně. Včera jsem objevila v krabici hračku po Tobíkovi, dnes jsem s ní udělala radost Metíkovi.
              PetraK – neboj, žiju, jen čas nezbýval. Pomalu dočítám, co tu píšete. Měla jsem týden na starosti tři sousedovy psy, po dobu jejich dovolené venčení a krmení. Byli hodní, ale jsem ráda, že mi služba skončila.

Kimi

Tentokrát je to trochu jiné. Jak vidět na mém gauči, v rodině vždycky byl nějaký pes, ale pokud jde o mě samotnou, vždycky se mi sešli dva pejsci. Když odešla Dulinka, zůstal Alánek, přibyla Kora, když odešel Alánek, zůstala Kora, přibyl Goliáš. Ti zůstavší mi vždycky pomáhali ten smutek překonat, teď zůstalo prázdno a jsem na to sama. Musím se zařídit jak radí Kuskus.

cernej caj

Kimi
                  A nechtela bys treba kocicku? Na pejska uz se asi necitis, hlavne neznameho, ktery by treba i pres vek nebyl tak klidny jak goliasek…

Anebo kralicka? Pokud by ti ho mel kdo pohlidat kdybys treba jela par dni pryc a nakrmit… goliaska sis kohla bravat s sebou…

Je to dira, kdyz neni ani to zustavsi zviratko…

PetraK
                  Ale ono to tak je, vsichni tvi psi te hlidaji, az te muzou nechat jit…

Ja uz taky kazde rano kontroluju, zda feri dycha, nekdy vypada, ze ne… ale porad jeste jo:)

Od vcera mam oficialni diagnozu a doporucnei na vic dni na HO, takze muz slibil preuklidit bordel a do jeho kutlochu kde spi na mizerne matraci a zvazovali sme nejaky lepsi reseni, tak se presune pulka postele a zbyla pulka se prirazi ke zdi otocena ne kratsi stranou ale delsi, cimz vznikne vic mista v pokoji a budu moct mit vetsi kancelarskej stul

Petrs01

treba kocicku

O kočku se taky musí někdo postarat když jsi pryč.
                    Spíš bude-li psosmutno a máš-li na to povahu, tak si brát právě ty staré pejsky, třeba ve spolupráci s dejtenamsanci.cz

Maya

cernejcaj
                      to bych taky brala nejakou diagnozu s doporucenim na vice HO 😀
                      si delam srandu, ono je vzdycky lepsi bejt bez diagnozy
                      tak super, ze se vam to podarilo vymyslet, ono kdyz je u toho stolu clovek cely den, tak to chce pohodli

Maya

mi vcera spadlo jedno sluchatko a od ty doby hraje jen strasne potichu, vlastne skoro vubec, tipuju spravne ze to je teda na vyhozeni?
                        asi tyhle veci nikdo nespravuje
                        to mi moc dlouho nevydrzely, skoda, ze uz je t-mobile nedava, davaj ted fusky nebo co

cernej caj

Maya
                          Hm, mozna nejaky elektro ze se treba utrh dratek ale kdo vi… jako v realu to spis nikdo nespravuje:(

Jj ze zivota psychologa- jak poznas autistu od hranicare? Autista diagnozu nechce a chce byt nornalni, hranicar chce byt autista protoze byt sheldon je cool.

Rikala mi vcera (poprve mi rekla, ze to bude tezky urcit pas/hranicni, pokud teda je tam vuuubec neco a tvarila se (chapu) podezirave).
                          Vcera mi rekla, ze su uplne jasnej autista 😀 a ze prave my s pas to mechcem, zatimxo hranicar chce byt ve stredu pozornosti a chve mit neco cool, treba autismus.

No pokud nekomu prijde cool 3x tydne mlatit hlavou do zdi a prat si aby ti praskl mozek a tys umrel, to je mega cool…

Petrs01
                          No ja si prave rikala ze kocka nepotrebuje tu jistou pohyblivost co Kini nema, kdyz ma chodit s holema a pes i starsi kteryho neznas proste muze skubnout, ztratos rovnovahu… a je to.

Maya

cernejcaj
                            tak on asi ne kazdy autista mlati hlavou do zdi nebo to lidi ani nevi, tak asi proto to nekomu muze pripadat cool
                            ja bych asi taky mela nejako diagnozu, ale predstava obchazeni doktoru je tak desiva, ze se radsi obejdu bez ni
                            a ze autistovi dela lip sedet doma na HO je urcite pravda, tak super, ze uz i odbornici to doporucujou
                            ze chce hranicar byt stredem pozornosti, to by me teda taky nenapadlo
                            sluchatka teda asi brzo vyhodim, jako jak to hraje do jednoho ucha, tak da se to, ale neni to nic super

Maya

treba se bude nekomu hodit
                              https://podvodnabazaru.cz/

cernej caj

Maya
                                Nebo aspon jako nouzovku si nechat.

Ono do jednoho to pry neni dobry pro mozek rika muz, proto ma na hansfree napajeny draty a me je tam napajel taky:D

No i jeden muj znamej mladej, na pc neni uplna lama ale teda ani uplne ajtak tak v poslesni vterine stihl zablokovat ucet pote co zaslal vsechno nutny k prihlaseni…. pak mu to cvaklo a okamzite si ho nechal zablokovat ale i 10min prodleva a ma vyluxovano…

Petrs01

Podvody – dokud budou lidi pitomí…
                                  Ovšem tohle je geniální: Nabízí soukromou půjčku, vyžaduje zálohu předem, potom se odmlčí.
                                  Nabízí půjčku a požaduje zálohu????? 🤑🤣

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem chtěla začít něco psát, ale už nevim co, protože jsem si přečetla co tady píše Petrs o půjčce se zálohou a zaskočila mi svačinová pórková poblifka, jak jsem se začla smát. To už není ani možný tohleto.

My pojedem do dívadla, my jedem do dívadla!!!

Kimi – jo, když je tam druhý pejsek, člověku pomůže.

Raven – to jsem tak ráda, že Tě vidím a hlavně, že nestíháš! To je dobře a že ses stala psí hoteliérkou, to je úplně výborný!!

černej čaj
                                    Ale ono to tak je, vsichni tvi psi te hlidaji, az te muzou nechat jit…

jo, já vím, jen jak jsem to četla, hodilo mě to zpátky do toho pro mě hroznýho půlroka, poté, co odešel Ešínek.

Gratuluju k diagnóze a taky teda k tomu hlavně, že nejen víš, ale že Ti vyšli v práci vstříc, to je moc prima. A netušila jsem, že
                                    3x tydne mlatit hlavou do zdi a prat si aby ti praskl mozek a tys umrel,
                                    to mě mrzí moc a bojím se ptát, zda je nějaká cesta vedoucí k úlevě.

nechápu ty, kteří si na tohle hrají.

nechal zablokovat ale i 10min prodleva a ma vyluxovano…
                                    ježiš – teď to čtu, tak to sranda teda už není 🙁 říkal, jak to proběhlo? 🙁

Maya

Petrs01
                                      ano nektery ty veci jsou, ze clovek zasne 😀
                                      ale jsou tam i vypsany zaloby a tak, takze uricte uzitecna vec
                                      dneska neco prodavat nebo kupovat na inzerat je docela o hubu

Maya

cernejcaj
                                        ono me pripada, ze ty podvody podporuji i banky, protoze to nechaji normalne bezet i na tech podezrelych uctech
                                        snad kamos ty prachy dostane nejak zpatky

cernej caj

Maya
                                          Non stihl v posledni vterine ucet zablokovat tak o jic nepprisel

PetraK
                                          V praci mi jeste nijak vstric nevysly, se sefem to budu resit v pondeli a uvidi se, jestli to pujde… snas jo.

Jinak probihalo to nejka ve smyslu, ze mu poslali odkaz na kterej staci kdyz klikne a ze jeste potrebuji tlf na overeni a jestli by jim neposlal pak nejkaej kod co mu prisel na tlf… tak jim to poslal ale pak mu to nejak trklo, okamzite volal do banky a pak mu asi za minutu prisly asi 2 nebo tri sms ze se cosi nezdarilo, nejaky prihlaseni neproslo nebo co .. presne si to nepamatuju ale jako zasada bud dobirka nebo penize na uctu a nikdy neklikat na zadny odkazy a rozhodne nic nepreposilat z telefonu… ale on moc na netu neprodava… tak to dopadlo jeste dobre.

Rikala mi, ze mozna kdyby mi bylo 9, ze by se dalo mozna naucit trochu neco ale ze to porad jde proti moji prirozenosti a ze jesiny ucinny reseni je se vyhybat co to jde tem spoustecum… treba chodit do hlucne neprijemne osvetlene kancelare s kokotem kvuli kterymu zvazuju dat vypoved

Maya

cernejcaj
                                            tak alespon tak ze mu to docvaklo v posledni vterine
                                            jj, to je zaklad, nikam se neprihlasovat a nic z tlf nepreposilat, mel by se dovzdelat chlapec 😀
                                            s tim kanclem to chapu, ja mam kancl jeste jakztakz prijatelny, ale stejne HO za covidu, to bylo tak kraassne
                                            asi chci zpatky covid a uzavery a tak 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.