Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,972)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      aha, dekuju, to me nenapadlo 🙂

delam si cuketku s vajickama, mnam mnam do prace sem mela dusenou s cesnekem, to ja muzu, skoda, ze sem dostala jen takovy tri mrnavky, uz sou dve snezeny a to sem je dostala den pred dovcou :D:D takze co den doma, to jedna cuketa 😀

cernej caj

Uz zacinaji chladna rana, se to nezda ale za chvilu zas bude zima 😀

Maya

cernejcaj
          jj, rano 10, ja kdyz jdu, tak sice svetlo, ale slunicko jeste nevylezly, ale dala jsem to v tricku a sandalech 😀
          nekteri lidi uz nosi bundy a tak, ale me se to nechce odpoledne vlacet

kachna

Ty máš trpaslíky, co sis narodila. Víc bych doufala, že to oni jednou vezmou svou mámu do sítě, když to bude potřebovat.

no, ale já bych jim asi nechtěla zničit ve svém stáří život. Pokud mě nemožnou dají do domova důchodců a budou se u mě střídat na návštěvách, budu spokojená, byť je pravda, že prodloužení relativně samostatného života na výminku bych neodmítla.

kachna

do prace sem mela dusenou s cesnekem

To zní zajímavě, ale já mám dýňovité a cuketovité věci doma zakázané :D. Nicméně jsem uspěla s fazolovo-tofu salátem, to považuju za velký úspěch.

Thielli

prodloužení relativně samostatného života na výminku bych neodmítla.

přesně. 😊

a teď zase nevážně.
                tady každý druhý nadává na zdravotnictví a přitom zdravotnictví nám tak pěkně prodloužilo stáří… dřív byl člověk starý chvilku a nazdar. (samozřejmě výjimky existovaly vždy). Dneska díky všem lékům a operacím může být jeden starý dvacet, třicet let i čtyřicet let…
                Ale pilulky na výrobu adekvátního počtu pečovatelů/lek ještě nikdo nevymyslel.
                🙄

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Kris-kros – neboli Gris gód- neboli dobrý půldne, nebo co to momentálně je.

Mám radost, včera jsem dostala dárek. A taky mám radost, že už s kalendářem atakujeme vyprodanou první padesátku! Juché!!

Rozbila se nám asi pračka, mám v ní cestovní pelíšek, nevim zda ho někdy ešče uvidíme 😀

Jdu házet kamení.
                  pardon vlastně ne, tetkon v práci kamení nemáme žádný, to máme doma, už blbnu.

Asi těma vjédrama. A ta debilitní Honsová praví čekají nás příjemné letní teploty od 33 stupňů. 😮 Je ta osoba příčetná? Z ní musej mít doma radost teda.

ešče, že ráno je opravdu už hezky chladno. vzala jsem si hopsafrak a pak honechala v autě, páč ten kousek dojdu. A dneska jsme si zajeli s Brtnikem na snídani cestou. To bylo fajn.

PetraK

Thielli

Dneska díky všem lékům a operacím může být jeden starý dvacet, třicet let i čtyřicet let…

😀 😀 😀 stračena, velká stračena 😀

Kimi

Goliášek dnes ráno odešel za Duhový most. Pustila jsem si tuhle písničku a slzím.
                      https://www.youtube.com/watch?v=vA5KAeBxqxk.

😢🐕🌈

Attachments:
                      Petrs01

Ach Kimi… on už si vesele běhá s celou smečkou a na Tebe zůstalo prázdno 🖤.

Thielli

Kimi

…těžko zase něco psát. Každý pes, o kterém se tu píše, už je zdejší, Goli byl díky tobě zdejší a najednou je tu další mezera…
                          A člověku vůbec nic moc nepomáhá na bolest vědomí, že on to s tebou vyhrál a vyhrál to až do konce, odešel s tebou v blízkosti a milovaný…
                          Tak já ti přeji, ať s každou slzou kousek tvé bolesti ustoupí. 🌼

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci uživatelem Thielli.
                          PetraK

Kimi!!! Kimi, moc , moc mi je to líto, jsem s Tebou, i když daleko. A nejsem jediná. Slova nejsou. A já moc děkuju Thielli za tuhle větu:

Tak já ti přeji, ať s každou slzou kousek tvé bolesti ustoupí. 🌼

Protože jsem nikdy nenašla způsob, jak člověku, který byl náhle opuštěn, vyjádřit správně to přání, aby bolest ustoupila, zahojila se, protože vím, že to může vyznit necitelně. Takhle, jak to napsala Thielli, tak přesně takhle to je. Taky Ti moc a moc přeju, aby s každou slzou kousek Tvé bolesti ustoupil.
                            Jsem moc ráda, že se vaše cesty potkaly, že jste běželi kus života spolu a on měl svoje krásný doma. Buď statečná.

Maya

Kimi
                              to je mi lito 🙁
                              ale uzivali jste si spolu do posledni chvile a to je super

Kimi

Ono to poslední týdny bylo špatné, však jsem tu psala, ale pořád jsem tu myšlenku konce od sebe odstrkovala. Jako každé ráno mě přišel zkontrolovat k posteli, vždycky si lehl a já koukala, jestli dýchá, dnes přišel, pak si lehl a začal kníkat, tak jsem vstala a sáhla na něj – najednou přestal dýchat. Jak chodím po bytě, dochází mi, že bych měla uklidit pelíšek, misky, hračky, vodítka, ale vždyť to má čas.

PetraK

Kimi
                                  ale vždyť to má čas.

ano, má to čas, já jsem ať teď uklízela pelíšek po Bubince.
                                  Odešel s Tebou, v klidu, přirozeným způsobem, to je krásný. Ano vím, zní to v týhle souvislosti asi divně, ale je to tak.

Asteris

Kimi, je mi to moc líto, zůstává po nich prázdno a smutno…

kachna

Kimi, to mě moc mrzí.

Milena z Prahy

Kimi, je mi to líto 🖤. Člověk je po smrti zvířete úplně ztracenej a chvíli jakoby neví, jak žít, zvlášť když jste byli hodně propojený 🥲.

PetraK

Já jsem si uvědomila, že jsem dlouho neviděla Raven, nevíte někdo něco?

cernej caj

Kimi
                                            To je mi lito🖤 a nemusis uklizet pelisek, on te do nej jeste bude chodit chvili hlidat, nez si bude jisty, ze te muze nechat samotnou, tak aby mel kde lezet…

Mel u tebe nadherny zivot, dalas mu vsechno, cos mohla a on odesel ve tvem pohlazeni, s tebou po svem boku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.