- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.5.2024 v 11:35 #172122
MirkaD
ani někteří mladší to neumí zvětšit….
16.5.2024 v 11:40 #17212316.5.2024 v 11:47 #172128PetraK
černej čaj
oká, já se na to pak kouknu, teď nemám prostor a za chvíli musím letět protože:RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!pápá láláááá
16.5.2024 v 11:56 #172129PetraK
Dennyky
joj, to je krásná tombolka
a pampadadam, padam.
16.5.2024 v 12:05 #172130cernej caj
PetraK
Uzij sitoooo!!!Denny
Nojo to je mi trochu lito ze o to prikdu o tu party u vas:D16.5.2024 v 12:26 #172131Thielli
MirkaD
…a všichni agiliťáci…někde v knížce o tom, jak samo-domo pomůcky jsem se dočetla a pak pořídila—
agility samo domomůžete z toho dělat slalom, můžete dělat skočky, i kruh (když si koupíte plastový kruh na hula hop obruč…)
16.5.2024 v 12:31 #172132Maya
Thielli
tyhle tycky mam na plutek u slepic a je to teda mnohem nizsi nez tycky na agi, ale asi to nevadi16.5.2024 v 12:32 #172133Kimi
Ten GF sirup v Gelorenu mě taky překvapil. Do obchodu se snažím brát si brýle, abych si přečetla složení a snažím se vyhýbat palmovému oleji a fruktóze. Včera jsem na netu narazila na nějaké pojednání o GFS. Z těch dvou složek je fruktóza horší, protože se mění na tuk. Jedná se tedy o ta přidaná sladidla, přírodní fruktóza obsažená třeba v ovoci by tolik škodlivá být neměla.
16.5.2024 v 16:11 #172134cernej caj
Ja si hpavne myslim, ze pokud si nekdo da geloren a k tomu jeden napr. Jogurt s ovocnou slozkou s GF tak se fakt nema ceho bat…
16.5.2024 v 19:03 #172135MirkaD
Thielli-ale já agility nikdy neběhala:-).při mé 4 z tělááku,pomalým běhu a žádným orientačním smyslu by to byl nesmysl..
jsem byla na 3 lekcích MartinyMagnoliKlimešové,-Gero na to byl pomalej…a nebavilo by ho to…,tak jsme to nedělaly…
jinak tak fotka je z října s Gerem,Maxem A BETTY-měly na zahradě podomácku udělanou kladinu+3 překážky s tyček od rajčat,Bettyna milovala skákání-takže hlavně pro ni,i cviky v tanci měla hodně s přeskokama-přes nohy,ruce,…..,
prostě jsem šla kousek od baráku,vyvenčila,pak jsem udělala kroky,otočky,packy na rozehřátí/protáhnutí,a pak párkrát kladinu,překážky….16.5.2024 v 19:39 #172136MirkaD
fotky-říjen 2013-jsem zapomněla dodat…
17.5.2024 v 14:31 #172137cernej caj
MirkaD
Tak to sou teda start fotky… super ze tak fotis, paradni vzponinky:)Ja hlasim uspesnou prvni noc za mnou:)
17.5.2024 v 14:45 #172138Petrs01
uspesnou prvni noc
Mi nějak uniklo co provádíš?
PetraK – doufám, že jenom zpracováváš a dospáváš koncík a že jste dojeli f pořádku. Případně si s Dennyky konečně opékáš toho špekáčka 😉
17.5.2024 v 14:56 #172139cernej caj
Petrs01
Prespavala sem na rozhledne velky kosir. Sama 😀 ale to misto z fotek pusobilo… utulne:DMirkaD
Hele tip na vylet, od vas cca hodku, mozna i o fous minDneska sme byly na prohlidce a jako wau, super, typek tim zije a umi to nadseni dat do vykladu.
Nejvetsi kocar v evrope – jediny, pohrebni vuz marie terezie.
Cisarsky vuz
17.5.2024 v 14:57 #172142cernej caj
Ten odkaz predim se ukazuje jako „uvod“ a nemusi byt zrejmy ze je to odkaz na muzeum
17.5.2024 v 15:42 #172143Fifi
Krasnej vikend vsem,
spadlo tu par kvapek, mohlo by zaprset este vic.
Cajiku, uzivej si vyleta, kocary vypadaji zajimave. A ses dobra, sama samicka venku spat. 🙂
Esusovic snad dobre dorazili z konciku a nemaji vyrvany hlasivky.
Thielli, moc diky za snuru, to je dobrej matros. Si na konci jen udelam uzlem oko pro ruku a tadaaa, karabinka snad nerupne. Jo a pamlsky jsem neznala, cokle se z nich muzou zblaznit. 😀17.5.2024 v 18:16 #172144PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Ano jsme v pořádku zpět, hlasivky vyřvány, haxny bolej, šécko je cajk!! Spala jsem jak mimino do desíti. Krásnej víkend přeju – jede sem Ričinky, jede sem Dennyky a přijede sem taky Thielli – nuda nebude 🙂
17.5.2024 v 18:30 #172145Fifi
Slusna session, skorem zavidim. 🙂 Snad bude par psich fotek a par vet pak v reportu. 🙂
17.5.2024 v 19:53 #172146Fifi
Hlasim, ze oranz snura ma zazracnej vliv, tedy poprve mela, jak to bude dal, se uvidi. 🙂 Do ruky bezva matros, na pruhatce to je asi taky dobry. Protoze, protoze to ma vahu nakou, jakoze doslova. Ty moje popruhovy snury jsou lehky, takhle on neco drobatko pocitil na sirokym obojku a mnohem lip spolupracoval, ja si ruku nespalila, on se i zamotanej odmotal snaz, Ruzici pri druhym kole (prvni sel sam) obmotaval minimalne, karabinka zatim drzi v pohode. Thielli, z celeho srdce dekuju za tenhle zazrak, opravdu mi venceni a vychovu myho „pruhatyho stesti“ hodne zprijemni. :*
17.5.2024 v 21:14 #172147MirkaD
tak včera den volna-ráno 2 vycházky-Žerykova s kamošem delší,Dafinčina cvičící krátká,pak praní,
odpo na terase grilování,večer chvilku ze psama,čtení a hají….
dnes mezisměna…
ráno v dešti celkem v dost dešti 5minutek ze psama-potřeboval jsem vyvenčit před odchodem do prýce,protože s máti pak vydrbávají a nechcou chodit,když je mokro,deštivo,takže obejít náměstíčko,šupnout s pejskama dom
zamést,vytřít,
a v ložnici pak s pejskama pocvičit-máme to tam pidi -takže je n cviky na místě-kroky,obíhačky,poklony,packy,obíhání noh a cvičení mezi nohama…
ale hlava se jim zabavila,pejsci se protáhly,pak jsem s Dafčou na klíně mrkla na PC a šupky dupky na bus…
v práci hooodně zákazníků-hlavně odpo-to byly šnůry jak na D1,
odpo ještě horší než dopo,někteří i potřetí,počtvrtý….
su zvědavá v kolik dnes holky chudery skončily….:/
jinak u nás dnes sknčila brigádnice….
no nic,dojela jsem dom,vyštavená,chybělo mě trochu peněz a strašně mě bolí břicho-bud stahaný,nebo nevím,ale já to hodně táhnu břichem…,
dojela jsem dom,Martin už u máti…
vzala jsem ven mí psy+Maxe,vyvenčit a s Mxíčkem jsem pocvičila po hooodně dlouhééé době poslušnost(cvičívám s ním,ale jen taneční cviky+chůzi) v parčíčku-2 lavky a odpadkáč u hl.silnice-17*15 kroků:-D,kolem keře,
tak v tomhle pidi parčíčku měly mí psi čekej a Mxíček cvičil trošku poslušnost-chůzi u nohy,obraty,lehni za pochodu a sedni/lehni…
2 minutky pocvičený a šly jsme dom,
tak vycházka za náma,takovejch 20minutek večerních a po jídle se šlo k máti…
tam jsem víceméně hodinu nemluvila,protože máti se furt ptala na obchod a tak…
-jako kdo z vedení vymyslel,že ten kdo přijde jeden v určitý den ve včelařským bude mít cukr za 14 kč?
a jestli uznáme kostým včelky Máji?
a kdo takový věci vymýšlí?
a tak…
takže nevím kdo to vymýšlí,neuznáme kostým včelky Máji a doufám,že ten den nebudu v práci….
no pak jsme se nějak bavily a že šla odpo chvilku s našima psama,
dopo,že vůbec ven nechtěli,pak se chytla s Martinem kvůli dřevu-já si šla dom udělat kafe,
Martin přišel vytočenej dom,,a já šla k máti sledovat za naprostého ticha Karavanem po Polsku a šla jsem pak dom…
náročný večer,,,,,,:/Fifi-to je fajn,že ti stopovačka od Thielli pomohla,to mám radost,že něco trochu zabralo-to je prostě špicááááááááá!!!!jak já říkám:-)
PetraK-zmákla koncert a čeká ji návštěvní víkend,tak si to hezky užijte všicí!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.