Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 1,972)
  • Autor
    PetraK

Hlásím, že Maya má dovolenou, takže v cajku.

Kimi – držím palce s Golíškem. Je moc fajn, že máš kolem sebe takhle lidi, že oni pomůžou Tobě, Ty zase někomu jinýmu. Jo, svět ešče funguje, to je dobrý vědět.

Kuskus – máš ty Megaknihy vyzkoušené, že jo? Já jsem tam tuhle chtěla koupit něco neknihovýho a pak jsem si řekla, že kdoví, jak dlouho ten obchod a jak funuguje, ale vypadá to zjevně, že funguje. taky dobrý vědět.

Thielli

PetraK

Megaknihy má prověřený i Thielli 🙂
        tedy jako přímo oddělení knih, jiného ne.

PetraK

Thielli – dík, tak asi, když fungují u knížek, budou asi i u toho ostatního taky. a jdu kouknout na tu vižlu, kterou jsem přehlídla.

PetraK

NĚKDO TADY JDE DOMŮ
            A
            NĚKDO TADY MÁ VOLNO

TAK PÁPÁ

Kimi

S Golim je to čím dál složitější. Doma leží skoro pořád, tak to není tak hrozné, ale venku ujdeme pár metrů a složí se na bok, zrychleně dýchá, ráno vleže i bobek vyrobil. Za chvíli se vzpamatuje a zas udělá pár kroků. Jídlo zatím zvládá, maso sní hned, na granulky si dává čas. Ta živost a hravost je pryč, kouká zádumčivě, nemám pocit, že by vyloženě měl nějaké bolesti, takže poslat ho na Duhový most váhám. Asi ho budu pouštět už jen na zahradu, tam si může polehávat stejně jako uvnitř.😟😢😧

cernej caj

Kimi
                to je mi lito s goliaskem 🙁 ze ztratil jistku i s nozkama, ze uz to neni uplne na spolehlive chozeni…

PetraK
                chudak stene, to te chapu zes to musela vysvetlit…
                ja z megaknih objednavam uz par let a je to vse OK vzdycky

MirkaD
                hezky ste vyletili

Kuskus
                na tu knizku sem se musela podivat a mozna si ji taky objednam 😀

Zlatka
                to je banda 😀

ja su doma a hlasim Petre – BESKYDY – JAVORNIKY ale protoze sem si na vylet vzala bandu zdechlin, nejak to uplne nevyslo ta trasa podle planu, ale zas dovca byla i tak super, a dneska uz spani doma, tak sem mazlila pejsky, feri vyjimecne spala celou noc se mnou, jinaksi vybira casto panicka, kdyz je doma 😀

Thielli

Kimi
                  jestli Goli odchazi, at je to klidne a bezbolestné. Jestli si jeste chce chvilku uzit tve hlazeni, tak preji, at ma jeste trochu sil na to, aby ti maval ocaskem.

Kuskus

Čají, tak už jsi doma, hurá, celý týden jsem na tebe myslela – jak ležíš na lesní cestičce zavalená stokilovým batohem 🙂 🙂 bo celou dobu od tebe ani řádka a obdivuju jak zvládáš těžké a dlouhé túry se vším tím zdravotním omezením (já jen hledám výmluvy) a těším se na povídání a fotky z Beskyd, esli jsi teda stihla něco vyfotit.

cernej caj

Kuskus
                      to vis, ze jsem toho stihla vyfotit tolik! 🙂 tak jedna pro potechu vsech dusi, tech pod duhou i nad duhou 🙂

Attachments:
                      Kimi

Tak jsem to dnes vyzkoušela, já šla pryč a Goli zůstal na zahradě. Zdá se, že to bude fungovat, asi se procházel.🐕 Když jsem přišla, seděl na terase pod pergolou, v trávě jsem našla obvyklý počet ranních bobků.💩👍

Maya

A tak celou tuhle na pikacu dovolenou zavrsuji sobotnim posezenim na urgentnim prijmu v nemocnici neb bracha vsichni odfrceli do zahranici az na mladsiho synovce, ktery si na treninku zrakvil rameno a ac je mu 17, odmitli ho osetrit bez dospeleho doprovodu
                          Jsme tu 2 hodky a jeste je pred nami asi 10 lidi

Maya

Kimi
                            Ja bych ho mimo zahradu uz netahala, na zahrade si múze jeste nejakou dobu uzivat
                            Ale je to vzdycky tezky rozhodnout

cernej caj

Maya
                              No comment a ksybys treba zrovna byla v praze tak si musi treba 2 dny pockat?

Snad to bude mit v pohode.

My necekane vyrazime za mymi znamymi, muz nema hrani a zjistil to rano, ale vsechno klaplo a ja se tesim, ze si to u nich uzijeme u spekacku a dame si spolecny vecer s muzem. Pry muzeme k nim do chladove kotliny za letovicema vzit i pejsky a protoze mame naplnenou klimu, tak uz jedeme:)

Maya

Cernejcaj
                                Si to uzijte, pocasi na spekacky je akorat
                                My ted prijeli domu
                                Co by bylo kfybych nebyla doma, to fakt nevim
                                Ovsem srazka s nasim zdrsvotnictvim nezklamala a jeste to zavrsil rozbitej jedinej automat na placeni parkovani
                                Doufam, ze alespon zitra bude klid

MirkaD

tak čtvrtek po úklidu a ranní cvičící vycházce a doma mým cvičení odpolední-pěšky na půl jednou,dom mě vzala v noci kolegyně
                                  Martin si dal trasu na Buchlov,
                                  protože se potřebuje vychodit….
                                  v pátek ráno se všema 4kousek k lípě a zpět,mezisměna,
                                  dojela jsem večer a Martin pověsil ranní pračku tak,že to bylo zmajdaný jak čert a takhle uschlý,tak to jsem fakt musela vyžehlit…
                                  zuřila jsem jak svina…
                                  v noci v 11 spát,
                                  vstávat ve 4 na ranní
                                  pečivo+pečení,pak hl.kasa,vybalovat,
                                  Martin mě hodil ráno do preáce,ppak tam jel nakupovat,
                                  odpo dojel a že pojedem se všema psama k vodě,
                                  jenže Dafi se urazila,že du přes dům rodičů a hned ju nevítám…
                                  a když jsem zapla pračku,a začala kšírovat psy,tak Dafi nikde…:-(
                                  no já letěla ven,prohledaly jsme baráky,a ona hajzlík rozmazlenej uražená,že jsem ju neuvítala a šla ke psům rodičů…
                                  tak zalezla u altánku u chaty v půlce zahrady a dělala,že je hluchá………
                                  no,nic,naložily jsme psy,dojely na místo,
                                  zaparkovaly,přešli 2 debilní mostky přes potok-jeden je ten díravokovovej,
                                  psi se vyvenčily,dolezly jsme k rybníku-Žeryk tam vlítl a aportoval hračku,ale nechtěl vylézt……
                                  Max tam 2 krát vlezl a lehl si na kraj
                                  Betty na destimetrové stopovačce a postroji uplavala slušnej kus a byla na vodítku dotažena ke kraji,
                                  Dafi si zaplavala 2 krát až jsem násilím vytáhla Žeryka..
                                  pak jsme se šli ždibec projít,at proschnoumvyvenčí se a dom
                                  doma vyušit,vyfénovat Dafču,vykoupat sebe,vyčesat psy,
                                  dát pověsit púračku,
                                  pak dát prát všecky úsí kšíry+pár hraček,
                                  dát prát další pračku
                                  večer musím pozalívat…
                                  včera jsem ostříhala Bettyně splstnatělý stehno,má na sobě plno boulí a hrčí,na boku,pod žebrem,a tak,ale nejhorší jsou zuby..:-(((
                                  musí jju strašně bolet…šutrák jak hovado a zanícený červený dásně…:-(
                                  u česání nebo v autě bych se poblila ze smradu…
                                  Dafi má trošku rosolovitou hrču na hrudníčku-náprsence,….
                                  měla to tam vždycky,že prý špek,že je tlustá,ale po ostříhání,jsem si všima,že je to tam větší….
                                  ale je to stejný a rosolovitý,ne tvrdý….
                                  tak uvidíme,
                                  léky bere,dietu dodržujem,nepřetěžuju….,
                                  -no poslední večer bez rodičky…
                                  zítra se vrací i s tetou….
                                  jednou za rok sami 2!!!!!!!!!!!!!!!
                                  Martin za sebou týden dovči,kterou si celkem užil,navzdory máýmu chození do práce-měly jsme výlety,+si dal ten Buchlov…
                                  Čajíku-užij si volno se známými,pejslky a mužem,jsme na tebe dnes myslely před chvílí..
                                  boží fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  boží fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kimi-s Goliáškem je mi to líto….
                                  ale snad to nějakou dobu půjde na zahradě….přeju vám to….

sobě si přeju at si máti už nepořizuje psy,na to její zdravotní starání nemám nervy…

Maya-no naše zdravotníctví je na pi..

z mega knihy nakupuju už delší dobu….spokojenost mega velká!!
                                  jsou tam fajn!!!!!

Thielli a nejen ona si odpočne od mých reportáží s práce:-))
                                  v pondělí zubař…akorát…

kachna

Rumštááááájn
                                    Jsem tu, z dofči v Polsku – supr to bylo.

kachna

na tomhle byly jen holky s Michalem

kachna

A tudy jsme jen projížděli…

MirkaD

Kachna je tu z výletu,
                                          neulítla furt je tu:-)

MirkaD

dnešní vodní

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci uživatelem MirkaD.
                                            • Odpověď byla upravena před 9 měsíci uživatelem MirkaD.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.