- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.7.2024 v 9:22 #174927
Zlata
Kimi
Ten košík by mu možná stačil,ale ty jsi ve městě,možná jsou u vás zdravotnické potřeby a šlo by to vyzkoušet.Muž na tom i sedí, když potřebuje odpočinout.24.7.2024 v 10:28 #174929MirkaD
u nás ty chodítka používají hodně zákazníci k nákupům….,takže by se to šiklo jako nosítko,když by se tam vešel…
24.7.2024 v 10:28 #174930Kimi
Jéééé, chodítko skládací, to je nápad, Zlato díky, díky👍🙂💛 Tvůj odkaz mi připomněl, že já chodítko mám, zůstalo mi po mamince, mám ho uložené ve sklípku, tak vyzkoušíme, jestli se Goli vejde do košíku, váží 13 kg. Občas se mnou ráno chodí kamarádka Hanka, taky mívala pejska, teď kvůli zaměstnání to nejde, tak s námi chodí ráda, ona vede Goliho a já mohu s holemi v pohodě. Dneska se Goli složil jen jak jsme přešli parkoviště a vstoupili na chodník. Chvíli jsme čekaly, až se Goli zmátoří, pak se zvednul a vyrobil bobek. Být s ním sama, otočím to domů a pro noviny se vydám zvlášť. Domluvily jsme se, že Hanka s Golim počká na lavičce, shodou okolností tam seděl soused s rasličkou, naší kamarádkou Meginkou, já jsem zatím pospíchala pro noviny, oni mi je na té pumpě rezervují. Když jsem se vracela, Goli už tahal Hanku za mnou, domů pak docupital v pohodě.
24.7.2024 v 11:02 #174931PetraK
Kimi – tohle se Bubince taky stávalo. Podrbej Goliáška statečné srdce.
24.7.2024 v 11:20 #174932Zlata
Tak se jim to povedlo 🤣🤣🤣
24.7.2024 v 11:24 #174934PetraK
Demoliční četa
Přišla ke Zlatce demoliční četa
Podle fotek, to teď u Zlatky jen vzkvétá
Jsou to zrezlý jelimani
Vybombardujou to i v kuchyni
I v předsíni
V obýváku.
POLITUJME MY TU ZLATKU!!
🙂CHudero Zlatko 🙂
24.7.2024 v 11:32 #174936Zlata
Nejni třeba litovat🤓 Hlavně že se nepřizabili volové 🤣🤣🤣
24.7.2024 v 11:59 #174937PetraK
Zlatka
Nejni třeba litovat🤓 Hlavně že se nepřizabili volové 🤣🤣🤣Ok, tak tedy takhle:
Zlatka,žena statečná,
škrabadlem zavalená.
Netřeba ji litovat,
šla si rychlou rotou hrát.
🙂24.7.2024 v 12:26 #174938Zlata
Fakt lepší než akčňák na Netflixu🤣🤣
24.7.2024 v 13:38 #174939PetraK
To věřím vidět ty dvě rezatý torpéda naživo je jako vidět Benátky a zemřít 😀
24.7.2024 v 21:08 #174940Kimi
Tak jsem vyhrabala chodítko, ale ten košík asi bude pro Goliho malý. No zítra vyzkoušíme.
25.7.2024 v 6:41 #174941PetraK
Kleknul mi přátelé počítač, takže to teď se mnou bude marný, než mi ho paní dochtorka odoperuje. Ale je to hodná paní dochtorka a tak mi pomůže a pošle mi náhradu. Tak jestli ji na dálku zprovozním, tak nebudu tak dlouho bez spojení.
KDE JE MAYA???? MAYOOOO SEŠ F POŘÁDKU A DOVOLENKUJEŠ, NEBO SE NĚCO DĚJE??
25.7.2024 v 7:20 #174942Zlata
Kdyby to někoho zajímalo,vyšly všechny 3díly Čistých radostí od Jana Šmída.První díl jsem kdysi četla v nemocnici,nemohla jsem se při něm přestat smát.Druhý dva jsou už smutnější,ale furt krásný.
PetraK
Tak na to jednodušší stačí telefon,články nám neutečou.🫶25.7.2024 v 7:42 #174943PetraK
Zlatka
já si někdy připadám nemožná, že teď prostě nečtu a stydím se.
no neutečkou, no. páč co nejni utéct nemože 🙂
MAYYYOOOO OOOOOO
25.7.2024 v 8:46 #174946MirkaD
tak včera odpo,už dopo zde pršelo a odpo slejvák,letěla jsem z kasy volat Martinovi,at zavře okna u rodičů,
jinak v práci celkem nervák-kromě markování na hlavní kase jsem se snažia doplnit cigarety,cukrovinky,nedalo se u mě na kase hnout,protože-máme cukrovinky na kasu-švuhnem to na jedničku kasu,on to někdy někdo doplní,a furt to nikdo nedoplnoval a cukrovinky přibývaly…+2 bedny s cigaretama…
bože,nesnáším,když se nemůžu ani pohnout..:-(
do toho zboží co lidi nechtěly..
no klaustrobie úplně…
no do devíti jsem to nějak spacifikovala,ve čtvrt na 11 v noci jsme vypadly,
dom mě hodila zástupkyně,tam na jednu Martin….
šla jsem spát o půlnoci,vzhůru od půl 6-ráda bych jako spala někdy dýl,než 5 a půl hodiny:-(((
Martin šel ráno na Buchlov,že se musí projít,protože by byl nevychozenej…
takže ráno pustit/nakrmit slepice,všude dát vodu a jít se všema 4 ven
kousek k lípě a zpět+trochu cvičení před bránou-Žeryk obíhačky,poklony,couvačky,kroky,packy-prostě cviky na protažení
pak Maxík,který příjemně překvapil-vyloženě poslušnost s ním cvičím strašně málo-většinou cviky z tance-tak ted jsem dala poslušnost-chůzi u nohy,sedni,lehni vstan před sebou a u nohy+pár cviků z tance-a valil jak ÍPO pes:-)
Dafi byla strašně akční-chladno,mokro,a před ní cvičily 2 !!!psy,takže drama jak svina!!!
tak jsem ju vyběhala s hračkou napřed,pak pár cviků na protažení,a šla Betty která se u otočky málem přizabila,pořád panáčkovala,dávala packy,neviděla coby,za vteřinu je schopná nbídnout 100 cviků,přitom,už je vidět,že je babička…
no něco jsme pocvičily,ale je to něco-strefit se do toho co cvičí ona!:-D
pak vysát/vytřít,a za chvilku do práce….PetraK-no,čtení-já čtu,ale měla bych číst ty knížky co frčí-Mornštajnovou,a Šikmý kostel a tak,-nebo měla,čte se to hodně..
a já kromě detektivek českých,naučných psychoezoknížek čtu beletrii,romány,
historický zamilovaný,erotický občas,prostě beletrie,
ženský romány a tak….
takže by někdo řekl,než číst takovej brak,tak je asi lepší nečíst,naštěstí je mi to dost jedno:-D25.7.2024 v 9:32 #174947Zlata
PetraK
Já byla od malička vášnivý čtenář,ale několik (dlouhých let)jsem prostě taky neměla možnost číst.Občas noviny,ale spíš nic.A knížky si můžu dovolit koupit a číst až v posledních letech.Takže to neřeš,chvilka poezie přijde.
Mirko
To videjko na Fb je super.- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 4 týdny uživatelem Zlata.
25.7.2024 v 9:45 #174949MirkaD
Zlatko-děkuju,
jako kynologicky,Žeryk zaostával,a nesedl si tam k noze,to jsem měla spravit a ne odměnit-moje chyba
zaostávání kritizoval Martin
tak jsem mu řekla at se uklidní,že je Žeryk starej,a že taky synchronizovat 3 psy zaráz je dřina,a že mě může nějakýho psa vycvičit:-D,
ale tak hlavně-ty videa dávám pro nekynology-pro ty co mají doma jen tak-nic proti tomu,každej nemusí psa cvičit-i když základy by asi měl umět každej,všem by se líp žilo-majitelům,psům + okolí
deptá mě poslouchat sousedku jak celý dny řve a nadává jetevčíkům,co v životě neopustily pozemek,a sousedka je jedna s těch,co má pocit-zahrada,dvůr-rovná se pes,
pes má hlídat,poslouchat-tak nějak asi sám od sebe nebo co…:-((((
vycházky zbytečný.když je zahrada,prostě pes je na hlídání,má poslouchat a hotovo
pochopitelně krmení nejlevnější granule a konzervy…..
no nic,to byla odbočka..
takže videa jsou pro ty co mají pocit,že vořeši/malí psi se cvičit nedají a na cvičení je přece vlčák a velcí psi a malí to vlastně nepotřebují…
tak tam občas něco takovýho dám,aby bylo vidět-že i malí psi jdou cvičit
že je to baví
a že se musí chválit/odměnovat-že to není automatika,že je to za něco,že se to pes musí naučit,že se s tím nějak nerodí….25.7.2024 v 10:03 #174952Kuskus
Zlatka
díky za zprávu, já na Čisté radosti mého života skoro zapomněla. Někdo si moji milovanou knížku vypůjčil a nevrátil. Grr a jak su splašená a jednám rychleji než myslím, objednala jsem si jen první díl v Megaknihách, bo byl ve slevě 🙂 🙂 a musím si ho okamžitě znovu přečíst… já vlastně četla pouze díly dva. No jsem debííl a měla se tě zeptat, kde vyšly všechny tři knížky naráz. Sere pes, dokoupím později, snad bude grafika shodná.
Zlatko, i když já mít doma tvoji báječnou zrzatou dvojku tak ani nečtu. 🙂25.7.2024 v 10:17 #174953Zlata
Kuskus
Ono to na mě vykouklo na Fb,tak pak kouknu.
Jedu nakoupit tak je velký chystání.Hlavně mám napsaný seznam,který NESMÍM zapomenout doma na stole jako vždy.🤣🤣
Tak jsem ještě nakoukla a v Megaknihách mají všechny 3 jako komplet za 450,-
A pak antikvariát různý,mají okolo 50-100,-,ale to teď nemám čas hledat.Ale určitě budou levnější než ty nový .Zkus Knihobota,Reknihy, Antikvariát Avion,Počta.- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 4 týdny uživatelem Zlata.
25.7.2024 v 11:06 #174959Kimi
Tak chodítko pro Goliho nebude, nevejde se na něj. Dnes první záchvat už doma, on se sesype na bok, začne kašlat, těžce dýchá, přišlo to, když jsem vstávala, za chvíli se sebral. Když přišla Hanka, šel v pohodě. Domluvily jsme se, že ona s ním půjde kousek po chodníku a počká na lavičce, já pro noviny. Na lavičce už seděl soused s Meginkou, ta, jak mě uviděla, běžela ke mně pro pamlsek. (Možná už jsem tu psala, že Megi je extrémně nedůvěřivá a nekontaktní, protože původní majitelé ji pořídili dětem na hraní, takže zažila spíš týrání než péči, já díky pamlskům a díky Golimu kontakt zvládla.) Tak dohodnuta pěkná vychytávka, Hanka počká se sousedem na lavičce a já půjdu s Meginkou pro noviny. On soused je už starší pán, taky má problémy se zády, takže proti výměně nic neměl. Hanka nás šla pár kroků vyprovodit, aby měl Goli příležitost udělat bobek, podařilo se, záchvat se nekonal. Meginka cestou tam vypadala trochu rozpačitě, loudala se, jakmile jsem obrátila zpět, chvátala na napnutém vodítku, pamlsky to mírnily.
Ke čtení – taky jsem od mala vášnivá čtenářka, ležela bych v knihách pořád, měla jsem tak do patnácti povoleno čtení dvě hodiny denně, táta to dost přísně kontroloval. Samozřejmě jsem podváděla, četla jsem třeba pod peřinou s baterkou. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.