Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,972)
  • Autor
    MirkaD

tak ještě něco..trochu…

MirkaD

tak další fotky…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem MirkaD.
        MirkaD

no,nic já a fotky,to je horor…nevím jak ty stejný vymazat…..

MirkaD

tak snad

MirkaD

tak něco pro Kachnu

MirkaD

tak,včera mezisměna,-melouny v akci:-(
                večer už jen vyprat ,nakrmit a být doma
                dnes ráno brzo-ve 4 vstávat,+2 hodiny v noci vzhůru….
                Martin hledal akce v Olomouci..
                takže výstava motýlů…
                v 5 ráno,jsem šla vyvenčit 4 pséky-rodičů psy na flexinách,Dafi na vodítku norrmálním a Žeryk na volno-do dědiny,vyvenčit a dom,a ve čtvrt na 5 jsme jely do Vyškova a v 6 ráno rychlíkem do Olomouce,tam jsme hodinu a něco čekali,na další vlak,
                pak máti odfrčela k tetě do Mariínských lázní,
                a my šly na výstavu motýlů,
                bylo to v zahradním obřím centru,takový pidi to bylo,ale byla tam lavičkou s otravnou zelenou muchou:-)
                a motýlci pěkní:-))
                odtud busem na náměstí
                a tam to začalo!
                jedna galerie za druhou!!!
                v první měli krásnýýýýý obrazy-krajinky,domečky,
                pak postavy lidí jak živý,drahý kameny a šperky,v druhé galerii měly obrazy i s autorkou-pak písnu vebovky-ty byly trochu ezo-šutry s fotkou,obří obrazy,+reprodukce,+pohledy-nejlevnější za 130kč
                paní nabízela šungitovou vodu+kávu,vodu jsem si vzala,kávu,ne,
                paní tam měla i básničky,citáty,
                pak třetí galerie-3 místnosti+dvůr-krásný obrazy,dětí s pejskem,kočkou,šperky nádherný,keramika+venku

MirkaD

no,venku tahle krása!!!
                  a pak čtvrtá galerie-obrazy,keramika a filmový klapky
                  no pokochala jsem se hodně,
                  nemělo to chybu!!!
                  miluju obrazy,sochy,keramiku….
                  pak mrkniut do zverimexu na vodítka,
                  zjistit,že kožený se nedělají a poppruhový taky ne,prostě jen kulatý…:-/
                  a jít pěšky na vlak,
                  tam jsme si daly v hnusné smradlavé restauraci jídlo-taky nic moc..+malinovku
                  příště jdem jinam…
                  no a pak vláčkem d Vyškova,zajet do zverimexu,koupit Dafči misku,pamlsky,něco andulkám,mrknout po vodítkách-tak popruhý trošku a ne dvojkarabinový..jako je mi to už jedno,jsem si ušila,jen jsem chtěl mít přehled..že teda už nikde nic co jsem byla zvyklá dřív-kůže/popruh…
                  pak kpupit boty-balerínky s páskem přes nárt šly do popelnice…
                  dojet dom,vyvenčit psy
                  a jít se válet na terasu
                  večer vyvenčit,nmakrmit a jít se válet….
                  k máti
                  Zlatko-kamarádky moc nemá-jednu-2,a s něma se nechce vídat,že by to rozebíraly a tak,
                  se cvičením mi pomáhala,záda masírovala 2krát,ale to neřeší to množství času…

jinak Martin zkistil dnes,že na tom máti není moc dobře-dělá jí blbě davy lidí,tak se u vlaku v Olomouci rozbrečela,že je jí blbě a brčela prý ještě kus cesty,že to nejde zastavit a že to samo..
                  takže Martin s toho vykulenej,a chce s ní trávit co nejvíc času…
                  hlvně podzím,zimu,když nebude už moct být venku,takže k ní budem chodit a ona k nám….
                  taky říkala,že Vánoce by byla u té tety,at tu není sama-zase s ní nebudem,24/7-i když já už bych se teda tady nedivila ničemu…….
                  a Martin,at přijede tetea sem a uvidí se…
                  tak se uvidí…
                  jsem Martinovi vysvětloovala,že na mě už je to moc….s ní trávut vastně všechen čas….

Kimi-tal fajn,že jste s Goliáškem zmákli přehřátí,
                  jste šikovní oba!!!

MirkaD

Čajíku-fotka z mamutama a mužem je naprosto božííí!!
                    k obíkání-chceš seznam,co jsem dnes ráno měla vše na sobě??
                    2 vrstvy na šatech+elastáky….
                    postupně jsme se vyslíkaly….

cernej caj

MirkaD
                      Mozna by si mela najit psychologickou pomoc jetsli lobi jet vlakem mohla a letos ne

A zkuste bachovky pastilky rescue na zklidneni

Navic kdyz ji vadi davy kde je tam souvislost s tim ze nemuze byt dkma sama? To je zase vymysl…

Ale kotyly paradni, to ste si museli uzit:)

MirkaD

předem se omlouvám za tolik fotek ze včera,nemohla jsem se s tím tady domluvit:-(
                        jinými slovy-su blb….

Čajíku-no,jí vadí po smrti otce davy,
                        a to že nehce být doma sama-to chce Martin aby jsme s ní byly co nejvíc….

Zlata

Mirko
                          Proč se omlouváš,hezký fotky,hezký povídání.
                          Jo a co tvůj taťka.Taky musí vydržet sám.

MirkaD

Zlatko-děkuju:-)
                            no,můj tatka je sám skro 25 let,
                            mamka mě umřela,když mě bylo 25,
                            a to jsem ještě víc jak 5 let bydlela doma+tam byl brácha+švagrová
                            tatka po smrti mamky teda chvíli pil..:-(
                            ale jinak chodil ven hodně s Duxem,proto jsem si po Kimovi koupila Gera,aby jsme Duxe neztrhaly,protože on chtěl chodit sám,
                            tak po letech,kdy chodil jen z práce,dom,ze psem a do obchodu a na pivo-na hodku,jinak byl pořád doma-žádná dovča,výlety,turistika,nic….
                            tak si našel partu se kterou začal jezdit v sobotu na turistiku,jezdil i na dovolený-Chorvatsko,Norsko,jednou Egypt,Chorvatsko víckrát
                            +s náma s mým bývalým občas jel na výlet

MirkaD

tak dnes po půl šesté ráno vstávat,posbírat celou 4 a 6,40 jsme byly v lese u kámen/skály Kozel-jelikož tam spali tůristi i ze psem a pod Kozlem taky,tak jsme šli o kousek dál,k dalším šutrům,udělaly jsme fotky,já pak ještě chvíli objímala šutry:-)
                              a šly jsme zpět,
                              pejsci si počmuchaly,měly změnu,na tu skálu to není tak daleko,takže v pohodě,v 8 ráno už jsme jely do Koryčan na nákup-pečivo,psi se teda pokoukaly chvilku v civilizaci a pak dom,
                              já přes den vyprala přehozy ze všeho možného-sedačky,postele+náhradní,tatkovi peřiny,z křesel,svetry na podsedáky na křesla,předložky do koupelny…
                              Martin nakoupil,uvařil,daly jsme šlofíka a šly se válet…
                              večer jen pár metrů ze psama za bránu
                              Dafi nechtěla tak na nás čekala na zahradě,jsem jí slíbila,že nikam nebude muset večer:-)

MirkaD

kousek za Kozlem

MirkaD

celá 4

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO? KDY SKONČÍ TO VJÉDRO?

Už mi vyschnul mozek. Nic se mi nechce. vyprala jsem šécky pelíšky psí a proprijéty, pěkně je usušila a …….v noci to zmoklo. Nemaj na čem spát,ohaříci

aaa koukám, že Mirka výletovala – no pěkně sis to užila. Bych asi cípla v tomhle počasí někde lozit, stačilo mi jít včera večer do vesnice 😀 😀 Ohaříci taky nic nechtěj, vyřáděj se ráno a pak už jen přežíváme.

Kimi– ono je to i tak lepší, že vetka to očkování posunula, přeci jen je to záhul na organizmus a v tomhle vedru, lepší počkat. však starý pejsek je už tak proočkovaný, že se nic nestane.

černej čaj
                                    užij si výletování, ani jsem v tom svým ajfru nezjistila,kam vlastně míříš a na jak dlouho 🙁

a Fifi už je taky fuč?

Thielli
                                    už dávno, co potřebuješ domu
                                    žjooofka užofka, to je krásná žirafa!!

funkcionalismus
                                    na sezení

možná máme něco takovýho na půdě

Thielli

Mirko
                                      zdvojenou fotku tady nesmažeš. Budeme musit vznést mawenzi petici za změnu ovladačů ?
                                      ale bylo prima číst, že děláš něco jiného než házíš melounama po pásu nebo děláš neplacenou společnici tchyni.
                                      S tou maminkou – to je tady takový kolotoč. Ty dokola píšeš, jak tam musíš, my dokola píšeme, že nemusíš, ale když to napíšu natvrdo – je to tvoje volba.
                                      Vím o tom své, na terapiích jsem proseděla pěkných desítek… asi i víc…. hodin… a hrozně nerada jsem to slyšela, že to není nikdo kolem mě, na koho bych mohla ukazovat prstem, ale jsem to já sama. Já jsem se nechala zatlačit někam, kam jsem nechtěla. A ne jednou. Mockrát. A u mě to bylo jako se džbánem. Po utržení ucha už to jednak nejde spravit a jednak se utržením ucha rozbilo i všechno v tom džbánu.

PetraK
                                      jestli máš Halabalu na půdě, rozhodně ho uchovej. Cena původních nerestaurovaných kusů taky roste. Sice už se jedou padělky (křesla s podobnými područkami ale uvnitř místo pružin, africké trávy a vrstev výplně je jen dřevotříska a molitan = prosedí se to do 5 let), restaurátoři tyhle původní kostry vykupují a dávají je dohromady.

Kimi
                                      souhlasím s výše napsaným. Venkovní prádelna, střídání bouřkového období… sama teplota je jen kousek, ale tlak lítá také. Přežijte s Golim v klídku ve stínu každý takový den bez úhony.

Zlatko,
                                      nechť tě provází radostné zrzavé nadělení; pozorování hrajících si šťastných živých tvorů považuji za nejkrásnější životní zážitky. bez ohledu na druh.
                                      :-j

PetraK

Thielli
                                        tak to nevím, ešivá tam mám halabalu nebo padělek – jsme to zatím nezkoumali, je to uchovaný, že třeba jednou na to dojde -??? – kdy ?? nevím??? , no ale, pokud by to byl Tvůj sen, takový křeslo a bylo-li by to ono, a neměl by Brtnik proti ničehož – tak asi ho třeba můžeš mít?

Thielli

PetraK

já mám. Jednou už jsem „zrestaurovala“, dvě čekají.
                                          To první má sice dokonale vyvázané pružiny, nikde se nebortí, po 8 letech sezení drží pořád krásně tvar. Ruční šití ale nic moc výsledek, tam se ještě musím učit.
                                          A pokud je máte na půdě, nebudou to padělky.

Thielli

PetraK
                                            Viz priloha. Hneda mu navic ohryzala rohy dole.

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.