Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Kimi

PetroK, když jsem bydlela v domečku, parcela byla trochu svah, takže pod domečkem násep, měla jsem tam nějaké skalničky a mateřídoušku jsem tam nasadila taky. Čaj je výbornej na zažívací potíže.
      Holky Stračeny – dnes jsem na netu četla dlouhatánský rozhovor s Bárou Špotákovou, měla krásné tričko s kravičkama, určitě by se vám líbilo, mě teda jo.😁🐮🐮

Jinak hlásání – pergola hotova – sláááááváááá – teď jen uspořádat věci.☺☺ Dumám, jestli má cenu ještě dosázet truhlíky. 🙄

Fifi

Zdravicko vespolek,
        zejmena Taliprtce teda drzim palce, at ma kukadlo cisty zase jak zrcadlo! Kdy na to jdete?
        Zlatko, i ty budes mit ociska jako novy, parada! A jeeeejuuuu, to jsou krasny kotatka, se jiste nenudis. Gratuluju, at si i zbytek osazenstva zvykne a pekne se vsici szijou. 🙂
        Cernej caj
        Peknou dovcu preju, ja ji mam sice od pristiho tydne, ale odjizdet budu az tak v pulce tydne. S nohama to mas slozity, zase naky zapary s fusek nebo proc te to trapi? S ptackem ulovenym nenadelas nic, taky me to vnitrne stvalo s Pepinem. Ale zase to je jen vyjimecnej pripad, kocky ptaku lapi jiste mnohem vic.

Mirko
        Vy tam mate slusny napnelismy a ponorku. Mozna dobre, ze mati odjede aspon na tyden. Ale to zase bude pro vas obnaset starost o veskery slepice a tak, vid, si moc neodpocines.

Maya
        Ty zijes, reko pokracuje zdarne?

Esusova
        Gratulire k materidousce, taky ji tu na jedny vyvysenince mam. Nakou citronovou, prekrasne voni. Fura bzuku na ni lita.

Jo, to sem este chtela napsat. Myslela jsem, ze se protneme s Pepi segrou, volala jsem jim dneska a ona je fenecka akorat cerstve dneska po kastraci, tak se stehama ji asi nikam nepotahnou. Treba se uvidim aspon s panickama, se domluvime este. Kazdopadne kratce uderne bylo receno, ze ta fena je blazen. 😀

Edit – Kimi, parada, pergola postavena. 🙂 Truhliky necim osazej, i kdyby jen pampeliskama, at to mas pekny. 😀

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 1 týdnem uživatelem Fifi.
        Maya

Fifi
          Uzij si tabor
          Reko pokracuje, trubky zapojeny, zed uz vyschla, pristi tyden by to mel prijit zazdit a zabetonovat, tak snad to dopadne
          Pak vymalovat a polozit novej koberec, to bude stehovani nabytku tam a zpatky, tak jeste nejakou dobu se to potshne
          PetraK
          No s kotatama jsem to tak delala vzdycky, nejdriv nejakou dobu doma, pak kote nejdriv samo ven a az pak se psem, to fungovalo se spicema, Loki by ho proste venku honil, porad ma tendence popobihat i za nasima kockama, teda ted uz jen za kocourem, ale ten si z toho nic nedela a proste zdrhne, kote by se vystreslo a pres plot se nedostane, proste se mi to fakt nezda vhodny
          Taky jsem nikdy driv takoveho psa nemela, ale holt jsou takovy
          Prede mnou si to nedovoli, ale kdyby tam byli sami, bylo by to pro kote blby, akorst by travilo cely den nekde zalezly
          MirkaD
          No vcera jsem mela taky nejakej blbej den, asi erupce na slunci nebo co
          Tak snad si odocinete od mati a bude vsechno lepsi

MirkaD

plavání

MirkaD

plavání před týdnem

cernej caj

Fifi
                tak to maj asi stejnej gen 😀 moc si to uzij, hlavne dobry poasi a at se pepinovi taky libi vas milovanej tabor! 🙂

Kimi
                huraaaa, to bude posezenicko 🙂

Maya
                tak super, ze vysycha dobre a uz muzete zacit zdit za chvili 🙂

muj batoh bude mit asi 17kg… ted ma 13.5 a nejsou v nem 3l vody a cca 800g jidla

MirkaD

tak dopo domeček uklizenej,uvařený
                  po obědě dojel Martin,vzaly jsme psy k vodě,Žeryk si několikrát kus zaplaval,Dafi 2 krát,Martin mi to natočil,tak jsem to dala i do té kníračí skupinky
                  mimochodem,ta skupinka mě fakt dost baví!:-)
                  majitelé tam dávají fotečky/videa z vycházek,dovči,stříhání,a neno jak je pejsek jen na zahradě/v pelíšku,prostě,ze života,občas teda z výcviku-to kupodivu nejmín,a výstav
                  mají je tam jako miláčky hodně o sobě píší jako-mamk/tatka..
                  já bych třeba o sobě napsala panička,oni napíší mamka..
                  ale je vidět,že je mají jako členy rodiny…
                  no Dafi se sice u toho plavání trošku bojí,ale tak 2-3krát si zaplave,tak zase Žeryk s té vody nevyleze,dokud nezačnem odcházet,ten je ve vodě úplně zmagořenej….::/
                  fakt nemůžu mít normální psy…
                  Dafi trochu hysterka a Žeryk rapl….,
                  no pak jsme se kousek prošli kolem rybníku at se proběhnou a ždibec proschnou,pak dom,prosušit Dafču,zdřímnout si s ní a od 14-19,00na terase…..
                  zítra mezisměna..
                  hodila jsem s Martinem řeč na téma čas s máti..
                  no tak on se s ní snaží trávit co nejvíc času,a a tráví,to zas jo,a že je to na ni ještě brzo…
                  njn…
                  ale na mě je to často složitý hledat o čem se bavit a tak..
                  a po práci potřebuju mezeru….

MirkaD

Fifi-jaktože jedeš až v půlce týdne?
                    přeju fajn počasí,at se neupečete a nezmoknete!

Fifi

Maya
                      Reko pokracuje, trubky zapojeny, zed uz vyschla, pristi tyden by to mel prijit zazdit a zabetonovat, tak snad to dopadne
                      To zni jak sen, ze zadny komplikejsns, jen at to tak nadale pokracuje! 🙂

Cernej caj
                      hlavne dobry poasi a at se pepinovi taky libi vas milovanej tabor!
                      Dikec, Pepin uvidime, jak brzo se zahlti vjemama a snad nebude moc jecet. Pocasi bude nejdulezitejsi, esli nas krouhnou supercely, ktery jsme tu meli nedavno, tak pobalim novej stan jak cemodan, novej altan tam rovnou asi necham a ujechajem domki. Toz, snad zadny hruzy nebudou.

Mirko
                      My tam budem stejne jak hujeri o x dni driv nez tabor ofiko zacina, takova moje tradice coby inventar tamni tabornickej to mam tak dohodnuty, spratek protekcni. 🙂
                      Dafi trochu hysterka a Žeryk rapl….,
                      Nepomlouvej je. 😀 Ja to vidim, ze Dafca je dama a Zeryk trosku jinej. 🙂 Plavani – mokrej trixackej rucnik mam ready, se divim, ze tim psiska po koupani nevycucavas hned, prave pobihani s mokrym zadem na nektere neschnouci jedince nepusobi dobre, ofoukne je a je to v p… A protooo mam este prozirave v zasobe na dovolenou pro Ruzici, blazna plovaciho, rimadyl preventivne.

cernej caj

Fifi
                        budu doufat, ze uz ste si to vybrali a uz to bude jen dobry s pocasim 🙂

MirkaD
                        Mozna je brzo na to, aby byla porad sama, ale urcite s ni nemuzes byt kazdej den, kdyz navic nechces… vymezila bych si 1 den v tydnu, kdy taky ty potrebujes cas na sebe a ten bys proste za mati nesla.

Otec zemrel v unoru? jako 5 mesicu uz neni zas uplne kratko, aby si tam porad byla kazdej den… chapu, ze je mati osamela, smutna, je to pro ni zmena, ale taky uz by se melo pracovat na tom to pomalu omezit.

navic ji berete i na vylety s martinem a tak, takze vam vlastne docela dost zasahuje do zivota nejen tim, ze s ni ste po praci porad ale ste sni vlastne porad, kdyz nejste v praci, i o volnu, to je proste hrozne vycerpavajici a nemuzes bavit ciziho cloveka, kterej se v zivote zabavit sam nedokaze, kazdej den a prenaset to vsechno na sebe.

A jeste mam napad, co kdybyste poridili nejakou hru spolecenskou a hrali treba misto uplne kecani tu hru, to trochu odvede pozornost od furt co v praci a tak, ze byste treba 1x tydne si neco zahrali a 1x tydne by si rekla, ze proste dneska ne a trochu se to tim aspon zlepsilo?

MirkaD

Čajíku-no,je to 3 měsíce a něco..
                          před Velikonocema to bylo,
                          s tou hrou máš pravdu,ono co si furt vykládat….
                          včera 5 hodin odpoledne s ní-a prostě pořád vymýšlet co vykládat,aby to nebyly nějaký třeskutý témata,tak to je fakt dřina,,,,,:-(((
                          to mám štěstí,že čtu,kdyžtak melu o knížkách…
                          s tou hrou máš pravdu,naše jedna švagrová to dělá na našich rodiných setkáních-doveze aktivity a další hry a hraje se,a je to prča a lepší než pořád mlít pantem…..

Zlata

Mirko
                            Proč máti nepožádáš aby ti pomohla s cvičením,namazat nebo namasírovat záda.
                            Ona nemá žádné kamarádky někam na kávu s nima jít?

cernej caj

MirkaD
                              podle me je mati zavisla na spolecnosti a to fakt nemuzete suplovat vecne. 3 mesice sou malo na to, abyste se ozvali 1x za mesic ale dost na to, abys tam nebyla denne 5 hodin. vzdyt to je proste masakr. proste rekni, ze taky potrebujes prostor aspon nekdy, ze ona potrebuje spolecnost a ty potrebujes odpocinout stejne jako ona spolecnost.

mam dneska fyzio a jeste sem „dostala“ cviceni s trenerem v posilovne, jak sem chodila se zadama cvicit do te jedne fyzio telocvicny, tak kamaradka tam zacala chodit taky a nema to vychozeny, ale uz by ji to propadlo, tak mi darovala lekci. skoda, ze ona ma lekce s fyzio (na ty sem chodila i ja) ale rekla mi to minuly tyden, ze do konce cervence a casove by to na zadnou lekci s fyzio nevyslo, ale alespon sem tam nasla cas na cviceni s trenerem…

vzhleem k tomu, ze sem si v pondeli cukla krkem/pateri tak, ze me otok utlacovat privod krve do mozku, tak to vyslo fakt paradne dneska do posilky:D ale tak snad mi vymysli nejaky lehky cviceni spis na protazeni, abych ten krk moc nepretezovala.

krosna bude mit asi 17,5kg… tvl to sem nemela rok, to bude masakr

Petrs01

asi 17,5kg

To je strašně moc. Cca podobně jsem to měla když jsem šla s Vaškem a třetina batohu byly jeho věci (spacák, žrádlo, víc vody)

cernej caj

Petrs01
                                  jojo, 15by byl optimalni strop… no co nadelam 😀 nemam, co ubrat 😀 a to sem jeste zjistila sledovanim pocasi, ze to neni jen na kratasy celou dobu a vyjimecne podvlikacky, ale ze musim prihodit 3/4, pac celej den chodit ve spacich spodkach po desti a v bahne, to fakt nechci 😀

Petrs01

chodit ve spacich spodkach

Neexistuje. Věci na spaní jsou výhradně na spaní. Vytáhnout je můžeš max. poslední den. Jako beze srandy, protože když si zmáčíš tohle, v čem budeš spát?

cernej caj

Petrs01
                                      no vsak rikam, ze nechci:D ono puvodne byla predpoved celou dobu tak 25, tak sem si rikala dobry, to nez vyrazime, tak uz to bude na kratasy a spodky bych mela vyjimecne na chvilku, ale ted uz to vypada spis na 20 nektery dny max a to pak je treba 13/14 st vetsinu dne a to uz prave je blby, protoze to uz neni na mozna chvilku ale vysoka sance, ze v tom pujdu treba celej den a to presne prave nechci.

takze sem musela prihodit jeste gramiky vuci planu 😀

Petrs01

Vždycky je to na kraťasy 😉 (zeptej se Brtníka!)

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak když už tak nebolí kolínko, tak zase bolí v krčíčku. to mám ale radost převelikou, kuwa.

podle reakcí černýho čaje balícího se na dovču odhaduju, že se příští týden bude měnit počasí? Bude pršet?

Mirko D. souhlasím s černým čajem, chce to nějak vybalancovat, tohle není úplně zdravý pro Tebe.

Aaa koukám, že Fifajz už má taky sbaleno – jo, trixie ručník je moc fajn. máme všude – doma , v autě, když jedem na dovču…

Gratulire k materidousce
                                          miluju vůni mateřídoušky. tohle je to obyčejná – resp. neobyčejná právě 😀 a já jsem hrdobec, že se k nám dostavila po těch letech. Právě kvůli hmyzákům a tak.
                                          Nastěhovalo se mi do tý zadní části louky letos i pár nových kytiček, za což jsem ráda. jsem to teda objížděla na traktoru jako pako 😀

Maya
                                          žjo, takže reko už deme do finále a vážně dík, přídem zas a s náma i řemesníík! To šlo hladce, jsi v šoku? 😀

Já tu radši asi nebudu popisovat, jak mě včera vytočil přístup stavebnin – resp. nový vedoucí tý prodejny.

Hm, jak to tak popisuješ…. tak jasný no. leda – si vzít kotě nějaký čistě domácí? který by nechodilo ven? Je to jouda Lokislotrando.

Kimi
                                          huráá, tak pergola už pergolí a můžeš si to tam užívat. Na léto dokonalý.
                                          Truhlíky osázej – šak si tam můžeš dát rozchodínky a budou kvést až do podzima.
                                          měla krásné tričko s kravičkama,
                                          nemáš odkaz na ten rozhovor?

cernej caj

PetraK
                                            Achjo tak snad krk povoli! To chce jox.

Divam se dneska a uz zase spis min deste a vic tepla…

Petrs01
                                            Brtnik, at si chodi jak chcr a petani at si chodi jak chtej:D ale moje chondropaticky koleno je nachylny na chlad a nepotrebuju, aby me to priserne bolelo a nemohla sem chodit jen proto, ze nekoho jinyho koleno z chladu neboli.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.