Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 1,972)
  • Autor
    cernej caj

Petrak
      Tak to bylo hodne rychly

Maya
      Popisu vcerejsi venceni:D
      Ja – tilko a sortky
      Mirka – tilko a stredne tlusty dlouhy rukav a vycvikovou vestu, podvlikacky a nepromomavy kalhoty:D

Jinak je tu na zdechnuti, prijemnr meli asi jen v tom lese jak vencili pejsky beze me…

Vcera malinko sprchlo ale neochladilo se vubec, doma asi nebudu spat tento tyden ani 1x a ve ct mam HO at nemusim v tom hicu jezdit ale doma asi lip nebude…

Maya

cernejcaj
        nejvetsi hic ma byt ve stredu a to ja taky jedu do kanclu, tak to bude masakero
        u nas teda vcera 15 stupnu a furt lilo, venku jsem mela normalne bundu, to uz by asi Mirka vytahovala zimni bundu
        PetraK
        vsude pisou, ze vam pridavaj penize a vono teda koukam spis praci 😀
        to das a ono za par dni si to sedne

Maya

cernejcaj
          no a ted pisou i k mobilum
          budou muset by vymenitelny baterie bez jakehokoliv naradi, tudit konec vodotesnych telefonu a zrejme to budou zas ty vysouvaci kryty jako driv, ktery ja jsem nikdy neumela otevrit, zlaty sroubky, ovsem ty jsou zakazany
          a pravdepodobne od roku 2030 zakazou jednorazovy baterie, teda tuzkovky a tak, uricte i ty placatky do hodinek a klicu od auta

PetraK

Maya

vsude pisou, ze vam pridavaj penize a vono teda koukam spis praci 😀
            to das a ono za par dni si to sedne

přidávají peníze? No to nevím teda to mi neřekli. Za to mi připadlo k mým několikero mnoha židličkám (neb já jsem tak jako celý náš podnik v malým – protože pro vnitřní potřeby obsahuju tu práci, která je pro vnější potřeby) pár židliček dalších, resp, vlastně jedna velká, tkaová obsáhlejší.

Musím to dát, nic jinýho nezbývá, to je jasný. 🙂

cernej caj

Maya
              Jak se budou ty placatky nabijet si neumim predstavit:D

Ve stredu mam alergo, cim vetsi vedro tim hur dycham takze asi dobry za me:D treba mi vrati leky 2x denne:D

Fifi

Bryvecir vespolek,
                jsem se pred chvili vratila z polniho pychu – jen kopr jsem byla mezi cibuli naskubat, ve stredu me s kamoskou ceka velky zavarovani okurek. Takze pejsky samoze s sebou, separe. Pruhatec lita vodnim prikopem uz jak profik, navic se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik. 😀 Zabicka nasla tesneni z polni zavlahy, jakoze velkej gumovej kruh pouzitej, vymenovali to na vic mistech (je mi zahadou, jak az sem voda z Labe dotece) – a tooo bylo radosti z novy hracky. 😀 (Btw, mozna sem prijde nova clenka, ma dva velky vorechy a jeden chlupatej mladej brijardi mop, modří vědí…) 😀

Cernej caj
                Lituju te uz predem s cestovanim ve stredu, to ma bejt echt hnus, nesnasim vedro.
                Moc vam to s Mirkou na foto slusi, jen Charlik vypada pekne uvarene. Mirko, Dafcu si kraaasne vzala, asi hlavne nohy? Chvalim, muselo se ji i tobe ulevit, ja bych ji na prasaka vzala este ten knisraci fous na Zeryka. 🙂 Navsteva kniraci kamosky parada, hlavne tuleni s mimi a pak je hned vratit, nic domu nebrat. 😀

Esusova
                Masakr. Na svou původní práci jsem ještě nestačila sáhnout crcám se tady s úplně novýma věcma.
                Ejku, ale ty to das, ty ses silna zena jak silnice.

cernej caj

Fifi
                  Mnaaam kopr:) to bude krasne vonet pri zavarovani:)

Chaarlie tak vypada vzdycky, ale teplo mu byt muselo, ale takovejhle vyraz u nej nic novyho:D ale doma se s chuti napil, udelal kaluz a roznosil vodu po chodbe az do pokoje:D

Tak to hyl uspesnej pych i pro ruzici, ze ma novou hracku a pruhatec je mooc sikovnej, ze uz drandil kanalem! 🙂

Tady je vedro uz ted rano… sileny. Muz jel rano se mnou busem, jede k ostrave pro „novy“ auto, ale tranzit uz zacina byt na hrane použitelnosti.

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem byla fčéra za Élišku a byla to moc prima jízda, sem jela do prasé a z prasé sama a pozorte, sem prosíravá – takže sem nepřejela borderu, co mi vběhla do silnice, páč sem s tím počítala a měla nohu připravenou to zadupnout. POvidlo se. Taky se mi povidlo nepřejet maníka, kterej šel v lese po silnici, celej maskovanej, takže v tom slunci mezi větvema neviditelne a co hlavně – šel po blbý straně silnice, takže nebyl vidět ani gezicht, páč šel zády v mým směru, to mi drobet hrklo v hodinách, protože být to možná o kus jinde, vidět by nebyl vůbec. Jako já to chápu, že chce požít lektvar neviditelnosti, ale na silnici se to jako nehodí, zvlášť, když je tak blbej a jde po nesprávný straně silnice.

Takže lide maskáčovitý – mám prosbu – na silnicích se zviditelněte nějakým jiným kusem oblečení přes ty maskáče – černá není vhodná, to taky nejni nejlepší varianta, ono si to neuvědomujete, ale když nejste vidět, může to pro vás bejt dost blbý.

Oni si vůbec lidi neuvědomují, že fakt na tý silnici často splývají, můj vohoz taky není nejlepší, když by nebyl něčím prosvícenej.

Fifi

Pruhatec lita vodnim prikopem uz jak profik, navic se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik

🙂 ! A tohle, tohle je mocinky moc
                    se vyznamne kouka, esli ho jako vidim, jakej je odvaznik

Maya

Fifi
                      pruhatec uz beha na volno a nebo ho i behem pychu mas na stopce?
                      se mate s takovejma polema, to bych taky brala, u nas teda letos nastesti neni repka, ale vsude jecmen a psenice

PetraK

Maya
                        ne, podle mě lítaj Pruhy na tom biotahanu?

Maya

PetraK
                          tak treba uz pokrocili?
                          jinak vim ze byl na stopce

cernej caj

Petrak
                            Nekdy taky chodim po druhy strane hlavne v hmusne prudke zatacce bez krajnice v te vnitrni strane by te metl raz dva jit spravne.. ale to je ejdina vyjimka kdy spravne nechodim.

Ale je dobry na to maskacovy upozornit, pac ro si clovek nemusi uvedomit ze i kdyz neni v kese muze splyvat.

Sikovna ridicka ses!

Sem zhubla asi 1,5kg a -1cm pres boky za ty cca 4 mesice nejake vedome stravy, tak hura, muzu to zase zacit flakat. Porad neukim jist prirozene dost ale kdyz to hlidam, tak to jde a pak ta vaha taky dycky trochu padne nez zvlcim a jist zase prestanu:D

Maya

cernejcaj
                              to ses dobra, 1 cm je dost

PetraK

černej čaj
                                v zatáčce jasně, ale pak si taky podle mě hlídáš záda, tendle tatrman – tomu bylo jedno všechno.
                                Chodci si to opravdu neuvědomují. Že černá, šedá, nevýrazná modrá – splynou s tou silnicí a pokud je ve hře ještě světlo – např. mezi korunama stromu……. je to ideál k průšvihu. No a to maskáčování úplně. Opravdu nebyl vůbec vidět, i čepici měl, totál splynul a právě ta hra světla a stínů z korun stromů……

gratuluju k úbytku váhy, poslalas to ke mně, že jo? 😀

Petrs01

poslalas to ke mně, že jo?

ty kila?

PetraK

No bohužel ty kila. 🙂

Petrs01

A nechceš pár kilo i ode mne? 🤣

Maya

a ode mne vic nez par? 😀

cernej caj

😀 chudera petra:D

Maya
                                          Jj, za me spokojenost, ale skoda ze ty kolena se nezmensily, takze sem dovyhodila jeste maskace moje oblibeny, ze drep v tom nejde vubec:D

Ale taky je to beh na dlouho, po 14 dmech zvedat jidlo o 500kJ na hodne – dokud se nezacne pribirat, pak posledji stabilni drzet mesic a z toho pak 10% (da se az 20%) ubrat pokud to neni paj noc k bazalu a to vyzaduje proste trpelivost a je to beh na dlouho a ja zacala zacatkem dubna:D takze 1,5 kg za 4 mesice zas neni kdovico:D ale dobry, ze se mi snad podari chvili drzet na tech 63/64 zas a nepolezu k 65

PetraK

Ženy – já jako ráda pomáhám, ale šécko má svý meze, takže:

SEBERTE SI ŠÉCKY SVOJE KILA A TÁHNĚTO DO KŠÁ. MÁM SVEJCH DOST! A NĚKTERÝ I NAVÍC!
                                            😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.