- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.7.2024 v 22:04 #174238
MirkaD
v parku v Rájci
5.7.2024 v 22:05 #174240MirkaD
v parku na pařezu zvaném-pařez dutý
5.7.2024 v 22:33 #174242MirkaD
v pondělí-dopo vycházka ze psama po dědině k rybníčku,trošku pocvičit a dom
doma uklidit-vvysát/vytřít/koupelka,wc,prach+trobu vydrhnout+vyprat a ostříhat psům hlavičky
odpo posezení na terase…
ehmm-když zuřím rozbití skla nefunguje…-večer vycházka..úterý v 6 ráno ve vlaku do Brny,
v půl osmé v BK,dopo u tatky,pak na půl 12 s Dafi do města s kamarýdkou ze 4lístku na kafe,pak s Dafi do obchodu s dárkovým zbožím-aby si schladila bříško na kachličkách:-D
a pak dom,
odpo tv kultura a pak na 5 za Hanou co jsem od ní před 21 lety měla mou milovanou půjčovanou Killynku,
tak 9 kníračů od roku do devíti let-3 psi,zbytek feny,všichni až na nejmladší zkoušky+výstavy někteří 10zkoušek..+2 vrhy štěnat-na S a T,takže jsem přes hodinu mazlila ze štěnaty a dospěláky,nechala si ukázet 2 hřřebeny jedn za 900,potřebuju prý oba-jsou spešl přes internet..
ukázat trimováky,zkkoušela jsem trimovat nejmladší roční fenku…
Hana to má za 2 hodiny..nechápu:-O
na štěně budu šetřit hooodně dlouho,ale všichni její psi jsou temperamentní a rádi cvičí+super povahy…
no bylo to super!!!!!!!
pak dojít dom,tv kultura a večer vyvenčit Dafču,tatka s ní šel ještě k večeru,ale nechtěla v úterý moc chodit…:-/
ve středu ráno velký ranní okruh,kolem řeky,tenisových kurtů,pak přes město a kolem pekařství-tam měla odložení a já si tam koupila snídani a pak přes město ke kinu,starožitnostem,a městem dom
pak snídaně,kafe,Dafi hlavolam a léky,a před půl desátou jsem ji dala vyčurat a jela jsem do Doubravice za kamarádkou druhou ze čtyřlístku…
v Doubravici jsem nebyla hoodně let,kamarádka jezdí do BK za mnou chodíme na oběd i s tou druhou ze 4lístku,+s ní pak na velkou vycházku ještě..
tak jsem po letech jela k ní,daly jsme oběd,prohlídly zahradu,králíky,slepice,včely,skleník a luční zarostlou zahradu,daly jsme čaj,probraly vše možné,a ve 2 jsem spokojeně dojela dom-fajn návštěva to byla ,prostě jsme probraly knížky,vztahy,dětství,rodiny,fajn bylo….
moc fajn…
dojela jsem dom,
čapla jsem Dafču, tatku a vzaly jsme to kousek podél řeky a přes město nakoupit a na kafe/pivo a dom
doma přetrimovat Dafči záda+boky,a tv kultura a v noci vyvenčit a hají…včera jsem dala ranní okruh kolem řeky,kolem obchodů zpátky kkolem železářství,kde jsem nechala odloženou Dafču u dveří a koupila jsem si karabinky na misky/vodítka,a šly jse přes farmářský trhy a dom
doma po snídani jsem šla do města koupila si novýá tričko,
polštířek na trzích z DOMU OLGA PRO POSTIŽENÝ MENTÁLNĚ-vyšívané sluníčko,
vzala jsem klobásky a capala dom
odpo po úklidu a umytí hlavičky dojely Martin s máti a jely jsme do parku k zámku Rájec-Jestřebí,do galerie KRUH na výstavu obrazů s Vysočiny,mimo krásných krjinek tam byly krásný obrázky koček,andílků+keramika,drahé šutry,atd…-krásný věci i výstava!!!
tam jsme byly s máti i Martinem,tatka venku hlídal Dafi,
pak jsme udělaly vycházku po parku,kde tatky šlehla větývka do oka…
takže po cestě dom
cesta do Vyškova a z něj do Brna ke sv.Anně,doma jsme byly před půlnocí,tatka naštěstí s okem nic vážného-uf!!!5.7.2024 v 22:39 #174243MirkaD
no a dnes po 5 a půl hodinách spánku a snídani ze všema 4 psama do Ž.lesa,pak kousek po městě,
pak doma vyprat 2 pračky,uklidit terasu+doma,
a dojely švagři -jeden se synovcem a bez ženy a dakších dětí,protože neštovice,první dítě je už mělo a nebylo infekční pak další švagr s ženou a synovci..
a začalo hodování-řízky-2 druhy
br, saláty-2 druhy
zeleninový salát,nanuky,brambůrky,medovník+perník
meloun a večer špízzy,hermelín…
víno,kofola,kafe…
hrály jsme hry se synovcem-aktivit,psí pexeso,
šly jsme s ní na dětský hřiště a vycházku k rybníčku,já večer nakrmila psy a venčila psy,zase hraní her,
posezení u ohně a jdu hají….
oslava/posezení na otcovi narozky za náma..
máti furt lítala sem tam s jídle,,,
necháoaly jsme…..6.7.2024 v 9:09 #174244MirkaD
malý knírač
6.7.2024 v 9:11 #1742466.7.2024 v 9:12 #174248MirkaD
Dafi v BK
6.7.2024 v 15:47 #174250Zlata
Mirko
U tý poslední fotky jsem přemýšlela kde má Dafca vlastně hlavu.
A štěnda krásný. Po6.7.2024 v 17:48 #174251cernej caj
MirkaD
je, to sis v BK musela uzit! stenkatka a cas u kamaradky, to muselo byt super 🙂krasnou 4 mas a to je dost, ze vylezes na parez s dafinkou:)
Thielli
cloveka to nekdy nenapadne jak to voni pro zvirataja se na venadrech vubec nemeju mycim gelem ani zadnym mydlem, protoze na vonavy lidi dou mnohem vic klosi a komari a hmyz…
Maya
to je dobre, ze to schne7.7.2024 v 20:11 #174252MirkaD
v sobotu ráno cvičící/hrací vycházka pár metrů od domu,
dopo hraní stolních her se švagrovou a synovcem,odpo válení a čtení
k večeru chvilku ze psama,
válení na terase s máti a tatkem,a hraní člobrda se sedmiletým synovcem
ehmmm vyhrál nade mnou ve všem,TVL VE VŠEM I V ČLOVĚČE NEZLOB SE!!!!:-D
dnes ráno vycházka ke křížku a dolů k rybníčku a dědinou dom
dopo ostříhání celé Dafinky-nejkratší střih v životě,i tak jsem se snažila at není dohola,a ze středy je přetromovaná,
po obědě odvoz táty do BK,
s oběma psama vycházka v lese za Rudicí-hooodně pařezů,Dafi PŘEŠTASTNÁ BĚHALA A HOPALA PO PAŘEZECH:-))))
pak k Čajíkovi,kde jsme šly ven i s Čárlínkem mezi polama,vedro dusno,to už se táhla a chvílema se i nesla….
ale pak dostaly napít,doma letěla kohosi prohnat na zahradě,takže dobrý:-D,
já jsem ráda,že jsme se sešly!!!!7.7.2024 v 20:12 #174254MirkaD
v lese
7.7.2024 v 20:14 #174256MirkaD
a Zlatko-Zlatko,Zlatko,Zlatko..
DĚKUJI ZA TOLIK MOC DÁRKŮ!!!DĚKUJEME VŠICHNI,ALE…SI BLÁÁÁZÍNEK!!!
TOLIK VĚCÍÍÍÍÍÍ?????!!!!
BOŽÍNKU,AŽ MI SLZA UKÁPLA…..FAKT MOC MOC MOC MOC DĚKUJUŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!8.7.2024 v 4:12 #174261cernej caj
MirkaD
To je fakt hezka fotka jak si psala:)V noci trochu sprchlo tak se konecne trochu dalo spat… ale ted teda prichazi na radu sileny paraky a to teda asi vubec spat nebudu:(
8.7.2024 v 6:45 #174262Maya
MirkaD
pekny fotky
sis to pekne uzila, ale jako nechapu, u nas v sobotu tropy a v nedeli celej den lijak, tak asi mate lepsi pocasi 😀
cernejcaj
jj, ja jak ted spis nahore u mamy, tam je strasny vedro a furt se budim, clovek je jak zmlacenej- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 2 týdny uživatelem Maya.
8.7.2024 v 8:41 #174264Maya
ted jsem se pobavila, ctu clanek o tech povinnych omezovacich rychlosti v novych autech a ze evropske automobilky co nejvice zjednodusuji vypnuti neb se to musi vypinat pri kazdem nastartovani
a na konci clanku… 😀 no asi se to bude tykat i Toyoty a tak, to asi nekdo zaplace
Co jsme ale také vypozorovali je fakt, že v případě asijských aut a zejména těch japonských, je vypnutí tohoto systému naopak velmi složité. Například u Suzuki se ukrývá v menu palubního počítače až na několikáté obrazovce. „Japonci nechápou, proč byste ho chtěli vypnout. Je to přece vaše nařízení, proto byste ho měli chtít a respektovat. A tak tuto možnost nepovažovali za důležitou,“ řekl autorovi tohoto textu jeden nejmenovaný zástupce japonské automobilky.8.7.2024 v 9:47 #174267PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
děs běs přátelé, v kanceláři už je nás několik přesto, jsem tu stále jen já. Masakr. Na svou původní práci jsem ještě nestačila sáhnout crcám se tady s úplně novýma věcma. Tadááá, na hrob mi dejte černou růži.
8.7.2024 v 11:46 #174269Maya
PetraK
chudaku, hodili na tebe dalsi praci?8.7.2024 v 11:49 #174270PetraK
Maya
docela dost. ale třeba si to sedne, nebo si půjdu sednout já, páč někoho zahlušim 😀8.7.2024 v 11:58 #174271cernej caj
PetraK
To je ts pracovni zmena uz?Maya
Paradicka, kamos co dela pro skodovku o tom mluvil no.. ze to bude opruz.8.7.2024 v 12:03 #174272PetraK
Černej čaj
jojo, ta pracovní změna. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.